arkadaşlar listeyi ben yapabilrim isterseniz bir örnek koyayım buraya daha öncedende yapmıştım
evet arkadaşlar oluşturduğum liste bu eklemek istedikleriniz varsa eğer bana bildirebilirsiniz tabi öncelikle listeyi oluşturmamı istemeniz önemlieğer isterseniz bu şekilde takip edebilirim hepimiz için ama yarın burda olmayabilirim yani gelsemde geç gelirim çünki hastaneye gideceğim tiroidlerime bakılacak o yüzden bilgilerinizi yazarsanız eklerim allah hepimizin yardımcısı olsun
selam kızlar 2 gün giremedim ama yazdıklarınızın hepsini okudum dün doktora gittim bende çatlatma iğnesi verdi dün gece iğnemide oldum yarın sabah hayırlısıyla aşılama olucak. İlk aşılamam benimde çok heycanlıyım inşallah bir sorun çıkmaz herşey yolunda gider... liste yaparsanız benide eklemeyi unutmayın sakın :)) galiba aralık ayın ilk aşılaması benim :))
benide yaz aralık 7 ile 10 arası hasta olurum ondan sonra maraton başlar tarih belli olunca onuda yaz allahım sen büyüksün
Zaten doktorlarında ilk hatırlattıkları şey ne aşılama ne de tüp bebek, ikiside yüzde yüz değil diyorlar baştan.Benim eşim benden daha heyecanlı,ama fazla kaptırma kendini diye uyarıyorum ben.İnşallah Rab'bim hepimizin yüzünü güldürür.Benim bir kzıım var 7 yaşında,oda geç oldu ama tedavisiz oldu.Şimdi ikincimiz gelmiyor 4 senedir istediğimiz halde,hayırlısı bakalım hepimiz için..
selam kızlar 2 gün giremedim ama yazdıklarınızın hepsini okudum dün doktora gittim bende çatlatma iğnesi verdi dün gece iğnemide oldum yarın sabah hayırlısıyla aşılama olucak. İlk aşılamam benimde çok heycanlıyım inşallah bir sorun çıkmaz herşey yolunda gider... liste yaparsanız benide eklemeyi unutmayın sakın :)) galiba aralık ayın ilk aşılaması benim :))
arkadaslar ben melek. bende aşılamaya baslayacam.bugun adetımın 1, gunu. 3. gunu doktora gıdıcem. hepımızın allah yardımcısı olsun
hadi bakalım şansın bol olsun ben de seni merak ediyordum.aynı gün başladık tedaviye muhtemelen de aynı gün sonuç alacaz:))
ben iğneyle değil de hapla başladım aradaki fark ne oluyor sen biliyor musun?
iğnenin dışında kullanman için başka ne verdi dr.un ben sürekli bişeler içiyorum midem allak bullak oldu..
bu sabah aşılama oldum kızlaaaar herşey yolunda gitti artık beklemedeyim... umarım çabalarımızın sonucunu alırız sizlere bol şans diliyorum umarım hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
bu sabah aşılama oldum kızlaaaar herşey yolunda gitti artık beklemedeyim... umarım çabalarımızın sonucunu alırız sizlere bol şans diliyorum umarım hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
[/QUOTE][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|Tedaviye Başlangıç Tarihi |Aşılama tarihi |Test Tarihi | Sonuç
1|kuzunaz|26| belli değil | belli değil|belli değil | inşallah hamiş olacak
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?