amin canım sen nerde yaptıracaksın
allahtan ümidinizi hiç kesmeyın. inanın bana hiç ummadığınız bir anda olucaktır. ağlamayın üzülmeyın.umudnuzu hiç soldurmayın. kurban olduğum allah zamanını biliyor ve o zaman verecektir.3. aşılamamında sonucu değişmedi kızlar, dün adet oldumyarın yine doktora gidicem. ama eskisi kadar üzülmüyorum artık. rutin sıradan birşey gibi geliyor. bakalım bu ayda aşılama yapıcakmı doktor. biyerde okumuştum, iğneyle olan aşılamalarda 1 ay ara veriliyor diye ama emin değilim tabi, bu konuda birşey bilen varmı? ha birde ilk kez aşılama yaptırıcaklar kendinizi çok fazla kaptırmayın, dikkat edin çok yorulmayın ama alıştırmayın kendinizi. sonuç negatif olunca yıkılıyor resmen insan, günlerce ağlamıştım ben. bakalım eğer bu ayda aşılama olursam bu son olucak, sonra tüp bebek deniycez inşallah. Allah hepimize sabır versin arkadaşlar.
Merhabalar ben özge size bi konuda danışmak istiyorum. nolur yardımcı olun
14 kasımda aşılama oldum sonra aşılamanın 9.günü kanda bhcg 4.15 çıktı. bugün ise aşılamamın 15.günü iki defa idrar testi yaptım (farklı markalardan) ikiside pozitif cıktı. Biraz silik gibi ama yinede cok belirgin. acaba hamile olabilirmiyim. yarın iş yerinden izin alıp kan testi yapcam.((
allahtan ümidinizi hiç kesmeyın. inanın bana hiç ummadığınız bir anda olucaktır. ağlamayın üzülmeyın.umudnuzu hiç soldurmayın. kurban olduğum allah zamanını biliyor ve o zaman verecektir.
Aranıza bende katıldım arkadaşlar,bana da yer açın..:97:Biraz evvel doktordan geldim,bu ay bizde aşılama yaptıracağız kısmetse.Bu ayın 1 inde eğer gecikmezse adet olacağım,2 veya 3.günü doktor çağırdı.İlk defa aşılama yaptıracağım,çok heyecanlıyım.:18:
3. aşılamamında sonucu değişmedi kızlar, dün adet oldumyarın yine doktora gidicem. ama eskisi kadar üzülmüyorum artık. rutin sıradan birşey gibi geliyor. bakalım bu ayda aşılama yapıcakmı doktor. biyerde okumuştum, iğneyle olan aşılamalarda 1 ay ara veriliyor diye ama emin değilim tabi, bu konuda birşey bilen varmı? ha birde ilk kez aşılama yaptırıcaklar kendinizi çok fazla kaptırmayın, dikkat edin çok yorulmayın ama alıştırmayın kendinizi. sonuç negatif olunca yıkılıyor resmen insan, günlerce ağlamıştım ben. bakalım eğer bu ayda aşılama olursam bu son olucak, sonra tüp bebek deniycez inşallah. Allah hepimize sabır versin arkadaşlar.[/QUOTE
hayırlı olsun ne desek boş..
aşılamadan sonra en az 1 ay ara veriyor dr lar
yaşınız 30 muş daha gençsinizzzz. ne desek teselli etmiyor belki ama nolur umudunuzu soldurmayın.umutsuz insan yaşayamazki..valla bu kadar bekledikten ve uğraştıktan sonra hiç umudum kalmadı benim. yaşım oldu 30. 4 çoçuğum olsun istiyodum, biri bile olmuyor. artık hiçbir laf teselli etmiyor beni. evet hepimiz aynı durumdayız belki ama böyle olması üzüntümü dindirmiyor. sadece eskisi gibi takılmıyorum bu duruma artık, düşünmemeye çalışıyorum. bi dert bu değilki zatensiz benim gibi ümidini kaybedenlerden olmayın bari.
doktora gitinizmi muayene oldunuzmu doktorun önerisiyle olursunuz ancak.ya hepiniz aşılama yaptırıyosunuz bende yaptırmak istiyorum(
selam dostlar
şimdi dr dan geldim ilk iğnemide yaptım hayırlısıyla maratona başladık inşallah finish çizgisinde meleğim beni karşılar
allahtan ümidinizi hiç kesmeyın. inanın bana hiç ummadığınız bir anda olucaktır. ağlamayın üzülmeyın.umudnuzu hiç soldurmayın. kurban olduğum allah zamanını biliyor ve o zaman verecektir.
drmla konuştum dayanamayıp. oda 14. gün erken olmaz normalde 14. gün çatlayabilir ama klomen kullandığın için daha geç olucak dedi ama senin için rahat etsin 12.günde gel dedi.aşılama 15 yada 16 gün olucakmış..
canım iyi oldu bak dr sorman en azından için rahatladı bende 12. günü çatlıyorum büyük ihtimalle aynı zamanda olcak aşılamamız
bak melekleriimiz bizi bekliyo görüyorum
selam dostlar
şimdi dr dan geldim ilk iğnemide yaptım hayırlısıyla maratona başladık inşallah finish çizgisinde meleğim beni karşılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?