Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir gün arayla öğrenicez:) sakın ilaç içme meyve ye bol bol...nar gribe bire bir valla..mandalina ve nar tüket...geçmiş olsun cnm..bende halaa hiçbir belirti yok..umudum tükendi..heran hasta olcakmışım gibi gelio [/QUOTE]

evet birgün arayla öğrenicez inşallah olumlu sonuçlar alırızda bebişlerimize kavuşuruz.. ben hastalıkla uğraşmaktan zaman nasıl geçti anlamadım ne hamilelik ne adet belirtisi var bende gerçi adetime daha var belirti olmaz ama inşallah bi süpriz yapar bebeğim.. hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar aşılama olcaklarada allah kolaylık versin çabucak geçsin, aşılama olupda bekleyenler içinde günler çabucak geçsin umarım tutunmuştur bebekleriniz :))

her dr un tedavi şekli farklı demek
neyse hayırlısı hepimiz için

narı bende biliyorum ayrıca maydonoz,salam,sosis,kafein tüketmeyelim bu aralar kızlar...
yavaş yavaş aşılama sonuçlrı belli olmaya başlayacak bu hafta hadi bakalım hayırlısı...bugun benim 5.günümdü hala yatıyorum...benim gibi yatmaya devam eden var mı aranızda

arkadaşlar selam
bırkacgundur gıremedım nete anneme gıttım ben bu ay çok umıtsızım pek dıkkat etmedım kendıme ılk gun yattım bıdaha hıc yatmadım normal yasamıma devam ettım bakalım alahtan hayırlısı
arkadaşlar gebelik düşünenler sakın nar yemesin sakın düşüğe sebep

evet birgün arayla öğrenicez inşallah olumlu sonuçlar alırızda bebişlerimize kavuşuruz.. ben hastalıkla uğraşmaktan zaman nasıl geçti anlamadım ne hamilelik ne adet belirtisi var bende gerçi adetime daha var belirti olmaz ama inşallah bi süpriz yapar bebeğim.. hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar aşılama olcaklarada allah kolaylık versin çabucak geçsin, aşılama olupda bekleyenler içinde günler çabucak geçsin umarım tutunmuştur bebekleriniz :)) [/QUOTE]

cnm gecen hafta seda sayanın programında ınrahım saracoglu vardı nar gebelık ıcın hazırlananlar ıcın ve de gebelıkte dusuge sebep oluyormus oyle soyledı ıbrahım bey.aklınızda bulunsun

Selam kızlar bende cuma günü aşılamamı olmuştum aynı zamanda çok fena grip oldum sürekli yatıp dinleniyorum ama bu durum beni iyice umutsuzluğa düşürdü inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz

kızlar kan testi yaptırdım ve malesef negatif... hamile değilim

Son düzenleme:

canım benimde aynısı oldu ve iptal oldu yalnız ben 100lük ilaç kullandım ve 10 yumurta oluştu doktor iptal etti doğal olarak.o ay bize ilişkide yasaktı doktor yumurta fazla olduğu için içerde dolanıp birbirini boğabilir ve yumurtalıkların zarar görebilir dedi.o yüzden korunmamızı önerdi zorlama olmasın diye.hatta hareketlerini bile çok ani yapma dedi.ondan sonra iki ay boyuncada kistlerle uğraştım allahtan sadece 3 tane kist olmuştu onuda anca 2 ayda atabildim.daha bu ay temizlendi kistlerim.bende senin gibi çok hevesliydim ama sonuç hüsran oldu bide kistlerle uğraşmam cabası oldu.ama kısmet işte napalım.şimdi aşılamadanda soğudum yine aynı sorun olur diye.kendi haline bıraktım artık yapacak bişey yok.senin hakkındada hayırlısı olsun.çok fazla üzme kendini hayırlısı böyleymiş diye düşün.bir daha denersin inşallah bu sefer olur.

canım yarın yaptırıcaktım aslında ama bugünde yaptırabilirsin demişti dr um.pazar pazartesi çıkar dedi..bende dayanamadım pazar yaptırdım.ama malesef.. negatif dediler... 1 günden zaten bir şey olmaz..beta hcg yükseldiyse yükselmiştir zaten...

meraba benim yarın aşılamam var. ovitrelle vuruldum dün. biri 21 biri 18 boyunda yumurtalığım oluşmuş doktor güzel gelişmiş dedi yarın için şans dileyin lütfen :) ikiside sağ tarafımda oluşmuş ikiz şansı olurmu sizce merak ediyorum

hayırlısı olsun üzülme diyecem ama boşa biliyorum...
bizim de alacağımız soonuç aynı olacak bence...tutma şansının az olduğunu bile bile yaptırmıyor muyuz hepimiz....

selam selen herşeyimiz aynı oluyor heralde bende nezle olacak gibiyim sıkıntılarım var ama sürekli meyva yiyorum inanırmısın 15 gun sonra bir daha portakalın yanından bile geçmiycem o derece yani:))) bu arada senin göğüslerinde sızı varmı? benim sürekli bacak bel agrım bide göğüslerimde sızı var

hayırlısı olsun üzülme diyecem ama boşa biliyorum...
bizim de alacağımız soonuç aynı olacak bence...tutma şansının az olduğunu bile bile yaptırmıyor muyuz hepimiz....

doğru aslında olasılığın düşük olduğunu biliyoruz ama..
superisi bende senin adına çok üzüldüm canım.üzülmemek elde değil tabi ama umudunu kaybetme demekki bu ay hayırlı değilmiş senin için öle düşün..

iyi şanslar dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…