saol canım desteğin içinhiç üzülme hayırlısı bu olacaksa böyle olsun..herşeyin var artık nasılsa bir çaresi sana hep diyorum nasılsa hamile kalabildiğini gördün bu çok güzel bişey..ameliyatını olursun sonra hamile kalırsın cnm..sen yine de dinlen hiç belli olmaz :))
kızlar günaydın herkese şimdi dr.dan geldim gece 11 de çatlatma iğnemi yapacam çarşamba 11de de aşılama yapılacak..ilişkiye girmeyin dedi dr.dün beraberlik olmuştu çarş 3.gün oluyor yeterli mi ki sizce?? aşılama yaptıran arkadaşlar ne kadar bekledi eşiniz???kafam takıldı
selam melekler
aşılamamı oldum geldim ama rahim ağzında yine yapışıklıktan dolayı spermler rahim ağzına bırakıldı yani bu ay ümidim yok adet olunca ameliyat olucam büyük ihtimalle
çok üzüldüm rabbim böle istedi napalım
bence yeterli bizde 3 günlük gitmiştik... hadi hayırlısı olsun bakalım seninde güzel haberlerini alırız inşallah
kızlar günaydın herkese şimdi dr.dan geldim gece 11 de çatlatma iğnemi yapacam çarşamba 11de de aşılama yapılacak..ilişkiye girmeyin dedi dr.dün beraberlik olmuştu çarş 3.gün oluyor yeterli mi ki sizce?? aşılama yaptıran arkadaşlar ne kadar bekledi eşiniz???kafam takıldı
selam melekler
aşılamamı oldum geldim ama rahim ağzında yine yapışıklıktan dolayı spermler rahim ağzına bırakıldı yani bu ay ümidim yok adet olunca ameliyat olucam büyük ihtimalle
çok üzüldüm rabbim böle istedi napalım
tabı canım aslında yumurtanın coklugu onemlı dgl kalıtesı onemlı esındede sorun yoksa rabbım ısterse ollur yeterkı ol desın benım 3tane oldu ama bı ıse yaramadı esımdede sorun yokken yumurtalar buyumedı catlamadıda kıst oldu bakalım aslamadan sonuc alırz ınsallah rabbım kucagımızı bos bırakmasın yalnızlık zor ev bebek seslerıyle dolsun taşsıncevap için teşekkürler bebeklerim.inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz. ben doktoruma sorduğumda bir yumurtanın daha iyi olduğunu çok olunca tedaviyi bıraktırdığını söyledi.ama kafam çok karışıyor:26: bulunduğum yerde pek seçeneğim yok
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.biraz kendimden bahsedeyım yaşım 25ve 5 yıllık evliyim .Daha önceleri ilaç kullanmadan regl olamıyordum evliliğimin ilk 4 yılı bu sorunla uğraşmakla geçti çeşitlii doktorlara gittim ve çeşitli tedavilere başlandı fakat sonuc alınamadı. bende 2009 yılının başında doktora gitmekten vaz geçtim çünki geçirdiğim süreç beni maddi ve manevi olarak çok yordu.Kullandığım ilaçların yanı sıra çeşitli bitkilerde vardı ama sonuç hep aynıydı.Bu zaman içerisinde çoğu doktor rahim filmi istedi fakat çektirmeye hep korktum.Kısacası bebek hayallerimi bırakmıştım .Daha sonra soğan kürünü duydum ve 2009 ocak ayında başladım ve yaklaşık 1 yıldır düzenli regl oluyorum.En sonunda eşiminde ısrarıyla tekrar hastane serüvenine başladık eylül ayının sonunda çok korktuğum rahım fılmını çektirdim sol tüpüm tıkalı ama sağ tüpümde hiç bir problem çıkmadı bir dizi tahlılden sonra doktorum aşıla işlemi yapmaya karar verdi. kasım 30 da regl olmamla start verdik reglımın ıkıncı gunu doktora gittim ve aralık 1de iğneleri vurulmaya başladım 5 gun sonra kontrole çağırdı yani bugun yumurta gelişiminin onun beklediğinden kısa sürede ve iyi oldugunu söyledi nasip olursa cuma gunu gece benımde ilk aşılamam yapılacak.Umarım rabbım hayal kırıklığı yaşatmaz bana ve tüm isteyenlere ....
hayırlı olsn arkadasm ınsllah guzel sonuclar alırsnz
vallahi ben hap kullandım bitince gittiğimde yumurtam 19 mm olduğu için çatlamak üzere dediler ve hemen çatlatma iğnesi vuruldu vr ertesi günüm de aşılama yapıldı eşim sperm verdiğinde 2 gn olmuştu tabiki sperm sayılarında düşme oluyor 27 milyondu doktora sorduğumda sperm sayısı iyi dedi perhiz gününe pek takılmadı ama 3. gün iyidir sorun etme doktorarda etmiyor zaten yumurtayı dölleyecek olanda bir tanecik sperm değilmidir......
dün gece 11.30 da çatlatma iğnemi yaptırdım yarın aşılamam var dr. yumurtanın şeklini çok beğenmedim dedi ne demek istedi sizce sonradan çok da önemli değil tipi dedi ama...ben resmen salaklaştığım için yumurtanın ne kadar olduğunu bile sormadan gelmişim...ben hiç ama hiç umutlu değilim her seferinde çok güzel yumurtaların var diyen dün böle bişe söyledi,üstelik tek yumurta sağda...diğerleri solda küçükmüş daha acaba onları bekleseydik büyür müydü ki dün daha 10.günümdü??
işte bizim sorunumuz zaten sperm sayıları olduğu için takıldım ama amann olursa dediğin gibi 1 taneyle oluyor...bizim sayımız 6.7 milyon maalesef...hareketlilikte düşük zaten
lökosit ilaçla hemen halledilebilecek bişey ona takılma..sayılarınız neydi nasıl artırdınız cnm..kaça çıkardınız bizim 6.7 milyondu 1 ay oldu bakalım yarın aşılamada kaç çıkacak..ilaç içiyor ve keçibounuzu kürü yapıyoruz..carmen canım hakkımızda hayırlısı olsun
canım bizdede sperm problemi var
sayı ve hareketi artırdık ama hala lökosit mevcut
ve benim kadın doğumcum eğer lökosit varsa aşılama olmaz dedi
eşim iki hafta antibiyotik içicek eğer düzelme olursa bide benim yumurtlama dönemimi yakalarsa aşılama olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?