Benide listeye eklermisinizsenide ekleyelim listeye istersn canım
slm hemen hemen aynı günlerde olacak benimde çarşamba günü olacak ohhh hep beraber ilerleyeceğiz
ben hastanede 15 dakıka kadar yattım evde geldiğimden beri istirahat ediyorum yatıyorum mumkun olmadıkca kalkmıyorum doktorum yat diye bişey demedi ama olsun neticede bundan önemli bir işim yok bana 3 tane ilaç verdi biri crinone diye bir jel biri folbiol diyebir hap birde coraspin verdi ve bır hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi
canım adetim 7siydi hala olmadım
neden aksadı bilmiyorum
değerim 0 çıkmadı hiç kan testi yapmadım
idrar testi ne gatif çıktı bugün
bende salı günü öğrenicem ama bende aynı durumdayım senin gibi hiç bir belirti yok bendede.. olmadı gibi geliyo birde grip oldum belki birşey vardır diye ilaçda içemiyorum oofff[/QUO
bir gün arayla öğrenicez:) sakın ilaç içme meyve ye bol bol...nar gribe bire bir valla..mandalina ve nar tüket...geçmiş olsun cnm..bende halaa hiçbir belirti yok..umudum tükendi..heran hasta olcakmışım gibi gelio
cnm bebek ıcın beklıyrsanız nar tuketmeyın ılk aylarda tvde duymustum ıyı dglmıs dusuge neden oluyrms galıba yemeyın sakın
Benide listeye eklermisiniz
bir gün arayla öğrenicez:) sakın ilaç içme meyve ye bol bol...nar gribe bire bir valla..mandalina ve nar tüket...geçmiş olsun cnm..bende halaa hiçbir belirti yok..umudum tükendi..heran hasta olcakmışım gibi gelio
kızlar ben aşılama olacaktım bu ay yani eğer normal gitseydi pazartesi olacaktı.ama işler ters gitti .çok üzgünüm biriyle paylaşmam lazım.5 6 tane folikülüm varmış 18.5 16 17 15 14 12 doktor iptal edelim bu durumda bakanlık izin vermiyormuş.riske giremeyiz dedi.en düşük dozda 75 lik iğnelerden kullandım ama vücut fazla üretmiş.acıklama olarak bunları söyledi.gelecek ay tekrar gelirsin dedi.ilk aşılamam olacaktı ama nasipte yokmuş diyorum.benim durumumda olupta iptal edildikten sonra çok sayıda yumurtalarla hamile kalan varmı yada duydunuzmu .doktor değerlendirin bu ay deyip yolladı beni çok üzgünümaylardır bunun için uğaraşmıştım ama..sonuç hüsran
kızlar kan testi yaptırdım ve malesef negatif...hamile değilim
canım yarın yaptırıcaktım aslında ama bugünde yaptırabilirsin demişti dr um.pazar pazartesi çıkar dedi..bende dayanamadım pazar yaptırdım.ama malesef.. negatif dediler... 1 günden zaten bir şey olmaz..beta hcg yükseldiyse yükselmiştir zaten...
Selam kızlar bende cuma günü aşılamamı olmuştum aynı zamanda çok fena grip oldum sürekli yatıp dinleniyorum ama bu durum beni iyice umutsuzluğa düşürdü inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz
hayırlısı olsun üzülme diyecem ama boşa biliyorum...
bizim de alacağımız soonuç aynı olacak bence...tutma şansının az olduğunu bile bile yaptırmıyor muyuz hepimiz....
meraba benim yarın aşılamam var. ovitrelle vuruldum dün. biri 21 biri 18 boyunda yumurtalığım oluşmuş doktor güzel gelişmiş dedi yarın için şans dileyin lütfen :) ikiside sağ tarafımda oluşmuş ikiz şansı olurmu sizce merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?