Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ceymi benide ekle aşılama tarihim 6 aralık

begümmm aşılamamız aynı gün umarım ikimizde mutlu haberi alırız aynı anda

kızlar şuanki listeye göre ilk haber benden gibi görünüor..açılışı inşallah 13 aralık da güsel bi haberle yaparım:)

inşallah superisi güzel haberlrini alırız
canım aşılama nasıl bir işlem zor oldumu
sperm yıkama işlemi yapıldımı

arkadaşlar selaaammmmm

begümmm aşılamamız aynı gün umarım ikimizde mutlu haberi alırız aynı anda
canım gün gün paylaşırız belirtileri inş. ben bu gece saat 02 de iğnemi yaptırıyorum pazartesi sabah 10 da aşılama hadi bakalım inş meleklerimize rabbim ol der hayırlısıyla

kızlar şuanki listeye göre ilk haber benden gibi görünüor..açılışı inşallah 13 aralık da güsel bi haberle yaparım:)
canım hadi bakalım ilk melek seninki olsun hayırlısıyla

Son düzenleme:
begummmm
inşallah 1.melek benim 3.melek senin olur canım:) 20 aralık da da 3.güsel haber senden inşallah:)

inşallah canım senin haberlerinide bekliyoruz listeye ekleyelim sonrada inşallah hamiş olarak eklerizzzzzzzzzzzzz

[lıst=1]
/lıst]

Son düzenleme:
slm arkadaslar,adetimin 4.günü bugün ve clomofen hapina basladim dün,5 gün alacam,sonra cumaretsei dr,gidecem,simdi sorum benim disim agriyor ve pazartesine randevü aldim bi zarari olurmu sizce,simdi dolgu yapilcak ve igne vurdurursam bi zarari olurmuki,bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim

selamlar bende iki ay klomen ovitrelle kullandım.sonuç alamadım.hsg çektirdim.eşimde testler yaptırdı.hiç bi sorun yok doktorun dediğine göre.bu ay bende aşılama yaptırcam.yine klomen yazdı doktor.yalnız onu kullansamda kullanmasam da 1 yumurta oluşuyor.başarı şansım düşük sanırım.

Rabbim hepimize hayırlar versinİnşallah burdan müjde vermekte nasip olur

cnm bır yumurta cok az bende pko var klomenı gunde ıkı tane olarak 5gunde bıtırdm 3yumurtam olustu ama olmadı sımdı bızde ıgneye gecıcez ıgnelerın etkısı daha yuksekmıs sonrada asılama olucam doktorun klomenı denedıyse ıgneye gecın bence garantı olsn yalnız kıst yapma rıskı daha yuksekmıs hapa gore ama sanırım onun ıcın aslamayı yapcak hemenn rabbım gonlune gore versn kucagını bos bırakmasn

kızlar hepınızın asılaması tutsunn ınsaaaalllahhh burası bebek hbrlerıyle dolsun taşsın hayırlısı olsun hepımız ıcın

aa begün 2 gündür giremiyordum netee...pzt kaçıncı günün erken değil mi ki?? kaç olmuş yumurtların??
ben de yarın sabah gidiiyorum bakalım kolay gelsin sana cnm haberlerini bekliyorum

hadi cnm dualarım hepimize ,inşallahhhhhh

cevap için teşekkürler bebeklerim.inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz. ben doktoruma sorduğumda bir yumurtanın daha iyi olduğunu çok olunca tedaviyi bıraktırdığını söyledi.ama kafam çok karışıyor:26: bulunduğum yerde pek seçeneğim yok

aa begün 2 gündür giremiyordum netee...pzt kaçıncı günün erken değil mi ki?? kaç olmuş yumurtların??
ben de yarın sabah gidiiyorum bakalım kolay gelsin sana cnm haberlerini bekliyorum

canım bende anlamadım 4 iğne ile büyüdü sadece 1 tane yumurtam var gelişmiş diğerleri daha küçük
ya kızlar bişey dicem belki bana öyle geliyodur ama ben hergün 6-7 tane kuru incir yedim öyle kaynatıp falan diil sadece yemiş gibi yedim
söylemek istedim sizde denyin belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…