Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm ben rahım fılmı çektirdiğimde hiç kanama yada lekelenmem olmamıştı ne o gun nede diğer zamanlarda sadece sonraki regl im 4 gun falan gecıkmıstı ama endişe etme doktorum bana film çekıldıkten sonra demişti bünye meselesi diye kanaman olabilirde birkaç gun olmayabilirde diye.. Ama rahim filminden sonra hamile kalanlarda var dikkat et yinede belki gebelik gibi birşey olabilir yinede ümitlendirmek istemem Ama istersen git bir kontrole en sağlıklı bilgiye o şekilde ulaşırsın

AŞILAMA OLAN ARKADAŞLAR
sizinde göğüste acıma varmı ya benımkıler taş gıbı fena acıyolar

bende soğan kürü yapmıştım canım ondan zaten 10 taneden 3 tane kist oldu.yoksa daha fazla olurdu.ekimde yaptırmaya kalkmıştım ben işte yarım kaldı.benimde yaşım geçti canım 30 olduk.biz 6 senedir düşünüyoruz ama malesef olmuyo işte.ben endometriozisten ameliyat oldum sonra pkodan laparoskopi falan derken taaa buralara kadar geldik işte.ilk 2-3 sene çok umursamıyordum ama şimdi artık yaş geçince acele etmek lazım diye düşünüyorum.bakalım artık yaza kadar kendi haline bıraktım yazın tüp bebek deniycez.hakkımızda hayırlısı olsun.

slm bendede var hem şişlik hemde sızı kaç gun oldu aşılaman olalı???

canım benim 1 hafta oldu aşılamam olalı ama aşılamadan hemen hemen ıkı un sonra basladı acıma şişlik kaşıntı anlamadım senın nezamandı aşılaman benım bu ıkıncı aşılama ılkı tutmadı
gercı benım umudum pek yok çunku aşılamamda rahım ağzındakı darlıktan solayı spermler rahım ağzına bırakıldı
kısmet bu belkı rabbım ' OL' der meleğime

iyi geceler benim aşılamam cuma gunu oldu ama dunden beri göğüslerimde acı ve şişlik var hassaslaştı ve sürekli uyku haliyle baş ağrısı var şuanda kasık agrım var şiddetli bi şekilde sanki hasta olacakmışım gibibenim ilk aşılamam benımde umudum yok

slm kızlar ben de aralık ayında ikinci aşılamamı oldum ve dr. bu sefer 2 defa yaptı. 8 aralıkta çatlatma iğnesini oldum. 9 ve 10 aralık iki gün üst üste aşılama oldu. inş. bu sefer tutar. bi de korkuyorum aşılamadan yarım saat sonra tuvalete gittim. sıkışmış bi halde aşılamam yapıldı çünkü. ultrasonla karnımdan bakmak için. liste falan var mı bilmiyorum ama beni de ekleyin.

AŞILAMA OLAN ARKADAŞLAR
sizinde göğüste acıma varmı ya benımkıler taş gıbı fena acıyolar

bende her ay oluyor bu ay da fazlasıyla olduğu gibi.aşılamam olalı 4 gün oldu. dr. a sormuştum en son gittiğimde. progesteron hormonunun arttığını gösterir dedi. adet olduğun zamanda progesteron seviyesi düştüğü için acı kesilir dedi. 21. gün yapılan test progesteron seviyesini gösteriyormuş. 8-25 arası olursa yumurtlama olmuş demekmiş.

