Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Ohh hediyeler iyice yerlerine ulaştı kaç kişi kaldı küçükprensim :)) Güle güle kullan burxhan çok güzel mavi tou çok tatlı :)

Kaç kişiye ulaştı emin değilim ama 4 kişiden gönderildi bilgisini alamadım henüz, ay streslide bir iş benimki canımsempatiksalakcinni. Bir aksilik çıkmadan biter inşallaheyvahedigeldismile

Evet canım notunda Sezen 10 altında Sinem yazıyor o yüzden didim.Yanlışım varmıdır ki bilmiyorumkismile

evet evet benim o )

sağol canım benim babasıda çok beğendi gerçekten hoşumuza gitti.

ya ne kadar sevindim beğendiğinize anlatamam gerçekten çook severek aldım ölene dek saklayacağız oğluşlarımızın ilşk ayakkabılarını..

Kaç kişiye ulaştı emin değilim ama 4 kişiden gönderildi bilgisini alamadım henüz, ay streslide bir iş benimki canımsempatiksalakcinni. Bir aksilik çıkmadan biter inşallaheyvahedigeldismile

Ben gönderdim sana mail :kedi:
Akıllı kafam dün hediyemi evde unuttuğum için bu sabah gönderdim bugün elinde olabilme ihtimali yüksek...
Benim hediyem de daha gelmedi inşallah bugün gelir bayanssulusmile

SAFA 83
canım benim çook teşekkür ederim hediyen için şimdi aldım..
inan resimlerde gördüğümde içimden bu hediye bana gelse keşke demiştim..
çok değişik gelmişti ve açarken hissettim sanki
ne kadar mutlu oldum anlatamam
çok teşekkürler

Akıllı kafam dün hediyemi evde unuttuğum için bu sabah gönderdim bugün elinde olabilme ihtimali yüksek...

Seninle beraber 5 kişiydi senden bilgi geldi 4 kişi kaldı bilgi vermeyen canım.
Bu arada senin hediyen Aras kargo da, bugün gelmesi gerek:lepi:

Ay öyle mi pek bir sevindim hihoyyyt
Sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden

Aras kargo anıtpark şubesinden dağıtılacak canım, telefon açtım, önce yanlışlıkla birinin evini aramışım teyzeye soruyorum o yanıt vermedikçe ben daha çok soruyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 En son nereyi aramıştınız siz kızım dedi de ayıldımmmmkaydirigubbakcemile3
Bu arada yarın gelecekmiş. Bugün beklemeyerimseniben

Ay ilahi canım ya :roflol::roflol:İyi bari teyze uyandırdı seni...
Anıtpark yakın be neyse yarını bekleyelim napalım :hulya:

Galiba benim hediyeden haber yok sakata gelen ben olmıyım yaa oğlumda heycanla bekliyo anne ne zamna gelicek diyip duruyo ..eyvahedigeldismile

Benim hediyemde bugün,en geç yarın ulaşır sanırım. Bana da gelen giden yok,gaipten kapı sesi duyuyorum sabahları :)))

Galiba benim hediyeden haber yok sakata gelen ben olmıyım yaa oğlumda heycanla bekliyo anne ne zamna gelicek diyip duruyo ..eyvahedigeldismile

Yok canım sakata gelmeyecek inşallah korkma, sadece bilgi vermekte gecikiyorlar o kadar:lepi: Hem ben sana ben mail attım gelmedi mi? Kargon verildi bir iki güne gelir inşallahyerimseniben

kucukprens bende gonderdim bilgilerimi
pazartesi sabahi verdigim halde hala eline gecmedi sanirim:uhm:

Senin hediyen dağıtıma çıkmış canım, bugün eline geçecek arkadaşımızın:lepi:

Benim hediyemde bugün,en geç yarın ulaşır sanırım. Bana da gelen giden yok,gaipten kapı sesi duyuyorum sabahları :)))

Bende aynen senin gibi heyecanla bekliyoruuummmmmmmmolumunekankayizsmile

bizim hediyelerimiz de geldi:))
sevgili funah,
hediyelerimizin hepsini çok beğendik özellikle lacivert şort salopetimizi :)
çok teşekkürler canım.
El oyası yazma için ayrıca anneciğinin ellerine kollarına sağlık,kendisinin de ellerinden öperim.

Yok canım sakata gelmeyecek inşallah korkma, sadece bilgi vermekte gecikiyorlar o kadar:lepi: Hem ben sana ben mail attım gelmedi mi? Kargon verildi bir iki güne gelir inşallahyerimseniben

AAAA bakmamıştım mailime çok sevindim heycanım dahada arttı şimdi... kimden acaba ??

alkisalkisalkisalkisalkisalkis bak yine sevindirik oldummm....

Funah senin hediyende dağıtıma çıkmış canım, bugün eline geçer.

Bu arada aşağıdan kapı çaldıııı, kargo şirketi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden

bende heycanla bekliorum hediyemizi.bizimki nezaman gelicek kucukprens? kızımla merak içindeyiz :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…