Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tabiki. orası öle yarın kontrole gidicem kistlerim erimişmi diye dua edin erimişse aşılama için star bekleyecez. bakalım allah bize ne gösterecek..

Zaten doktorlarında ilk hatırlattıkları şey ne aşılama ne de tüp bebek, ikiside yüzde yüz değil diyorlar baştan.Benim eşim benden daha heyecanlı,ama fazla kaptırma kendini diye uyarıyorum ben.İnşallah Rab'bim hepimizin yüzünü güldürür.Benim bir kzıım var 7 yaşında,oda geç oldu ama tedavisiz oldu.Şimdi ikincimiz gelmiyor 4 senedir istediğimiz halde,hayırlısı bakalım hepimiz için..

en azından analık babalık duygusunu tatmışsınız allah evladınıza uzun ömürler versin inşalah.umarım dfileğiniz gibi size bi bebek kızınızada kardeşimni kavuşturur. tum istekler için aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Canım benim inşallah senin isteyen herkesin en kısa zamand ikişer üçer bebişleriniz olsun,hayırlısıyla inşallah.Bende anne olamama duygusunu tattım,sizleri anlıyabiliyorum,Allah yardımcınız olsun inşallah..

selam arkadaşlar nasılsınız?tedaviye başlayanlara hayırlı uğurlu olsun..inşallah pozitif olur sonuçlarınız..ben aralık 15-20 si gibi adet olcam belki aşılamam ocağada kalbilir bilemiyorum ama inşallah gecikmez tabi..soğan suyuna başladım bende kocamada keçiboynuzu içiriyom bakalım..herşeyden sebep arıyoruz Allah ım boşa çıkarmasın emeklerimizi..

sağolasınnnn. tşk ederimmmm. ocaktaymış sanırım allah beklemenın sonuçlarını gösterir inaşalahhh .ben çok bekledimm :)) halada bekliyorum... allah büyük.

sağolasınnnn. tşk ederimmmm. ocaktaymış sanırım allah beklemenın sonuçlarını gösterir inaşalahhh .ben çok bekledimm :)) halada bekliyorum... allah büyük.

3. aşılamam olucak benim adetim bayrama denk gelmeseydi bu ay yaptırabilirdim belki ama nasip değilmiş bakalım bekliycem adetimi..sorma valla bekle bekle yoruldum artık Allah ım biliyodur zamanını tabi ama inşallah daha fazla bekletmez..

sana bişi diyimmi allah sevdiğii kulu denermiş. bizide beklemekle deniyor ben her olasılıkta allahım bana böle nasip edmişsindir bölesi oldu. diyorum..allahın sevdiği kullarıyız birgun bize tatırıcak o duyguyu .. yeterki dualarımız hiç eksilmesin. olur senınde bu ayda bana diyebilir. kislerin eriemmiş. bende hayatıma gene dvm edecem mecburen napalım şans kısmet. sende sabret benım gibi. oldumu :)

selam dostlar
şimdi dr dan geldim ilk iğnemide yaptım hayırlısıyla maratona başladık inşallah finish çizgisinde meleğim beni karşılar

hayırlı olsun tedavin canım.hayırlada sonuçlansın işallah dua etmeyi unutma..

inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip eder umarım
bide bişiy dicem diğer forumlarda görmüştüm aşılama tarihleri falan liste yapılmıştı bizde oluştursakya aşılamalar yapıldıkça

evetya listemiz olsa iyi olacak böyle kişiler tarihler karışıyor.yapabilen bir arkadaşımız yok mu acep

bende sogan suyu ve keçi boynuzu deniyorum bu ay birde süt maydanoz buharı yapıcam
durumumuz aynı avcı seninle bende bayrama denk geldi yaptıramadm aşılamamı 19 aralıkta adet olucam
sanırım ocaga sarkacak benim aşılamamda ama işallah bu ay görmeyiz kırmızıları

inşallah canım bu ay kendiliğinden gelir bebişlerimiz.. olmadı yine aşılama ..olmadı tüp bebek Allah ın izniyle yapcaz bu bebişleri bakalım..

Son düzenleme:
bari bu sayfayı ben açayım dedim ama açılmış arkadaşım eline sağlık bende 2. aşılamamı yaptıracağım aralık ayında pko hastasıyım bugün farlutal kullanmaya başladım inşallah en kısa zamanda adet olurum ve tedavime başlarım allah hepimizin yardımcısı olsun ... rabbimden diliyoruz inşallah bizi boş çevirmez...

arkadaşlar listeyi ben yapabilrim isterseniz bir örnek koyayım buraya daha öncedende yapmıştım

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|Tedaviye Başlangıç Tarihi |Aşılama tarihi |Test Tarihi | Sonuç
1|kuzunaz|26| belli değil | belli değil|belli değil | inşallah hamiş olacak
[/table][/QUOTE]

Son düzenleme:
evet arkadaşlar oluşturduğum liste bu eklemek istedikleriniz varsa eğer bana bildirebilirsiniz tabi öncelikle listeyi oluşturmamı istemeniz önemli eğer isterseniz bu şekilde takip edebilirim hepimiz için ama yarın burda olmayabilirim yani gelsemde geç gelirim çünki hastaneye gideceğim tiroidlerime bakılacak o yüzden bilgilerinizi yazarsanız eklerim allah hepimizin yardımcısı olsun

o zaman liste için ben ilk sırada yerimi alayım:))
yaş 29
1 yıldır çocuk istiyorum
ilk aşılamam olacak
adetimin 3.günü(29kasım) tedaviye başladım muhtemelen aşılama tarihi 10 aralık gibi olur. test tari dee 23 aralık gibi olur.
listeye hazırlayacak arkadaşlara şimdiden tşk.

selam dostlar
şimdi dr dan geldim ilk iğnemide yaptım hayırlısıyla maratona başladık inşallah finish çizgisinde meleğim beni karşılar

hadi bakalım şansın bol olsun ben de seni merak ediyordum.aynı gün başladık tedaviye muhtemelen de aynı gün sonuç alacaz:))
ben iğneyle değil de hapla başladım aradaki fark ne oluyor sen biliyor musun?
iğnenin dışında kullanman için başka ne verdi dr.un ben sürekli bişeler içiyorum midem allak bullak oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…