Aralık 2009 anneleri öneriyor/önermiyor

slm kızlar çok güzel bir topik açmışsınız gerçekten bende yeni gördüm bende aklıma gelenleri yazıyım bebek bezi olarak primayı kesinlikle tavsiye ediorum ıslak mendil huggies doğduğundan beri hiç deiştirmedim deiştirdiim andada pişik oluo pişik kremi olarak hepsini kullandım ama dr tavsiyesiyle en sonunda popolin omega kullandık ve çok memnunum banyo filesi öneriyorum dalinin deterjanı ve yumuşatıcısını öneriorum bebedor göğüs pedi öneriyorum boydan tulumları önermiyorum çünkü hemn küçülüo fisher price yağmur ormanı salıncak bnm çok işime yaradı 3.ayımızda aldık ama çok memnun kaldım onun sayesinde çok rahat işlerimi yapabiliodum onun müziği ve sallanması sayesinde kızım çoğu zmn kendi uyuyup kalıodu johnsons bedtime serisini öneriyorum çok güzel bi kokusu var ve çok memnunum alt açma minderi bnm işime yaradı gittiğim yerlerde ve evde çünkü ilk zamnlar çok fazla kaka yaptıkları için ve taştığı için etraf batmıo minder batıo:)) ben bebek arabası olarak travel sistem almıştım 6aya kadar pusetle kullandım yönü bana doğru olsun die çünkü dier türlü kullanamıosun çok küçükler şimdi normal kullanıoruz ama puseti oto koltuğu olarak bence çift yönlülerden daha kullanışlı aklıma gelen bunlar ammada çok yazdımya nese yine aklıma gelirse yazarım:)))

burdan okuduklarımdan anlıyorumki her bebeğe göre her ürün değişiyor. mesela bende yağmur ormanı salıncak aldım bi kere durmadı hiç sevmedi..

haggies ıslak mendil bizde pişik yaptı.. sebamedin pişik kremi geçirdi. unibaby den memnun kaldık.

banyo filesi hiç kullanmadım. süngerlerden kullandım. kış bebeği olduğu için filenin üstünde su değmiyo ve üşüyo. bana çok kullanışsız geldi. en güzeli pelinin dediği şu üç kademeli oturak. ben de ilk onu görseydim kesinlikle ondan alırdım.

alt açma minderini biz kışın uyku tulumu olarak kullandık. altını açarken canbebe nin kullan at larından kullandık. ki hala ondan kullanıyoruz çok memnunuz.

johnsons bütün ürünleri ya alerji ya pişik yaptı. biz sebamedin serisini kullanıyoruz..

puset olarak şimdiki aklım olsaydı ben de kesinlikle anakucağı takılanlardan alırdım..

BUGÜN BİŞEYİ DAHA FARKETTİM.. KIZIMA ÇOK BEĞENEREK ALDIĞIM DİSNEY MARKALI BİR DE DÜNYANIN PARASINI VERDİĞİM AYAKKABILAR DAHA BİR KERE BİLE GİYMEDEN KÜÇÜLMÜŞ ( BENCE SİZ YÜRÜMEYE BAŞLAMADAN AYAKKABI ALMAYIN. ZATEN SÜREKLİ ÇIKARTIYOLAR..DURMUYO AYAKLARINDA. YADA AĞIZLARINA SOKUYOLAR..

teşekkürler canım. acaba kaç tane alsak unibaby. ilk 3 ay için 50 den fazla gider mi sizce?

aslında ne kadar iyi olursa olsun ıslak mendilden iyisi poposunu yıkamak o yüzden ne kadar gider kestiremiyorum ben mümkün mertebe yıkıyordum poposunu. şu anda da avmlerde bile olsak bebek bakım odasında sıcak su varsa belden aşağı yıkayıp kuruluyuveriyorum oluyor bitiyor.

bir de canbebenin vs kullan-at alt açma bezleri nispeten pahalı onun yerine yetişkinler için hasta bezleri var onlardan alıp ikiye bölerek kullanıyordum ilk zamanlar

