Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Canım kusura bakma dün konturolüm vardı. KK'ya giremedim. Bugün gördüm yazını beğenmene sevindim inşallah oğluşuna güzel arkadaş olur. Bu arada oturduğum yer küçük bir il onun için seçim şansı çok zor. Beğenmene sevindim.Şeniz

kızlar .... dün ben işteyken hediyem eve gelmiş ... geldik yoktunuz kağıdını da bırakmışlar ... ee kimden de olduğunu tahmin ediyorum .. ama hediyemi kargodan alamıyoruuummm akşama kadar beklemek zorundayım .. artık bugün geçmek bilmez... yine de gönderen arkadaşa şimdiden teşekkürleeer...

Ay bende meraklandım iyice acaba bana kimden gelecek. Gerçi çalıştığım için evde olmuyorum ama herhalde ya not bırakırlar yada ararlar.

Bu arada istersen resimlerini çekip ekleyebilirim tekrar canım,yazman yeterli.

hihoyyythihoyyyt hadi güle güle kullan canım:lepi: Ay kargocular yüzünden burxkanla bugün bi panik olduk, sonra ikimizde adamları aradıkta kriz çözüldüyerimseniben

Sen doğru tahmin etmişmisin peki?

Evet ya kargocularlada biraz sorun yaşadık ama hele şükür ki geldi hediyen hele bir sorun çıkarsalarda varyaaaaa napardım onları klava:
Canlarım ya ay bende güle güle okudum valla şimdi yazdıklarınızı kaydirigubbakcemile3
Beğendiğine çok sevindim Pelin'im. Ben de okadar beğendim ki alırken oğlumada aynılarından aldım. Takım giydircez. Hatta gömleği aralarda çıkarıp koca erkek ya deyip tatlı tatlı seviyom :))
Canım bu arada Tel de yazmıştım hatırladığım kadarıyla ne zaman istersen arayabilirsin 7/24 heheheh :)
Güle güle huzurlu mutlu sağlıklı günlerde giysin paşalar

Canım sana mail geldi aslında, herhalde daha görmedin. Hediyen dün akşam yola çıktı inşallah bir iki güne gelir:lepi:

sabah bakmıştım ama yoktu mail. ancak gördüm canım çok sağol. maili aldım ya hediye 10 gün sonrada gelse olur artık...:)

beraserciğime de mail gitmiş. Ayhh bi biz kaldık. Gel teskere :)

canım hadi darısı başına...

en son ben alacağım hediyemi :çok üzgünüm:

canım ya hiç alma imkanın yok mu. olmadı sona kalınca kimin gönderdiği belli olur zaten. fotoğrafları varsa topikte onlarla avunursun artık...

canım ya hiç alma imkanın yok mu. olmadı sona kalınca kimin gönderdiği belli olur zaten. fotoğrafları varsa topikte onlarla avunursun artık...

:)) yarından itibaren bakmasam mı bu topiğe.. küçükprensle bi nevi kader ortaklığı mı yapsam ya da :))) canım iş yerim uzak oranın adresini vermiştim.. çok hastaym birde bugünlerde evden çıkmasam iyi olacak.. pazartesi artık

Ay ben hala karıştırıyorum kim kime alacaktı diye dönüp dönüp bakıyorum, anlaşılır mı dersinkaydirigubbakcemile3

Bende sabah gönderdim zaten maili, bakıyorumm hemen saatineeee.. Sen buraya yazmadan 10 dakika önce göndermişim ay yok 10 güne kalmasın canımm gelsin senin hediyende artıkkyerimseniben

Hediyesi gönderilmeyen iki kişi kaldıııı kafamçokkarıştı Aselcik ve Safa83, bekliyoruz bakalım. Hediyeleri gönderecek olan arkadaşlar, yarın son elinizi çabuk tutuuuuuuuuuuun birazdelikafadulden

Benimde hediyem dün yola çıkmış mailimi aldım ev adresimi vermiştim... artık ben evde yokken gelirlerse not bırakırlar herhalde..

bugünün hiç tadı yok .. ben burada... hediyem kargocuda beni bekler durur ... keşke iş yerimin adresini verseymişim de eve kadar gidip dönmeselerdi... :kedi:

Hediyelerimiz geldiiiiii...
Tellinaz teyzesi oğluma kendi elleri ile yelek örmüş ellerine sağlık olumunekankayizsmile
Pek net çıkmadı ama rengi sarı kızlar...
Çok teşekkür ederim Tellinaz tüm hediyeler çok güzel Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…