Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

isiscim hediyeniz çok orjinalmiş.
çok gzüel
ilerdee bile saklıyabileceğin bişi.
güle güle kullanın.

acaba benim hediyem hala gitmedimi yahu??
dun sabah verdik kargoyA
ama esimin isyerinde kargo bilgileri
o yuzden takip edemiyorum
yarin sabah ogrenirim artik
bugun gitmis olmasi lazimfisfisfis

isis canım güle güle kullanın.çok değişikmiş cidden. unutulmaz bi hatıra olcak sizin için.. ayyy bizim hediyemizi annemiz almadımı acaba? kargoda teslim edilmiş gibi gözüküo ama. bugün gelir yorum heralde...

biz de dün gönderdik hediyemizi, bugün ulaşır diye tahmin ediyorum...

yaw kucukprens sana kim hediye alıcak, çok merak ettim :)

bak şimdi ben de merak ettim :)

demek biz değilmişiz. çünkü bize hediye gelmedi henüz. ama alan kişi güle güle kullansın inş.

bu arada herkesin hediyeleri gerçekten çok güzel. açıkçası bu kadarını beklemiyordum. içinden hangisi gelse çok beğenicem yani... hediyelerini alanlar da güle güle kullansınlar...

Tatlım senin hediyen dün yerine gitti, ama arkadaşımıza geç ulaşacaktı. Dediğin gibi bugün yorum yazılır herhalde:))

Evvvvveeeeettt kızlar;
çekiliş hediyemiz gellllldiiii...
Bakınnnnnn !!! zemuszemus

Canım aselcik;
Sana bu güzel hediyenden dolayı çok ama çok teşekkür ederim. :1hug: a.s.

Evvvvveeeeettt kızlar;
çekiliş hediyemiz gellllldiiii...
Bakınnnnnn !!! zemuszemus

Canım aselcik;
Sana bu güzel hediyenden dolayı çok ama çok teşekkür ederim. :1hug: a.s.

Güle güle kullanın canım. umarım beğenmişsndr. ayyy ulaşmıcak die çok korktum. çok şükür... opuyorumnanaktan

Ohh hediyeler iyice yerlerine ulaştı kaç kişi kaldı küçükprensim :)) Güle güle kullan burxhan çok güzel mavi tou çok tatlı :)

burxkan canım güle güle kullan çok yakışıcak minik oğluna

küçükprens biraz tüyo versen canım benimki yola çıktımı haberin varmı :)))

Çok güzelmiş burxkan güle güle kullan canım

Güle güle kullanın canım. umarım beğenmişsndr. ayyy ulaşmıcak die çok korktum. çok şükür... opuyorumnanaktan

Ohh hediyeler iyice yerlerine ulaştı kaç kişi kaldı küçükprensim :)) Güle güle kullan burxhan çok güzel mavi tou çok tatlı :)

Çok saolun kızlar oğluma giydirdikçe Aselcik teyzesini anımsayacağım.

Asel'im cnm gerçekten çok beğendim eşimde çok beğendi hatta hediyeyi ben önce gördüm eşim görmemişti meraklıya bizimki hemen soruyo nasıl bişey miş nasıl bişeymiş diye :)) anlattım. Sonra gördü çok beğendi eşimde :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…