Ne güzel bir topik açmışsınız. Yeni anne olacaklar mutlaka okumalı. Öncelikle Lansinoh meme ucu kremi meme ucumun çatlamasını önledi ve rahat rahat emzirebildim. Medela süt sağma makinasından çok memnun kaldım. Banyo filesi kullandım, annemler gittikten sonra çok rahat tek başıma yıkadım, Sebamed pişik kremi kullandım memnun kaldım, Nivea pişik kremi de iyi. Prima bez kullandım ama şimdi Huggies kullanıyorum. Popo kısmı daha geniş olduğundan daha rahat kavradı oğluşumun popişini. Avent'in biberon termosu çok iyi, mamaların ısısını koruyor. Bebedor mama kapları da kullanışlı. Bebek arabamız Jane Solo Trio, bir tek gün şikayet etmedim. Bebeğimi gezdirirken çok rahat ettim. Mama sandalyemiz Chicco Polly. Çok sağlamgörünüyor, oğlum da sevdi. Alıp da kullanamadığım sebze-meyve emziği var.Hiç sevmedi oğlum. Zıbından nefret ettim, bir türlü beceremedim. Tulumları giydiremedim, Şimdilik aklıma bunlar geliyor kızlar

Benim bu bebeğim 3 ncü olacakk ve 2010 aralık annelerine göre biraz daha tecrübeliyimm,
Bende kesinlikle çok fazla uzun ayaklı tulumlarıı önermiyorummm
İlk kızıma aldıklarımla küçük kızımıı büyütüpp sonra benden sonra 2 çocuk dAha büyüttü bu tulumlarr ,çünküü çok çabuk büyüyorlarrr bebekler
Bende elimden geldiğince oğluma az almaya çalışıyorumm genellikle işe yarayanlarıı almaya çalışıyorummm

aMA AKLIMIN TAKILDIĞII BİR YER VAR ARALIK BEBEĞİ OLACAĞI İÇİN,ayaklı pijamaları ve uzun kollu badıleri kaç aylık almamızıı önerirsinizz,ilk başta sıfır aylıkk giyiyorlarr bunu kaç aylıkk olana kadar giyiyorlarrr,ve fazla almaya gerek varmı
genellikle badileri kaç aylık alayımm

bebeğin boyutlarını bilmeden ne söylesek boş :kedi: ben iki takım yenidoğan almıştım (hastane çıkışı) diğerlerini hep 3 aylık almıştım ama oğlum uzun boylu çıktı 3 aya gelmeden 3 aylık pantalonlar kısaldı... ama herhalde en mantıklısı bir iki tane küçük boy, bir iki tane 3 aylık almak olur hiç olmazsa kısaldığında elinde çok fazla kalmamış olur, bir de büyüğün çaresi var sonuçta, küçük gelirse çözümü paçaları kesmek ki o zaman da ayaklar buz oluyor

süt artırmak için ÖNERİYORUM
1- SU
2- SU
3- SU
4- Sağlam ruh hali (huzurlu, mutlu, stressiz, çocuğu için bencil olmayı öğrenmiş kraliçe modu)
5- Rezene çayı
6- Rezene yağı
7- Çörekotu yağı (aynı zamanda bünye kuvvetlendirici etkisi de olduğundan kışın ideal)
8- Isırganotu çayı
9- Taze soğan
10- Bulgur

canım bilgiler için teşekkürler de aklıma takılan bişe var: çörekotu yağını nasıl kullanmamızı öneriosun?

bio çok teşekkür ederim canımmm
bende elimden geldiğince az almaya çalışacağımm ilk doğduğunda giydiklerinii
diğerlerinii büyük alırımm
elimde kalsın istemiyorumm

mrb arkadaşlar ben civilden mavi bebek banyo bakım seti var onu almayı düşünüyorum set olarak kullanan var mı öneriyor musunuz?

canım bilgiler için teşekkürler de aklıma takılan bişe var: çörekotu yağını nasıl kullanmamızı öneriosun?

bu yağların içilebilir olanları var, günde 1 veya 2 kez (aldığın diğer yağlara bağlı olarak) sıcak suya veya kesme şekere 2-3 damla damlatarak içiyorsun

mrb arkadaşlar ben civilden mavi bebek banyo bakım seti var onu almayı düşünüyorum set olarak kullanan var mı öneriyor musunuz?

kullanmadım ama link atarsan yarın bakar gerekli gereksizi söylerim

şimdi oğluma gidiyorumopuyorumnanaktan

link nasıl ekleyecğm

teşekkürler sositososito

link nasıl ekleyecğm

googledan arayıp buldum sanırım
bu mudur? 02 Mavi Bebek Banyo Bakm Seti 20 Para | | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

