kızlar acıl yardm bu ay rahım fılmı cektrmıstm bır hafta oyle az az kahve kanama oldu gectı sımdı adetıme 6gun var 3gndr falan kahverengı akıntı gıbı gelıyr doktoruma soyledım rahım fılmınden snra olur dedı sızce normalmı bu sonucta fılmden bır hafta snra kesılmıstı cektıren arkadaslar lutfen cvp sızınde oldumu bole adet olunca ıgnelre baslayp asılama olucam ıns kıst falan degldr sebebı
teşekkür ederim canım,tek korktuğum kist oluşması geçen ay soğan kürü yapmıştım gene başladım inşalah oluşmaz gelecek ay tekrar denemek istiyorum.senin yumurta sayısıda çok olmuş.aslında daha düşük dozla başlayabilirsin iyi bir doktor seçimiyle korkma şansını dene .ne zamandı senin.benim olsaydı bugündü aşılamam kısmet işte.bizim yaşta geçti artık olsun istiyorum. çalıştığım için istemedik.istrdiğimiz zaman olur sandık 1.5sene oldu düşüneli tahlillerimizde temiz çıktı sebebsizmiş olmadımı olmuyor.yaşınız çok yoksa beklemek mantıklı eğer ciddi problemler yoksa ama korkularımızın üzerine gitmek lazım hayırlısı olsun sizin içinde inşallah kısa zamanda alırsın kucağınıza..
AŞILAMA OLAN ARKADAŞLAR
sizinde göğüste acıma varmı ya benımkıler taş gıbı fena acıyolar
slm bendede var hem şişlik hemde sızı kaç gun oldu aşılaman olalı???
canım benim 1 hafta oldu aşılamam olalı ama aşılamadan hemen hemen ıkı un sonra basladı acıma şişlik kaşıntı anlamadım senın nezamandı aşılaman benım bu ıkıncı aşılama ılkı tutmadı
gercı benım umudum pek yok çunku aşılamamda rahım ağzındakı darlıktan solayı spermler rahım ağzına bırakıldı
kısmet bu belkı rabbım ' OL' der meleğime
AŞILAMA OLAN ARKADAŞLAR
sizinde göğüste acıma varmı ya benımkıler taş gıbı fena acıyolar
Arkadaşlar nolur cevappp....Bugün aşılamanın sonucu için hastaneye gittim 14.günüydü.Var yok testi yaptılar test sonucu kesin değilmiş pozitife yakınmış ama olmayabilirmiş.bunun için değerli test istediler sonuç 15 00de çıkacak.Heyecandan duramıyorum böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?:26::94:
bende soğan kürü yapmıştım canım ondan zaten 10 taneden 3 tane kist oldu.yoksa daha fazla olurdu.ekimde yaptırmaya kalkmıştım ben işte yarım kaldı.benimde yaşım geçti canım 30 olduk.biz 6 senedir düşünüyoruz ama malesef olmuyo işte.ben endometriozisten ameliyat oldum sonra pkodan laparoskopi falan derken taaa buralara kadar geldik işte.ilk 2-3 sene çok umursamıyordum ama şimdi artık yaş geçince acele etmek lazım diye düşünüyorum.bakalım artık yaza kadar kendi haline bıraktım yazın tüp bebek deniycez.hakkımızda hayırlısı olsun.
canım ya seninle aynı yaştayız 31 e az kaldı benimde yaş kemale erdi.birde 6 sene oldu evleneli.ilkin düşünmedik.şimdide olmuyor korkuyorum ya olmazsa sanırım bu gidişle bizde yaza tüp bebek yaparız .beklemek çok zor sabırlı olamıyorum.bende senin gibi rahim filmi eşiminkiler birçok aşamadan geçtik.ilk defa aşılama deneyelim dedik olmadı.valla benim aklımdan çıkmıyor bazen iyiyim bazen hiçbirşey yapmak istemiyorum zor toparlıyorum sonra.çok zor allah olmayan herkese büyük sabırlar versin ve bizleri çok bekletmesin inşallah
angelic noldu arkadaşım merak ettim inşallah güzel haberler verirsin bugün test gününgü sanırım?
bitki nasılsın varmı belirti filan
canım benım göğüsler fena hareket edınce bıle acıyo akıntı bendede varsu gibi akıntı var bitek.göğüslerimde hiçbişi yok.adet önceside olmazdı zaten ama hiç akıntıda olmazdı. bide dün sabahtan beri kasıklarım sızlıyo böyle regly olcakmışım gibi ki bu hiç iyiye işaret değil sanırımsen?
su gibi akıntı var bitek.göğüslerimde hiçbişi yok.adet önceside olmazdı zaten ama hiç akıntıda olmazdı. bide dün sabahtan beri kasıklarım sızlıyo böyle regly olcakmışım gibi ki bu hiç iyiye işaret değil sanırımsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?