Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar 2 gün giremedim ama yazdıklarınızın hepsini okudum dün doktora gittim bende çatlatma iğnesi verdi dün gece iğnemide oldum yarın sabah hayırlısıyla aşılama olucak. İlk aşılamam benimde çok heycanlıyım inşallah bir sorun çıkmaz herşey yolunda gider... liste yaparsanız benide eklemeyi unutmayın sakın :)) galiba aralık ayın ilk aşılaması benim :))

Liste için bilgileride vereyim ayrıca yaş:28, tedaviye başlama: 20 kasım, Aşılama tarihi: 1 aralık, test: tahmni 14 aralık olabilir :)

benide yaz aralık 7 ile 10 arası hasta olurum ondan sonra maraton başlar tarih belli olunca onuda yaz allahım sen büyüksün

inşallah kucağın küçük melekle dolar heyecanlanman çok normal bende ilk aşılamamın sonucunu almaya gittiğimde ölüyordum heyecandan adam sonucu verince sevinçten ağladım umarım sende sevinçten ağlarsın

hayırlısı be canım allah kızına sağlık versin inşallah onada yakın zamanda kardeş gelir

kızlar benide listeye yazın
yaşım 29, aralık 12 gibi adet olcan
sonraki aşamaları belirtirim umarım güzel haberler alırız hep beraber

selam dostlar benide eklermisin ceymi
yaşım 29, 26 ekimde adet oldum29 kasımda iğne tedavisine başladım
inş meleğim beni bekliyodur

canım rabbim yardımcın olsun hadi bakalım ilk meleğimiz 15 gün sonra geliyo inş

arkadaslar ben melek. bende aşılamaya baslayacam.bugun adetımın 1, gunu. 3. gunu doktora gıdıcem. hepımızın allah yardımcısı olsun

arkadaslar ben melek. bende aşılamaya baslayacam.bugun adetımın 1, gunu. 3. gunu doktora gıdıcem. hepımızın allah yardımcısı olsun

hayırlısı olsun arkadasım bende adet olmayı beklıyrm olunca baslıycaz bız de asılamaya ınsallah sorun cıkmaz rabbım hepımızın kucagını bos bırakmasn tez zamanda versın bısy srcam asılamayı ne kadara yapıcaklar hap ıgne nekadr tutyr belırtrmısın cnm benm ıcın onemlı cok dktr 23yasnı dolduranları devlet karsılıyr ddedı ama karsılıyckmı bakalım

bugun doktora gittim kistlerim erimiş aşılama için engelim kalmadı artık tedaviye başlıorum aşılama için. ilaç kullanıcam. inşşalahg allah yüzümüzü kara çıkarmaz :)

benımde ilk aşılama için başladı star allahım nasip etsin ilk aşılamada inşalah tabi herkezede..

günaydın kızlarrrr
aşılamaya başlıycak arkadaşlara bol şans gününü bekliyenlere meleklerinden hayırlıı haberler olsun inş
listemiz oldumu ben dün pek giremedim

canım ben hap kullandığım ay kimyasal gebelik geçirmiştim ama aşılamasız
buay sadece iğne kullanıyorum bide vitamin aşılamadan sonra progesteron ilaç veriyo iki tane fitil gibi kullanıyorum tatlım başka bişey kullanmıyorum
kusura bakma yeni fırsatım oldu okumaya oyuzden geç yazdım şekerim

bu sabah aşılama oldum kızlaaaar herşey yolunda gitti artık beklemedeyim... umarım çabalarımızın sonucunu alırız sizlere bol şans diliyorum umarım hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

bu sabah aşılama oldum kızlaaaar herşey yolunda gitti artık beklemedeyim... umarım çabalarımızın sonucunu alırız sizlere bol şans diliyorum umarım hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

hatırlı olsun canım
topiğimizin ilk aşılaması ve ilk hamilesisin işallah

hadi bakalım canım en güzel bekleyişin olsun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…