slm bence umudunu yitirme herkesin yaşadığı belirtiler sendede olacak diye birşey yok.Sakın ümitsizliğe düşme bak rahim filmi çekileceğim zaman çekilen arkadaşlarımla konuştugumda çok agrılı bir işlem oldugunu kanama bile yaşandığını sölemişlerdi ve çok endişelenmiştim.Ama ben bunların hiç birini yaşamadım ne agrı ne acı nede kanama sonucta herkesın bunyesi olaylara farklı reaksiyon gösterir.İyi düşün iyi olsun arkadaşım
kızlar aşılama yapılırken ağrınız oldumu
bide mesanenin dolumu olması gerekiyor aşılama yapılırken :26:
kızlar adet oldum bugun yarında rapor cıkartmaya gıdıcem ıgnelerı almak ınsallah eczaneler verır bı tane mumessıl tanıdıgım var o yardmcı olck ıns bı aksılık cıkmaz cok pahalılar cunku bı sorum olucak sımdı adetn 3.gunu gıdıcem baslıycaz sanrm ıgnelere sonra takıbe gore asılama olucam sızce toplam kac gun surer bu işlemler yenıı yıla ist kayınvalıdemlere gıdıcez ıns ozamana kadar sonuc bellı olur cunku orda oturmam mumkun olmuyr sakıncası olurmu acba yolculugun ve yorgunlugun onun ıcın soruyrm kac gun surer dıye ltfn cvp verrrsenz sevınırım:2:
kızlar adet oldum bugun yarında rapor cıkartmaya gıdıcem ıgnelerı almak ınsallah eczaneler verır bı tane mumessıl tanıdıgım var o yardmcı olck ıns bı aksılık cıkmaz cok pahalılar cunku bı sorum olucak sımdı adetn 3.gunu gıdıcem baslıycaz sanrm ıgnelere sonra takıbe gore asılama olucam sızce toplam kac gun surer bu işlemler yenıı yıla ist kayınvalıdemlere gıdıcez ıns ozamana kadar sonuc bellı olur cunku orda oturmam mumkun olmuyr sakıncası olurmu acba yolculugun ve yorgunlugun onun ıcın soruyrm kac gun surer dıye ltfn cvp verrrsenz sevınırım:2:
saolasın umutsuzluga kapılmak istemiyorum ama beklemek zormuş gerçekten umarım hepimiz biran evvel mutlu sona ulaşırız..
Arkadaşlar nolur cevappp....Bugün aşılamanın sonucu için hastaneye gittim 14.günüydü.Var yok testi yaptılar test sonucu kesin değilmiş pozitife yakınmış ama olmayabilirmiş.bunun için değerli test istediler sonuç 15 00de çıkacak.Heyecandan duramıyorum böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?:26::94:
su gibi akıntı var bitek.göğüslerimde hiçbişi yok.adet önceside olmazdı zaten ama hiç akıntıda olmazdı. bide dün sabahtan beri kasıklarım sızlıyo böyle regly olcakmışım gibi ki bu hiç iyiye işaret değil sanırımsen?
canım senin söylediğine göre tam yılbaşı günü aşılama olcaksın yada ondan bigün önce.yani tam yatman gereken günler en azından 1 2 gün istirahat et bence. gitmemelisin bence okadar emek zaman para harcıycaksın..[/QUOTcnm cvp yazdgnz ıcın once teskkr edrm ya zaten havalar bozuk gdıp gtmycegmz bellı olmaz kesın gtmemız lazım cunku bız gıdemezsek onlar gelıcek ozaman ben hıcten dnlenemycem offf cokk kotu denk gelıyr napıcam bımıyrm esımın aılesının bunlardan hbrı yok ben ıstemdgm ıcın soylemedık gelde sımdı anlat ya ertelıycez bıdahakı aya yada bakalım doktorumlada konusucam bu durumu neyle ugrasıcagımı sasırdım valla
Benimde eşimde varikosel vardı.Temmuz ayında ameliyat oldu.6.ayı aralık sonunda bitiyo ozamana kadar bende hamile kalmazsam aralık sonu ocak başı gibi bende yaptıracağım...
listemiz
1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık bir dahaki sefere inşallah
5 )ronya beklemede
6 )ceymi yakında inşallah
7 )seldayavuzguray aşılama tarihi 14 aralık
8 )bitki aşılama tarihi 6 aralık
9 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık
10 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
11 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık
12 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
13 )eviningülü aşılama tarihi
14 )susya beklemede
yaaa bugün angelicin belli olacaktı değilmi listeye göre
bende bugun adet oldun cnm belkı asılamamız aynı zamana denk gelır inş tabı bızım durum braz karısık bır ay erteleyebılırımde ıns gerek kalmaz buna ama şimdilik karısık gıbı gozukuyr ıns guzel sonuclr alırız hepımız bugun angelıc sonuc gunu inş bize güzel hbrler verirde umut olur bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?