Tahliyeli Bebek Banyo Küveti -- bu sanırım bizim küvetten özellikle doluyken kenarları el kesiyor
Bebefox Küvet Filesi -- ben kullanmadım ama kullanan herkes fileden çok memnun
Kova Maşrafa Set
Küvet Filesi
Bebek Şampuanı Uni Baby -- nivea kullandım
Bübchen Nemlendirici Süt -- ben sebamed kullandım
Bübchen El Yüz İçin Bebek bakım Kremi -- kullanmadım
Burun Aspiratörü -- kullanıyorum gerekli
Bübchen Yıkama Köpüğü El ve Yüz İçin -- böyle bir şey kullanmadım
Mini Tırnak Makası Çıtçıt -- ben hep normal makas kullandım çıtçıt nasıl olur bilmiyorum
Balık Figürlü termometre
Fırça Tarak Set
Bebek Banyo Süngeri -- en güzeli el örmesi yumuşak lifler, süngerler küçücük kalıyor
Babycenter Banyo Havlusu
Nivea Bakım Seti Çantalı

fiyatlarına baktıysan bir anda tüm ihtiyaçları karşılaması açısından alınabilir gibi göründü bana.
(link eklemek için cevap yazdığın ekranın üst tarafında altında zincir halkası olan dünya işareti var orayı açıp explorerdaki internet adresini kopyalarsan eklemiş olursun)

teşekkürler sositososito

rica ederim yerimseniben

teşekkürler arkadaşlar bende civilden almayı düşünüyorum çoğu şeyi seçtim gidip bakarak kendim alacağım inş. :dance:

marks&spencer hamile sütyeni kesinlikle öneriyorum
bakınca hiçbir özelliği yok gibiydi kullanmaya başladığımda direkt sırt ağrılarım geçti ilginççç fisfisfis

1-bebekler için burun aspirtaörü nasıl kullanılıyr kızlar.

2-ilk zmanalr hatta 1 yaşına kadar bizimle aynı odadaa kalacakalrından, evler de kaloriferli hava çabuk kuruyo. odaya hava nemlendiriciler var ya. hani su buharıyla onlardan almak gerekli mi.

3- ben de dr. browns un biberonu var. ama bi tane de cam almak istiorum. hangisini tavsiye edersiniz. ağız kısmı nasıl olmalı.

4- emzik ne önerirsiniz. ben genelde arkadaşlarda nuk un gece emziğini görüyorum hani sap kısmı yok düz.dmaklı sanırım. silikonmu -kauçukmu.

ben ortibebenin aspiratörünü kullanıyorum canım. burnuna ucunu sokup diğer ucuyla kendi ağzınla çekiyosun. aleti görünce daha iyi anlarsın zaten. öteki pompalılar hiçbi işe yaramıyo. çekmiyo yani..

bence kırkı çıkar çıkmaz kendi odasına ve yatağına koy bırak ağlasın kenid uyusun derim. yoksa benim gibi olursun ( biz hala aynı yatakta yatıyoruzda.. ben klasikbir yöntemle kalorifere takılan dekoratif su kaplarından alıp içine su dolduruyorum yetiyo. öteki bana sağlıksız ve gerksiz geliyo.

ben nuby ninkini kullanıyorum. anne memesine benziyo. memnunum.. hem ucunu değiştirip ilerde su, muhallebi vs verebilirsiniz. hem kaşık biberon ucu da var. çok amaçlı yani..

benimki emzik almadı ama kauçuk olan chicconun emzikleri var onlar iyi.. çalışan bi anneyseniz bence bir an önce emziğe alıştırmaya çalışın. benimki almadı ve şimdi işbaşı yapıcam emmeden uyumuyo kim bilir ne eziyetler çekicez (

aspiratörleri kullanmayı ya ben beceremedim yada gerçekten kullanışsız eşimin peçeteyi kıvırıp burun içine sokma ve çekme yöntemi süper o yöntemi kullanıyoruz biberon olarak markadan ziyade bende kauçuk başlıklı olmasını tavsiye ederim daha keyifli içiyo bebeler en azından bizimki öyle emzik konusuna gelince bizimki emziği pek sevmedi uyuttuktan sonra bazen yatağına koyarken sıkıntı yapıyo o zaman emzik işe yarıyo ama diğer zamanlarda sevmiyor bence gerekde yok zaten ayrıca bizimki memeye düşkünde değil .bebeğim 15 günlükken odasında yatırmaya başladık çünkü ortalıkta perişan oluyodu hala odasında bencede büyük rahatlık en azındfan yerini yurdunu biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…