Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah pozitiftir canım inşallah..Allah ım hayırla sağlıkla versin..ben böyle dağılıp dağılıp toplanıyorum işte..ah bi oluruna bırakabilsem keşke..

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım hgs den sonra hamilr kalan var mı duydunuz mu

hsg de içeri verilen ilaç bazı tıkanıklıkları açabiliyor ve iltihap falan varsa gideriyormuş diye okumuştum. bu yüzden hsg den sonra bazı kadınlar hamile kalıyormuş

hsg de içeri verilen ilaç bazı tıkanıklıkları açabiliyor ve iltihap falan varsa gideriyormuş diye okumuştum. bu yüzden hsg den sonra bazı kadınlar hamile kalıyormuş

bende öyle biliyorum hatta çektirirken dr. bile söylemişti....

ama görseydiniz o eşinin hallerini adamın mutluluktan eli ayağına dolaşıyodu tamamen bambaşka bişeydi yaşadıkları..eşime baktım gözlerim doldu resmen biz bunları yaşayamıycakmıyız yaaaaaa

Canım inşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin sizede
bence hastalık ve bebek hayattaki en büyük sınavlardan
umarım aşılamadan hepmiz güzel sonuç alırız

canım belkide bu ay pozitifi görcen
bende senin gibi kimseye söylemiyorum ama sanki aşikar olunca olumlu sonuçlancak gibimi geliyor

yok canm yapmadı cunku yumurtalarım yeterınce buyumedı onun ıcın hem ılaclarda gec cevap verdı en son bır yumurtam buyumus bız takıbı bırakınca snra kıste donusmus onuda adetle attm fshda yuksek dıye cok ıyı bı sonuc beklemıyrdk zaten hapla benım ısım braz zor artk son care asılama snra tup bebek allaha kaldı artk ınsllah hepımız sonuc alrz bnm dktrm toplam 600e yapıcak asılamayı ama ıgneler ayrı onuda devler karsılıyrms galıba ama onun ıcınde pek net konsmadı arsılamayabılırde ozel oldugu ıcın hapları ble parayla aldık sen ıgnelerı nsl alıcksn bılgın varmı rabbım hepımıze versn saglıklı hayrlı bır bebıs senın ılk cocugun nasl oldu cnm tedavıylemı

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

evet banada zaten sormustu tanıdık eczanen varmı dye var ama bız esımle kımseye soylemedık esımın tarafı bılmyr offf ya bu kotu oldu dktrm ıgnelern 150falan tutar dedı asılama ıcınde en fazla 600bulur dedı laborotuar ıcın ek bısy demedı bana umarım onlarda ıcındedr zaten eve gren para 700 asılaya gderse ac kalıcaz doktrm 23yasını doldrmus olman gerekyrms demıstı ben doldrdm dedım snrada tanıdık varmı falan dye sordu kafam karstı en azndan ıgnelerı karsılasa cok ıı olcak allahım bıde sonucu mutlu bı hbrle alsak balı senın durumun nasıl asılama oldnmu hıc acaba sonuc alabılımıyz esımın spem degerı 88mılyon tabı degsmedyse en son test sonucu boyleydı

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

cnm ya bu ıgneler zormu bulunyr bıde ıgne bulmak ıcın ugrasmasakk umarım bulursn arkadasım ve guzel sonuclar alırsın allah hepımızın sesını duysn guzel bebıslerımız olsn

canım bir şey sorucam sen arkadaşalara elinde kalan varsa satın alabilirim demişin
bu iğneler ne kadar süre buzdolabında saklanabilir ben 2 ay evvel kalan iğneyi atmamıştım
acaba kullanılabilirmi.sanırım bende bu ay bu iğnelerden alıcam ve çok pahalı
bu arada inşallah sana yardımcı olacak arkadaşlar çıkar

Sevgili BEBEKLERİM canım Allahım senin ve hepimizn yardımcısı olsun
benim ilk çocuğum tedaviyle olmadı
korunmayı bıraktığım ilk ay oldu

selam arkadaşlar yarın dr gdıyorum bakalım karar vericek aşılamaya inş kist falan yoktur da 2. aşılamamı yaptırabilirim
hayırlısı olur inş

kızlar daha önceden yazmıştım bu ay ilk aşılamamı olacam ne kadar dr.lar aşılama tutmaz deyip tüp bebek önerdilerse de ben şansımı denemek istedim...yarın adetimin 3.günü dr.um 2 ya da 3 .günü gel demişti 2.gün bugun yani pazara denk geldiği için yarın gidecem...
sanırım jinekolojik yani alttan muayene yapılıyormuş ama adetliyken yapıldığını hiç duymamıştım..ben ultrasonlar bakacak zannetmiştim hem geçen ayda altta muayene yaptı tekrar mı yapacak??bilen varsa msj.larınızı bekliyorumm.

kızlar ben de aralıkta ikinci aşılamaı yaptıracağım
ekinmde yaptırdım kasımda ara verdim
umarım bu iğneler yumurtlamamzı bozlmaz yaa çok korkuyorum bir liste mi yapsak :) baş tarafa açan arakadaştan rica ediyorum
kaçıncı aşılama kaç aydır bebk özlemi çekiyor yzsak

Aralık 2010 da 2. aşılamamı yaptıracağım, bende senin gibi rahim filmi çektirmiştim, ne kadar zor gibi görünse de AŞILAMA rahim filmi kadar zor bir işlem değil... Hatta ultrasonla bakarken ne hissediyorsan ondan bile kısa bir zamanda işlem bitiyor.

Sana tavsiyem lütfen korkularını bi tarafa bırak ve sadece HAYIRLISI için dua et :) Çünkü herşeyde bir hayır vardır, sabır ve umut diliyorum sana....

Moralimizi yüksek tutalım elbette :) Mutlaka burada mutlu haberlerimizi de paylaşacağımız günler gelecek değil mi?

canım bende aralıkta 2. aşılamammı yaptırcam bu ay bızde ara verdık senın nezaman adetin ben yarın gıdıyorum dr. hakkımızda hayrlısı inş

canım muayene alttan oluyo yumurtalara bakıyolar adetlide olsan alttan bakıyolar

cnm sen 2.kez yaptıracakmışssın benm sorumun cvb.nı biliyorsundur mutlaka yardımcı olabilir misin..
allah seninde gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…