- Konu Sahibi kucukprens
-
bende heycanla bekliorum hediyemizi.bizimki nezaman gelicek kucukprens? kızımla merak içindeyiz :ecrin_bebek:
Bende mailime baktım umutla ama toplu mail gelmiş sadeceOff çok mu sabırsızım yahu. Gelsin kocama hava atıcam :)))
Sevgili Beraser Teyzemiz, oğlumla sana çoook teşekkür ederiz.. Çook güzel herşey, tulum bere bodyler, seni kocaman kucaklıyoorruuuzzzzzzz ve öpüyoruuuzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ay sorma, seninkini kargo şirketi başka şubeye göndermişklava: ordan geri merkeze gitti, şimdi sizin şubeye gelmek üzere yolda canım. Aradım daha ulaşmamış. Bugün dağıtıma yetişmezse yarın gelir inşallah.yerimseniben
Bu arada bende kendimi çağrı merkezinde gibi hissediyorummm, sabahtan beri elimde telefon bütün kargocuları aradımkaydirigubbakcemile3
Ay sorma, seninkini kargo şirketi başka şubeye göndermişklava: ordan geri merkeze gitti, şimdi sizin şubeye gelmek üzere yolda canım. Aradım daha ulaşmamış. Bugün dağıtıma yetişmezse yarın gelir inşallah.yerimseniben
Bu arada bende kendimi çağrı merkezinde gibi hissediyorummm, sabahtan beri elimde telefon bütün kargocuları aradımkaydirigubbakcemile3
Pek güzeller güle güle giysin oğluşun annesi :)
Beraser cnm kesene bereket... Küçükprens sizde güle güle kullanın cnm.. hepsi çok güzel..
Valla helal olsun sana cnm çağrı merkezi gibi olduğun doğru her topiğe böle biri lazım ellerin , dillerin , parmakların dert görmesin...
selam kızlarrrr Bursa' dn Derya kargon sırkete gelmıs henuz acamadım ama sımdıden cok tesekkur ederım. ulastıgında hemen resım de cekıp paylasıcam sımdı bende goremedıgım ıcın merakla beklıyorum. Kesene bereket tekrar tesekkurler kocamn opuyorummma.s.
Anladım ben onu :):) Hımmm tahminlerim güçlendi sanki. E hadi bakalım.
Hakkını helal et prensim,çok uğraştın vallahi.
Sevgili Beraser Teyzemiz, oğlumla sana çoook teşekkür ederiz.. Çook güzel herşey, tulum bere bodyler, seni kocaman kucaklıyoorruuuzzzzzzz ve öpüyoruuuzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Pek güzeller güle güle giysin oğluşun annesi :)
Beraser cnm kesene bereket... Küçükprens sizde güle güle kullanın cnm.. hepsi çok güzel..
Amin amin canlarım, Beraser in kesesine bereket olsun inşallah.
Saol canımmm zevkle yapıyorum, bunları duymak çok mutlu etti beni, teşekkür ederim
Denizim16 hediyen ulaşmışşş, darısı da diğer arkadaşlara. Sweethome arka sayfalarda var denizimin hediyesinin fotoğrafları, görmek istersen geri geri git bakalımkaydirigubbakcemile3
canım beğendiyseniz çok mutlu olurum. ben çekip koyamamıştım fotolarını bari hediyeni görme diye. senin koymana çok sevindim. ayrıca sana hediye aldığım için de ayrıca çok mutluyum. idilin bi takımını almayı çok istiyodum hediye olarak ama bulunduğumuz ilçede yok malesef. cuma günü afyona giderken oğlumu almak için denizliye uğradık önce. eşimi soktum 15 dakikalığına çarşıya. gerçi orada da idilin mağazası yok. bayiliğini vermiş biyere. çok çeşit yoktu malesef. satıcı kız başka şeyler göstereyim diyo, olmaz diyorum idil olcak. o kadar reklamını yaptık burda. daha kışlık bişeyler olsun istiyodum ama beğenemedim. içine uzun kollu body ile tamamlayayım bari dedim. umarım kullanışlı olur, oğluşumuz güle güle giyer...
beğenmenize çok sevindim. sizler de güzel hediyelerinizi güle güle kullanın inş.
herkesin kesesine bereket. ayrıca sana da emeklerin için kocaman teşekkür....
Kucukprens güle güle giysn kuşun... çok güzeller. beraserciğimn kesesine breket...
Kucukprens güle güle giysn kuşun... çok güzeller. beraserciğimn kesesine breket...
Valla Küçükprensimiz olmasaydı napardık bilmezdim ellerine emeğine sağlık canım uğraştın o kadar. Çok teşekkür ederiz sana lojistiğimiz oldun bizim :))
sağol canım. hepimizin kesesine bereket ve gönüllerine sağlık...
bu arada anladığım kadarıyla hediyesi yola çıkan kişi bi mail alıyo. bana henüz gelen giden yok demek ki 4 kişiden biri benim hediyecim... geç olsun güç olmasın:) (merak etmiyo da değilim hani...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?