merhaba kızlar. ben kızımın adın zeynep şirin koyucam.şirin benim annemin adı. kızıma adını koymamın onu mutlu edecegini hissettim. ve oyle yapıcam allah izin verirse. zeynep ismini de çok severim. benim aklım abir kez bile erkek olacagı gelmedi. yani o benim içimde yaa! hissetmez miyim ne oldugunu ! sanki içeriden anneee geliyo zilli kıızn diye bagırıyo bana.
Merhaba Waterhardeningsteel kizinmi oluyor ay ne güzel yüzük testinde okumustum cok istiyordun cok sevindim senin adina.Darisi benim basima hayirlisiyla :)
Aslinda erken degilmi 14 haftadami ögrendin kiz gec belli olur diyorlarda.Ayy iki hafta sonrada benim randevum var doktorda cok merak ediyorum
:uhm:
HİLALSE
BİGSİZE
DENİZ SOLMAZ oğlişleriniz hayırlı olsun ilk önce öğrenenler sizler oldunuz,allah kucağınıza almayı nasip eder inş, uzun ömürler versin rabbim
WATERHARDENİNGSTEEL
FREKANS21
SEMA 24
SEVAR
VE BEN
BAKALIM BİZİMKİLER NE OLACAK ÇOOOOOK MERAK EDİYORUM
İÇİME YİNE ERKEK OLACAKMIŞ GİBİ DOĞUYOR BENİM Kİ
ALLAHIM NE OLUR HAYIRLSINI NASİP ET (AMA KIZ OLSA İYİ OLUR)
HİLALSE
BİGSİZE
DENİZ SOLMAZ oğlişleriniz hayırlı olsun ilk önce öğrenenler sizler oldunuz,allah kucağınıza almayı nasip eder inş, uzun ömürler versin rabbim
WATERHARDENİNGSTEEL
FREKANS21
SEMA 24
SEVAR
VE BEN
BAKALIM BİZİMKİLER NE OLACAK ÇOOOOOK MERAK EDİYORUM
İÇİME YİNE ERKEK OLACAKMIŞ GİBİ DOĞUYOR BENİM Kİ
ALLAHIM NE OLUR HAYIRLSINI NASİP ET (AMA KIZ OLSA İYİ OLUR)
heb sağol:) biz arkadaş gurubumuzda ben dahil 6 hamileyiz. hepimiz kasım ortası ile aralık ortası arasında doğum yapacağız. 5 i erkek 1i kız çıktı şimdiye kadar. bu sene erkek senesi diye bir rivayet var bilmiyorum doğru mu:)
canlarım aralık anneleri bebişim kız olacakmış....
canlarım aralık anneleri bebişim kız olacakmış....
canım çoook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ah ah bide ben öğreneydimm
bu da minik kızın içina.s.
sevarcım tebrik ederim. benim gönlümdeki seni bulmuş:)
kızlar için olan kıyafetler çoook tatlı. bol bol al, benim yerime de:)
a.s.:1hug:amin canım sağol... inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin bebişinin cinsiyetini. Rabbim gönlüne versin inşallah
sevar çok tebrikler cnm valla benim gönlümdede kıs yatıyodu ne yalan söleyim ama sağlıklı olsun gerisi yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?