- Konu Sahibi kucukprens
-
Ohh hediyeler iyice yerlerine ulaştı kaç kişi kaldı küçükprensim :)) Güle güle kullan burxhan çok güzel mavi tou çok tatlı :)
Evet canım notunda Sezen 10 altında Sinem yazıyor o yüzden didim.Yanlışım varmıdır ki bilmiyorumkismile
sağol canım benim babasıda çok beğendi gerçekten hoşumuza gitti.
Kaç kişiye ulaştı emin değilim ama 4 kişiden gönderildi bilgisini alamadım henüz, ay streslide bir iş benimki canımsempatiksalakcinni. Bir aksilik çıkmadan biter inşallaheyvahedigeldismile
Sana özelden yazdım canım, dağıtıma çıkmış bugün elinde olacak inşallah:lepi:
Ben gönderdim sana mail :kedi:
Akıllı kafam dün hediyemi evde unuttuğum için bu sabah gönderdim bugün elinde olabilme ihtimali yüksek...
Benim hediyem de daha gelmedi inşallah bugün gelir bayanssulusmile
Seninle beraber 5 kişiydi senden bilgi geldi 4 kişi kaldı bilgi vermeyen canım.
Bu arada senin hediyen Aras kargo da, bugün gelmesi gerek:lepi:
Ben gönderdim sana mail :kedi:
Akıllı kafam dün hediyemi evde unuttuğum için bu sabah gönderdim bugün elinde olabilme ihtimali yüksek...
Benim hediyem de daha gelmedi inşallah bugün gelir bayanssulusmile
Ay öyle mi pek bir sevindim hihoyyyt
Sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden
Aras kargo anıtpark şubesinden dağıtılacak canım, telefon açtım, önce yanlışlıkla birinin evini aramışım teyzeye soruyorum o yanıt vermedikçe ben daha çok soruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 En son nereyi aramıştınız siz kızım dedi de ayıldımmmmkaydirigubbakcemile3
Bu arada yarın gelecekmiş. Bugün beklemeyerimseniben
Kaç kişiye ulaştı emin değilim ama 4 kişiden gönderildi bilgisini alamadım henüz, ay streslide bir iş benimki canımsempatiksalakcinni. Bir aksilik çıkmadan biter inşallaheyvahedigeldismile
Galiba benim hediyeden haber yok sakata gelen ben olmıyım yaa oğlumda heycanla bekliyo anne ne zamna gelicek diyip duruyo ..eyvahedigeldismile
kucukprens bende gonderdim bilgilerimi
pazartesi sabahi verdigim halde hala eline gecmedi sanirim:uhm:
Benim hediyemde bugün,en geç yarın ulaşır sanırım. Bana da gelen giden yok,gaipten kapı sesi duyuyorum sabahları :)))
Yok canım sakata gelmeyecek inşallah korkma, sadece bilgi vermekte gecikiyorlar o kadar:lepi: Hem ben sana ben mail attım gelmedi mi? Kargon verildi bir iki güne gelir inşallahyerimseniben
bizim hediyelerimiz de geldi:))
sevgili funah,
hediyelerimizin hepsini çok beğendik özellikle lacivert şort salopetimizi :)
çok teşekkürler canım.
El oyası yazma için ayrıca anneciğinin ellerine kollarına sağlık,kendisinin de ellerinden öperim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?