Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya benim bugün 8.gün benim göğüslerimde hiç sızı olmadı tutmadı heralde dimi? sadece 2 günden beri şeffaf kokusuz bir akıntı başladı ve sürekli var normalde bu günlerde kupkuru olurdum ama offff bilemiyorum..

slm bitki aslında benim hiç ümidim yok cuma gunu oldum aşılamamı ama dun akşam üzerinden beri göğüs sızlaması ve şişkinliği var bende fazla ümitli değilim çünki regl lime yakın bacak agrısı ve göğüs şişliklerim oluyodu

üzüldüm canım ya hayırlısı olsun seni anlıyabiliyorum benimde umudum yok bu ay olmadığını hissediyorum bende neyse yılmak, vazgeçmek yok olana dek devam arkadaşlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin...biliyorum şuan kimse teselli edemez seni ama belki yeni yıl uğurlu gelecek bize :))

Selam nurmelek evet herşey aynı gidiyor seninle bende aynen portakal ve limonla yaşıyorum resmen bende hiç bi ağrı sızı yok ama göğüslerindeki sızı seni umutsuzluğa düşürmesin çünkü ben daha önce tüp bebekle hamile kalmıştım 20 haftalıkken ikizlerimi erken doğumla kaybettim herneyse tüp bebekte hamile kaldığımda tek belirtim göğüs ağrısıydı yanii olumsuzluğa işaret etmiyor bu..

Bilmiyorum belkide daha önce dediğim gibi ümitlenmek istemiyorum.Zaten doktorumda uyarmıştı ilk kez aşılama oldum ve ilkinde tutma ihtimali çok düşük diye resmen 3 gundur robot gibiyim mümkün olmadıkca ayaga kalkmıyorum yavas hareket edıyorumilk 2 gun kasıklarımda gaz varmış gibi hissediyordum anlamsız sesler gelıyodu ama bugun hiç bişey yok dune kadar arada agrı oluyodu bugun oda yok bu belırtıler gitti gögüşte şişlik ve sızı başladı .Nediyelim hayırlısıkaybettiğin bebeklerin için çok üzüldüm ama inş bunda hayırlı sonuclar alırsın...Bu arada sonucunu alıp olumlu çıkan varmı???:18:

selam kızlar
arkadaşlar ya benım göğüsler fena acıyo ve kaşınıyo neden acaba aşılamanın 2. gunu başladı ve hala oyle ama ben bu kez hıc dıkkat etmedım kendıme adeta asılama oldugumu bıle unuttum bakalım rabbım hayırlısını verır ıns

begümmm bende tık yok ya.bence senin olmuş olabilir ben sadece akıntım var diye biraz ümitleniyorum yoksa hiç umudum yok..

sen sırf rahim ağzına bırakıldı diye olmaz diyorsun ama çok rahattın unuttum diyorsun bence seninki tutacak bu sefer streslede çok alakalı...:)inşallah ta tutar..
benim gibi kalkmadan yatanların şansı daha az:)) hayırlısı yaaa..
begüm sen hangi gün test yaptıracaksın??

kızlar hepinize teşekkür ediyorum..benim birinci aşılamamdı.ve tutmadı..bugün doktorumla görüştüm..onunla görüşene kadar gece boyu tüpbebek düşündüm..ama o beni vazgeçirdi..çünkü; tüp bebek de artık 1 tane döllenmiş yumurta koyuyolarmış. ve 1 yumurtanın şansı % 25 dedi.aşılama da şans %20 dedi..ufff napıcam bilmiorum...dudağımdan kocaman bi uçuk çıktı.gözlerim balon gibi
inşallah sizlerinki tutar inşallah...bu acıyı kimse yaşamasın Allahımmmm...

teşekkür ederim canım,tek korktuğum kist oluşması geçen ay soğan kürü yapmıştım gene başladım inşalah oluşmaz gelecek ay tekrar denemek istiyorum.senin yumurta sayısıda çok olmuş.aslında daha düşük dozla başlayabilirsin iyi bir doktor seçimiyle korkma şansını dene .ne zamandı senin.benim olsaydı bugündü aşılamam kısmet işte.bizim yaşta geçti artık olsun istiyorum. çalıştığım için istemedik.istrdiğimiz zaman olur sandık 1.5sene oldu düşüneli tahlillerimizde temiz çıktı sebebsizmiş olmadımı olmuyor.yaşınız çok yoksa beklemek mantıklı eğer ciddi problemler yoksa ama korkularımızın üzerine gitmek lazım hayırlısı olsun sizin içinde inşallah kısa zamanda alırsın kucağınıza..

bak benim ilk aşılama tuttu sonrakiler tutmadı ne yapayım şimdi elden birşey gelmiyor sende o yüzden üzülme yazıda ne varsa o olur sakın isyan etme aslında büyük bir sınav veriyoruz bence hadi gül bakalm şimdi akıl sağlığımızda önemli değilmi:)))))

benim ilk aşılamamda göğsümde ağrı falan yoktu ama akıntım su gibiyi sonraki aşılamalarımda akıntım hiç değişmedi oradan anlıyordum tıutmadığını çünkü ilk aşılamam tutmuştu bu yüzden akıntı iyiye işaret hadi hayırlısı bakalım

1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık bir dahaki sefere inşallah
5 )ronya beklemede
6 )ceymi yakında inşallah
7 )seldayavuzguray aşılama tarihi 14 aralık
8 )bitki aşılama tarihi 6 aralık
9 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık
10 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
11 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık
12 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
13 )eviningülü aşılama tarihi
14 )susya beklemede

arkadaşlar listeye eklenmek isteyen aşılama tarihini yazsın lütfen

Son düzenleme:

angelic senin test yarındı değilmi ben bile heyecanlandım şimdi güzel haberler ver bize inşallah

ceymi nekadar moralimi düzelttin anlatamam:)

çok saol ceymi..şuan inan daha iyiyim..ilk şoku atlattım çok şükür..inşallah sizlerinki tutar hep dua edicem...ewt bu da hepimizin sınavı...yok isyan etmiorum çok şükür sonuçta problemli de olsa sperm var ve bende problem yok.Rabbim eğer nasip ederse olur inşallah...

angelic yarın senin sonuç belli olacak inşalllahhh tutar inşallah..dualarımız seninle canım...

senin iğne ile olmuştu değilmi?

kızlar acıl yardm bu ay rahım fılmı cektrmıstm bır hafta oyle az az kahve kanama oldu gectı sımdı adetıme 6gun var 3gndr falan kahverengı akıntı gıbı gelıyr doktoruma soyledım rahım fılmınden snra olur dedı sızce normalmı bu sonucta fılmden bır hafta snra kesılmıstı cektıren arkadaslar lutfen cvp sızınde oldumu bole adet olunca ıgnelre baslayp asılama olucam ıns kıst falan degldr sebebı

angelic yarın senin sonuç belli olacak inşalllahhh tutar inşallah..dualarımız seninle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…