Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam arkadaşlar bende bu ay 2. aşılamamı yaptırıcağım serophone kullandım bugün doktora kontrole gidiceğim yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesinin ve aşılamanın gününe karar verilcek inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızz..

saol canım desteğin için
inan sabahtan beri çok ağladım ama çaresi var allahın izniyle rabbim yardım edicek inş
sende sakın moralini bozma sadece dua edelim arkadaşım

bence yeterli bizde 3 günlük gitmiştik... hadi hayırlısı olsun bakalım seninde güzel haberlerini alırız inşallah

üzülme canım ya hiç belli olmaz..tamam sen yine kendini kaptırma umutlanma ama kendinide üzme herşeyde bi hayır vardır daha şimdiden ağlayıpda kendini yıpratma sonuçta sağlıklı bi insanın bile tutma olasılığı çok düşük herşey nasip kısmet ne yazıldıysa onu yaşarız hayatta

iyi akşamlar herkese. kızlar bende bir aksilik olmazsa bu ay aşılama olacak.ilk aşılama nasıl olur bilemiyorum ne umutluyum ne umutsuz .iğnelere başladım fostimon diye bir iğne.allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..

vallahi ben hap kullandım bitince gittiğimde yumurtam 19 mm olduğu için çatlamak üzere dediler ve hemen çatlatma iğnesi vuruldu vr ertesi günüm de aşılama yapıldı eşim sperm verdiğinde 2 gn olmuştu tabiki sperm sayılarında düşme oluyor 27 milyondu doktora sorduğumda sperm sayısı iyi dedi perhiz gününe pek takılmadı ama 3. gün iyidir sorun etme doktorarda etmiyor zaten yumurtayı dölleyecek olanda bir tanecik sperm değilmidir......

hayırlısı olsun tatlım hayat nelere kadir hiç umudunu kaybetme ama bu aşılamadan önce niye ameliyatını olmadın ki merak ettim bunu

tabı canım aslında yumurtanın coklugu onemlı dgl kalıtesı onemlı esındede sorun yoksa rabbım ısterse ollur yeterkı ol desın benım 3tane oldu ama bı ıse yaramadı esımdede sorun yokken yumurtalar buyumedı catlamadıda kıst oldu bakalım aslamadan sonuc alırz ınsallah rabbım kucagımızı bos bırakmasın yalnızlık zor ev bebek seslerıyle dolsun taşsın

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.biraz kendimden bahsedeyım yaşım 25ve 5 yıllık evliyim .Daha önceleri ilaç kullanmadan regl olamıyordum evliliğimin ilk 4 yılı bu sorunla uğraşmakla geçti çeşitlii doktorlara gittim ve çeşitli tedavilere başlandı fakat sonuc alınamadı. bende 2009 yılının başında doktora gitmekten vaz geçtim çünki geçirdiğim süreç beni maddi ve manevi olarak çok yordu.Kullandığım ilaçların yanı sıra çeşitli bitkilerde vardı ama sonuç hep aynıydı.Bu zaman içerisinde çoğu doktor rahim filmi istedi fakat çektirmeye hep korktum.Kısacası bebek hayallerimi bırakmıştım .Daha sonra soğan kürünü duydum ve 2009 ocak ayında başladım ve yaklaşık 1 yıldır düzenli regl oluyorum.En sonunda eşiminde ısrarıyla tekrar hastane serüvenine başladık eylül ayının sonunda çok korktuğum rahım fılmını çektirdim sol tüpüm tıkalı ama sağ tüpümde hiç bir problem çıkmadı bir dizi tahlılden sonra doktorum aşıla işlemi yapmaya karar verdi. kasım 30 da regl olmamla start verdik reglımın ıkıncı gunu doktora gittim ve aralık 1de iğneleri vurulmaya başladım 5 gun sonra kontrole çağırdı yani bugun yumurta gelişiminin onun beklediğinden kısa sürede ve iyi oldugunu söyledi nasip olursa cuma gunu gece benımde ilk aşılamam yapılacak.Umarım rabbım hayal kırıklığı yaşatmaz bana ve tüm isteyenlere ....

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz bende bugün doktora gittim çarşamba çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahta aşılamam olcak aynı gün olcak yani aşılamamız Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallahh..

evet bende çarşamba günü yapıcam çatlatma iğnesi ..Hakkımızda hayırlısı olsun inş .Birlikte geri sayım yapıcaz demekki...

dün gece 11.30 da çatlatma iğnemi yaptırdım yarın aşılamam var dr. yumurtanın şeklini çok beğenmedim dedi ne demek istedi sizce sonradan çok da önemli değil tipi dedi ama...ben resmen salaklaştığım için yumurtanın ne kadar olduğunu bile sormadan gelmişim...ben hiç ama hiç umutlu değilim her seferinde çok güzel yumurtaların var diyen dün böle bişe söyledi,üstelik tek yumurta sağda...diğerleri solda küçükmüş daha acaba onları bekleseydik büyür müydü ki dün daha 10.günümdü??

işte bizim sorunumuz zaten sperm sayıları olduğu için takıldım ama amann olursa dediğin gibi 1 taneyle oluyor...bizim sayımız 6.7 milyon maalesef...hareketlilikte düşük zaten

canım önemli olan dominant yumurtanın döllenmesi
yani 4 yumurtan vardır ama dominant olan biridir bunu kafana takma canım

işte bizim sorunumuz zaten sperm sayıları olduğu için takıldım ama amann olursa dediğin gibi 1 taneyle oluyor...bizim sayımız 6.7 milyon maalesef...hareketlilikte düşük zaten

carmen canım hakkımızda hayırlısı olsun
canım bizdede sperm problemi var
sayı ve hareketi artırdık ama hala lökosit mevcut
ve benim kadın doğumcum eğer lökosit varsa aşılama olmaz dedi
eşim iki hafta antibiyotik içicek eğer düzelme olursa bide benim yumurtlama dönemimi yakalarsa aşılama olcak

lökosit ilaçla hemen halledilebilecek bişey ona takılma..sayılarınız neydi nasıl artırdınız cnm..kaça çıkardınız bizim 6.7 milyondu 1 ay oldu bakalım yarın aşılamada kaç çıkacak..ilaç içiyor ve keçibounuzu kürü yapıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…