Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba ben de 4 aralıkta aşılama yaptırdım,daha önce yaptırdığımda 9.gün hcg baktırmıştım negatifti,olmamış diye ilaçlarımı bırakıp kongreye gittim ve bir düşüüm oldu,dün 11.günümdü,inanılmaz karın kasık ağrım oldu sanki regl olacamışım gibi,sonra hcg baktırdım,14,6 çıktı,bugün 12.günüm karın ağrım ve göğüslerimde hassasiyetim azaldı,ama idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,acaba tutunamadımı die korkuorum

merhaba ben de 4 aralıkta aşılama yaptırdım,daha önce yaptırdığımda 9.gün hcg baktırmıştım negatifti,olmamış diye ilaçlarımı bırakıp kongreye gittim ve bir düşüüm oldu,dün 11.günümdü,inanılmaz karın kasık ağrım oldu sanki regl olacamışım gibi,sonra hcg baktırdım,14,6 çıktı,bugün 12.günüm karın ağrım ve göğüslerimde hassasiyetim azaldı,ama idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,acaba tutunamadımı die korkuorum

kızlar benim tahlillerim oldu ama 14. gün 7,8 çıktı düşük çıktı yani doktorum hamilesin demedi 2 gün sonra tekrar test istedi.. aşılama tutmuş ama bebek düşmüş olabilirmi???? bu durumda sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim

slm bence ümidini yitirme içimden tutmuş diye geçiyor angelic sana aşılama sonrası ilişki önerdimi bakk benim yengemde aşılama olmustu aşılaması tutmamıstı ama aşılama yapıldıktan beşgun sonra girdiği ilişkiden hamile kalmıştı onunda değeri düşük çıkmıştı ilk seferınde var yada yok dememişti doktor oyuzden bır hafta sonra test yaptırdı hamileydi şimdi 6 aylık ikizlerimiz var :))

angelic bencede hamilesin ya insallah yüzümüz gülücek bu haberle:)

evet önermişti senin dediğin gibide olabilir 2 gün sonra tekrar test yapıcam eğer bi artış olursa kesin hamileyim diyebilirim... inşallah tutmuştur 14 gün bekledim bu 2 gün nasıl geçicek bilmem :)

inşallah tutunmuştur bebeğim adet olmazsam cuma günü test yaptırcam tekrar

birde şöyle bir şey var 2 hafta içinde adet olmamakta büyük bir belirti bence...üstüne birde 7 çıkmış...umutlanma yine de ama sanki var gibi hissettim. 14 gün geçmiş 2 gün mü geçmeyecek..benim bugun 1 hafta oldu daha 1 haftam varrrr..

Kızlar kusura bakmayın dün tekrar dönemedim özellikle ceymi (kusuruma bakma).Var yok testinden umutlandırmışlardı sonra değerli testte yok dendi değerim 5in altında.Dün çok kötüdüydüm ağlamaktan hala gözlerim şiş.Önce umutlanıp sonra harap olmak bitirdi beni.Çok yoruldum artık doktordan, ilaçlardan, sürekli herkesin bebek var mı diye sormasından...Benim hiç olmayacakmış gibi geliyo artık bana inşallah sizin aşılamalar tutar.Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün hiçkimseyi evlat yokluğuyla imtihan etmesin.Çok zormuş beni eniyi sizler anlarsınız.

angelic inşallah hamilesindir..sanki içime ölee doğuyo..Allahım inşallah yüzünü güldürür...

benim içime nedense doğmuyo umut edip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ondandır heralde inşallah hepimizin yüzü güler

ewt canım haklısın çok da ümitlendirme kendini hayırlısı için dua et...nasib de ne varsa o oluyor..ben bu gün muayneye gittim dr.um bu ay yine aşılama deniyelim dedi bakalım yine maraton başlıyo...

listemiz
1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık bir dahaki sefere inşallah
5 )ronya beklemede
6 )ceymi yakında inşallah
7 )seldayavuzguray aşılama tarihi 14 aralık
8 )bitki aşılama tarihi 6 aralık
9 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık
10 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
11 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık
12 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
13 )eviningülü aşılama tarihi
14 )susya beklemede
15 )miray15 9-10 aralık aşılama tarihi

geçen ay sonuç almaya gittiğimde kalbim ağzımdan çıkacaktı neredeyse ama ne yapalım onuda unutup bak bir daha deniyoruz bizi ayakta tutan umudumuz sende umudunu yitirme canım allah bize ilk önce hayılı evlatlar versin hadi gül şimdi:)))))

sankim yükselecekmiş gibi geliyor allah kalbindekini versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…