Aralık 2007 anneleri

water zeynep şirin ne kadar güzel bir isim:)) hayırlısı olur inşallah..
valla benimde hiç erkek olacağı gelmezdi ama pipisini görünce iş değiştiiisırnaşık şey

HİLALSE
BİGSİZE
DENİZ SOLMAZ oğlişleriniz hayırlı olsun ilk önce öğrenenler sizler oldunuz,allah kucağınıza almayı nasip eder inş, uzun ömürler versin rabbim
WATERHARDENİNGSTEEL
FREKANS21
SEMA 24
SEVAR
VE BEN
BAKALIM BİZİMKİLER NE OLACAK ÇOOOOOK MERAK EDİYORUM
İÇİME YİNE ERKEK OLACAKMIŞ GİBİ DOĞUYOR BENİM Kİ
ALLAHIM NE OLUR HAYIRLSINI NASİP ET (AMA KIZ OLSA İYİ OLUR)

Bende çok Merak Ediyorum Umarim Ayin 5 öğrenebilirim.benimde Içime Erkek Doğuyor.kiz Derse Doktor Sarilip Boynuna öpebilirim.kendimi Erkeğe Aliştirdim Hep.kiz Olursa Büyük Sevinç Ve Sürpriz Olacak.

Merhaba Waterhardeningsteel kizinmi oluyor ay ne güzel yüzük testinde okumustum cok istiyordun cok sevindim senin adina.Darisi benim basima hayirlisiyla :)
Aslinda erken degilmi 14 haftadami ögrendin kiz gec belli olur diyorlarda.Ayy iki hafta sonrada benim randevum var doktorda cok merak ediyorum
:uhm:

şey. sağol. daha tam öğrenmedim.yani hiç öğrenemdim. doktora gitmedim daha. içime doguyor ya. ondan. biraz fazla kaptırdım herhalde. buaralar gidicem doktora 1 hafta sonra bir ay doluyor. ziyaret vakti. ama erkende gidebilirim.

evet canım bakalım bizimkiler ne olacak çok merak ediyorum bende. bizde yarın öğreneceğiz inşallah artık. sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

heb sağol:) biz arkadaş gurubumuzda ben dahil 6 hamileyiz. hepimiz kasım ortası ile aralık ortası arasında doğum yapacağız. 5 i erkek 1i kız çıktı şimdiye kadar. bu sene erkek senesi diye bir rivayet var bilmiyorum doğru mu:)

kafamçokkarıştı canım yaa kız senesi diyorlardı kafamçokkarıştı
bebişimin kız olma ihtimali düşük o zaman
allah hayırlsını versin sağlıklı olsunlarda başka ne isteriz allahtan
sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
a.s. a.s.

canım çoook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ah ah bide ben öğreneydimm

bu da minik kızın için a.s.

a.s.:1hug:amin canım sağol... inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin bebişinin cinsiyetini. Rabbim gönlüne versin inşallah

dr. hesabına göre 25 kasım çıkıyor ama ongün - , + ihtimal olduğu için bende aralık annesi olabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…