Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun canım benimde bugün 7. gün geri sayım başladı yani seninde hadi hayırlısı.. evet o aleti takarken biraz acı oluyo ama allahtan kısa süre o yüzden dayanılmayacak bi acı değil yinede... imkanın varsa yat tabi sana bi zararı olmaz ben çalıştığım için ertesi gün işe gitmek zorunda kaldım benin 3 gün karnımda şişlik olmuştu sonra geçti.. umarım güzel haberlerini alırız canım

bugun doktora gittim kistlerim erimiş aşılama için engelim kalmadı artık tedaviye başlıorum aşılama için. ilaç kullanıcam. inşşalahg allah yüzümüzü kara çıkarmaz :)

ben de ilk aşılamamı yaptırabilmek için kistimin gitmesini bekliyorum, ilk ay ilaca ve soğan kürüne rağmen atamadım, doktor 1 ay için kuvvetli bir doğum kontrol hapı verdi. inşallah bu ay kurtulurumda aşılamaya başlayabilirim

Bugün doktora gittim bende,purogan iğne verdi,5 gün sonra gel dedi.Bu iğneyi kullanan var mı aranızda arkadaşlar,ben klomen falan vereceğini sanırken bunu verdi.Birde yumurtalarımın zayıf olduğunu söyledi,ben pko luyum zaten.
İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler,bebek müjdeleri gelir inşallah..

yatıyorum ben ama aslında olacağı varsa olur yatmaya falan bakmaz ama nasılsa evdeyim yatayım bari.

kızlar baana aşilama sonrası için ilaç vermedi herkese progestan vermişler acaba benim dr. unutmuş olabilir mi?
birde aşılama bugun oldu akşam ilişki dedi...bazı arkadaşlar 2gün yasakladı .dr. demişşti dimi acaba hangisi uygun ki??karar veremedim

Benimde ilk aşılamamda doktorum aşılama sonrası hiç bir ilaç vermemişti ilişkide 4 gün yok sonra serbest demişti ama bazı doktorlarda gün aşırı ilişki diyorlarmış hepsinin uygulaması farklı oluyor yanii bence sen kendi doktorun ne dediyse onu uygula..bende birazdan çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabahta aşılamam olucak..

Günaydın herkese bende aralık ayı aşılama listesindeyim gonal f kullanıyorum 3 gün kullandım kontrole gittim 3 gün daha kullanacağım sanırım haftaya aşılamam olacak benim daha ilk denemem olacak inşallah da son olur bu ay güzel geçecek herkeste bir merak inşallah hepimiz birer bebekle müjdeleniriz rabbim tarafından

hayırlısı olur inşalah benımde ilk olucak. şans dileyelim birbirimize

ben pazartesi oldu m aşılamamı bana çarşamba birlikte olun dedi ihtimali arttıralım dedi, ama dediğiniz gibi kızlar her doktor başka bir yol uyguluyor doktoru dinlemek lazım..

banada ilaç vermedi demekki gerek yoktur senin durumunda

herkese günaydın bugun aşılaması olan arkadaşlara başarılar....

aşılama yaptıran arkadaslar aşılama sonrası kaç gün yatıyorsunuz, iş yapıyor musunuz.ben ameliyatlılar gibi bişey yapmıyorum ve sürekli yatıyorum.çok mu abarrtıyorum acaba

evet her dr.un uygulaması farkı madem dr.a uyacz. cumaya bişey kalmadı hadi hayırlısı..haberlerini bekliyoruzz

slm kızlar Allah nasip ederse bende yarın öğlen ilk aşılamamı olucam aslında cuma gunu gece olucaktım ama doktor cuma öğlene aldı yumurtalar çok çabuk tepki veriyor dedi herseye hazır olduğumu söledi.Ama neticede nasip doktorum çok umutlu olmasına ragmen bende en ufak bı kıpırtı heycan yok ya ben cok soğuk kanlıyım yada beyin otomatik olarak savunmaya gecti üzüntüye uğramamak için hakkımızda hayırlısı olsun dun gece çatlatma iğnesini yaptım yarın sabahta hastane yolcusuyum benide ekleyin listeye lütfen

Seninle aynı durumdayız bende dün iğnemi yaptım yarın 11 gibi aşılamam olcak fazla heyecanlı değilim belkide kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum sonrasındaki hayal kırıklığını düşünmek bile istemiyorum çünkü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..

ceymi listemizin son halini yazarmısın canım?

1 )angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık
5 )ronya beklemede
6 )ceymi beklemede
7 )seldayavuzguray aşılama tarihi 14 aralık
8 )bitki aşılama tarihi 6 aralık
9 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık
10 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
11 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık
12 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
13 )eviningülü aşılama tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…