ilk aylarda prima premium care kullanmak mantıklı gerçekten çok kullanışlı ama ilerleyen zamanlarda kullanmicam ben çnkü gerçekten çok pahalı üstelik kilo artıkça bez adedide azalıcak. normal primayla devam edicem ben. bu arada unibaby ıslak mendili şiddtle öneririm çok kullanışlı ama pişik kremini asla tavsiye etmiorum.bebeğim pişikten kavruldu resmen ve hiç bi işe yaramadı hastanede bi hemşire hametanı önerdi o da ii gelmedi. pişiğe en ii çare sızma zeytinyağı walla hemencik geçti pişikleri. bi de yurtdışından teyzem dermocrem die bi pişik kremi getirdi bana onunda çok faydasını gördüm şuan onu kullanıorum. diğer pişik kremlermzn hepsi bi köşede beklio..
gerçekten güzel bir topik olmuş. teşekkurler.
Mothercare bodylerini oneriyorum.hic leke tutmuyorlar ustelik giydirmesi kolay
bende tam tersi chicco nun bodylerini öneriyorum mothercare bodylerinin yakası açık duruyo bide yakası kalın olduğu için bebeği terletiyor
Demir damlasının kıyafetlere yaptığı lekenin üzerine limon sıkıp biraz bekletip sonra sabunla bile yıkayarak kolayca çıkıyorMUŞ
denemedim/deneyemedim demir damlası faslımız bittikten ve birçok kıyafet çöpe gittikten sonra duydum maalesefdeneyip başarılı olan olursa haber verin bari faydamız oldu diyelim :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?