Arkadaşlar nolur cevappp....Bugün aşılamanın sonucu için hastaneye gittim 14.günüydü.Var yok testi yaptılar test sonucu kesin değilmiş pozitife yakınmış ama olmayabilirmiş.bunun için değerli test istediler sonuç 15 00de çıkacak.Heyecandan duramıyorum böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?:26::94:

İnşallah hamilesindir benim sonucum haftaya pazartesi belli olacak
İnşallah hamilesindir
benim 2. aşılamam bu ilk aşılamamda tahliimde 0.05 çıkmıştı kesinlikle negatifti yani. Senin yine umudun var Allah kalbine göre versin.

kızlar aşılama yapılırken ağrınız oldumu
bide mesanenin dolumu olması gerekiyor aşılama yapılırken :26:

canım ya seninle aynı yaştayız 31 e az kaldı benimde yaş kemale erdi.birde 6 sene oldu evleneli.ilkin düşünmedik.şimdide olmuyor korkuyorum ya olmazsa sanırım bu gidişle bizde yaza tüp bebek yaparız .beklemek çok zor sabırlı olamıyorum.bende senin gibi rahim filmi eşiminkiler birçok aşamadan geçtik.ilk defa aşılama deneyelim dedik olmadı.valla benim aklımdan çıkmıyor bazen iyiyim bazen hiçbirşey yapmak istemiyorum zor toparlıyorum sonra.çok zor allah olmayan herkese büyük sabırlar versin ve bizleri çok bekletmesin inşallah

bizimde 7 sene oldu evleneli.ben ameliyattan sonrada tüp bebek denedim daha 2 aylık ameliyatlıydım tutmadı.aşılamayı ilk defa denedik.daha doğrusu laparoskopiden sonra artık doktor hiçbirşeyin yok normal yollarla hamile kalabilirsin dediği için bir daha tüp bebek denemedik.laparoskopiden sonra 6 ay bekledik işte olmayınca aşılama yapalım dedik ama malesef oda olmadı yarım kaldı.aşılama yarım kalınca tüp bebekte tutmayınca artık içimde hiç heves kalmadı.ama dediğin gibi yaş geçiyo artık daha fazla zaman kaybı olmaması lazım o sebeple yaza tekrar tüp bebek deniycez.ozamana kadarda hiçbirşey yapmıycaz.

angelic noldu arkadaşım merak ettim inşallah güzel haberler verirsin bugün test gününgü sanırım?

bitki nasılsın varmı belirti filan

su gibi akıntı var bitek.göğüslerimde hiçbişi yok.adet önceside olmazdı zaten ama hiç akıntıda olmazdı. bide dün sabahtan beri kasıklarım sızlıyo böyle regly olcakmışım gibi ki bu hiç iyiye işaret değil sanırım sen?

canım benım göğüsler fena hareket edınce bıle acıyo akıntı bendede var
belimde ağrı var bıde ara sıra kasığıma batma oluyo
inşallah bu kez tutar bitkicim ya beklemek çok zor zaten ben adet olmayı beklmıcem cunku eger tutmazsa amelıyat olucam gerc pek umıdım yok ama
ALLAHtan umıt kesılmez beklıyos ıste

slm bence umudunu yitirme herkesin yaşadığı belirtiler sendede olacak diye birşey yok.Sakın ümitsizliğe düşme bak rahim filmi çekileceğim zaman çekilen arkadaşlarımla konuştugumda çok agrılı bir işlem oldugunu kanama bile yaşandığını sölemişlerdi ve çok endişelenmiştim.Ama ben bunların hiç birini yaşamadım ne agrı ne acı nede kanama sonucta herkesın bunyesi olaylara farklı reaksiyon gösterir.İyi düşün iyi olsun arkadaşım

kızlar adet oldum bugun yarında rapor cıkartmaya gıdıcem ıgnelerı almak ınsallah eczaneler verır bı tane mumessıl tanıdıgım var o yardmcı olck ıns bı aksılık cıkmaz cok pahalılar cunku bı sorum olucak sımdı adetn 3.gunu gıdıcem baslıycaz sanrm ıgnelere sonra takıbe gore asılama olucam sızce toplam kac gun surer bu işlemler yenıı yıla ist kayınvalıdemlere gıdıcez ıns ozamana kadar sonuc bellı olur cunku orda oturmam mumkun olmuyr sakıncası olurmu acba yolculugun ve yorgunlugun onun ıcın soruyrm kac gun surer dıye ltfn cvp verrrsenz sevınırım:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…