ah be canım hepimiz senin gibiyiz. bi hamile haberi duydukmu ağlamaktan telef oluyoruz. kıskançlık değilde kendimize acımaktan herhalde. ama neyseki ben o evreyi atlattım. artık herşeyi olduğu gibi kabullendim. gece yarıları kalkar ağlardım, tv.de bi hamile göreyim ağlardım, sokakta bi bebek göreyim gözlerim sulanırdı. ama geçiyor işte, alışıyor insan. bende 4 senedir istiyorum ama olmuyor. düzenli olarak 1 senedir doktora gidiyorum gerçi. ben 3. aşılamamı arife günü oldum, yazmıştım önceden okuyanlar olmuştur. bugün 12. gün test yapmaya korkuyorum. adet belirtilerim başladı.evde 2 kutu test var ama yapamıyorum. ben daha önceki aşılamalarımı kimseye söylememiştim. bunu konu komşu eş dost herkes biliyor. çok fena gaz veriyolar, sinir oluyorum. ay uzanma, ağır kaldırma, hızlı yürüme vs. bende iyice moda girdimçok fena olcam tek çizgi görünce. aklınızda bulunsun, öyle herkese aşılama yaptırdığınızı söylemeyin çok umutlanıyor insan sonra.
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım hgs den sonra hamilr kalan var mı duydunuz mu
hsg de içeri verilen ilaç bazı tıkanıklıkları açabiliyor ve iltihap falan varsa gideriyormuş diye okumuştum. bu yüzden hsg den sonra bazı kadınlar hamile kalıyormuş
ama görseydiniz o eşinin hallerini adamın mutluluktan eli ayağına dolaşıyodu tamamen bambaşka bişeydi yaşadıkları..eşime baktım gözlerim doldu resmen biz bunları yaşayamıycakmıyız yaaaaaa
ah be canım hepimiz senin gibiyiz. bi hamile haberi duydukmu ağlamaktan telef oluyoruz. kıskançlık değilde kendimize acımaktan herhalde. ama neyseki ben o evreyi atlattım. artık herşeyi olduğu gibi kabullendim. gece yarıları kalkar ağlardım, tv.de bi hamile göreyim ağlardım, sokakta bi bebek göreyim gözlerim sulanırdı. ama geçiyor işte, alışıyor insan. bende 4 senedir istiyorum ama olmuyor. düzenli olarak 1 senedir doktora gidiyorum gerçi. ben 3. aşılamamı arife günü oldum, yazmıştım önceden okuyanlar olmuştur. bugün 12. gün test yapmaya korkuyorum. adet belirtilerim başladı.evde 2 kutu test var ama yapamıyorum. ben daha önceki aşılamalarımı kimseye söylememiştim. bunu konu komşu eş dost herkes biliyor. çok fena gaz veriyolar, sinir oluyorum. ay uzanma, ağır kaldırma, hızlı yürüme vs. bende iyice moda girdimçok fena olcam tek çizgi görünce. aklınızda bulunsun, öyle herkese aşılama yaptırdığınızı söylemeyin çok umutlanıyor insan sonra.
Canım inşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin sizede
bence hastalık ve bebek hayattaki en büyük sınavlardan
umarım aşılamadan hepmiz güzel sonuç alırız
hepimize nasip etsin inşallah tüm isteyen tedavi gören dua eden herkese Allah ım dert verip derman aratmasın kimseye..Amin..
yok canm yapmadı cunku yumurtalarım yeterınce buyumedı onun ıcın hem ılaclarda gec cevap verdı en son bır yumurtam buyumus bız takıbı bırakınca snra kıste donusmus onuda adetle attm fshda yuksek dıye cok ıyı bı sonuc beklemıyrdk zaten hapla benım ısım braz zor artk son care asılama snra tup bebek allaha kaldı artk ınsllah hepımız sonuc alrz bnm dktrm toplam 600e yapıcak asılamayı ama ıgneler ayrı onuda devler karsılıyrms galıba ama onun ıcınde pek net konsmadı arsılamayabılırde ozel oldugu ıcın hapları ble parayla aldık sen ıgnelerı nsl alıcksn bılgın varmı rabbım hepımıze versn saglıklı hayrlı bır bebıs senın ılk cocugun nasl oldu cnm tedavıylemıcanım fiyatını doktorla konuşmadım ama ben doktoruma aşılama yaptıran bir arkadaşın toplam 800 tl ye mal olmuş
canım senin yumurtan olduğundan doktorun çatllatma iğnesi yapmadımı yapması gerekir
canım bende aralıkta adet olunca başlıcam tedaviye.
umarım hepimiz güzel haberler alırız
iğneler yumurta gelişimini düzenliyor, durumuna göre doktor dozajını artırabilir yada düşürebilir. yumurtan 19-20 mm olduğunda ise çatlatma iğnesini yapıyorsun. ilaçları devlet karşılamıyor neyazıkki. kullanacağın ilaç miktarına göre fiyatta değişir. örneğin ben bu ay 2 ünite gonal f kullandım 320 onlar, çatlatma iğneside 100 civarıydı bide jel kullandım 50 de oydu. eeee sperm yıkama için labaratuvarada 150 lira. 620 oluyo galiba toplamı. tabi özel muayeneye gidiyorsan işlem içinde para alıyorlar galiba. ben devlete gidiyorum. bide ilaçları bulmak sorun. öyle her eczanede olmuyor, depodan getirtmekte zor geliyor yok deyip başlarından savıyolar.
arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim
arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim
inşallah canım olur inşallah..senin ilk aşılamnamı
EVT CNM İLK OLACAKKK NASPİ OLURSA..
kızlar ben de aralıkta ikinci aşılamaı yaptıracağım
ekinmde yaptırdım kasımda ara verdim
umarım bu iğneler yumurtlamamzı bozlmaz yaa çok korkuyorum bir liste mi yapsak :) baş tarafa açan arakadaştan rica ediyorum
kaçıncı aşılama kaç aydır bebk özlemi çekiyor yzsak
kızlar daha önceden yazmıştım bu ay ilk aşılamamı olacam ne kadar dr.lar aşılama tutmaz deyip tüp bebek önerdilerse de ben şansımı denemek istedim...yarın adetimin 3.günü dr.um 2 ya da 3 .günü gel demişti 2.gün bugun yani pazara denk geldiği için yarın gidecem...
sanırım jinekolojik yani alttan muayene yapılıyormuş ama adetliyken yapıldığını hiç duymamıştım..ben ultrasonlar bakacak zannetmiştim hem geçen ayda altta muayene yaptı tekrar mı yapacak??bilen varsa msj.larınızı bekliyorumm.
canım muayene alttan oluyo yumurtalara bakıyolar adetlide olsan alttan bakıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?