KIZLARRR saat 11.30 da aşılamam oldu çok hhafif ağrım var sanırım normal:) yatıyorum şimdi kalkmayı da düşünmüyorum kaç gün yatsam acaba:)) şaka bir yana 3-5 yatacam ben....
ağrımıyor diyenler helal size katakeri takarken çok acıdı....
Varya susya bana evlenmeden önce yada evliliğimin başlarında birisi çocuk için bu kadar uğraşacağımı söylese inanmaz gülerdim ama hiçde öyle değilmiş çok zor bi durum bende 7 yaş küçük kardeşimin bile bebeği oldu onu o kadar çok seviyoki bide hep bize dua ediyo onlara çokda önemli değil o kadar büyütmüyoruz olursa olur olmazsa sağlık olsun diyorum ama çok üzülüyorum(
aynı şeyi bende dşünüyorum, bebek istemezken bi gün bu kadar uğraşacağım hiç aklıma gelmezdi, hatta biz karar verir vermez olacağını düşünürdüm.
şimdi ise yeni evlenenlere kesinlikle korunmayın, bırakın olacağı varsa olsun diyorum.
bugun doktora gittim kistlerim erimiş aşılama için engelim kalmadı artık tedaviye başlıorum aşılama için. ilaç kullanıcam. inşşalahg allah yüzümüzü kara çıkarmaz :)
merhaba evinin gülü aramıza hoşgeldin sakıncası yoksa gazideki doktorun kim öğrenebilirmiyim?
yatıyorum ben ama aslında olacağı varsa olur yatmaya falan bakmaz ama nasılsa evdeyim yatayım bari.geçmiş olsun canım benimde bugün 7. gün geri sayım başladı yani seninde hadi hayırlısı.. evet o aleti takarken biraz acı oluyo ama allahtan kısa süre o yüzden dayanılmayacak bi acı değil yinede... imkanın varsa yat tabi sana bi zararı olmaz ben çalıştığım için ertesi gün işe gitmek zorunda kaldım benin 3 gün karnımda şişlik olmuştu sonra geçti.. umarım güzel haberlerini alırız canım
kızlar baana aşilama sonrası için ilaç vermedi herkese progestan vermişler acaba benim dr. unutmuş olabilir mi?
birde aşılama bugun oldu akşam ilişki dedi...bazı arkadaşlar 2gün yasakladı .dr. demişşti dimi acaba hangisi uygun ki??karar veremedim
Günaydın herkese bende aralık ayı aşılama listesindeyim gonal f kullanıyorum 3 gün kullandım kontrole gittim 3 gün daha kullanacağım sanırım haftaya aşılamam olacak benim daha ilk denemem olacak inşallah da son olur bu ay güzel geçecek herkeste bir merak inşallah hepimiz birer bebekle müjdeleniriz rabbim tarafından
Benimde ilk aşılamamda doktorum aşılama sonrası hiç bir ilaç vermemişti ilişkide 4 gün yok sonra serbest demişti ama bazı doktorlarda gün aşırı ilişki diyorlarmış hepsinin uygulaması farklı oluyor yanii bence sen kendi doktorun ne dediyse onu uygula..bende birazdan çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabahta aşılamam olucak..
hayırlısı olur inşalah benımde ilk olucak. şans dileyelim birbirimize
kızlar baana aşilama sonrası için ilaç vermedi herkese progestan vermişler acaba benim dr. unutmuş olabilir mi?
birde aşılama bugun oldu akşam ilişki dedi...bazı arkadaşlar 2gün yasakladı .dr. demişşti dimi acaba hangisi uygun ki??karar veremedim
Benimde ilk aşılamamda doktorum aşılama sonrası hiç bir ilaç vermemişti ilişkide 4 gün yok sonra serbest demişti ama bazı doktorlarda gün aşırı ilişki diyorlarmış hepsinin uygulaması farklı oluyor yanii bence sen kendi doktorun ne dediyse onu uygula..bende birazdan çatlatma iğnemi yapacağım cuma sabahta aşılamam olucak..
slm kızlar Allah nasip ederse bende yarın öğlen ilk aşılamamı olucam aslında cuma gunu gece olucaktım ama doktor cuma öğlene aldı yumurtalar çok çabuk tepki veriyor dedi herseye hazır olduğumu söledi.Ama neticede nasip doktorum çok umutlu olmasına ragmen bende en ufak bı kıpırtı heycan yok ya ben cok soğuk kanlıyım yada beyin otomatik olarak savunmaya gecti üzüntüye uğramamak için hakkımızda hayırlısı olsun dun gece çatlatma iğnesini yaptım yarın sabahta hastane yolcusuyum benide ekleyin listeye lütfen
ceymi listemizin son halini yazarmısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?