Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bakalım kısmette varsa denk gelmez
aşılaman kolay geçtimi angelic benim çok zor olmuştu çok ağrı çektim hem aşılama sırasında hem daha sonra

kolay geçti herşey yolunda gitti sadece spekulummu ne o çok az acıttı başka birşey hissetmedim aşılama sonrasıda adet sancısı gibi sancım oldu ve şişlik vardı ve halada şişlik var

kolay geçti herşey yolunda gitti sadece spekulummu ne o çok az acıttı başka birşey hissetmedim aşılama sonrasıda adet sancısı gibi sancım oldu ve şişlik vardı ve halada şişlik var

benim rahimde bi yapışıklık olmuş o katareter varya şırınga hani o çok zorladı sonra onu değiştirdiler prof geldi o yaptı aşılamamı yarım saati geçik sürdü yani çok acı çektim sorma umarım bu kez böle olmaz drum bu kez daha kolayolucak dedi inş rabbim yardım etsin

merhaba arkadaşlar...bugün aşılamamın 3.günü :) herşey yolunda gitti inşallah tutar...beklemek çok ama çok zor....13 aralık da doktora gitcem kan vericem ...daha 11 gün var puffffffffffff

merhaba canım..ben çocuk istiyorum die gittim .dr.tüm hormon testlerimi,rahim filmimi ve eşimin sperm yıkama ve morfolojisini istedi..bende çok şükür bişey çıkmadı ama eşimin sperm morfolojisi %2 çıktı spermlerin sayısında,hızında ve canlılığında hiç bir problem yok..ama morfolojisi bozuk..bir kaç yıl öncesinde bizim durumumuzdaki çiftlere direk tüp bebek yapıyolarmış..ama bir kaç yıldır ilk başta aşılama yöntemi tutmazsa tüp bebek diyolarmış.ben ankaradayım..ufuk ünv.gidiyorum..herkesede öneririm...

benimde eşimde morfolojisi bozuk çıktı o yüzden benim bu ay ümidim yok bende 15. de öğrenicem sonuçları inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz için hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar...bugün aşılamamın 3.günü :) herşey yolunda gitti inşallah tutar...beklemek çok ama çok zor....13 aralık da doktora gitcem kan vericem ...daha 11 gün var puffffffffffff

kafaya takmamanız gerek. :9 hayırlı olsun aşılamnız inşalah herşey yolunda giderde meleğinize kavuşlursunuz herkes için dua ediyorum.

kafaya takmamanız gerek. :9 hayırlı olsun aşılamnız inşalah herşey yolunda giderde meleğinize kavuşlursunuz herkes için dua ediyorum.

o kadar çok istiyorum ki rabbim hepimize nasip eder de bu stres biterstres olmak istemiorum ama insanın elinde değil...teşekkür ederim..dualarınızı eksik etmeyin...

belki sana herşey dahil fiyat sölemiştir ben dr.a vereceğim kısmınıa sadece 250 dedim 162 ilaçlar tuttu bide unutmuşum sperm yıkama 70 tl.miş yani toplam 500ü buluyor işte..

kızlar ya bu bekleme süreci no zor şeymiş daha ilaç kısmında böyleysem aşılamam olunca haftaya 14 gün naparım bilemiyorum..hergün yeni bir şeyi kafama takıyorum bugunkü takıntım da hadi yumurtalar fazla büyür de aşılama yapılamazsa....bnm yumurtalarda sorun yok ilaçları da alınca acaba aniden büyürler mi ki ya( öfff
cmt eşimin kontrolü var ilaçları bitti tekrar test yaptıracz 3 hafta bitmiş olacak bakalım yükselme olmuş mu değerlerinde keçiboynuzu ne kadar işe yarıyor görecez:))

ewt cnm bekleme süreci çok kötü..yumurtaların ilacın 6. gününden sonra 2 günde 1 ultrasonda kontrol edilicek merak etme..ama benimde yumurtalarımda problem yoktu..ilaçlarla tam 8 tane 18 milim yumurtalarım oldu:) dr korktu çoğul gebelikten o nedenle çatlatma iğnesinin yarısını yaptık:)
canım bide eğer östrojen hormonu kanda çok yükselirse tehlikeliymiş.benim 8 yumurtam olunca çok yüksek geldi.aşılamam 1 gün geç oldu o nedenle..

sizdemi aşılama yaptırdınız?% kaç normal?
evet dün aşılama yapıldı 2 ay önce hareket düşük %3 normaldi dün aşılama için yapılan testte hareketlik iyi %0 normal çıktı... oyüzden bu aşılamamdan pek ümidim yok benim kısmet artık beklicez ve görcez

Son düzenleme:

beklemek en kötüsü benimde dün aşılama oldu şimdi 14 gün beklicem :)) keçiboynuzu işe yarıyor gerçekten sperm sayısı ve hareketlik diğer testlere oranla 3 kat arttı ama şekil boukluklarına bişey yapmıyor malesef.... suuperisi nin dediği gibi doktor seni 2günde bir çağırcak kontroledicek yumurtalıklarını ama sorun olacağını sanmıyorum bol şans sanada hayırlı olsun şimdiden :))

kızlarrrrrrr
yarın 11 de randevum var bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş ay çok helecanlandım

ben ikize de razıyım olsun yeter ki:))hatta kendimi 3e alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor:)))

bizde sayı ve hareketlilik düşük ama bu şekil bozukluğu dediğiniz şey ne onu bilmiyorum cmt dr.a soracam..sana da tekrarda haırlı olsun aşın hepimiz tutsa keşke:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…