Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Bende mailime baktım umutla ama toplu mail gelmiş sadece Off çok mu sabırsızım yahu. Gelsin kocama hava atıcam :)))

Sevgili Beraser Teyzemiz, oğlumla sana çoook teşekkür ederiz.. Çook güzel herşey, tulum bere bodyler, seni kocaman kucaklıyoorruuuzzzzzzz ve öpüyoruuuzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSC00495.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC00496.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 53
Bende mailime baktım umutla ama toplu mail gelmiş sadece Off çok mu sabırsızım yahu. Gelsin kocama hava atıcam :)))

Ay sorma, seninkini kargo şirketi başka şubeye göndermişklava: ordan geri merkeze gitti, şimdi sizin şubeye gelmek üzere yolda canım. Aradım daha ulaşmamış. Bugün dağıtıma yetişmezse yarın gelir inşallah.yerimseniben
Bu arada bende kendimi çağrı merkezinde gibi hissediyorummm, sabahtan beri elimde telefon bütün kargocuları aradımkaydirigubbakcemile3

Sevgili Beraser Teyzemiz, oğlumla sana çoook teşekkür ederiz.. Çook güzel herşey, tulum bere bodyler, seni kocaman kucaklıyoorruuuzzzzzzz ve öpüyoruuuzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Pek güzeller güle güle giysin oğluşun annesi :)

Valla helal olsun sana cnm çağrı merkezi gibi olduğun doğru her topiğe böle biri lazım ellerin , dillerin , parmakların dert görmesin...

selam kızlarrrr Bursa' dn Derya kargon sırkete gelmıs henuz acamadım ama sımdıden cok tesekkur ederım. ulastıgında hemen resım de cekıp paylasıcam sımdı bende goremedıgım ıcın merakla beklıyorum. Kesene bereket tekrar tesekkurler kocamn opuyorummma.s.

Anladım ben onu :):) Hımmm tahminlerim güçlendi sanki. E hadi bakalım.

Hakkını helal et prensim,çok uğraştın vallahi.

Beraser cnm kesene bereket... Küçükprens sizde güle güle kullanın cnm.. hepsi çok güzel..

Amin amin canlarım, Beraser in kesesine bereket olsun inşallah.

Valla helal olsun sana cnm çağrı merkezi gibi olduğun doğru her topiğe böle biri lazım ellerin , dillerin , parmakların dert görmesin...

Saol canımmm zevkle yapıyorum, bunları duymak çok mutlu etti beni, teşekkür ederim

Denizim16 hediyen ulaşmışşş, darısı da diğer arkadaşlara. Sweethome arka sayfalarda var denizimin hediyesinin fotoğrafları, görmek istersen geri geri git bakalımkaydirigubbakcemile3

canım beğendiyseniz çok mutlu olurum. ben çekip koyamamıştım fotolarını bari hediyeni görme diye. senin koymana çok sevindim. ayrıca sana hediye aldığım için de ayrıca çok mutluyum. idilin bi takımını almayı çok istiyodum hediye olarak ama bulunduğumuz ilçede yok malesef. cuma günü afyona giderken oğlumu almak için denizliye uğradık önce. eşimi soktum 15 dakikalığına çarşıya. gerçi orada da idilin mağazası yok. bayiliğini vermiş biyere. çok çeşit yoktu malesef. satıcı kız başka şeyler göstereyim diyo, olmaz diyorum idil olcak. o kadar reklamını yaptık burda. daha kışlık bişeyler olsun istiyodum ama beğenemedim. içine uzun kollu body ile tamamlayayım bari dedim. umarım kullanışlı olur, oğluşumuz güle güle giyer...

Beraser cnm kesene bereket... Küçükprens sizde güle güle kullanın cnm.. hepsi çok güzel..

beğenmenize çok sevindim. sizler de güzel hediyelerinizi güle güle kullanın inş.

herkesin kesesine bereket. ayrıca sana da emeklerin için kocaman teşekkür....

Tabi ki çook beğendimm hepsini, eşime de akşam hava atıcammmkaydirigubbakcemile3 Senin tavsiyen üzerine bende oğluma 20lik hastane çıkışı aldım ordan, hediyemi de ordan aldım. :lepi:
Bende teşekkür ederim Şeniz

Bu arada çekilişte nasıl sana çıktığımı da anlatmak istiyorum.
Herkesin adını kağıda yazdım sırayla çekmeye başladım kurayı. İlk çıkan ikinci çıkana, ikinci üçüncüye böyle sırayla hediye alınsın dedim, velhasıl kelam sonuncuyu da çektim sen çıktın, baktım başka kağıt yokbilmiyorumkismile
Kendimi yazmayı unutmuşumkaydirigubbakcemile3 Bari dedim son çıkan bana alsın, bende ilk çıkana alayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla Küçükprensimiz olmasaydı napardık bilmezdim ellerine emeğine sağlık canım uğraştın o kadar. Çok teşekkür ederiz sana lojistiğimiz oldun bizim :))

Kucukprens güle güle giysn kuşun... çok güzeller. beraserciğimn kesesine breket...

sağol canım. hepimizin kesesine bereket ve gönüllerine sağlık...

bu arada anladığım kadarıyla hediyesi yola çıkan kişi bi mail alıyo. bana henüz gelen giden yok demek ki 4 kişiden biri benim hediyecim... geç olsun güç olmasın:) (merak etmiyo da değilim hani...)

Kucukprens güle güle giysn kuşun... çok güzeller. beraserciğimn kesesine breket...

Teşekkür ederiz, aminkaydirigubbakcemile5

Valla Küçükprensimiz olmasaydı napardık bilmezdim ellerine emeğine sağlık canım uğraştın o kadar. Çok teşekkür ederiz sana lojistiğimiz oldun bizim :))

Canım ben olmasam başkası olurdu, eminim herkes aynı özveriyle yapardı. Yine de çok teşekkür ederim sizlerinde yüreğinize sağlıkopuyorumnanaktan

Evet beraser, hediyesi yola çıkana mail gidiyo. Senin arkadaştan henüz bilgi gelmedi bende bekliyorum bakalımmm:ecrin_bebek:

benim hediyem de gelmiş lakin pazartesiden önce elime geçmeyecek.. işyerinin yakınındaki kargo şubesini adres gösterdiğim için.. gönderen arkadaşımın ellerine sağlık..

bende birazdan çıkıp kargoya vereceğim hediyemi.. resmini ekleyemedim çünkü fot. makinemin hafıza kartı eşimin bilgisayarında kalmış okyanus ötesinde şimdi :) kendi bilgisayarımda bluetooth ayarları şınanay ne zamandır, önemsemediğimden hallettirmedim bu nedenle telefonla da çekemedim.. bu talihsizlik mi artık beceriksizlik mi denir serisi için affınıza sığınıyorum..

bu arada sefa83 çok güzel bir seçim oyuncak bende ilk çekiliş fikri ortaya atıldığında oyuncak almayı düşünmüştüm.. fakat baktım herkes kıyafet alıyor bende alacağım arkadaşta kendini buna hazırlar diye racona uydum.. ama çok genel olarak herkesin zevkine maşallah.. çok beğendim alınanları..

Kızlarrrr hediyem geldi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Öyle güzellerki anlatmakla olmaz :) Burxkan cım zaten eklemişti resimleri. Çok mutlu oldum,inanılmaz zevkli çok güzeller.
Burxkan canım çok çok teşekkür ederim. Uçtum havalara. Uzun zamandır hiç bir hediyeye bu kadar sevinmemiştim. Tekrar teşekkürler canım kesene bereket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…