Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar yarın dr gdıyorum bakalım karar vericek aşılamaya inş kist falan yoktur da 2. aşılamamı yaptırabilirim
hayırlısı olur inş

beraber başlıyoruz tedaviye..yarın 3.günüm senin kaçıncı günün??bnm ilk aşılamam olacak..bakalım napacazz

beraber başlıyoruz tedaviye..yarın 3.günüm senin kaçıncı günün??bnm ilk aşılamam olacak..bakalım napacazz

canım benimde 3. günüm yarın yarın rahime bakıcak kist falan varmı diye eğer yoksa iğneye başlıyorum ben bir kez kimyasal gebelik yaşadım canım sonraki ay aşılamam tutmamıştı inşallah aynı zamanda kutlarız meleklerimizin gelişini
bende 2 yıllık evliyim :)

begümmmcün senin benden daha fazla şansın var en azından gebe kalabiliyorsun bizde hem sperm az hem hareketlilik o yüzden aşılma tutmaz dedi dr.lar ama yine de deniyecez..ya tutarsa:))misali
haberleşelim..

begümmmcün senin benden daha fazla şansın var en azından gebe kalabiliyorsun bizde hem sperm az hem hareketlilik o yüzden aşılma tutmaz dedi dr.lar ama yine de deniyecez..ya tutarsa:))misali
haberleşelim..
bak canım allahtan ümit kesilmez rabbim ol derse geriye sölenecek söz mü var ki.......
sana bişey anlatayım benim dr bi arkadaşım var gezmediği dr kalmamış kendiside dr olduğu için ne prof lar yurt dışı falan eşinde hiç sperm yokmuş halada öleymiş
bunlar tabi hiçbirzaman korunmamışlar bir gün arkadaş askeriyenin sınavlarına girmiş koşu yüzme bır sürü ağır hareket ilaçlarla adet oluyomuş günü geçince iğne için dr gidiyo adet olsun diye bi bakıyolar rahimde bi ses var ve o ses bebeğinin kalp atışlarıymış ve şuan iki tane çocuğu var

benim 4. aşılamam olacak aralıkta yaptırınca ilk aşılamam tuttu 4 yaşında bir kızım var tekrar 2 tane yaptırdım tutmadı aralıkta sonuncusunu yaptıracağım

evet yapabilen birinden rica etsek bir listemiz olsa çok iyi olurdu

merhaba ben aranıza yeni katıldım ve ilk defa aşılamam olucak salı gunu kistlerim erirse ilk aşılama için tedavim başlıcak.

Son düzenleme:

imşallahhhhhhhhh allah herkese tatırsın banada rabbim :)

inan bana 5 dklık bi operasyon. doktorun kendisi yapıor.hiçmi hiç canın yanmıor korkutukları kadar değil cnm ..inan bana..

canım bende aralıkta 2. aşılamammı yaptırcam bu ay bızde ara verdık senın nezaman adetin ben yarın gıdıyorum dr. hakkımızda hayrlısı inş

canım benim 7 aralıkta olacak herhalde adetim 13 ünde oluyordu ama aşılamadan sonra düzenim bozuldu bir hafta
önce oldu herhalde yine 32 günde olurum yani 7 aralık :)

Son düzenleme:
Ağlama ya ne yapalım sağlık olsun benim arkadaşımda evlendi hamile kaldı şimdi banada sende bi dene diyolar ama negatif olduğundaki yaşayabileceğim çöküntüyü hesaba katmıyolar işte ( evlenmeden önce hep eşime sen bakarsın çocuk olursa diyodum şimdi ben daha istekli olduğum için olursa sen bakacaksın diyo :)) keşke olsada ben baksam (

evet kızlarr şimdi dr.dan geldim adetimin 3.günüydü ilaç tedavim başladı pzt. tekrar çağırsı ilça ismi vermek yasak mı bu arada??
çatlatma iğnesini de aldım ama onu ne zaman kullanacağımı dr. söyleyecek...hadi bakalım hayırlısı..
begümmm seni de merak ediyorum haber ver

Merhabalar ben özge size bi konuda danışmak istiyorum. nolur yardımcı olun
14 kasımda aşılama oldum sonra aşılamanın 9.günü kanda bhcg 4.15 çıktı. bugün ise aşılamamın 15.günü iki defa idrar testi yaptım (farklı markalardan) ikiside pozitif cıktı. Biraz silik gibi ama yinede cok belirgin. acaba hamile olabilirmiyim. yarın iş yerinden izin alıp kan testi yapcam. ((

inş.allah haber alırsın

slm bende ilk denememi aralık ayında başlıcam aşılama tutma olasılığı zor ama yinede deneyelim dedik. allah herkesin bebilerini kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

slm bende ilk denememi aralık ayında başlıcam aşılama tutma olasılığı zor ama yinede deneyelim dedik. allah herkesin bebilerini kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

bende deneyecem ilk defa , tutma olasılığını allah bilir umudunu yitirme. inşalah sende alırsın kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…