canım kasığımda ağrı yok ama göğüslerim sızlıyor ve çok şişti..ve sanki ben şimdiden çok şişko oldum..[/QUOTE
benim göğüslerim çok şiş degil ama dokununca biber gibi aciyor...
Henüz doktora gitmedim ama internetteki bi kaç siteden baktım, ona göre 5 Aralık. Sat 28 Şubat yaşım 25 İlk kontrolüm inşallah ayın 13 ünde
Bende de zaman zaman kasık ağrısı oluyor, hatta günüm geçtiğinde bu sancıları ha adet oldum ha olacam sancıları olarak görmüştüm. Değilmiş, o günlere kıyasla sancıların sıklığı daha da azaldı ama yine de günde 2-3 sancı giriyor. Benim şu andaki en büyük sıkıntım gece uyuyamamam. Herkeste uykuya meğil olurmuş bende de tam tersi, bütün gece bi sağa bi sola dönüyorum, Bi türlü uygun posizyon yakalayamıyorum. Normalde yüzüstü yatardım ama şimdi psikolojik olarak yüzüstü yatamıyorum ve sanırım o yüzden de uyuyamıyorum.
Bir an önce doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu duymak istiyorum:)
Kizlar bir de onemli bir bilgi...Sakin ama sakin yatakta sirtustu yatarken hapsurmayin cok tehlikeliymis Allah korusun ...yataktayken hapsuracaksaniz hemen yan tarafiniza donun ve cenin pozisyonunda hapsurun dusmemesi icin..ok...
Bu arada canim corekotu yemek istiyor ..sakincali mi..?maydanoz nane yem,eyin diye biliyorum ama...hatta naneli sakiz bile cignememek gerek de..corekotu hakkinda degerli bilgilerinize ihtiyacim var ..nette bisi bulamadim..
canım benim de ilk muayene 12 nisanda olacak ama bana doktorum alttan bakacağını söyledi yani cumartesi ağda yaptıracağım. etek de giysen pantalon da soyunuyorsun nasılsa yani alt kısmını o nedenle sen bilirsin canım..Kızlar burda kendimi çok iyi hissediyorum, ben de bu sancıların sadece bende olduğunu sanıp endişelenmiştim. Çok sağolun
İştahım bu aralar tavan yapmış durumda, hatta 2 gecedir uyanıyorum, nasıl bir mide kazıntısı, koşa koşa mutfağa gidiyorum, krakerle filan geçiştirmeye çalışıyorum, zaten mide problemim vardı benim, gece gece daha ağırını yiyemem.
Tuvalet problemi bende de var, sık sık gidiyorum, gece 3-4 defa kalkıyorum. Ama bu çok normalmiş, bebişimize yer açılıyo :ecrin_bebek:
Bi de size bişey sorucam kızlar, ilk muayenede beni neler bekliyo? Hemen hemen her topikte bunu soruyorum ama kimse tam bi cevap vermedi. Eşimle birlikte gidicez doğal olarak, ve doktorum erkek. İkimizin de kasılmaması için önceden başımıza gelecekleri bilsek iyi olacak. Ayrıca muayeneye giderken etek mi giyeyim yoksa pantolon mu bilmiyorumkismile
günaydın fıstık anneler,
nasılsınız var mı belirtiler?
kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
ben hala şaşkınım
Nik----- yaş----- SAT---- muhtemel doğum------ilk doktor kontrolu---
Akrep83 --------?----- 28 Şubat-----5 aralık------?-----------------
LaBianca---- 32-----4mart----------9 aralık-----?------------------
BebiskoM88-----22---- 2 mart------- 7 aralık------?------------------
lachennnn--------?------1 mart--------6 aralık------?--------------------
karabiber01------?------1 mart--------6 aralık------?-----------------
esra_37----------25-----28 şubat----- 5 aralık------?----------
Kaymaklım-----24------11 mart-----16 aralık------?------------
Sezen10--------34-------2 mart-------7 aralık-------?-----------
orays.............26.......25 şubat......2 aralık......?.........
kizlar ne guzel ya hemen yaptirabiliyorsunuz testlerinizi...bizim burada aile doktoruna gidiyorsun o sana belge veriyor o belge ile gidiyorsun labratuvara...ben doktora 3 martta gitti bana sadece idrar testi yapti ve gebelik oldugunu soyledi simdi bir suru test verdi birazdan onlari yaptirmaya gidecegim...ve 25 nisanda gel dedi..cunku su an bakilsada gorulm ezmis..burada alttan muayene yapmiyorlar...25 nisan da gel dedi.Allah nasip ederse kalp atislarini da duyabilirmisiz..insallah...
Bu arada bugun ilk kez basim dondu sabahtan beridir...mide bulantilariniz oluyor mu?ilik ilik akintiniz oluyor mu...herhangibir tarafiniz agriyor mu hadi yasadiklarimizi paylasalim......neler yasiyorsunuz aksamlari yatarken..gun icerisinde...anlatin bakalim...
bence diger topic buraya gelsin....diger topic cok karisik geldi bana...
aylara göre paylaşım bölümü var...
burayı kapatırlar arkadaşlar benden söylemesi.
bu topiklerii söylensede birleştirme yapılsaaa çünküü gerçektennn kapanabilir burasıı aynısından var diyeeehttp://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/351288-2-0-1-0-aralik-anneleri.html
işte burası aralık anneleri topiki.
canım kasığımda ağrı yok ama göğüslerim sızlıyor ve çok şişti..ve sanki ben şimdiden çok şişko oldum..
pantolon daha rahat olur eğer üstten bakacaksaaKızlar burda kendimi çok iyi hissediyorum, ben de bu sancıların sadece bende olduğunu sanıp endişelenmiştim. Çok sağolun
İştahım bu aralar tavan yapmış durumda, hatta 2 gecedir uyanıyorum, nasıl bir mide kazıntısı, koşa koşa mutfağa gidiyorum, krakerle filan geçiştirmeye çalışıyorum, zaten mide problemim vardı benim, gece gece daha ağırını yiyemem.
Tuvalet problemi bende de var, sık sık gidiyorum, gece 3-4 defa kalkıyorum. Ama bu çok normalmiş, bebişimize yer açılıyo :ecrin_bebek:
Bi de size bişey sorucam kızlar, ilk muayenede beni neler bekliyo? Hemen hemen her topikte bunu soruyorum ama kimse tam bi cevap vermedi. Eşimle birlikte gidicez doğal olarak, ve doktorum erkek. İkimizin de kasılmaması için önceden başımıza gelecekleri bilsek iyi olacak. Ayrıca muayeneye giderken etek mi giyeyim yoksa pantolon mu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?