Aralık 2009 anneleri öneriyor/önermiyor

başlayabildiğiniz kadar erken çocuğa kitap okumaya başlamanızı tavsiye ederim
en geç 4. aydan sonra sesinizde değişiklikler yaparak, karakterlere farklı sesler vererek okuma yapmanızı öneririm malum ağaç yaşken eğiliyor

fisher price eğitici köpek ÖNERİYORUM

2010 aralık annesi olarak Kraft Dondy'i şiddetle tavsiye ediyorum.. Oğlumun gazını onun sayesinde çıkartıyoruz.Çok fonksiyonlu olması da güzel.Biraz tuzlu gelmişti baştan ama benim hayatımı kurtardığını söyleyebilirim.

ilk aylarda prima premium care kullanmak mantıklı gerçekten çok kullanışlı ama ilerleyen zamanlarda kullanmicam ben çnkü gerçekten çok pahalı üstelik kilo artıkça bez adedide azalıcak. normal primayla devam edicem ben. bu arada unibaby ıslak mendili şiddtle öneririm çok kullanışlı ama pişik kremini asla tavsiye etmiorum.bebeğim pişikten kavruldu resmen ve hiç bi işe yaramadı hastanede bi hemşire hametanı önerdi o da ii gelmedi. pişiğe en ii çare sızma zeytinyağı walla hemencik geçti pişikleri. bi de yurtdışından teyzem dermocrem die bi pişik kremi getirdi bana onunda çok faydasını gördüm şuan onu kullanıorum. diğer pişik kremlermzn hepsi bi köşede beklio..

Pişik kremi olarak bende Türkiye'de sadece Mothercarede satılan Sudocrem var onu öneririm harika bi ürün.

Ben de islak mendil onermiyorum.aslinda bebisin cildine gore degisiyor.ben ne zaman islak mendil kullansam pisik oldu.ne unibabysi kaldi ne huggiesi...hepsi beter etti,o kadar stok da evde yer isgal ediyor.toz almakta kullaniyorum artik:))

Canım geçen gün eşim Premium care bulamadığı için , normal prima aldı.Hiç ama hiç memnun kalmadık, ertesi gün premium aldık tekrar.Kızımın üstünü aynı gün tam 2 kere komple değiştirmek zorunda kaldık çünkü kakayı dışarıya veriyordu hemde kakasını yapar yapmaz değiştirdiğim halde. Ben hiç beğenmedin çöpe attım.

Demir damlasının kıyafetlere yaptığı lekenin üzerine limon sıkıp biraz bekletip sonra sabunla bile yıkayarak kolayca çıkıyorMUŞ

denemedim/deneyemedim demir damlası faslımız bittikten ve birçok kıyafet çöpe gittikten sonra duydum maalesef deneyip başarılı olan olursa haber verin bari faydamız oldu diyelim :87:

Son düzenleme:
bende tam tersi chicco nun bodylerini öneriyorum mothercare bodylerinin yakası açık duruyo bide yakası kalın olduğu için bebeği terletiyor

chiccodan hiç body almadım,karşılaştırma yapamayacağım yakası geniş olması hoşuma gidiyor zaten benim koca kafalı sıpanın kafasından ancak geçiyor:)

mutlaka denicem, ciddi merak ettim ama pek ümidim yok açıkçası. demir oksijenle temas ettiği anda oksitleniyo bi nevi pas yani. o saatten sonra anca oksalik asit paklar onu...

Chicco Living marka üründen memnun değilim. Sakın almayın !!!
Kızlar sizinle bir şikayet sitesinde yazdığım sorunumu paylaşmak istiyorum. LÜTFEN OKUYUN !!!
Siz ve çocuğunuzda benim gibi mağdur olmasın !!!

Chicco Living Puset Modelini tasarlayan - çıkaran arkadaşı tebrik ediyorum hiç çocuk sahibi olmayan birisi kesinlikle. Çocuğumu pusete yatırdığımda omuzları kafası sıkışıyor, ağlama krizlerine giriyor.
*İç süngerin çıkartılma özelliği yok!
*Ürün en kısmından çok dar!

Maalesef hiç memnun kalmadım. Sizin satışı için piyasaya sürdüğünüz üründe 0-36 ay yazıyor yani 3 yaşına kadar kullanılabileceğini garanti ediyorsunuz. Sadece 3 ay kullanılabilir bir ürünmüş bunu anladım.

Ayrıca içine ek olarak koydukları yağmurluk tamamını kapatmıyor. Bu nedenle yağmurluğu oyuncak mağazalarından birinden ekstra aldım. Birde ürünün tentesinin alt -arka kısmında hiç yapıştırma yada fermuar gibi bir şey yok. Çocuğun gövde kısmı üstten kapalı ama kafa kısmından rüzgar püfür püfür esiyor. Tente ve yağmurluk olayını bu güne kadar hiç dert etmedim hatta kendim çözüm üretmeye başladım.

Ama çocuğumun bu ürünün içinde rahat etmemesi ortaya çıkınca gözardı edemedim çünkü ürünü aldığım fiyat gerçekten çok ciddi bir rakam. 1 ailenin 2 aylık geçim parası.
Ve sırf çocuğumun rahat edeceğini düşündüğüm için aldım ama yanılmışım.
Ürünü geri alın yada paramın karşılığında gerçekten çocuğumun rahat edeceği bir ürün verin.

Quinnybuzz3 bebek arabası
prima premium care bebek bezi ve uni baby yenidoğan ıslak mendil hiç pişik olmadık
pişik olursa desitin pişik kremi kullanan arkadaşım söyledi çok iyiymiş...
mothercare ayaklı badiler ve diğer çeşitleri süper yıka yıka giydir. (yaka kısmı geniş ama kolay giydiriliyor benim oğlumun kafası büyük çok rahat giydirdim chicco aldık badi yaka kenarı çıtçıtlıydı kafasından geçmedi kuzumun giydiremedim.)
elija emzirme sütyeni ve atletleri güzel....
avent ürünlerini aldık emzk bibeberon pompa süt saklama kapları çok memnunum.

aklıma geldikçede yazarım bu 4,5 aylık deneyimimiz bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…