canım bende anlamadım 4 iğne ile büyüdü sadece 1 tane yumurtam var gelişmiş diğerleri daha küçük
ya kızlar bişey dicem belki bana öyle geliyodur ama ben hergün 6-7 tane kuru incir yedim öyle kaynatıp falan diil sadece yemiş gibi yedim
söylemek istedim sizde denyin belki faydası olur
Bende aralık ayında 2.aşılamamı yaptırıcam.Rabbim inşallah bu sefer nasip eder.BANA VE tüm isteyenlere...
inşallah canım senin haberlerinide bekliyoruz listeye ekleyelim sonrada inşallah hamiş olarak eklerizzzzzzzzzzzzz
bende bu ya ikinci aşılamamı olucam benide listwye eklermisinn
kızlar ben çok heyecanlıyım bu sefer neden bilmiyorum :18:
bunlar çok güzel duygular inşallah hayatta hiç heyecanını kaybetmezsin
bunlar çok güzel duygular inşallah hayatta hiç heyecanını kaybetmezsin
valla cnm doktorum sehır dısına cıkms carsamba gıdıcem bakalım ne dıycek korunma bana acıkcası sacma geldı bana ole bısey demedı ama bı arkasn yazdklanı okdum ona ole dems benmde gecen ay klomen kullnmstm yumurta kıst olmstu ama adetten snra bısey kalmadı ınsallah sımdı ıgnelerdede kıst olmaz hepımız bu ay guzel hbrler alırızbende filmden sonra korunmayı duymamıştım banada doktorum bişey demedi rahime ilaç verdikleri için belki yumurtalara zarar vereceğini düşünmüş olabilir. benimde film çektirdikten sonra adetin 3. günü doktora gittim geçen ay yumurtan çatlamamış kist oluşmuş birdahaki adetinde kaybolur demişti ve kaybolduda :) bende hsg filminden kaynaklandığını düşünmüştüm bilmiyorum bu benim yorumum istersen doktoruna bi danış sebebi sor canım
canım aşılama tarihin belli değil demi
selam melekler
aşılamamı oldum geldim ama rahim ağzında yine yapışıklıktan dolayı spermler rahim ağzına bırakıldı yani bu ay ümidim yok adet olunca ameliyat olucam büyük ihtimalle
çok üzüldüm rabbim böle istedi napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?