Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben pazartesi oldu m aşılamamı bana çarşamba birlikte olun dedi ihtimali arttıralım dedi, ama dediğiniz gibi kızlar her doktor başka bir yol uyguluyor doktoru dinlemek lazım..
slm arkadaslar,bende sali gününe kadar 5 gün klomefen kullandim ve cumartesi yumurta takibi yapilcak insallah dr,hayirli haberler söylerde asilamami olurum,acaba sende agri oldumu,bazi yorumlari okudum kimisi agrimiyor yazmis gibiside cok agri hissetdim diye dogrusu korku sardi beni,bugün de sanki adet sancisi gibi karnimda agriyor nedense,rabbim insallah emeklerimizi bosa cikartmaz canlarim

bende varım aşılama yaptırmaya karar veren ... ...
2 yılı bitirdik, hiç korunmadığımız halde hamile kalamıynca dr kontrolünden geçtik ikimizde. bana histeroskopi yapıldı, rahim ve yumurtalıklarda hiç bir sorun yok denildi.
ama eşimin sonuçları biraz kötü çıktı. normal yolla bebek sahibi olabilmeniz çok zor denildi. bunu kabullenmek eşim için çok zor oldu. erkeklere de hak vermek gerek. kendini yetersiz görüyor sanırım. sonuçların üstünden 6 ay geçti ve ben eşimi ancak ikna edebildim. bu ay inşaallah bizde aşılama yaptırıyoruz. yarın doktora gidieceğim ve klomene başlayacağım.
inşaallah tutar ve inşaallah bebeğimize kavuşuruz

carmennn bende yatıyorum sadece dün kalkıp yemek yaptım ama ilk 3 gün resmen sadece tuvalete kalktım doktor gerek yok dedi ama nasılsa çalışmıyorum ve annem yardıma geldi bende bu şansımı değerlendiriyim dedim. ama olduysa oldu olmadıysa ne kadar yatsanda bi faydası yok bizimki psikolojik yani..

ewt cnm çok ama çok zor...ben pazartesi test yaptırıcam..her wc ye girdiğim de kırmızıları görcem die ölee korkuorum kii ama kızlar bende hiç bir hamilelik belirtisi yok umudum giderek azalıo

bazı insanlarda hiç belirti olmazmış mesela ablam tüp bebekle yaptı yeğenimi 15. gün kan verene kadar hiç belirtisi yoktu. moralini yüksek tut..

14) susya beklemede

slm benim aşılamam dün oldu. Bu benim 2. aşılamamdı ilk aşılamamda da çok canım yanmıştı dün de çok canım yandı inşallah bu defa tutmuştur ve bebeğime kavuşurum
dr 12 gün sonra test yaptır dedi herşeyin hayırlısını diliyorum Allah dan kendim için ve hepiniz için

slm kızlar bugun saat 11,30da ilk aşılamamı oldum.Allah nasip ederse 15 gun sonrada sonucu alıcam beklemek gercekten zor ayın 25 ini merakla beklıyorum :)) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Allah inşallah mutlulukla sonuçlandırır aşılamanın sonucunu
aşılamandan sonra ne kadar yattın

Selam kızlar benimde bugün 12 de aşılamam oldu çok hafiften kırmızı lekelenmelerim oluyor ilk aşılamamda olmamıştı normalmi sizlerdede oldumu hiç??üff bekleme süreci başladı yine ne zor bişi bu bekleme (

selam selen benım herangi bir kanamam olmadı hafif agrım var oda gecer inş..Seninde aşılaman hayırlı olsun inş bu sefer güzel sonuç alırsın .:))

Slm arkadaşlar ben 01 Aralıkta aşılama oldum sabırla sonuç bekliyorum 14 Aralık.Yalnız bi sorum var ben şiştiğimi hissediyorum dudaklarım felan çok şişti sizde de oldu mu?Fikriniz var mı?İnşallah yeniyıla göbişlerimiz dolu gireriz.

bazı insanlarda hiç belirti olmazmış mesela ablam tüp bebekle yaptı yeğenimi 15. gün kan verene kadar hiç belirtisi yoktu. moralini yüksek tut..

hadi yaaa:) ilk günlerde moralim yüksekti ama yaklaştıkça insan daha da stres oluo..pazartesi belli olucak inşallah hayırlısıyla tutar da bu stresi bida yaşamam..rabbim sen bizlere yardım et...isteyen herkesi anne yap allahımmmm....

arkadaşlar bir soru sorabilirmiyim cevaplarsanız sevinirim
ben 25 ekimde aşılama oldum
7 kasımda adet oldum tutmadı
kasımda aşılama yaptırmadım ilaçda kullanmadım normal denedik
(bayrama geldiği için doktor takibi olmayacağı için )
7 kasımdan beri 34 gün geçti adet olmadım 32 günde bir adet olurdum hiç aksamazdı
aşılar adetimin düzenini bozmuş olabilir mi
idrar tesstim negatif çıktı çok üzldüm gecikince çok ümitlenmiştimm ((((
vayy be aşılamada mola verdik hamile kaldım diye

adetıne kadar bekle kan testı yaptır cnm bellımı olur rabbım ol derse olur belkı gec dollenme olabılır ama tabı degerlerın 0 cıktysa yukselırmı bılmem hayırlısı olsn hepımız ıcın kızlar bu arad benıde ekleyın asılama lıstesıne benım tarıh bellı dgl adetı beklıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…