begümm nasıl hissediyorsun kendini ağrın falan var mı ,dinleniyormusun??
lökosit ilaçla hemen halledilebilecek bişey ona takılma..sayılarınız neydi nasıl artırdınız cnm..kaça çıkardınız bizim 6.7 milyondu 1 ay oldu bakalım yarın aşılamada kaç çıkacak..ilaç içiyor ve keçibounuzu kürü yapıyoruz..
canım benım operasyon zor geçtiği için ağrım oluyo bugun iyiyim ama ben çok zayıf biriryim canım buprogesteron ilacı çok halsizlik ve baş dönmesi yapıyo bende
canım lökosit basit ama eşim toplam 4 kutu antibiyotik içti geçmedi
şimdide 2 kutu içicek inşallah bu sefer biter
canım bizim en düşük 12 milyondu
eşime tribullus macun bal arı sütü polen l arginine, kore ginsengi, ginkgo biloba, evicap
birde bir ay arginmax mens içti ve sayı çok güzel arttı şuan 26 milyon
sende eşine içir bunları.
umarım güzel sonuç alırız hep birlikte
aşılamada 5 milyon sayı yeterli biliyorum ama lökosit oldumu doktorlar yapmıyor
yok canım şu an için çalışmıyorum 6 ay izne ayrıldım tedavim içinçalışmıyorsan yat bari hiç kalkma...iyice dinlen ben bir sıkıntım olmasa dahi yatacam :))
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ama hep takip ediyodum benim de 2.aşılamam sonuç bekliyoruz 14 ünde belli olcak begüm benimde rahimağzı dar operasyon zor geçiyo kanama oluyo biraz
çok sağol canım inşallah benim de ilk aşılamada çok canım yanmıştı günlerce bunda daha iyiyim ama tutmadı gibi geliyo bana hiçbişey hissetmiyorum tutmazsa bende ameliyat olucam adetliyken doktorum çok kolay korkma dedi sen de üzülme kolay geçer inşallah
tabi yok ankaradayım gazı tıp tüpbebekteyim galiba aynı operasyon doktor açılmazsa tüpbebek yapamayız tüpbebekte rahim zorlanmaz dedi anestezi verilecekmiş çok kolay dedi drma güveniyorum rahatım o yüzden sen nerde tedavi oluyosun Allah yardımcın olsun canım
tabi yok ankaradayım gazı tıp tüpbebekteyim galiba aynı operasyon doktor açılmazsa tüpbebek yapamayız tüpbebekte rahim zorlanmaz dedi anestezi verilecekmiş çok kolay dedi drma güveniyorum rahatım o yüzden sen nerde tedavi oluyosun Allah yardımcın olsun canım
- angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
- begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
- carmennn aşılama tarihi 10 aralık
- suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık
- ronya beklemede
- ceymi beklemede
canım aşılama tarihin belli değil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?