Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
carmennn bende ikiz çok istiyorum..ama dr.6 sının döllenmesinden korktu.bide östrojenim yani e2 testim çok yüksek geldi..e2 yüksekken çatlatma iğnesi yapılırsa eğer karında ve göğüs boşluğunda sıvı birikiomuş ve riskli bi durummuş..o nedenle 1 gün bekledik ve e2 1300 den 900 e düştü.çatlatma iğnesini öle yaptık..
inşallah tutar..ama eğer tutmazsa ben 2. aşılamayı yaptırmıcam tüp bebek yaptırcam.

arkadaşlar merhaba ben herkesten özür dilerim liste yapacağım demiştim ama bir kaç gündür hastanedeyim tiroidlerim yavaş çalışıyordu kontrole gittim ilacın etkisini göstermesi için henüz erken dedi dr 15 gün sonra tekrar gideceğim ayrıca karaciğer yağlanması çıktı biraz ve dr bu şartlarda çocuk için tedavi olmamam gerektiğini söyledi... bende aşılama yapacak dr umu aradım o da 2-3 ay stabile olana kadar yapamam dedi tiroidler yavaş çalışınca çocukta zeka geriliği oluyormuş yani bu yüzden kaldı tedavim üzüldüm ama hayırlısı 4 sene bekledim 2-3 ay daha bekleyeceğim bu arada kilo da vermem lazım :44: yani anlayacağınız bu ay ben aranızda yokum herkese bol şans diliyorum umarım bu topicten negatif sonuç hiç çıkmaz rabbime emanet olun hepiniz

belki sana herşey dahil fiyat sölemiştir ben dr.a vereceğim kısmınıa sadece 250 dedim 162 ilaçlar tuttu bide unutmuşum sperm yıkama 70 tl.miş yani toplam 500ü buluyor işte..

yok bana ılaclar harıc 500dedı onlarada 150dedı yanı asılamada en fazla 600tutar daha fazlası olmaz dedı artık o yuz tl eklenırse herhalde yıkama ıslemı ıcın falan olur ama yınede 500bıle fazla arada fark var ama degsyr her yere gore herhalde bakalım artık rabbım kucagımızı bos bırakmasında artık gıden para olsn naplm cnm senın rahım fılmıne nekadr aldılar benım onada 400 aldılar anestezısız fıyat

ben rahim filmine para vermedim ama aşılama 1000 tldı ılk aşılamamda her yerde farklı galiba arkadaşlar bebeklerim senin aşılaman olmuşmuydu bekliyomuydun

meraba ben daha önce aşılama yaptırdım çok basit bir işlem hiçbirşey anlamıyorsun işlemden sonra seni yarım saat yatırıyorlar eve gidince normal hayatına dön diyor doktor ama bence yat ertesi günlerdede ağır işler yapma benim aşılamam tutmamıştı inşallah seninki tutar hayırlısı bide işlem sırasında bol bol dua et inşallah olur

arkadaşlar benim aşılamam aralık sonuna kaldı.dr. rahim testi yaptı.onu yaparken rahim içine ilaçlı müdahale ediyomuş o yüzden öbür adetinden sonra başlayalım dedi. birde o zamna kadar eşimle korunmamızı söledii. sonra adetinin 2 günü gel ilaca başlayalım dedi .ben burdan okudugum kadarrıyla çocu arkadaş bahsetmemiş ama dr. sizede öle korunun falan demişmiydi

birde arkadaşlar bu sitede bir yerde okudum ama o okudugum şeyi bir daha bulamadım. arkadaşın biri keçi boynuzu kürü yapıp içirmiş kocasına ama öle sadece keçi boynuzunu kaynastmamış.orada keçi boynuzu ,incir ve tarçını birde bir şey daha vardı onu hatırlayamıyorum bunları birlikte kaynatıp içirmiş. bende yapmak istiyorum ama birini hatırlayamıyorum.bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

selam arkadaşlar pazartesi günü aşılamamı yaptırıyorum hayırlısıyla geri sayım başlıyor rabbim mübarek cuma günü inş. dualarımı kabul eder
hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir

