Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Bu arada istersen resimlerini çekip ekleyebilirim tekrar canım,yazman yeterli.

hihoyyythihoyyyt hadi güle güle kullan canım:lepi: Ay kargocular yüzünden burxkanla bugün bi panik olduk, sonra ikimizde adamları aradıkta kriz çözüldüyerimseniben

Sen doğru tahmin etmişmisin peki?

Evet canım :) Çünkü çekilişten sonra burcuyla faceleştik :)) O zaman hiç aklıma gelmedi. Cin gibi kız maşallah. :))))) Bugün sana acil durum diye mesaj yazmış ya,sonrasında da benim kargonun merkeze döndüğünü öğrenince kafamda ampul yandı :)) Ama son ana kadar aklıma gelmemişti ne yalan söyleyeyim.
Öyle güzeller ki,Burcu'cum limitide aşmış bence. Kesesine bereket.

denızım 16 hedıyenın resımlerını topıkte gordum cok tesekkur ederım hepsı ayrı ayrı cok cıcıler.. kesene bereket .. ınsallah hepımızın bebıslerı bu gıysılerı oyuncakları saglkla guzel gunlerde kullanırlar tesekkur ederım tekrar opuyorum...a.s.a.s.

ayyy hediyeleri ellerine ulaşan arkadaşlarmutlu günlerde kullanın.. alan arkadaşlarımın da keselerne bereket.. bende beraserciğim gibi bekleyenler arasındayım meraktan ölücem :)

kızlar hedıyem sırketten geldı. hepsı cok guzeller bayıldımmmm... ben daha ogluma hıc bısı alamadım ısler cok yogun oldugu ıcın cıkamadım bır turlu. ben kendı cocugumdan once arkadasın bebegıne almıs olucam boylelıkle aksama resım koyucm denızım senı ve kızını kocaman opuyorum tekrar tesekkurler ıyı aksamlar hepınızeeee..

kızlarr bende hediyemi bugün aldım. çok güzel gerçekten almayı düşündüğüm bişeydi ama bilg bozuktu bi kaç gündür bana kimin aldığını bilmiyorumbilmiyorumkismile. çok teşekkür ediyorum arkadaşıma ellerine sağlık

Hapşuruk tan aldın hediyeni, güle güle kullanın canımm..

pelin, sweethome,küçükprens hediyelerinizi güle güle kullanın ,inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur hepinize

küçükprens aldım maili canım 1den 5e kadar yoktum ama alt kata tembih etmiştim hiç gelen giden olmamış zaten evde yoktunuz kağıdıda yoktu demekki gelmemişler bekliyorum bende şimdi bakalım :))

buarada ellerine emeğine sağlık canım çok uğraştın bizim için

Allah Allah, halbuki internette dağıtıcıya verildi gözüküyordubilmiyorumkismile Neyse şimdi baktım dağıtıcıdan sonra iki yere daha gitmiş, inşallah yarın eline ulaşır canımCADIARZU

Bu arada rica ederim, teşekkürler:kedi:

ayyyy çok sevindim beğenmene canımmmm yuppiiii....güle güle giysin canım.en güzel yanı bunu işin aldıklarının beğenilmesi.
opuyorumnanaktan

prensesimizin hediyesi geldiiiiiiiiiiiiiiiii hem de küçükprensten....

canım nasıl beğendim anlatamam çok güzeller babası yurtdışından gelecek birazdan gelse de göstersem die sabısızlanıyorum ananemiz de çok beğendi
hihoyyyt

Ohh nihayet benim hediyemde yerine ulaştıhihoyyyt
Evet bu işin en güzel yanı beğenilmesi, beğendiğine çook sevindim güzelimmopuyorumnanaktan Güle güle kullanın inşallah sende bebişinde, ayrıca kız bebeğe bişeyler almak çok güzeldiopuyorumnanaktan

güsel anneler hediyeleri ulaşanlar bebişleriyle güle güle kullansınlar hediyelerin hepisi çooook güsel sizlerin hediyeleri ulaştıkça benide heyecan basıyor meraktan :)) acep benimki ne zaman gelir? valla bugün eve nöbetçide bıraktıydım ama bilmiyorumkismile

canım benim oğluşun sağlıkla güzel günelrde kulllansın inşallah.
beğenmene çok sevindim. ayyy bende telaş yapıyodum acab ulaştım diye
ohhhhhhh rahatlaım şimdi.

küçükprens tatlım. ellerine sağlık bu işi öyle ciddiye alark öyle gzüel yaptınki anlataamam.
çok özveriliydin. bidaahki çekişite yine sensin başkanımız haaaaa

ayy mailim gelmiş küçükprensten çok sevindim birden opuyorumnanaktan

Evet tatlımmm, bu akşam verildi hediyen kargoya:lepi:

küçükprens tatlım. ellerine sağlık bu işi öyle ciddiye alark öyle gzüel yaptınki anlataamam.
çok özveriliydin. bidaahki çekişite yine sensin başkanımız haaaaa

Teşekkür ederimopuyorumnanaktan Bir daha ki çekilişte başkası yapsın da bana da süpriz olsun ama bana da yazık yaaaaaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…