Aralık 2010 anneleri buraya

tatlim uyku sorunu bende de basladi...bende senin gibi yatardim hep..ama simdi sirt ustu yatiyorumm..bide 2 saatte bir cise kalkiyorum..cok su iciyorum belki oondandir.....

Kizlar bir de onemli bir bilgi...Sakin ama sakin yatakta sirtustu yatarken hapsurmayin cok tehlikeliymis Allah korusun ...yataktayken hapsuracaksaniz hemen yan tarafiniza donun ve cenin pozisyonunda hapsurun dusmemesi icin..ok...

Bu arada canim corekotu yemek istiyor ..sakincali mi..?maydanoz nane yem,eyin diye biliyorum ama...hatta naneli sakiz bile cignememek gerek de..corekotu hakkinda degerli bilgilerinize ihtiyacim var ..nette bisi bulamadim..

kizlar ben cok fazla uyuyorum valla biraksalar hep uyucam :))
bide bugun alerjim basladi dakkada bi hapsuruyorum ve cok korkuyorum rabbim sana emanet bebegi...
cnm bende cok fazla wc ye gidiyorum buda rahimin buyumesinden dolayi oluyomus :)

Kızlar burda kendimi çok iyi hissediyorum, ben de bu sancıların sadece bende olduğunu sanıp endişelenmiştim. Çok sağolun

İştahım bu aralar tavan yapmış durumda, hatta 2 gecedir uyanıyorum, nasıl bir mide kazıntısı, koşa koşa mutfağa gidiyorum, krakerle filan geçiştirmeye çalışıyorum, zaten mide problemim vardı benim, gece gece daha ağırını yiyemem.

Tuvalet problemi bende de var, sık sık gidiyorum, gece 3-4 defa kalkıyorum. Ama bu çok normalmiş, bebişimize yer açılıyo :ecrin_bebek:

Bi de size bişey sorucam kızlar, ilk muayenede beni neler bekliyo? Hemen hemen her topikte bunu soruyorum ama kimse tam bi cevap vermedi. Eşimle birlikte gidicez doğal olarak, ve doktorum erkek. İkimizin de kasılmaması için önceden başımıza gelecekleri bilsek iyi olacak. Ayrıca muayeneye giderken etek mi giyeyim yoksa pantolon mu bilmiyorumkismile

Bilgi için sağol canım, Allah korusun MELEKLERİMİZİ

kızlar beni de ekleyin..sat 28 şubat..internetten hesapladım muhtemel doğum tarihi 5 aralıkmış:):) allah meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin:)

Günaydın Esra
bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım..
biz bu aşamalarda o kadar çok doktor kontrolüne girdikki biz aşdık bütün bunları sende aşacaksın hamileliğin boyunca ...
ancak benim bildiğim eğer herhangi bir farklı durum olmadığı sürece bebek kontrolünü karından ultrasonla bakıyorlar...dolayısıyla karnını kolay açabileceğin bir şeyler giymen yeterli ancak diyelimki alttn kontrolün varsa ki zannetmiyorum o zaman ne giyersen giy zaten sana bir odada altta ne varsa çıkarmanı isteyecekler.....
ama yeni bir gebelik ve ilk kontrolünse (ben iki gün önce gittim ama bende keseyi görmek için haftaya çağırdı) mutlak suretle karından bakacak....merak ve endişe etme......

günaydın fıstık anneler,

nasılsınız var mı belirtiler?

kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

ben hala şaşkınım

canım benim de ilk muayene 12 nisanda olacak ama bana doktorum alttan bakacağını söyledi yani cumartesi ağda yaptıracağım. etek de giysen pantalon da soyunuyorsun nasılsa yani alt kısmını o nedenle sen bilirsin canım..
henüz çok minik olduğu için karından görünmezmiş alttan bakılacak..ben de çok korkuyorm göremezsek diye..Allahım bir aksilik yoktur inşallah..amiin

Evet göğüslerde hassasiyet, ara sıra kasık ağrısı, aşırı derecede açlık hissi, sık sık idrara çıkma, uykusuzluk, bi de aşırı heyecan :)

Nik----- yaş----- SAT---- muhtemel doğum------ilk doktor kontrolu---

Akrep83 --------?----- 28 Şubat-----5 aralık------?-----------------

LaBianca---- 32-----4mart----------9 aralık-----?------------------

BebiskoM88-----22---- 2 mart------- 7 aralık------?------------------

lachennnn--------?------1 mart--------6 aralık------?--------------------

karabiber01------?------1 mart--------6 aralık------?-----------------

esra_37----------25-----28 şubat----- 5 aralık------?----------

Kaymaklım-----24------11 mart-----16 aralık------?------------

Sezen10--------34-------2 mart-------7 aralık-------?-----------

sezencim ben kendimi ekledim ama sen düzeltirsin demi

burda bebek 7 haftalık olana kadar gidersennn alttan baıyorlarrr ondan sonra doğuma kadarrr hepp ultrasyonlaa nakıyorlarr alttan bakmakk yokk sorun olmadıkçaa
bennnn alttan baktımrmakk istemediğimm içinn bekliyorumm 7 haftanınn bitmesinii onunn stresii çokk kötüüü

BENİM GÜNÜM GEÇELİİİ 8 GÜN OLDUU AMAA DAHA HİÇ MİDEM BULANMADIII ,BAŞIMDA DÖNMEDİİ
DEMEK SENDE BAŞLADII CANIMM

bence diger topic buraya gelsin....diger topic cok karisik geldi bana...

aylara göre paylaşım bölümü var...
burayı kapatırlar arkadaşlar benden söylemesi.

bu topiklerii söylensede birleştirme yapılsaaa çünküü gerçektennn kapanabilir burasıı aynısından var diyeee
yinee sorumluıu olann bu topiğii açan olsunnn

canım kasığımda ağrı yok ama göğüslerim sızlıyor ve çok şişti..ve sanki ben şimdiden çok şişko oldum..

ya şişko konusuna gelincee bende kendimii öyle hissediyorumm böyle patlamaya hazır bomba gibiyim resmennnnnn

pantolon daha rahat olur eğer üstten bakacaksaa
badinii kaldırıpp hemenn bakabilirlerrrr alt tarafın açılmasına gerek kalmazzz

diğer gruptakiler nasıl hazırlıyor acabaaa
kızlar teşekkürler benim adımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…