selam arkadaşlar yarın dr gdıyorum bakalım karar vericek aşılamaya inş kist falan yoktur da 2. aşılamamı yaptırabilirim
hayırlısı olur inş
beraber başlıyoruz tedaviye..yarın 3.günüm senin kaçıncı günün??bnm ilk aşılamam olacak..bakalım napacazz
bak canım allahtan ümit kesilmez rabbim ol derse geriye sölenecek söz mü var ki.......begümmmcün senin benden daha fazla şansın var en azından gebe kalabiliyorsun bizde hem sperm az hem hareketlilik o yüzden aşılma tutmaz dedi dr.lar ama yine de deniyecez..ya tutarsa:))misali
haberleşelim..
benim 4. aşılamam olacak aralıkta yaptırınca ilk aşılamam tuttu 4 yaşında bir kızım var tekrar 2 tane yaptırdım tutmadı aralıkta sonuncusunu yaptıracağımkızlar ben de aralıkta ikinci aşılamaı yaptıracağım
ekinmde yaptırdım kasımda ara verdim
umarım bu iğneler yumurtlamamzı bozlmaz yaa çok korkuyorum bir liste mi yapsak :) baş tarafa açan arakadaştan rica ediyorum
kaçıncı aşılama kaç aydır bebk özlemi çekiyor yzsak
arkadaşlar dua edin nolur...ilk aşılamamı bu pazar veya p.tesi yapıcaz Allahın izniyle...aralık 1 gibi olur die düşünmüştüm o nedenle bu topiğe yazdım ama daha erken olacak:) inşallah tutar...eşimin sperm morfolojisi %2bakalım Rabbim neyi uygun görecek??? lütfennn dua edin..........
arkadaşlar merhaba ben önümüzdeki ay ikinci aşılamamı yaptıracam ama ilk defa rahim filmi çekilecek aşılama beni hiç korkutmamıştı ama bu rahim filmi gözümü korkuttu daha önce çekilenler varsa nasıl bir şey anlatabilirmi????
canım bende aralıkta 2. aşılamammı yaptırcam bu ay bızde ara verdık senın nezaman adetin ben yarın gıdıyorum dr. hakkımızda hayrlısı inş
Ağlama yabende dün,,daha 1 ay önce 1-2 sene daha bebek düşünmedklerini söyeleyen arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ağlama krizine girdim dün çok kötüydüm kıskançlıktan deil ama yanlış anlamayın sadece onların düşünmediği halde olurken ben 2yıldır bunun için uğraşırken insan neden diye soruyo anlıyomusunuz..sonra üzülüyorum isyan etmek istemiyorum Allah korusun Allah a havale ediyorum hayırla sağlıkla versin diye ne biliyim çok karmaşığım işte tam da yazdığım gibi
Merhabalar ben özge size bi konuda danışmak istiyorum. nolur yardımcı olun
14 kasımda aşılama oldum sonra aşılamanın 9.günü kanda bhcg 4.15 çıktı. bugün ise aşılamamın 15.günü iki defa idrar testi yaptım (farklı markalardan) ikiside pozitif cıktı. Biraz silik gibi ama yinede cok belirgin. acaba hamile olabilirmiyim. yarın iş yerinden izin alıp kan testi yapcam.((
slm bende ilk denememi aralık ayında başlıcam aşılama tutma olasılığı zor ama yinede deneyelim dedik. allah herkesin bebilerini kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?