adetıne kadar bekle kan testı yaptır cnm bellımı olur rabbım ol derse olur belkı gec dollenme olabılır ama tabı degerlerın 0 cıktysa yukselırmı bılmem hayırlısı olsn hepımız ıcın kızlar bu arad benıde ekleyın asılama lıstesıne benım tarıh bellı dgl adetı beklıyrm
inş
ben 3 saat kadar yattım dr daha ii olur dedi
ne ilacı verdiler ki baa ilaç falan vermediler yanlızca progestan günde 2 tane
canım adetim 7siydi hala olmadım
neden aksadı bilmiyorum
değerim 0 çıkmadı hiç kan testi yapmadım
idrar testi ne gatif çıktı bugün
ewt cnm çok ama çok zor...ben pazartesi test yaptırıcam..her wc ye girdiğim de kırmızıları görcem die ölee korkuorum kiiama kızlar bende hiç bir hamilelik belirtisi yok umudum giderek azalıo
eveeet sonunda bende başladım iğnelere nasip artık bundan sonrası allah hepimize hayırlı evlatla versin
eveeet sonunda bende başladım iğnelere nasip artık bundan sonrası allah hepimize hayırlı evlatla versin
kızlar ben aşılama olacaktım bu ay yani eğer normal gitseydi pazartesi olacaktı.ama işler ters gitti .çok üzgünüm biriyle paylaşmam lazım.5 6 tane folikülüm varmış 18.5 16 17 15 14 12 doktor iptal edelim bu durumda bakanlık izin vermiyormuş.riske giremeyiz dedi.en düşük dozda 75 lik iğnelerden kullandım ama vücut fazla üretmiş.acıklama olarak bunları söyledi.gelecek ay tekrar gelirsin dedi.ilk aşılamam olacaktı ama nasipte yokmuş diyorum.benim durumumda olupta iptal edildikten sonra çok sayıda yumurtalarla hamile kalan varmı yada duydunuzmu .doktor değerlendirin bu ay deyip yolladı beni çok üzgünümaylardır bunun için uğaraşmıştım ama..sonuç hüsran
aminnn ceymi; bende iğnelerimi bitirdim yarın çatlatma iğnemi yapıp, salı günü aşılamamı yaptıracağım. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı zürriyetler versin.
bende salı günü öğrenicem ama bende aynı durumdayım senin gibi hiç bir belirti yok bendede.. olmadı gibi geliyo birde grip oldum belki birşey vardır diye ilaçda içemiyorum oofff[/QUO
bir gün arayla öğrenicez:) sakın ilaç içme meyve ye bol bol...nar gribe bire bir valla..mandalina ve nar tüket...geçmiş olsun cnm..bende halaa hiçbir belirti yok..umudum tükendi..heran hasta olcakmışım gibi gelio
hayırlısı olsun arkadaşım
hayırlı olsun canım allah hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah
Aminnn Ceymi; bende iğnelerimi bitirdim yarın çatlatma iğnemi yapıp, salı günü aşılamamı yaptıracağım. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı zürriyetler versin.
ne demek oluyormuş o bende gonal f 75 lik kullandım 8 tane yumurtam oluştu seninkinin boyutlarında ama hala devam çarşamba aşılamam olacak özele mi gidiyorsun raporlumu yapılacaktı aşılalaman benim ilk ve raporsuz yapılıyor 1100 tl tutuyor ama doktorum asla vazgeçmedi ilginç geldi bana
kızlar saraçoğlu bir programda söyledi
nar ve nar suyunu gebelik düşünenler yemesin dedi
nar düşüğe sebep oluyormuş
arkadaşlar ananas suyu bebeğin tutunmasına çok faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?