Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saolasın umutsuzluga kapılmak istemiyorum ama beklemek zormuş gerçekten umarım hepimiz biran evvel mutlu sona ulaşırız..

canım ben iğnelerime kasımın 30 unda basladım ve aralıgın 10 unda aşıla oldum süreyi sen hesapla işlemden sonra 20 dakıka kadar yatırıyorlar daha sonra agır iş yapmamak şartıyla normal yaşantına dönebilirsin diyolar ama bazı doktorlar 1 hafta boyu gun aşırı ilişki öneriyorlar

canım senin söylediğine göre tam yılbaşı günü aşılama olcaksın yada ondan bigün önce.yani tam yatman gereken günler en azından 1 2 gün istirahat et bence. gitmemelisin bence okadar emek zaman para harcıycaksın..

saolasın umutsuzluga kapılmak istemiyorum ama beklemek zormuş gerçekten umarım hepimiz biran evvel mutlu sona ulaşırız..

evet haklısın zor beklemesi ama sonuc negatif cıkacaksa eger sen sitres yapsanda cıkacak yapmasanda eger pozitifse yıne aynı sekılde ama şuda var ya hamileysen böyle sıkıntı yaparak bebişide huzursuz etme oluruna bırak bende seninle aynı durumdayım düşünmemeye çalış

canım bu test ilk defa duyuyorum ama bu değere göre sen hamile olmalısın canım yoksa 0-5 arası değerler hamilelik sayılmıyor 5 in üstü gebelik hayırlı olur inşallah

bitkiciğim ben senden çok umutluyum yaa belirtilerimiz çok benziyor güzel sonuç alacaksın sen....

Benimde eşimde varikosel vardı.Temmuz ayında ameliyat oldu.6.ayı aralık sonunda bitiyo ozamana kadar bende hamile kalmazsam aralık sonu ocak başı gibi bende yaptıracağım...

benim eşimde temmuz ayında varikosel ameliyatı oldu hala hamile kalamadım. aşılama yaptırmayı düşünüyorum hangi aşamalrdan geçiyoruz nasıl yapılıyor ön hazırlık nedir merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim:)

arkadaşlar çok ÖZÜR DİLİYORUM evinin gulunden haber beklıyodum ben angelıc yazmısım beynım durmus :78:

angelic neredesin sonuç nedir? eviningülünün aşılama tarihi nedir?

Son düzenleme:
listemiz
1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık bir dahaki sefere inşallah
5 )ronya beklemede
6 )ceymi yakında inşallah
7 )seldayavuzguray aşılama tarihi 14 aralık
8 )bitki aşılama tarihi 6 aralık
9 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık
10 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
11 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık
12 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
13 )eviningülü aşılama tarihi
14 )susya beklemede

yaaa bugün angelicin belli olacaktı değilmi listeye göre

arkadaşlar ben bugün adet oldum
tahminimce 12 sonra falan aşılama olur
aşılama tarihi ve sonucunu sizlerle paylaşıcağım

bende bugun adet oldun cnm belkı asılamamız aynı zamana denk gelır inş tabı bızım durum braz karısık bır ay erteleyebılırımde ıns gerek kalmaz buna ama şimdilik karısık gıbı gozukuyr ıns guzel sonuclr alırız hepımız bugun angelıc sonuc gunu inş bize güzel hbrler verirde umut olur bekleyenlere

canım aslında bizimde karışık
eşimin spermiogram testinde lökosit çıkıyor buda aşılamaya engel bir durum
eşim şuan antibiyotik içiyor eğer lökosit biterse olcak
umarım olur ve güzel haberler alırız hep beraber

mrb bu ay klomen kullandım bugün yumurta gelişimine bakılıp aşılama günü belirlenecekti.hiç yumurta göremedi doktor.2 gün sonra yine gel bakalım olmazsa bu ay aşılama iptal olur dedi 2 gün içinde yumurta gelişir mi?

korkulacak hiç bişe yok adetin 2 gün gidiyon muayene oluyon altan daha on yumartaya göre ilaç veriyor hap veya iğne sonra bikaçgün sonra tekrar çağırıyor yumurtalıklara bakıyor gelişişmi diye çatlatma inesi veriyor daha sonra onuda yaptırdıktan sonra merkeze gidiyon rahim koyuyor çok basit işlem korkcak hiç bieşe yok içinizi ferah tutun lütfen rabbim yar ve yardımcınız olsun

merhaba ben de 4 aralıkta aşılama yaptırdım,daha önce yaptırdığımda 9.gün hcg baktırmıştım negatifti,olmamış diye ilaçlarımı bırakıp kongreye gittim ve bir düşüüm oldu,dün 11.günümdü,inanılmaz karın kasık ağrım oldu sanki regl olacamışım gibi,sonra hcg baktırdım,14,6 çıktı,bugün 12.günüm karın ağrım ve göğüslerimde hassasiyetim azaldı,ama idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,acaba tutunamadımı die korkuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…