Kizlar Kismetse Bende Ayin 27.öğrenicem.tabi Gösterirse.benim Ve Tüm Akrabalarin Içine Erkek Gibi Doğuyor Ama Hayirlisi.bende Daha Hissedemedim Kizlar.arada Içimde Bişeyler Oluyor Ama Tam Bebek Hareketi Diyemiyorum.yakinda Hepimiz Hissederiz O Mükemmel Duyguyu Kizlar Bu Arada Kalsiyumu Ihmal Etmeyin.dr Bana Kalsiyum Tableti Verdi.yeterli Kalsiyum Almazsan Dişlerin çürür Dedi.aman Dikkat.
Canım bende 30. unda gideceğim doktora cinsiyet için. inşallah gösterirse görürüz
cnm malesef ilk bebeğim prematüre doğdu ve yaşayamadı(
kişiden kişiye göre değişebilir cnm bu.mesela ben ilk gebeliğimde taa 20. haftada hissetmiştim bebeğimi
İNŞALLAH SEVARCIM.BEN ÇOK MERAK EDİYORUM.UMARIM ÖĞRENEBİLİRİZ.
semacım benimde içime erkek gibi doğuyor. neden dersen kıl oranım arttı karnımda kollarımda sırtımda. ve aldığım tüylerim eskisine nazaran çok çabuk uzuyor. etrafımdaki insanlarla görüştüğümde tüylenme problemi yaşayanların çoğunun erkek çocukları var
sevar bana kızma ama dün bir arkadaşım doğum yaptı. dünya tatlısı bir kızı oldu. söylediğin problemleri sanırım X100 şeklinde yaşıyordu, bebeği de bissürü saçla doğdu:)
bende yaşıyorum tüy problemi ama kızım olacak:içelim:
aynı sorun bendede var göbeğimde tüyler çıkmaya başladı çok sinir oluyorum. Sizlerdede olduğunu duyunca rahatladım biraz demek normal bişeymiş. Benimde hep içime oğlum olacakmış. Hayırlı sağlıklı olsunlarda erkek kız farketmez. Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin.
isim düşündünüzmü kızlar bebişlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?