Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım adetim 7siydi hala olmadım
neden aksadı bilmiyorum
değerim 0 çıkmadı hiç kan testi yapmadım
idrar testi ne gatif çıktı bugün

inş
ben 3 saat kadar yattım dr daha ii olur dedi
ne ilacı verdiler ki baa ilaç falan vermediler yanlızca progestan günde 2 tane

ben hastanede 15 dakıka kadar yattım evde geldiğimden beri istirahat ediyorum yatıyorum mumkun olmadıkca kalkmıyorum doktorum yat diye bişey demedi ama olsun neticede bundan önemli bir işim yok bana 3 tane ilaç verdi biri crinone diye bir jel biri folbiol diyebir hap birde coraspin verdi ve bır hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi

canım adetim 7siydi hala olmadım
neden aksadı bilmiyorum
değerim 0 çıkmadı hiç kan testi yapmadım
idrar testi ne gatif çıktı bugün

canım ilk başta benim de adetim kurbana denk geldi ve dr.bayramın ilk günü ultrason yaptı..senin dr un özelmi?yoksa devlettemi?bence ilaçlar adet düzensizliği yapabilir.arkadaşımda yaptı çünkü..

ewt cnm çok ama çok zor...ben pazartesi test yaptırıcam..her wc ye girdiğim de kırmızıları görcem die ölee korkuorum kii ama kızlar bende hiç bir hamilelik belirtisi yok umudum giderek azalıo

bende salı günü öğrenicem ama bende aynı durumdayım senin gibi hiç bir belirti yok bendede.. olmadı gibi geliyo birde grip oldum belki birşey vardır diye ilaçda içemiyorum oofff

aşılamadan sonrada corasprin içmeye devam ediyor musunuz??
bana adetin 3.günü gittiğimde vermişti..ama şu zaman bırak demedi...

kızlar ben aşılama olacaktım bu ay yani eğer normal gitseydi pazartesi olacaktı.ama işler ters gitti .çok üzgünüm biriyle paylaşmam lazım.5 6 tane folikülüm varmış 18.5 16 17 15 14 12 doktor iptal edelim bu durumda bakanlık izin vermiyormuş.riske giremeyiz dedi.en düşük dozda 75 lik iğnelerden kullandım ama vücut fazla üretmiş.acıklama olarak bunları söyledi.gelecek ay tekrar gelirsin dedi.ilk aşılamam olacaktı ama nasipte yokmuş diyorum.benim durumumda olupta iptal edildikten sonra çok sayıda yumurtalarla hamile kalan varmı yada duydunuzmu .doktor değerlendirin bu ay deyip yolladı beni çok üzgünüm aylardır bunun için uğaraşmıştım ama..sonuç hüsran

kızlar merhaba
bende bu ay aşılamaya yaptırmayı planlıyorum
ancak eşimin spermogram testinde hala lökosit çıkıyor
benim doktorum lökosit olursa aşılama olmaz dedi
eşim şuan antibiyotik içiyor eğer düzelme olursa aşılama olacak olmazsa önümüzdeki aya kalcak
bu arada aşılıma yaptıran arkadaşlar umarım güzel haberlerinizi alırız

eveeet sonunda bende başladım iğnelere nasip artık bundan sonrası allah hepimize hayırlı evlatla versin

eveeet sonunda bende başladım iğnelere nasip artık bundan sonrası allah hepimize hayırlı evlatla versin

Aminnn Ceymi; bende iğnelerimi bitirdim yarın çatlatma iğnemi yapıp, salı günü aşılamamı yaptıracağım. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı zürriyetler versin.

ne demek oluyormuş o bende gonal f 75 lik kullandım 8 tane yumurtam oluştu seninkinin boyutlarında ama hala devam çarşamba aşılamam olacak özele mi gidiyorsun raporlumu yapılacaktı aşılalaman benim ilk ve raporsuz yapılıyor 1100 tl tutuyor ama doktorum asla vazgeçmedi ilginç geldi bana

aminnn ceymi; bende iğnelerimi bitirdim yarın çatlatma iğnemi yapıp, salı günü aşılamamı yaptıracağım. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı zürriyetler versin.

slm hemen hemen aynı günlerde olacak benimde çarşamba günü olacak ohhh hep beraber ilerleyeceğiz

teşekkür ederim cevapladığın için.ben raporla ilaçları aldım.devlet hastenesi olduğu için yapmıyorlar riske girmek istemediklerinden sanırım.özelde olsa yaparlar ama bende eşimde herşeyden önce sağlık olsu diyorum.çoğul gebelikler riskli olur sonra daha kötü sonuçlarla uğrşmayalım hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar saraçoğlu bir programda söyledi
nar ve nar suyunu gebelik düşünenler yemesin dedi
nar düşüğe sebep oluyormuş
arkadaşlar ananas suyu bebeğin tutunmasına çok faydalıymış

kızlar saraçoğlu bir programda söyledi
nar ve nar suyunu gebelik düşünenler yemesin dedi
nar düşüğe sebep oluyormuş
arkadaşlar ananas suyu bebeğin tutunmasına çok faydalıymış

iyi oldu söylediğin hiç duymamıştım aklımızda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…