Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
begümm nasıl hissediyorsun kendini ağrın falan var mı ,dinleniyormusun??

canım benım operasyon zor geçtiği için ağrım oluyo bugun iyiyim ama ben çok zayıf biriryim canım buprogesteron ilacı çok halsizlik ve baş dönmesi yapıyo bende

canım lökosit basit ama eşim toplam 4 kutu antibiyotik içti geçmedi
şimdide 2 kutu içicek inşallah bu sefer biter
canım bizim en düşük 12 milyondu
eşime tribullus macun bal arı sütü polen l arginine, kore ginsengi, ginkgo biloba, evicap
birde bir ay arginmax mens içti ve sayı çok güzel arttı şuan 26 milyon
sende eşine içir bunları.
umarım güzel sonuç alırız hep birlikte
aşılamada 5 milyon sayı yeterli biliyorum ama lökosit oldumu doktorlar yapmıyor

canım benım operasyon zor geçtiği için ağrım oluyo bugun iyiyim ama ben çok zayıf biriryim canım buprogesteron ilacı çok halsizlik ve baş dönmesi yapıyo bende

çalışmıyorsan yat bari hiç kalkma...iyice dinlen ben bir sıkıntım olmasa dahi yatacam :))

ooo maşallah güzel artmış diğerlerini deniyecem bu ay ....güzel düşünelim güzel olsunnn....eşin ayaklarını sıcak tutsun.boooooooooolll su,bir de çamaşırını ütülemek çok işe yararmış..

arkadaşlar benim durumumda olan hiç duydunuzmu yani rahim ağzında darlık yapışıklık olan

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ama hep takip ediyodum benim de 2.aşılamam sonuç bekliyoruz 14 ünde belli olcak begüm benimde rahimağzı dar operasyon zor geçiyo kanama oluyo biraz

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ama hep takip ediyodum benim de 2.aşılamam sonuç bekliyoruz 14 ünde belli olcak begüm benimde rahimağzı dar operasyon zor geçiyo kanama oluyo biraz

canım benim ilk aşılamam cok zor geçmişti ama bu kez dr zorlamak istemiyorum rahimi delmekten korkarım dedı ve rahim ağzına bıraktı spermleri yani pek ümidim yok
eğer tutmazsa histeroskopi olcam orayı genişleticekler bakalım hayırlısı ama işte zaman kaybı umutla bekleyiş zor geçen günler
inşallah senin aşılaman tutar canım rabbim yardımcın olsun

çok sağol canım inşallah benim de ilk aşılamada çok canım yanmıştı günlerce bunda daha iyiyim ama tutmadı gibi geliyo bana hiçbişey hissetmiyorum tutmazsa bende ameliyat olucam adetliyken doktorum çok kolay korkma dedi sen de üzülme kolay geçer inşallah

canım aynı ameliyatımı olcan sende nerde oturuyon nereye tedavi oluyosun canım sakıncası yoksa söylermisin

tabi yok ankaradayım gazı tıp tüpbebekteyim galiba aynı operasyon doktor açılmazsa tüpbebek yapamayız tüpbebekte rahim zorlanmaz dedi anestezi verilecekmiş çok kolay dedi drma güveniyorum rahatım o yüzden sen nerde tedavi oluyosun Allah yardımcın olsun canım

canım ben istanbulda oturuyorum burdan yazmak yasak degıldır herhalde ınternatıonal hospıtala gıdıyorum ben ama bu ameliyattan sonra doğal yoldan hamıle kalan cokmus belkı tup bebege gerek kalmaz

arkadaşlar selam bende dün öğleden sonra oldum aşılamamı.dünden beri yatıyordum oyüzden şimdi yazıp haber vereyim dedim.herşey yolunda gitti ama ilişkiye gireli 2 gün olmuştu sayı biraz düşüktü.doktor yeterli dedi artık bekleyip görücem.20 aralıkta adet olmamışsam (inşallah) test yaptırıcakmışım. yanlız benim biraz canım yandı yapılırken kasık ağrısı gibi bişi oldu..
begümmm üzülme canım belki genede tutar çünkü en azından yıkanıp verildi spermler içeriye sonuçta normal ilişkiden daha yüksek ihtimalin var öyle düşün kalbini ferah tut.
dua edelim kızlar hepimiz kavuşalım bebişlerimize..

merhaba evinin gülü aramıza hoşgeldin sakıncası yoksa gazideki doktorun kim öğrenebilirmiyim?

slm bende listeye dahil olmak istiyorum artık
ben bu ay ikinci aşılamamı olucam geçen aşılamamı devlet hastanesinde yaptırmıştım klomen ile fakat klomen bende kist yaptı ısrarla klomeni tekrarlayınca dr ikiinci kez kist yapınca aşılamayı da yapamadılar
Bende bu ay özel dr gitmeye karar verdim 7 gün ganol f 75 mg kullandım dün kontrole gittiğimde bir sağda bir de solda iki tane yumurtam büyümüş bugün gece pregnyl çatlama iğnesi olucam ve perşembe günü aşılamam yapılacak aşılama dan 12 gün sonra sonuç belli oluyormuş. ne olur benim için dua edin ben ehepiniz için edicem. Allah herkesin gönlüne göre vrsin. tüm aşılama yaptıranlara bol şans..

KIZLARRR saat 11.30 da aşılamam oldu çok hhafif ağrım var sanırım normal:) yatıyorum şimdi kalkmayı da düşünmüyorum kaç gün yatsam acaba:)) şaka bir yana 3-5 yatacam ben....
ağrımıyor diyenler helal size katakeri takarken çok acıdı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…