Aralık 2007 anneleri

Canım bende 30. unda gideceğim doktora cinsiyet için. inşallah gösterirse görürüz

ben temmuzun 7 sinde gideceğim doktora. ama cinsiyet için değil. çünkü biliyorum kızım olacağını. kimseyi inandıramıyorum ama valla içime doğuyo ya:)

cnm malesef ilk bebeğim prematüre doğdu ve yaşayamadı(
kişiden kişiye göre değişebilir cnm bu.mesela ben ilk gebeliğimde taa 20. haftada hissetmiştim bebeğimi

üzüldüm canım. hayırlısı olsun artık. bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

İNŞALLAH SEVARCIM.BEN ÇOK MERAK EDİYORUM.UMARIM ÖĞRENEBİLİRİZ.

semacım benimde içime erkek gibi doğuyor. neden dersen kıl oranım arttı karnımda kollarımda sırtımda. ve aldığım tüylerim eskisine nazaran çok çabuk uzuyor. etrafımdaki insanlarla görüştüğümde tüylenme problemi yaşayanların çoğunun erkek çocukları var

sevar bana kızma ama dün bir arkadaşım doğum yaptı. dünya tatlısı bir kızı oldu. söylediğin problemleri sanırım X100 şeklinde yaşıyordu, bebeği de bissürü saçla doğdu:)
bende yaşıyorum tüy problemi ama kızım olacak:içelim:

:1hug: canım ben sana niye kızayım. kızarmıyım hiç. aslında sağlıklı olması önemli olan. ama her aslanın gönlünde bir yiğit yatar ya benim gönlümde yatanda ilk bebeğimin kız olması ama. böyle fazla tüylenme sorunu yaşayınca ne bilim işte etrafımdaki insanlardanda bu sorunu yaşayanların erkek çocukları var acaba benimde mi öyle diye aklımdan geçiyor işte.

Ben Ve Eşimde Kiz Istiyoruz Aslinda.ama Benimde Göbeğimde Tüyler Artti Bende Tüylenme Erkekte Olur Diye Duydum Zaten Herkes Bana Erkek Diyor Artik Hayirlisi.sağlikli Olsunda Hiç Farketmez.

aynı sorun bendede var göbeğimde tüyler çıkmaya başladı çok sinir oluyorum. Sizlerdede olduğunu duyunca rahatladım biraz demek normal bişeymiş. Benimde hep içime oğlum olacakmış. Hayırlı sağlıklı olsunlarda erkek kız farketmez. Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin.

senin gene iyi göbeğinde çıkmış, benim çenemle boynum arasında sakal gibi çıkmış ve ben fark etmemişim bir süre ki uzamış. gördüğümde şok oldum ve hemen ağdayla aldım. kadınlarda bıyık bilirdim de sakalı ilk kez gördüm. delirdi hormonlarımız, herşey beklenir artık.

bebeğimin cinsiyetini öğrendim dün. erkek olacakmış. kız olacağına çok emindim ama sağlıklı olsun da...

takvimi de pembeden maviye çevirmek lazım şimdi.

bende 26 sında öğrendim oğluşumun olacağını.kızım olsun isterdim ama inanın hiç aklıma ile gelmiyo şimdi oğluşuma dair hayaller kuruyorum:)

hilalse canım hadi gözünaydın.evet ya sen çok emindin kız olacağından:)) bende aynen senin gibiydim hep içime kız doğuyodu.hatta bende ilk öğrendiğim anda takvimi pembe yapmıştım arkadaşlar bebiş küser ya oğlansa dediler:=))
sağlılı olsunlarda kız oğlan farketmezz)

ama varya hep içime erkek diye doğmuştu ... ilk baştan beri erkek diyodum..bide çin takviminde arkadaşımın ki tutunca benimkide tutar diye alıştırmıştım kendimi erkeğe çinlillere inandım yani :)

isim düşündünüzmü kızlar bebişlereee

aman hiç sorma canım kaç gündür onun stresi her kafadan bi ses çıkıyo eşimde tutturmuş kayınbabanın adını koyacakmış kavga kıyamet yani.ben istemem öle başkasının adını koymayı bi aileye bi isim yeter bence. ha bide ilk torum benimki olsa eyvallah diyecem ama maşallahı var eşimin ailesinde torundan bol bişey yok.hiçbiri koymamaış kabak benim başıma patlayacak.benim tarafımda ilk torun benimki ana baba adı koyacak olsam kendi annemin babamın adını koyarım.amaaann neyse çok konuştum yani tam bir kavga var isimlerle en son beni akşam ağlattılar bende peki deyip geçemiyorum stres oldum bu isim yüzünden. hayırlısıyla bi sağlıkla doğsun bebeişimde tek düşündüğüm o.kafamçokkarıştı

varya hiç hoşlanmam öyle bebişe ana adı baba adı koyulmasına dediğin gibi aileye bi isim yeter.kafanı bozma tatlım ya.bak bebişinde üzülür sonra

deniz sonuna kadar mücadele et. babaannemin 27 tane torunu var ama onun eski moda ismini taşıyan bi tek ben varım. gerçi hiç kullanmadım o ismi ama bu yaşımda birisi bana kızdırmak için o isimle hitap etse sinirleniyorum. anneme hep kızarım neden engel olmadın diye.

bıgsıze sağol:) ben bazı isimler düşündüm ama eşim sıcak bakmadı. içime sinen bir isim olsa onu dinlemem gerçi. isim koymanın kendi hakkım odluğunu düşünüyorum şahsen:) kız olsa ismi çok içime sinmişti, sormamıştım bile eşime, istiyosan ikinci isim koyarsın diyodum. sanırım erkek çocuk olayına biraz alıştırmam lazım kendimi isim bulmaya çalışmadan önce.

benim çin takimine göre erkek çıkıyodu ama yanlış olduğuna çok inandırmıştım kendimi

merhaba kızlar. ben kızımın adın zeynep şirin koyucam.şirin benim annemin adı. kızıma adını koymamın onu mutlu edecegini hissettim. ve oyle yapıcam allah izin verirse. zeynep ismini de çok severim. benim aklım abir kez bile erkek olacagı gelmedi. yani o benim içimde yaa! hissetmez miyim ne oldugunu ! sanki içeriden anneee geliyo zilli kıızn diye bagırıyo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…