- angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
- begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
- carmennn aşılama tarihi 10 aralık
- suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık
- ronya beklemede
- ceymi beklemede
canım gün gün paylaşırız belirtileri inş. ben bu gece saat 02 de iğnemi yaptırıyorum pazartesi sabah 10 da aşılama hadi bakalım inş meleklerimize rabbim ol der hayırlısıylabegümmm aşılamamız aynı gün umarım ikimizde mutlu haberi alırız aynı anda
canım hadi bakalım ilk melek seninki olsun hayırlısıylakızlar şuanki listeye göre ilk haber benden gibi görünüor..açılışı inşallah 13 aralık da güsel bi haberle yaparım:)
inşallah suuperisi ne güzel olur:)
inşallah superisi güzel haberlrini alırız
canım aşılama nasıl bir işlem zor oldumu
sperm yıkama işlemi yapıldımı[/QUOT]
inşallah canım..hepimizin tutar inşallah...yok canım yaa 5 dk sürüyor..ilk başta vajinaya spekulum takıyor.spekulum; vajinanın ilerisini görebilmek için bi araç...sonra vajinayı temizleyici bi maddeyle yıkıyo.uzun bir çubuk düşün onunla da spermleri içine veriyor:) benim doktorum karnımdanda ultrasonla bana gösterdi hemşire ultrasonu sürekli karnımda tuttu..spermleri gördüm resmen..parlak bi şerit şeklinde hızla ilerledi inşallah doğru yeri bulur ve döller:) işlem bitince yarım saat yattım.spermi yıkıolar tabi..işlem öncesi 1,5 saat erken gidip sperm verilio.inşallah açıklayıcı olmuşumdur..
ceymi inşallah isimlerimizin yanına hamiş diye yazmakda nasip olur
bende geldim biraz geç oldu ama tedaviye başlamadan haber vermek istemedim bugün gonal f ye başlıyorum çarşamba günü kontrolum var tahminime ve yumurtlama tarihime göre 14 aralıkta yapılacak tedavi sürecini size yazarım rabbim hepimizin emeğini booş çıkarması inşallah
[lıst=1]
[*]angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
[*]begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
[*]carmennn aşılama tarihi 10 aralık
[*]suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık
[*]ronya beklemede
[*]ceymi beklemede
bitki aşılama tarihi 6 aralık
seldayavuzguray 14 aralık
[/lıst]
cnm bır yumurta cok az bende pko var klomenı gunde ıkı tane olarak 5gunde bıtırdm 3yumurtam olustu ama olmadı sımdı bızde ıgneye gecıcez ıgnelerın etkısı daha yuksekmıs sonrada asılama olucam doktorun klomenı denedıyse ıgneye gecın bence garantı olsn yalnız kıst yapma rıskı daha yuksekmıs hapa gore ama sanırım onun ıcın aslamayı yapcak hemenn rabbım gonlune gore versn kucagını bos bırakmasnselamlar bende iki ay klomen ovitrelle kullandım.sonuç alamadım.hsg çektirdim.eşimde testler yaptırdı.hiç bi sorun yok doktorun dediğine göre.bu ay bende aşılama yaptırcam.yine klomen yazdı doktor.yalnız onu kullansamda kullanmasam da 1 yumurta oluşuyor.başarı şansım düşük sanırım.
Rabbim hepimize hayırlar versinİnşallah burdan müjde vermekte nasip olur
selam arkadaşlar pazartesi günü aşılamamı yaptırıyorum hayırlısıyla geri sayım başlıyor rabbim mübarek cuma günü inş. dualarımı kabul eder
hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir
carmennn bende ikiz çok istiyorum..ama dr.6 sının döllenmesinden korktu.bide östrojenim yani e2 testim çok yüksek geldi..e2 yüksekken çatlatma iğnesi yapılırsa eğer karında ve göğüs boşluğunda sıvı birikiomuş ve riskli bi durummuş..o nedenle 1 gün bekledik ve e2 1300 den 900 e düştü.çatlatma iğnesini öle yaptık..
inşallah tutar..ama eğer tutmazsa ben 2. aşılamayı yaptırmıcam tüp bebek yaptırcam.
aa begün 2 gündür giremiyordum netee...pzt kaçıncı günün erken değil mi ki?? kaç olmuş yumurtların??
ben de yarın sabah gidiiyorum bakalım kolay gelsin sana cnm haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?