yaw ben böyle şeyleri eşime bi türlü yaptıramıyorum. çok yemek seçer zaten. bir kaç kere böyle kürler denedim ama ilk gün içiyor sonra yok içmiyor. ben sadece keçiboynuzu kaynatıp içirmiştim, bide pekmezin kürü denedik ama sadece birgün senin dediğin yazıyı okumuştum bende, galiba erkek infertilitesi yüzünden hamile kalamayanlar diye bi forumdaydı

canım umarım güzel haberler alırsın dualarımız seninle

hayırlısıyla olsun canım, 14 gün sonra çift çizgiyi görürsün İNŞALLAH. ama ne olursa olsun önünde geçmek bilmeyen ve umut dolu 2 hafta var. ya hamileysem diyip, her hareketine dikkat ediyor insan

1. angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
  2. begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
  3. carmennn aşılama tarihi 10 aralık
  4. suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık
  5. ronya beklemede
  6. ceymi beklemede

bende geldim biraz geç oldu ama tedaviye başlamadan haber vermek istemedim bugün gonal f ye başlıyorum çarşamba günü kontrolum var tahminime ve yumurtlama tarihime göre 14 aralıkta yapılacak tedavi sürecini size yazarım rabbim hepimizin emeğini booş çıkarması inşallah

ceymi inşallah isimlerimizin yanına hamiş diye yazmakda nasip olur

Son düzenleme:
ben rahim filmine para vermedim ama aşılama 1000 tldı ılk aşılamamda her yerde farklı galiba arkadaşlar bebeklerim senin aşılaman olmuşmuydu bekliyomuydun
yok canım hayırlısıyla adetı beklıyrz adetten snra ıgne ardından asılama yapılcak benım fsh yusek cıktı pko hastasıyım valla bende bu ılk asılama olmazsa tup bebegı dusunmeye basladım bakalım tek umudum esmın degerlerı cok yuksek rabbım hepımıze saglıklı bebısler varsn habrlernzı beklıyrm

bende senınle aynı durumdaym rahım fılmınden dolayı aralıga kaldı benm dktrm rahım fılmınden sonra bır hafta ılıskı yasak dedı sadece bugun bır hafta oldu sonucları getr dedı bakalım bugun arycam ama korunmayla ılgılı bsey demedı benım dgr topıklerden bıcok kısıde okudugum rahım fılmınden sonra hamıle kalan cok oluyrmus yanı bu durumda bız cocuk ıstyrken nıye korunmanızı ıstedı doktrn anlamadım belkı kendılıgnden hamıle kalıcaksın onlara gerek kalmıycak bence bunu bı arastır benm doktorda aynı seyı dycekmı acba bakalım sana hbr verırım cnm

bende filmden sonra korunmayı duymamıştım banada doktorum bişey demedi rahime ilaç verdikleri için belki yumurtalara zarar vereceğini düşünmüş olabilir. benimde film çektirdikten sonra adetin 3. günü doktora gittim geçen ay yumurtan çatlamamış kist oluşmuş birdahaki adetinde kaybolur demişti ve kaybolduda :) bende hsg filminden kaynaklandığını düşünmüştüm bilmiyorum bu benim yorumum istersen doktoruna bi danış sebebi sor canım

Son düzenleme:
bu sabah aşılama oldum kızlaaaar herşey yolunda gitti artık beklemedeyim... umarım çabalarımızın sonucunu alırız sizlere bol şans diliyorum umarım hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

angelic inşallah kavuşursun bebişine

arkadaşlar bilgisayarımda sorun vardı günlerdir yazamadım.şimdi okudum tüm sayfaları. liste yapılmaya başlanmış.herkese bol şans diliyorum.bende busabah doktora gittim.yarın sabah iğne oluyorum.pazartesi öğleden sonrada aşılamam olucak nasipse:)
liste için benide ekleyin yaş 28 aşılama tarihi 6 aralık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…