canım bakıcak ne kadar büyümüşler diye E2 diye bi teste bakıyo sonra iğneyi azaltıyo dozunu oyüzden çağırdı
belki sana herşey dahil fiyat sölemiştir ben dr.a vereceğim kısmınıa sadece 250 dedim 162 ilaçlar tuttu bide unutmuşum sperm yıkama 70 tl.miş yani toplam 500ü buluyor işte..
yok bana ılaclar harıc 500dedı onlarada 150dedı yanı asılamada en fazla 600tutar daha fazlası olmaz dedı artık o yuz tl eklenırse herhalde yıkama ıslemı ıcın falan olur ama yınede 500bıle fazla arada fark var ama degsyr her yere gore herhalde bakalım artık rabbım kucagımızı bos bırakmasında artık gıden para olsn naplm cnm senın rahım fılmıne nekadr aldılar benım onada 400 aldılar anestezısız fıyat
yaw ben böyle şeyleri eşime bi türlü yaptıramıyorum. çok yemek seçer zaten. bir kaç kere böyle kürler denedim ama ilk gün içiyor sonra yok içmiyor. ben sadece keçiboynuzu kaynatıp içirmiştim, bide pekmezin kürü denedik ama sadece birgünbirde arkadaşlar bu sitede bir yerde okudum ama o okudugum şeyi bir daha bulamadım. arkadaşın biri keçi boynuzu kürü yapıp içirmiş kocasına ama öle sadece keçi boynuzunu kaynastmamış.orada keçi boynuzu ,incir ve tarçını birde bir şey daha vardı onu hatırlayamıyorum bunları birlikte kaynatıp içirmiş. bende yapmak istiyorum ama birini hatırlayamıyorum.bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
selam arkadaşlar pazartesi günü aşılamamı yaptırıyorum hayırlısıyla geri sayım başlıyor rabbim mübarek cuma günü inş. dualarımı kabul eder
hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir
selam arkadaşlar pazartesi günü aşılamamı yaptırıyorum hayırlısıyla geri sayım başlıyor rabbim mübarek cuma günü inş. dualarımı kabul eder
hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir
- angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
- begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
- carmennn aşılama tarihi 10 aralık
- suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık
- ronya beklemede
- ceymi beklemede
yok canım hayırlısıyla adetı beklıyrz adetten snra ıgne ardından asılama yapılcak benım fsh yusek cıktı pko hastasıyım valla bende bu ılk asılama olmazsa tup bebegı dusunmeye basladım bakalım tek umudum esmın degerlerı cok yuksek rabbım hepımıze saglıklı bebısler varsn habrlernzı beklıyrmben rahim filmine para vermedim ama aşılama 1000 tldı ılk aşılamamda her yerde farklı galiba arkadaşlar bebeklerim senin aşılaman olmuşmuydu bekliyomuydun
bende senınle aynı durumdaym rahım fılmınden dolayı aralıga kaldı benm dktrm rahım fılmınden sonra bır hafta ılıskı yasak dedı sadece bugun bır hafta oldu sonucları getr dedı bakalım bugun arycam ama korunmayla ılgılı bsey demedı benım dgr topıklerden bıcok kısıde okudugum rahım fılmınden sonra hamıle kalan cok oluyrmus yanı bu durumda bız cocuk ıstyrken nıye korunmanızı ıstedı doktrn anlamadım belkı kendılıgnden hamıle kalıcaksın onlara gerek kalmıycak bence bunu bı arastır benm doktorda aynı seyı dycekmı acba bakalım sana hbr verırım cnmarkadaşlar benim aşılamam aralık sonuna kaldı.dr. rahim testi yaptı.onu yaparken rahim içine ilaçlı müdahale ediyomuş o yüzden öbür adetinden sonra başlayalım dedi. birde o zamna kadar eşimle korunmamızı söledii. sonra adetinin 2 günü gel ilaca başlayalım dedi .ben burdan okudugum kadarrıyla çocu arkadaş bahsetmemiş ama dr. sizede öle korunun falan demişmiydi
bende senınle aynı durumdaym rahım fılmınden dolayı aralıga kaldı benm dktrm rahım fılmınden sonra bır hafta ılıskı yasak dedı sadece bugun bır hafta oldu sonucları getr dedı bakalım bugun arycam ama korunmayla ılgılı bsey demedı benım dgr topıklerden bıcok kısıde okudugum rahım fılmınden sonra hamıle kalan cok oluyrmus yanı bu durumda bız cocuk ıstyrken nıye korunmanızı ıstedı doktrn anlamadım belkı kendılıgnden hamıle kalıcaksın onlara gerek kalmıycak bence bunu bı arastır benm doktorda aynı seyı dycekmı acba bakalım sana hbr verırım cnm
bu sabah aşılama oldum kızlaaaar herşey yolunda gitti artık beklemedeyim... umarım çabalarımızın sonucunu alırız sizlere bol şans diliyorum umarım hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?