teşekkürler canım. acaba kaç tane alsak unibaby. ilk 3 ay için 50 den fazla gider mi sizce?
Benim bu bebeğim 3 ncü olacakk ve 2010 aralık annelerine göre biraz daha tecrübeliyimm,
Bende kesinlikle çok fazla uzun ayaklı tulumlarıı önermiyorummm
İlk kızıma aldıklarımla küçük kızımıı büyütüpp sonra benden sonra 2 çocuk dAha büyüttü bu tulumlarr ,çünküü çok çabuk büyüyorlarrr bebekler
Bende elimden geldiğince oğluma az almaya çalışıyorumm genellikle işe yarayanlarıı almaya çalışıyorummm
aMA AKLIMIN TAKILDIĞII BİR YER VAR ARALIK BEBEĞİ OLACAĞI İÇİN,ayaklı pijamaları ve uzun kollu badıleri kaç aylık almamızıı önerirsinizz,ilk başta sıfır aylıkk giyiyorlarr bunu kaç aylıkk olana kadar giyiyorlarrr,ve fazla almaya gerek varmı
genellikle badileri kaç aylık alayımm
süt artırmak için ÖNERİYORUM
1- SU
2- SU
3- SU
4- Sağlam ruh hali (huzurlu, mutlu, stressiz, çocuğu için bencil olmayı öğrenmiş kraliçe modu)
5- Rezene çayı
6- Rezene yağı
7- Çörekotu yağı (aynı zamanda bünye kuvvetlendirici etkisi de olduğundan kışın ideal)
8- Isırganotu çayı
9- Taze soğan
10- Bulgur
canım bilgiler için teşekkürler de aklıma takılan bişe var: çörekotu yağını nasıl kullanmamızı öneriosun?
mrb arkadaşlar ben civilden mavi bebek banyo bakım seti var onu almayı düşünüyorum set olarak kullanan var mı öneriyor musunuz?
bu yağların içilebilir olanları var, günde 1 veya 2 kez (aldığın diğer yağlara bağlı olarak) sıcak suya veya kesme şekere 2-3 damla damlatarak içiyorsun
kullanmadım ama link atarsan yarın bakar gerekli gereksizi söylerim
şimdi oğluma gidiyorumopuyorumnanaktan
bu yağların içilebilir olanları var, günde 1 veya 2 kez (aldığın diğer yağlara bağlı olarak) sıcak suya veya kesme şekere 2-3 damla damlatarak içiyorsun
kullanmadım ama link atarsan yarın bakar gerekli gereksizi söylerim
şimdi oğluma gidiyorumopuyorumnanaktan
link nasıl ekleyecğm
teşekkürler sositososito
link nasıl ekleyecğm
1-bebekler için burun aspirtaörü nasıl kullanılıyr kızlar.
2-ilk zmanalr hatta 1 yaşına kadar bizimle aynı odadaa kalacakalrından, evler de kaloriferli hava çabuk kuruyo. odaya hava nemlendiriciler var ya. hani su buharıyla onlardan almak gerekli mi.
3- ben de dr. browns un biberonu var. ama bi tane de cam almak istiorum. hangisini tavsiye edersiniz. ağız kısmı nasıl olmalı.
4- emzik ne önerirsiniz. ben genelde arkadaşlarda nuk un gece emziğini görüyorum hani sap kısmı yok düz.dmaklı sanırım. silikonmu -kauçukmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?