Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
3. aşılamamında sonucu değişmedi kızlar, dün adet oldum yarın yine doktora gidicem. ama eskisi kadar üzülmüyorum artık. rutin sıradan birşey gibi geliyor. bakalım bu ayda aşılama yapıcakmı doktor. biyerde okumuştum, iğneyle olan aşılamalarda 1 ay ara veriliyor diye ama emin değilim tabi, bu konuda birşey bilen varmı? ha birde ilk kez aşılama yaptırıcaklar kendinizi çok fazla kaptırmayın, dikkat edin çok yorulmayın ama alıştırmayın kendinizi. sonuç negatif olunca yıkılıyor resmen insan, günlerce ağlamıştım ben. bakalım eğer bu ayda aşılama olursam bu son olucak, sonra tüp bebek deniycez inşallah. Allah hepimize sabır versin arkadaşlar.

allahtan ümidinizi hiç kesmeyın. inanın bana hiç ummadığınız bir anda olucaktır. ağlamayın üzülmeyın.umudnuzu hiç soldurmayın. kurban olduğum allah zamanını biliyor ve o zaman verecektir.

Aranıza bende katıldım arkadaşlar,bana da yer açın..:97:Biraz evvel doktordan geldim,bu ay bizde aşılama yaptıracağız kısmetse.Bu ayın 1 inde eğer gecikmezse adet olacağım,2 veya 3.günü doktor çağırdı.İlk defa aşılama yaptıracağım,çok heyecanlıyım.:18:

valla bir an önce yaptır bence, testler olmayan bişiyi var gösteremezki hatta yarına bile bırakma bence hemen yaptır kan testini. inşallah oda pozitif çıkar

allahtan ümidinizi hiç kesmeyın. inanın bana hiç ummadığınız bir anda olucaktır. ağlamayın üzülmeyın.umudnuzu hiç soldurmayın. kurban olduğum allah zamanını biliyor ve o zaman verecektir.

valla bu kadar bekledikten ve uğraştıktan sonra hiç umudum kalmadı benim. yaşım oldu 30. 4 çoçuğum olsun istiyodum, biri bile olmuyor. artık hiçbir laf teselli etmiyor beni. evet hepimiz aynı durumdayız belki ama böyle olması üzüntümü dindirmiyor. sadece eskisi gibi takılmıyorum bu duruma artık, düşünmemeye çalışıyorum. bi dert bu değilki zaten siz benim gibi ümidini kaybedenlerden olmayın bari.

bende senın durumundayım heyecanlanıorum ama ne çok heves etmek istiyorum nede umutsuz olmak kendimi dengede tutmaya çalışıorum ve kendimi herşeye haz<ırlamaya çalışıorum allah tum olmasını istiyipte allaha el açanların duasını geri çevirmesin. dilerim birgun herkez anne olma kutsalığına ulaşır.

yaşınız 30 muş daha gençsinizzzz. ne desek teselli etmiyor belki ama nolur umudunuzu soldurmayın.umutsuz insan yaşayamazki..

selam dostlar
şimdi dr dan geldim ilk iğnemide yaptım hayırlısıyla maratona başladık inşallah finish çizgisinde meleğim beni karşılar

drmla konuştum dayanamayıp. oda 14. gün erken olmaz normalde 14. gün çatlayabilir ama klomen kullandığın için daha geç olucak dedi ama senin için rahat etsin 12.günde gel dedi.aşılama 15 yada 16 gün olucakmış..

doğru tek yapmamız gereken sabretmek..

canım iyi oldu bak dr sorman en azından için rahatladı bende 12. günü çatlıyorum büyük ihtimalle aynı zamanda olcak aşılamamız
bak melekleriimiz bizi bekliyo görüyorum

canım iyi oldu bak dr sorman en azından için rahatladı bende 12. günü çatlıyorum büyük ihtimalle aynı zamanda olcak aşılamamız
bak melekleriimiz bizi bekliyo görüyorum

inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip eder umarım
bide bişiy dicem diğer forumlarda görmüştüm aşılama tarihleri falan liste yapılmıştı bizde oluştursakya aşılamalar yapıldıkça

saol aleynam rabbim hepimize nasip eder inş ümidimizi kaybetmemek şart
dün bi arkadaşımın hıkayesini yazmıştım buraya artık onu örnek alıyorum kendime
rabbim ol derse başka sözmü ver ki söylenecek o bilir hayırlısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…