- Konu Sahibi kucukprens
-
Bu arada istersen resimlerini çekip ekleyebilirim tekrar canım,yazman yeterli.
kızlarr bende hediyemi bugün aldım. çok güzel gerçekten almayı düşündüğüm bişeydi ama bilg bozuktu bi kaç gündür bana kimin aldığını bilmiyorumbilmiyorumkismile. çok teşekkür ediyorum arkadaşıma ellerine sağlık
bende yakisikli birine bunlari aldim sekerler
insallah begenir annesi:kedi:
pelin, sweethome,küçükprens hediyelerinizi güle güle kullanın ,inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepinize
küçükprens aldım maili canım 1den 5e kadar yoktum ama alt kata tembih etmiştim hiç gelen giden olmamış zaten evde yoktunuz kağıdıda yoktu demekki gelmemişler bekliyorum bende şimdi bakalım :))
buarada ellerine emeğine sağlık canım çok uğraştın bizim için
pelin, sweethome,küçükprens hediyelerinizi güle güle kullanın ,inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepinize
küçükprens aldım maili canım 1den 5e kadar yoktum ama alt kata tembih etmiştim hiç gelen giden olmamış zaten evde yoktunuz kağıdıda yoktu demekki gelmemişler bekliyorum bende şimdi bakalım :))
buarada ellerine emeğine sağlık canım çok uğraştın bizim için
bizim hediyelerimiz de geldi:))
sevgili funah,
hediyelerimizin hepsini çok beğendik özellikle lacivert şort salopetimizi :)
çok teşekkürler canım.
El oyası yazma için ayrıca anneciğinin ellerine kollarına sağlık,kendisinin de ellerinden öperim.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bak yine sevindirik oldummm....
Funah senin hediyende dağıtıma çıkmış canım, bugün eline geçer.
Bu arada aşağıdan kapı çaldıııı, kargo şirketi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
ayyyy çok sevindim beğenmene canımmmm yuppiiii....güle güle giysin canım.en güzel yanı bunu işin aldıklarının beğenilmesi.opuyorumnanaktan
prensesimizin hediyesi geldiiiiiiiiiiiiiiiii hem de küçükprensten....
canım nasıl beğendim anlatamam çok güzeller babası yurtdışından gelecek birazdan gelse de göstersem die sabısızlanıyorum ananemiz de çok beğendihihoyyyt
selam kızlarrrr Bursa' dn Derya kargon sırkete gelmıs henuz acamadım ama sımdıden cok tesekkur ederım. ulastıgında hemen resım de cekıp paylasıcam sımdı bende goremedıgım ıcın merakla beklıyorum. Kesene bereket tekrar tesekkurler kocamn opuyorummma.s.
denızım 16 hedıyenın resımlerını topıkte gordum cok tesekkur ederım hepsı ayrı ayrı cok cıcıler.. kesene bereket .. ınsallah hepımızın bebıslerı bu gıysılerı oyuncakları saglkla guzel gunlerde kullanırlar tesekkur ederım tekrar opuyorum...a.s.a.s.
kızlar hedıyem sırketten geldı. hepsı cok guzeller bayıldımmmm... ben daha ogluma hıc bısı alamadım ısler cok yogun oldugu ıcın cıkamadım bır turlu. ben kendı cocugumdan once arkadasın bebegıne almıs olucam boylelıkle aksama resım koyucm denızım senı ve kızını kocaman opuyorum tekrar tesekkurler ıyı aksamlar hepınızeeee..
ayy mailim gelmiş küçükprensten çok sevindim birden opuyorumnanaktan
küçükprens tatlım. ellerine sağlık bu işi öyle ciddiye alark öyle gzüel yaptınki anlataamam.
çok özveriliydin. bidaahki çekişite yine sensin başkanımız haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?