- Konu Sahibi kucukprens
-
SAFA 83
canım benim çook teşekkür ederim hediyen için şimdi aldım..
inan resimlerde gördüğümde içimden bu hediye bana gelse keşke demiştim..
çok değişik gelmişti ve açarken hissettim sanki
ne kadar mutlu oldum anlatamam
çok teşekkürler
kucukprens benim mailimi de yollaartık yaw..gözümüz yollarda kaldı kızımla:)
Asel in hediyesi nerde kaldı, gönderecek arkadaş hu huuuuuuu.. Geç olsun güç olmasın canımm benimmboshayallersmile
he canım aynen öle.. napalım bekleyelim biraz daha kızımla :dance:
Kızlarrrr hediyem geldi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Öyle güzellerki anlatmakla olmaz :) Burxkan cım zaten eklemişti resimleri. Çok mutlu oldum,inanılmaz zevkli çok güzeller.
Burxkan canım çok çok teşekkür ederim. Uçtum havalara. Uzun zamandır hiç bir hediyeye bu kadar sevinmemiştim. Tekrar teşekkürler canım kesene bereket.
Bu arada istersen resimlerini çekip ekleyebilirim tekrar canım,yazman yeterli.
hihoyyythihoyyyt hadi güle güle kullan canım:lepi: Ay kargocular yüzünden burxkanla bugün bi panik olduk, sonra ikimizde adamları aradıkta kriz çözüldüyerimseniben
Sen doğru tahmin etmişmisin peki?
Evet canım :) Çünkü çekilişten sonra burcuyla faceleştik :)) O zaman hiç aklıma gelmedi. Cin gibi kız maşallah. :))))) Bugün sana acil durum diye mesaj yazmış ya,sonrasında da benim kargonun merkeze döndüğünü öğrenince kafamda ampul yandı :)) Ama son ana kadar aklıma gelmemişti ne yalan söyleyeyim.
Öyle güzeller ki,Burcu'cum limitide aşmış bence. Kesesine bereket.
yanlız değilsin tatlım, biz de bekliyoruz. ben hediyeden geçtim, mail gelseydi ona da razıydım :))
canım sana mail geldi aslında, herhalde daha görmedin. Hediyen dün akşam yola çıktı inşallah bir iki güne gelir:lepi:
Canım sana mail geldi aslında, herhalde daha görmedin. Hediyen dün akşam yola çıktı inşallah bir iki güne gelir:lepi:
beraserciğime de mail gitmiş. Ayhh bi biz kaldık. Gel teskere :)
en son ben alacağım hediyemi :çok üzgünüm:
canım ya hiç alma imkanın yok mu. olmadı sona kalınca kimin gönderdiği belli olur zaten. fotoğrafları varsa topikte onlarla avunursun artık...
:)) yarından itibaren bakmasam mı bu topiğe.. küçükprensle bi nevi kader ortaklığı mı yapsam ya da :))) canım iş yerim uzak oranın adresini vermiştim.. çok hastaym birde bugünlerde evden çıkmasam iyi olacak.. pazartesi artık
sabah bakmıştım ama yoktu mail. ancak gördüm canım çok sağol. maili aldım ya hediye 10 gün sonrada gelse olur artık...:)
canım hadi darısı başına...
canım ya hiç alma imkanın yok mu. olmadı sona kalınca kimin gönderdiği belli olur zaten. fotoğrafları varsa topikte onlarla avunursun artık...
Ay ben hala karıştırıyorum kim kime alacaktı diye dönüp dönüp bakıyorum, anlaşılır mı dersinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?