aa e o zaman hepberaber orada olalım ben görmemiştim nasıl olacak şimdisezencim hayırlı olsun topiğin de güzelim aylara göre alanında bu topik zaten var ve 2010 aralık anneleri orada paylaşımda bulunuyorlar haberin olsun.
canım benim bildiğim kadarı ile beta değeri herkeste aynı olacak diye birşey yok..hem iki günde bir hızla artıyormuş.. o nedenle sıkma canını doktora gittin mi?merhaba kızlar benımde son adet tarıhım 1 mart,bende aralık annesı olucam Allah ızın verırse hepınızı tebrık edıyorum şimdiden umarım cook güzel bı hamıleleık gecırırız..yalnız benım kafama takılan bısey var ben tam 1 nısanda kan testı yaptırdım kan degerım 80 cıktı ama doktor gebelık varmı desem yokmu desem dedı ona canım sıkıldı bıraz ama arastırdıgıma gore degerım gayet ıyıymıs sızlerın nasıldı
canım SATA ve muhtemel doğum tarihimiz aynı..sen doktora gittn mi görebildiniz mi bebişi?Selam topigin hayirli olsun canim.
Bende 22 yasindayim 2yillik evliyim. 6.ayimda geldi cok sükür minigim. SAT 02 Mart .
Dogumda sanirim 07 aralik 2010.
canım benim bildiğim kadarı ile beta değeri herkeste aynı olacak diye birşey yok..hem iki günde bir hızla artıyormuş.. o nedenle sıkma canını doktora gittin mi?
benim SAT tarihim 2 mart ve 4 nisanda beta yaptırdım 196 idi..
kesin görürsün rahat ol bak sen 1 nisanda 80 yakalamışsın bu değer iki günde ikiye katlıyor ben 4 nisanda 196 gördüm yani ben de 1 nisanda baktırsaydım belki seninkinden daha az çıkacaktı..gıttım cnm daha cok yenı anlamında soyluyorum dedı ama ben cok heyecanla gıtmıstım keseyı gormeden rahatlamıcam sanırım benım sat tarıhım 1 martıı 1 nisanda beta yaptırdım ıste 80 cıktı bıdaha yaptır falan demedı bana cuma gunu gel dedı bakalım belkı goruruz keseyı dedı
tahmini olarak 1 nisanda kaç günlük hamileydin canım?selam kızlar bende geldim:)
beta hcg değerim 29 martta 59 çıkmıştı . 1 nisanda 334 cıktı...
henüz bebeğimizi göremedik. kısmetse bu cuma gidicem...
canım SATA ve muhtemel doğum tarihimiz aynı..sen doktora gittn mi görebildiniz mi bebişi?
Beta değerin hangi tarihte nasıl çıkmıştı?
ben 12 nisanda gideceğim doktora henüz çok minik diye gelme dedi doktor..
merhaba kızlar benımde son adet tarıhım 1 mart,bende aralık annesı olucam Allah ızın verırse hepınızı tebrık edıyorum şimdiden umarım cook güzel bı hamıleleık gecırırız..yalnız benım kafama takılan bısey var ben tam 1 nısanda kan testı yaptırdım kan degerım 80 cıktı ama doktor gebelık varmı desem yokmu desem dedı ona canım sıkıldı bıraz ama arastırdıgıma gore degerım gayet ıyıymıs sızlerın nasıldı
gıttım cnm daha cok yenı anlamında soyluyorum dedı ama ben cok heyecanla gıtmıstım keseyı gormeden rahatlamıcam sanırım benım sat tarıhım 1 martıı 1 nisanda beta yaptırdım ıste 80 cıktı bıdaha yaptır falan demedı bana cuma gunu gel dedı bakalım belkı goruruz keseyı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?