saol aleynam rabbim hepimize nasip eder inş ümidimizi kaybetmemek şart
dün bi arkadaşımın hıkayesini yazmıştım buraya artık onu örnek alıyorum kendime
rabbim ol derse başka sözmü ver ki söylenecek o bilir hayırlısını
Zaten doktorlarında ilk hatırlattıkları şey ne aşılama ne de tüp bebek, ikiside yüzde yüz değil diyorlar baştan.Benim eşim benden daha heyecanlı,ama fazla kaptırma kendini diye uyarıyorum ben.İnşallah Rab'bim hepimizin yüzünü güldürür.Benim bir kzıım var 7 yaşında,oda geç oldu ama tedavisiz oldu.Şimdi ikincimiz gelmiyor 4 senedir istediğimiz halde,hayırlısı bakalım hepimiz için..bende senın durumundayım heyecanlanıorum ama ne çok heves etmek istiyorum nede umutsuz olmak kendimi dengede tutmaya çalışıorum ve kendimi herşeye haz<ırlamaya çalışıorum allah tum olmasını istiyipte allaha el açanların duasını geri çevirmesin. dilerim birgun herkez anne olma kutsalığına ulaşır.
Zaten doktorlarında ilk hatırlattıkları şey ne aşılama ne de tüp bebek, ikiside yüzde yüz değil diyorlar baştan.Benim eşim benden daha heyecanlı,ama fazla kaptırma kendini diye uyarıyorum ben.İnşallah Rab'bim hepimizin yüzünü güldürür.Benim bir kzıım var 7 yaşında,oda geç oldu ama tedavisiz oldu.Şimdi ikincimiz gelmiyor 4 senedir istediğimiz halde,hayırlısı bakalım hepimiz için..
Canım benim inşallah senin isteyen herkesin en kısa zamand ikişer üçer bebişleriniz olsun,hayırlısıyla inşallah.Bende anne olamama duygusunu tattım,sizleri anlıyabiliyorum,Allah yardımcınız olsun inşallah..en azından analık babalık duygusunu tatmışsınız allah evladınıza uzun ömürler versin inşalah.umarım dfileğiniz gibi size bi bebek kızınızada kardeşimni kavuşturur. tum istekler için aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Canım benim inşallah senin isteyen herkesin en kısa zamand ikişer üçer bebişleriniz olsun,hayırlısıyla inşallah.Bende anne olamama duygusunu tattım,sizleri anlıyabiliyorum,Allah yardımcınız olsun inşallah..
sağolasınnnn. tşk ederimmmm. ocaktaymış sanırım allah beklemenın sonuçlarını gösterir inaşalahhh .ben çok bekledimm :)) halada bekliyorum... allah büyük.selam arkadaşlar nasılsınız?tedaviye başlayanlara hayırlı uğurlu olsun..inşallah pozitif olur sonuçlarınız..ben aralık 15-20 si gibi adet olcam belki aşılamam ocağada kalbilir bilemiyorum ama inşallah gecikmez tabi..soğan suyuna başladım bende kocamada keçiboynuzu içiriyom bakalım..herşeyden sebep arıyoruz Allah ım boşa çıkarmasın emeklerimizi..
sağolasınnnn. tşk ederimmmm. ocaktaymış sanırım allah beklemenın sonuçlarını gösterir inaşalahhh .ben çok bekledimm :)) halada bekliyorum... allah büyük.
3. aşılamam olucak benim adetim bayrama denk gelmeseydi bu ay yaptırabilirdim belki ama nasip değilmiş bakalım bekliycem adetimi..sorma valla bekle bekle yoruldum artık Allah ım biliyodur zamanını tabi ama inşallah daha fazla bekletmez..
selam dostlar
şimdi dr dan geldim ilk iğnemide yaptım hayırlısıyla maratona başladık inşallah finish çizgisinde meleğim beni karşılar
inşallah canım ya allah isteyen herkese nasip eder umarım
bide bişiy dicem diğer forumlarda görmüştüm aşılama tarihleri falan liste yapılmıştı bizde oluştursakya aşılamalar yapıldıkça
selam arkadaşlar nasılsınız?tedaviye başlayanlara hayırlı uğurlu olsun..inşallah pozitif olur sonuçlarınız..ben aralık 15-20 si gibi adet olcam belki aşılamam ocağada kalbilir bilemiyorum ama inşallah gecikmez tabi..soğan suyuna başladım bende kocamada keçiboynuzu içiriyom bakalım..herşeyden sebep arıyoruz Allah ım boşa çıkarmasın emeklerimizi..
bende sogan suyu ve keçi boynuzu deniyorum bu ay birde süt maydanoz buharı yapıcam
durumumuz aynı avcı seninle bende bayrama denk geldi yaptıramadm aşılamamı 19 aralıkta adet olucam
sanırım ocaga sarkacak benim aşılamamda ama işallah bu ay görmeyiz kırmızıları
selam dostlar
şimdi dr dan geldim ilk iğnemide yaptım hayırlısıyla maratona başladık inşallah finish çizgisinde meleğim beni karşılar
ceymi yapabilir sanırım onu
ceymiiii yaparmısın tatlım bizede bi liste
seve seve canım
selam dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?