inşallah denk gelmez canımyaa moralini bozma sen
bakalım kısmette varsa denk gelmez
aşılaman kolay geçtimi angelic benim çok zor olmuştu çok ağrı çektim hem aşılama sırasında hem daha sonra
kolay geçti herşey yolunda gitti sadece spekulummu ne o çok az acıttı başka birşey hissetmedim aşılama sonrasıda adet sancısı gibi sancım oldu ve şişlik vardı ve halada şişlik var
suuperisi canım sen aşılama yöntemi ne başvurdugunda dr.sana neler söyledi ilk baştaa.rahim testii istedimii.baştan anlatırmısın bende yaptıracagımm aşılama o yüzden tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.her dr. farklı şeyler diyo.
merhaba canım..ben çocuk istiyorum die gittim .dr.tüm hormon testlerimi,rahim filmimi ve eşimin sperm yıkama ve morfolojisini istedi..bende çok şükür bişey çıkmadı ama eşimin sperm morfolojisi %2 çıktıspermlerin sayısında,hızında ve canlılığında hiç bir problem yok..ama morfolojisi bozuk..bir kaç yıl öncesinde bizim durumumuzdaki çiftlere direk tüp bebek yapıyolarmış..ama bir kaç yıldır ilk başta aşılama yöntemi tutmazsa tüp bebek diyolarmış.ben ankaradayım..ufuk ünv.gidiyorum..herkesede öneririm...
merhaba arkadaşlar...bugün aşılamamın 3.günü :) herşey yolunda gitti inşallah tutar...beklemek çok ama çok zor....13 aralık da doktora gitcem kan vericem ...daha 11 gün var puffffffffffff
benimde eşimde morfolojisi bozuk çıktı o yüzden benim bu ay ümidim yok bende 15. de öğrenicem sonuçları inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz için hayırlısı olsun
kafaya takmamanız gerek. :9 hayırlı olsun aşılamnız inşalah herşey yolunda giderde meleğinize kavuşlursunuz herkes için dua ediyorum.
bende ozele gıdıyrm ama benım dktr asıla ıcın 500 gıderdedı ıgneler ıcınde bana fazla gıtmezmıs yumurtalıklarm cvp verıyrmus onun ıcıcn onlarda 150cıvarı olur dedı bılmıyrm ya durumlar sıkısık bıde sonuc alamzsak bı daha uzun bı zaman deneyemyz ama senın nsl 250 sasrdım valla arada yarı yarıya fark var
kızlar ya bu bekleme süreci no zor şeymiş daha ilaç kısmında böyleysem aşılamam olunca haftaya 14 gün naparım bilemiyorum..hergün yeni bir şeyi kafama takıyorum bugunkü takıntım da hadi yumurtalar fazla büyür de aşılama yapılamazsa....bnm yumurtalarda sorun yok ilaçları da alınca acaba aniden büyürler mi ki ya( öfff
cmt eşimin kontrolü var ilaçları bitti tekrar test yaptıracz 3 hafta bitmiş olacak bakalım yükselme olmuş mu değerlerinde keçiboynuzu ne kadar işe yarıyor görecez:))
evet dün aşılama yapıldı 2 ay önce hareket düşük %3 normaldi dün aşılama için yapılan testte hareketlik iyi %0 normal çıktı... oyüzden bu aşılamamdan pek ümidim yok benim kısmet artık beklicez ve görcezsizdemi aşılama yaptırdınız?% kaç normal?
kızlar ya bu bekleme süreci no zor şeymiş daha ilaç kısmında böyleysem aşılamam olunca haftaya 14 gün naparım bilemiyorum..hergün yeni bir şeyi kafama takıyorum bugunkü takıntım da hadi yumurtalar fazla büyür de aşılama yapılamazsa....bnm yumurtalarda sorun yok ilaçları da alınca acaba aniden büyürler mi ki ya( öfff
cmt eşimin kontrolü var ilaçları bitti tekrar test yaptıracz 3 hafta bitmiş olacak bakalım yükselme olmuş mu değerlerinde keçiboynuzu ne kadar işe yarıyor görecez:))
kızlarrrrrrr
yarın 11 de randevum var bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş ay çok helecanlandım
ben ikize de razıyım olsun yeter ki:))hatta kendimi 3e alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor:)))ewt cnm bekleme süreci çok kötü..yumurtaların ilacın 6. gününden sonra 2 günde 1 ultrasonda kontrol edilicek merak etme..ama benimde yumurtalarımda problem yoktu..ilaçlarla tam 8 tane 18 milim yumurtalarım oldu:) dr korktu çoğul gebelikten o nedenle çatlatma iğnesinin yarısını yaptık:)
canım bide eğer östrojen hormonu kanda çok yükselirse tehlikeliymiş.benim 8 yumurtam olunca çok yüksek geldi.aşılamam 1 gün geç oldu o nedenle..
beklemek en kötüsü benimde dün aşılama oldu şimdi 14 gün beklicem :)) keçiboynuzu işe yarıyor gerçekten sperm sayısı ve hareketlik diğer testlere oranla 3 kat arttı ama şekil boukluklarına bişey yapmıyor malesef.... suuperisi nin dediği gibi doktor seni 2günde bir çağırcak kontroledicek yumurtalıklarını ama sorun olacağını sanmıyorum bol şans sanada hayırlı olsun şimdiden :))
seni neden yarın çağırdı da beni çağırmadı:)) aynı gün başlamıştık iğne oldun diye mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?