Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar rahim filminden sonra aşılama yapılacak zamana kadr korunun dedi mi sizlere dr. ayın 3 rahim filmi çekildim aralıgın sonunda aşılama yapılacak o zamana kadar korunun dedi

bende rahim filmi yaparken ilaç la müdahele ettiği içindir diye düşündüm.ama onun için 1 hafta yeterliymiş sanırım neden bana öle dedi yarın bir daha gidecegim dr. konuşmak için

ben rahim filmi çektirmedim ama bildiğim kadarıyla çekildiğin ay hamile kalırsan düşük olabiliyormuş o yüzden çekilen ay istemiyor doktorların bazıları hamileliği...

heyecanlandım bak şimdi yarın gelişmelerden haberdar et beni..bekliyorum..kolay gelsin cnm rahat ol gerilme ki güzel olsun..çok öptm seni..

bende bu ay ikinci aşılamamı olucam şu an gonal f ile yumurta büytme işlemi oluyor hergün iğne oluyorum. Aşılamanın ağrılı olup olmadığına gelince ytabiki rahim filmi kadar acı olması mümkün değil o bambaşka bişiydi. Normal muayenenin birazcık daha ağrılısı ama çok kısa sürüyor. Allah senin ve herkesin yardımcısı olsun..

bunlar çok güzel duygular inşallah hayatta hiç heyecanını kaybetmezsin

inşallah canım
nebiliyim hep ikinci şanslarımda mutlu oldum sanki şu yaşıma kadar
2. yıl üniversiteyi kazandım
ilk işim kısa sürdü sonra 2. işimde uzun yıllar çalıştım
2. arkadaşımla evlendim rabbim başımdan eksik etmesin onu
2. hap tedavimde hamile kaldım kimyasaldı ama oldu yinede
ve bu 2. aşılamam ne biliyim sanki bu kez olucakmış ve ben meleğime kavuşucakmışım gibi geliyo
:18:

valla cnm doktorum sehır dısına cıkms carsamba gıdıcem bakalım ne dıycek korunma bana acıkcası sacma geldı bana ole bısey demedı ama bı arkasn yazdklanı okdum ona ole dems benmde gecen ay klomen kullnmstm yumurta kıst olmstu ama adetten snra bısey kalmadı ınsallah sımdı ıgnelerdede kıst olmaz hepımız bu ay guzel hbrler alırız

kızlar günaydın herkese şimdi dr.dan geldim gece 11 de çatlatma iğnemi yapacam çarşamba 11de de aşılama yapılacak..ilişkiye girmeyin dedi dr.dün beraberlik olmuştu çarş 3.gün oluyor yeterli mi ki sizce?? aşılama yaptıran arkadaşlar ne kadar bekledi eşiniz???kafam takıldı

selam arkadaşlar bende geldim gonal f ye başladım bugün 3,günüm çarşamba günü kontrolüm var tahminen haftaya aşılamam var inşallah ilk sefer olacak rabbim tek seferde tutturur inşallah rabbim annelik duygusunu hepimize tattırsınnnn

selam melekler
aşılamamı oldum geldim ama rahim ağzında yine yapışıklıktan dolayı spermler rahim ağzına bırakıldı yani bu ay ümidim yok adet olunca ameliyat olucam büyük ihtimalle
çok üzüldüm rabbim böle istedi napalım

hiç üzülme hayırlısı bu olacaksa böyle olsun..herşeyin var artık nasılsa bir çaresi sana hep diyorum nasılsa hamile kalabildiğini gördün bu çok güzel bişey..ameliyatını olursun sonra hamile kalırsın cnm..sen yine de dinlen hiç belli olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…