selam selen herşeyimiz aynı oluyor heralde bende nezle olacak gibiyim sıkıntılarım var ama sürekli meyva yiyorum inanırmısın 15 gun sonra bir daha portakalın yanından bile geçmiycem o derece yani:))) bu arada senin göğüslerinde sızı varmı? benim sürekli bacak bel agrım bide göğüslerimde sızı var
Selam kızlar bende cuma günü aşılamamı olmuştum aynı zamanda çok fena grip oldum sürekli yatıp dinleniyorum ama bu durum beni iyice umutsuzluğa düşürdü inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz
ya benim bugün 8.gün benim göğüslerimde hiç sızı olmadı tutmadı heralde dimi? sadece 2 günden beri şeffaf kokusuz bir akıntı başladı ve sürekli var normalde bu günlerde kupkuru olurdum ama offff bilemiyorum..
canım yarın yaptırıcaktım aslında ama bugünde yaptırabilirsin demişti dr um.pazar pazartesi çıkar dedi..bende dayanamadım pazar yaptırdım.ama malesef.. negatif dediler... 1 günden zaten bir şey olmaz..beta hcg yükseldiyse yükselmiştir zaten...
selam selen herşeyimiz aynı oluyor heralde bende nezle olacak gibiyim sıkıntılarım var ama sürekli meyva yiyorum inanırmısın 15 gun sonra bir daha portakalın yanından bile geçmiycem o derece yani:))) bu arada senin göğüslerinde sızı varmı? benim sürekli bacak bel agrım bide göğüslerimde sızı var
Selam nurmelek evet herşey aynı gidiyor seninle bende aynen portakal ve limonla yaşıyorum resmen bende hiç bi ağrı sızı yok ama göğüslerindeki sızı seni umutsuzluğa düşürmesin çünkü ben daha önce tüp bebekle hamile kalmıştım 20 haftalıkken ikizlerimi erken doğumla kaybettim herneyse tüp bebekte hamile kaldığımda tek belirtim göğüs ağrısıydı yanii olumsuzluğa işaret etmiyor bu..
selam kızlar
arkadaşlar ya benım göğüsler fena acıyo ve kaşınıyo neden acaba aşılamanın 2. gunu başladı ve hala oyle ama ben bu kez hıc dıkkat etmedım kendıme adeta asılama oldugumu bıle unuttum bakalım rabbım hayırlısını verır ıns
selam kızlar
arkadaşlar ya benım göğüsler fena acıyo ve kaşınıyo neden acaba aşılamanın 2. gunu başladı ve hala oyle ama ben bu kez hıc dıkkat etmedım kendıme adeta asılama oldugumu bıle unuttum bakalım rabbım hayırlısını verır ıns
canım benimde aynısı oldu ve iptal oldu yalnız ben 100lük ilaç kullandım ve 10 yumurta oluştu doktor iptal etti doğal olarak.o ay bize ilişkide yasaktı doktor yumurta fazla olduğu için içerde dolanıp birbirini boğabilir ve yumurtalıkların zarar görebilir dedi.o yüzden korunmamızı önerdi zorlama olmasın diye.hatta hareketlerini bile çok ani yapma dedi.ondan sonra iki ay boyuncada kistlerle uğraştım allahtan sadece 3 tane kist olmuştu onuda anca 2 ayda atabildim.daha bu ay temizlendi kistlerim.bende senin gibi çok hevesliydim ama sonuç hüsran oldu bide kistlerle uğraşmam cabası oldu.ama kısmet işte napalım.şimdi aşılamadanda soğudum yine aynı sorun olur diye.kendi haline bıraktım artık yapacak bişey yok.senin hakkındada hayırlısı olsun.çok fazla üzme kendini hayırlısı böyleymiş diye düşün.bir daha denersin inşallah bu sefer olur.
kızlar hepinize teşekkür ediyorum..benim birinci aşılamamdı.ve tutmadı..bugün doktorumla görüştüm..onunla görüşene kadar gece boyu tüpbebek düşündüm..ama o beni vazgeçirdi..çünkü; tüp bebek de artık 1 tane döllenmiş yumurta koyuyolarmış. ve 1 yumurtanın şansı % 25 dedi.aşılama da şans %20 dedi..ufff napıcam bilmiorum...dudağımdan kocaman bi uçuk çıktı.gözlerim balon gibi
inşallah sizlerinki tutar inşallah...bu acıyı kimse yaşamasın Allahımmmm...
ya benim bugün 8.gün benim göğüslerimde hiç sızı olmadı tutmadı heralde dimi? sadece 2 günden beri şeffaf kokusuz bir akıntı başladı ve sürekli var normalde bu günlerde kupkuru olurdum ama offff bilemiyorum..
üzüldüm canım ya hayırlısı olsun seni anlıyabiliyorum benimde umudum yok bu ay olmadığını hissediyorum bende neyse yılmak, vazgeçmek yok olana dek devam arkadaşlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin...biliyorum şuan kimse teselli edemez seni ama belki yeni yıl uğurlu gelecek bize :))
benim ilk aşılamamda göğsümde ağrı falan yoktu ama akıntım su gibiyi sonraki aşılamalarımda akıntım hiç değişmedi oradan anlıyordum tıutmadığını çünkü ilk aşılamam tutmuştu bu yüzden akıntı iyiye işaret hadi hayırlısı bakalım
çok saol ceymi..şuan inan daha iyiyim..ilk şoku atlattım çok şükür..inşallah sizlerinki tutar hep dua edicem...ewt bu da hepimizin sınavı...yok isyan etmiorum çok şükür sonuçta problemli de olsa sperm var ve bende problem yok.Rabbim eğer nasip ederse olur inşallah...bak benim ilk aşılama tuttu sonrakiler tutmadı ne yapayım şimdi elden birşey gelmiyor sende o yüzden üzülme yazıda ne varsa o olur sakın isyan etme aslında büyük bir sınav veriyoruz bence hadi gül bakalm şimdi akıl sağlığımızda önemli değilmi:)))))
çok saol ceymi..şuan inan daha iyiyim..ilk şoku atlattım çok şükür..inşallah sizlerinki tutar hep dua edicem...ewt bu da hepimizin sınavı...yok isyan etmiorum çok şükür sonuçta problemli de olsa sperm var ve bende problem yok.Rabbim eğer nasip ederse olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?