bu sabah aşılama oldum kızlaaaar herşey yolunda gitti artık beklemedeyim... umarım çabalarımızın sonucunu alırız sizlere bol şans diliyorum umarım hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
bu sabah aşılama oldum kızlaaaar herşey yolunda gitti artık beklemedeyim... umarım çabalarımızın sonucunu alırız sizlere bol şans diliyorum umarım hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
hayırlısı olsun arkadasım bende adet olmayı beklıyrm olunca baslıycaz bız de asılamaya ınsallah sorun cıkmaz rabbım hepımızın kucagını bos bırakmasn tez zamanda versın bısy srcam asılamayı ne kadara yapıcaklar hap ıgne nekadr tutyr belırtrmısın cnm benm ıcın onemlı cok dktr 23yasnı dolduranları devlet karsılıyr ddedı ama karsılıyckmı bakalım
merhaba kızlar bugün adetimin 3. günüydü doktora gittim. geçen ayki aşılamadan sonra 1 ay ara verir sanıyordum, ama bugün iğnelere tekrar başla dedi. bu ay ayın 14den sonra bir hafta kadar şehir dışında olucağımı söyledim, dolayısıyla gecikme olma olasılığından nedeniyle bir ay erteleyelim dedi. bu ay spontan bırakcaz artık, kendimiz deniycezlakin öyle bi laf ettiki moralim bozuldu valla. eşimin sperm sayısı düşük bende pikoluyum, aslında size direk tüp bebek raporu çıkarabilirmişiz dedi. 3 aşılamadan sonra ve geçen 8 aydan sonra böyle söylemesi tepemi attırdı ama bişiy diyemedim tabi.
ninya dr. um 2. aşılamadan sonra banada aynı şeyi söylemişti tüp bebek için..ama yine de 3.yü önerdi bende aklımda kalmasın diye 3.yü yaptırıp sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum..daha fazla aşılama yaptırmam artık.. bence sende bi süre kendi haline bırakıp hazır hissedincetüp bebeğe geç derim şans daha yüksek özellikle bizler gibi sperm sorunu olanlar için
benim ilk ikisi clomen ile olmuştu, bu iğneyleydi. mağlum rapor için 2 tane iğneli gerekiyor. oyüzden yaptırıyorum yoksa aşılamalardan bir beklentim yok. en başından beri aşılamanın çözüm olmayacağını biliyorduk. deneyelim şansımızı dedik ama süreç çok uzadı işte. bu doktora başladığım ilk ay testler rahim filmi falan diye geçti, sonraki ay yumurtalarım çok hızlı büyüdü iptal oldu aşılamam, sonra 2 ay clomenle aşılama oldum. sonra doktor yoktu, sonraki ay eşimin hormon değerleri çok yükseldi normale dönmeden olmaz dediler rapor için bize 2 ay kaybettirdi. ve zaman böyle akıp geçti işte. ve bugün gelmiş bana diyorki aslında en başından tüp bebek raporu çıkarabilirdik, gelde çıldırma şimdi. neyse vardır herşeyde bi hayır diyoruz napalım. elden birşey gelmiyor işte, beklemekten başka...
bende ozele gıdıyrm ama benım doktorum asılama 500 tutar dıyr ılaclar harıc sana fazla ılac gıtmez yumurtalıklarn cvp veryr dıyr onun ıcın 150falan tutar dedı ya benım nye 500 onu anlamadım zaten zor durumdyz allahım bıde sonuc alamazsak bıdaha uzun bı zaman deneyeemyzben devlet hast.ne gitmedim adanada özel bir hastaneye gidiyorum sana fiyatları vereyim aşılayı 250.tl ye yapıyorlar aşılama öncesi kullanılacak ilaçlarda toplam 162 tl tuttu içinde vitamin,antibiyotik,çatlatma iğmnesi de dahil..zaten devlette ilaçları ödemiyormuşş..
nebiliyim ya, öyle sıkıldım ki artık. tahammülüm kalmadı hiçbirşeye işte
ben devlet hast.ne gitmedim adanada özel bir hastaneye gidiyorum sana fiyatları vereyim aşılayı 250.tl ye yapıyorlar aşılama öncesi kullanılacak ilaçlarda toplam 162 tl tuttu içinde vitamin,antibiyotik,çatlatma iğmnesi de dahil..zaten devlette ilaçları ödemiyormuşş..
hayırlı olsun canım..heyecanlı bekleyiş başladı senin için..Allah ım verir inşallah bebişini..
inşallah ilk bebişimiz geliyordurr..hepimize de uğur getirir..
hadi bakalım ilk melek geliyo inş bol şans
rabbim bzimde dualarımızı kabul edicek inş
bende çok endişeliyim eşimin haftaya iki gün şehir dışında olucak iş için inş aşılamam o günlere denk gelmez
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?