ates olcer olarak hangi markayi tavsiye edersiniz annisler?
weeweell alindan olcen var
kullanan varmi?
nasildir?
memnunmusun peki?
dr alindan olceri tavsiye etmistide
acaba weewell nasil bi marka
onu sormak stedim
memnunmusun peki?
onu sormak stedim
Sevgili anneler öncelikle hepinizin bebeişleri hayırlı olsun miniklerinizle sağlıklı güzel günler geçirmeniz dileğiyle
Sizlere birşey sormak istiyorum Huggies saf doğal diye bir bez var kullanan var mı aranızda düşünceleriniz neler yardımcı olursanız çok sevinirim
canım ablamda almış ondan, ben de prima almıştım. Ama o da hamile, hangisi daha iyidir bişey diyemiycem, fiyatı premium care e göre uygun, hem de yanında yenidoğan ıslak mendil hediyeli migrosta...
kızlar emzikli ateş ölçerlerde var.. onlar hakkında ne düşünüyorsunuz.. ben onlardan almayı düşünüyorumda..
Sevgili anneler öncelikle hepinizin bebeişleri hayırlı olsun miniklerinizle sağlıklı güzel günler geçirmeniz dileğiyle
Sizlere birşey sormak istiyorum Huggies saf doğal diye bir bez var kullanan var mı aranızda düşünceleriniz neler yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar Chicco Duo CT02 Travel Sistem bebek arabasını kullanmış olanınız var mı?
Kullanışlı bir araba mı ve ön barı olan yani bardaklı barı olan arabalar mı daha iyi yoksa olmayan mı??
Kraft Mille Ãift Yönlü Bebek Arabası
bu bizim arabamız bebek arabası alırken çok dikkatli olmak gerekiyor bunu zaman içinde çok iyi anladık biz aralık anneleri olarak
1- çift yönlü olmalı (güneş rüzgar vs istediğin yöne döndürebilmelisin)
2-3 kademelei yatmalı tam oturur tam yatar ve hafif eğik yaslanabilen
3-hafif olmalı iri çok yer kaplayan olmamalı (araba bagajında çok yer kaplıyorlar yada mesela apartmanda oturuyorsun indir çıkar zor oluyor bu sebepten dolayı birçok arkadaşımız baston aldı 2ci araba olarak )
bn puseti ayrı aldım bu şekilde kullanışlı gelmemişti bana ama kullanan ve memnun kalanlarda vardır mutlaka
4-yağmurluk alınmalı rüzgar örtüsü olmalı
5-arabanın arkasına ıvır zıvır koymak için küçük cep olmalı
memnunmusun peki?
onu sormak stedim
kızlar ,bebişin göbeği düştükten sonra, bizimki gibi içe batık değil, düdük gibi dışarda kaldı.
Annemlerde parmağınla çevirerek içine bastırıp kuşakla karnını bağla diyolar.
Sizler ne yaptınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?