kızlar benim tahlillerim oldu ama 14. gün 7,8 çıktı düşük çıktı yani doktorum hamilesin demedi 2 gün sonra tekrar test istedi.. aşılama tutmuş ama bebek düşmüş olabilirmi???? bu durumda sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
slm bence ümidini yitirme içimden tutmuş diye geçiyor angelic sana aşılama sonrası ilişki önerdimi bakk benim yengemde aşılama olmustu aşılaması tutmamıstı ama aşılama yapıldıktan beşgun sonra girdiği ilişkiden hamile kalmıştı onunda değeri düşük çıkmıştı ilk seferınde var yada yok dememişti doktor oyuzden bır hafta sonra test yaptırdı hamileydi şimdi 6 aylık ikizlerimiz var :))
slm bence ümidini yitirme içimden tutmuş diye geçiyor angelic sana aşılama sonrası ilişki önerdimi bakk benim yengemde aşılama olmustu aşılaması tutmamıstı ama aşılama yapıldıktan beşgun sonra girdiği ilişkiden hamile kalmıştı onunda değeri düşük çıkmıştı ilk seferınde var yada yok dememişti doktor oyuzden bır hafta sonra test yaptırdı hamileydi şimdi 6 aylık ikizlerimiz var :))
angelic bencede hamilesin ya insallah yüzümüz gülücek bu haberle:)
inşallah canım yaa tutmuştur Allah hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkese nasip etsin :))
inşallah tutunmuştur bebeğim adet olmazsam cuma günü test yaptırcam tekrar
angelic inşallah hamilesindir..sanki içime ölee doğuyo..Allahım inşallah yüzünü güldürür...
benim içime nedense doğmuyo umut edip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ondandır heralde inşallah hepimizin yüzü güler
Kızlar kusura bakmayın dün tekrar dönemedim özellikle ceymi (kusuruma bakma).Var yok testinden umutlandırmışlardı sonra değerli testte yok dendi değerim 5in altında.Dün çok kötüdüydüm ağlamaktan hala gözlerim şiş.Önce umutlanıp sonra harap olmak bitirdi beni.Çok yoruldum artık doktordan, ilaçlardan, sürekli herkesin bebek var mı diye sormasından...Benim hiç olmayacakmış gibi geliyo artık bana inşallah sizin aşılamalar tutar.Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün hiçkimseyi evlat yokluğuyla imtihan etmesin.Çok zormuş beni eniyi sizler anlarsınız.
kızlar benim tahlillerim oldu ama 14. gün 7,8 çıktı düşük çıktı yani doktorum hamilesin demedi 2 gün sonra tekrar test istedi.. aşılama tutmuş ama bebek düşmüş olabilirmi???? bu durumda sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
slm gününüz nasıl geçiyor? keyifler yerindemi
sankim yükselecekmiş gibi geliyor allah kalbindekini versin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?