Aralık 2010 anneleri buraya

canım arkadaşlarım size birşey soracağım,

hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep bir ıslaklık hissi var herhangi bir kokulu akıntı yok ama hani adet oldum sanırsınız ya öyle..niye ıslak acaba normal mi?
sizde de oluyor mu akıntı hissi?

ilik renksiz kokusuz vve az az , ara ara ve damla damla normalmis ccanim...bendede var....benim ara ara kasiklarim ve yumurtaliklarim agriyor bu da normmalmis....rahim buyuyormus....

Son düzenleme:
merhaba kizlar bende insallah aralik annesi olucam daha dun ogrendim :)
kizlar o islaklik bendede var normal demekki aman onlar iyi olsunda.....
diger aralik anneleri topiki cook karisik ya hic bise anlamadim biz bursa kalalim hepinizi cok optum allaha emanet olun

Evet kizlar bencede burda kalalim ya . Bende kafam karisti diger topicde sempatiksalakcinni
ayyy yarin icin cok heycanliyim. Insallah görürüm minisimi hihoyyyt

evet arkadaşlar biz burda kalalım burası daha güncel diğer topikteki arkadaşlar da buraya gelsin ne yaşıyorsak paylaşalım destek olalım birbirimize

ilik renksiz kokusuz vve az az , ara ara ve damla damla normalmis ccanim...bendede var....benim ara ara kasiklarim ve yumurtaliklarim agriyor bu da normmalmis....rahim buyuyormus....
oh canım sevindim zaten neşecim de yazmış rahatladım

tablo yapmaya çalıştım ama beceremedim kızlar

Son düzenleme:
Sezencim benimde sat 4 mart...Allah ,nasip kismet ederse muhtemel dogum tariihi 9 Aralik insallah.

kizlar bu goguslerdeki sanci nezaman gecermis.....birde ara ara sizinde kasik ya da yumurtalik bolgesinde agri oluyor mu

Henüz doktora gitmedim ama internetteki bi kaç siteden baktım, ona göre 5 Aralık. Sat 28 Şubat yaşım 25 ılk kontrolüm inşallah ayın 13 ünde
Bende de zaman zaman kasık ağrısı oluyor, hatta günüm geçtiğinde bu sancıları ha adet oldum ha olacam sancıları olarak görmüştüm. Değilmiş, o günlere kıyasla sancıların sıklığı daha da azaldı ama yine de günde 2-3 sancı giriyor. Benim şu andaki en büyük sıkıntım gece uyuyamamam. Herkeste uykuya meğil olurmuş bende de tam tersi, bütün gece bi sağa bi sola dönüyorum, Bi türlü uygun posizyon yakalayamıyorum. Normalde yüzüstü yatardım ama şimdi psikolojik olarak yüzüstü yatamıyorum ve sanırım o yüzden de uyuyamıyorum.
Bir an önce doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu duymak istiyorum:)

esracım bende de var o huzursuzluk ben de 12 nisanda gideceğim doktora bir gün ara ile gideceğiz yani..içimizi ferah tutmaktan başka yapılacak brişey yok şimdilik ve dua etmekten başka..

kızlar ben bilgisayarımda excel de çok güzel bir tablo yaptım ama onu buraya yükleyemiyorum..ama yarın verdiğiniz bilgilere göre yapacağım bir şekilde

mrb canım aynı problemleri bende yaadım hatta dr bile gittim uyuyamıyorum diye gece bebeğe bişey olursa diye yatamıyodum. dr.9 ay böyle geçme<z falan deyip güldü ağrılar normal merak etme ve üstüne yatmanın da hiç bir zararı yokmuş .kanama olmadıktan sonra bütün hafif ağrı kramplar normalmiş merak etme inşallah hayırlısı olur.

kizlar bu goguslerdeki sanci nezaman gecermis.....birde ara ara sizinde kasik ya da yumurtalik bolgesinde agri oluyor mu
canım kasığımda ağrı yok ama göğüslerim sızlıyor ve çok şişti..ve sanki ben şimdiden çok şişko oldum..

merhaba kizlar benim yasim 24 sat 11 mart dogum ins 16 aralik...........
kizlar bu arada ben sag kasigim bugun yurudukce cok agridi ya normalmi acaba
bide ben tup bebekle hamile kaldim ya buluttan nem kapar haldeyim.

merhaba kizlar benim yasim 24 sat 11 mart dogum ins 16 aralik...........
kizlar bu arada ben sag kasigim bugun yurudukce cok agridi ya normalmi acaba
bide ben tup bebekle hamile kaldim ya buluttan nem kapar haldeyim.

tattlim kasik,kalca ve hhatta bacaga vuran agrilar normalmis...vucud haamilelige hazirrlaniyormus vve rahim buyuyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…