Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canım hayat o kadar çabuk geçiyor ki bir bakmışsın haftasonu olmuş şu aşılamamıda bir yaptırsam daha rahat olacağımn senin nasıl gidiyor?

selam şuanlık iyi gibi arada heran adet olacakmışım gibi oluyorum bel ve kasık agrım var bugun şiddetli ama yinede hayata bir ucundan tutunmaya çalışıyorum işte inş canım aşılamanı yaptırırsın ama rahatlıycagına gelınce pek garanti veremiyorum bu seferde beklemek sitres yaratıyo eee ne yapalım umudumuzu kaybetmıyecegiz NEFES ALIYORSAK UMUT VAR DEMEKTİR

kızlar benımde asılama bıdahakı adetıme kaldı bır ay daha beklıycez tam yılbasına gelıyr denesydkte dınlenemezdm bugun rapor cıkarttım ama bı kac eczaneye baktım ılaclar yok dıyrlar ama gerekırse hepsını gezıcem bulucam o ılacları para vermedn alıcam sızın nsl oldu raporla alan arkadaslar bılgılendırırmısınz

cnm hayırlı olsn ınsallah bebgın sımsıkı tutunur bırakmaz senı dusuk ıcın bebek tutunması ıcın bı ılac verıyrlarms sen kullanmıyrmusun ondan hepımızın hakkında hayrlısı olsn rabbım kucagımızı bos bırakmasn

cnm once hayrlı olsn asılaman heyecanla bekledık guzel hbrnı 7,8dusuk rakam ama asılamayla dglde sonrakı bırebır ılıskılerde tutmus olabılır yanı gec dollenmede olmus olabılır ondanda dusuk cıkar degerlerın dusuk olmaası ıcın degern 0 cıkması lazm hem zaten reglde olursn ordan anlarsn ıkı sonra degerlerının ıkıye katlanması lazım onun ıcın bakıcaklardır ıns degerlern yukselır bebegın tutunur bnmde en son 9,34cıkmıstı ama snra 0 oldu bazn kımyasal gebelıkler olabılıyr kullandıgımız ılaclardanda olabılıyr bazende tutanamıyr işte ben dktrm dıs gebelık veya kımyasal demıstı degerler tam cıkmadgı ıcın ama kımyasalmıs malesef ama olsun yılmak yok moralını bozma bı gun olucak mutlaka rabbım bızede nasıp edcek dıkkat et kendıne

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım öncelikle hikayemi anlatayım 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır bebek istiyoruz bir çok dr gittim ve eşimde de bende de bi problem olmadığını söylediler içim rahat etsin diye 2009 da rahim filmi çektirdim biraz korkak olduğum için doktorum anestezi ile çekti çok rahattı uyandığımda hiç bir ağrı hissetmedim onda da bi problem yoktu doktorum stres yaptığın için olmuyor biraz ara verelim dedi ve 1 yıl hiç birşey denemedik bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim adetimin 3.günü gideceğim inş benim merak ettiğim aşılama tedavisinde bi klomen bide iğne kullanılıyormuş hangisi daha iyi aceba buna dr mu karar veriyor bilgisi olan varsa sevinirim Rabbim hepimize yardım etsin:)

arkadaşlar bide benim merakettiğim adetimin 3.günü gittiğimde doktor muayene edecek mi umarım etmez normal muayeneyi zor oldum bide adetliyken nasıl olur ben muayene yok sadece ilaç verecek diye biliyodum

cnm bunlar yumurtlamayı saglıyr bız yumurtlamayanlar ıcın once klomenle basladık ama yumurtlama ıstedgmz gıbı olmadı sonra ıgneler daha etkılı oldgu ıcın ıgne verıyr yanı ardakı tek fark etkısı daha yuksek ıgnelern ama senın oyle bı problemın yoksa klomen vermesı daha ıyı inş guzel sonuclar alırsn adetlıyken muayene olmakta hıcbırsey yokkı dgerlerndn bı farkı yok yanı ıcını rahat tut hayırlı olsn sımdıden

meraba ben ayın 13 ndde aşılama yaptırdım bugun 4. güne başlıyorum. benide ekleyin .ayrıca ne bilim umutlanmıyorum .şöle anlatımm klomen kulandım.kontrole gitiğimdee sağ tarafımnda 2 tane 18 ve 20 buyukluğunde yumurta oluşumş.doktor güzel dedi.ovitrelle kulandım. çatlatma iğnesi ve 36 saat beklemem gerektiğini söledi doktor hanım.gitğimde eşimin sperm örneği verildi 97.000.000 milyon sayısı nın içinden 12 000 000 milyonu bana enjekte edildi. şimdik sorularım şölee doktorr aşıalam yapınca hiçbişe hissetmedim 5 dk bile sürmedi.bir saat sonra kasığım ağrısından duramadım gerçi allah bilir herşeyi tutma olasılığı sizce nasıl bide ikiz olma olasılığı nedir?ve ben aşılamadan 1 haftasonra kan değerlendinden hamile olup olmadığımı öğrenebilirmiyim?? cvp verirseniz sevinirim :26:

kullanıyorum canım sabah akşam progestan içiyorum,11.güne göre 14,6 düşük değilmi?

arkadaşlar aşılama yaptıranlara bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim

1-aşılama yapılabilmesi için eşinizin hareketli sprem sayısının en kaç olması gerekiyor bizimki 11 milyon hareketli sprem sayısı acaba bizim doğal yolla olmaz aşılamamı yaptırmamız gerekir (doktor iyi dedi ama olmadı hala)
2-aşılama yapılırken bir pipetle spremler içeri veriliyor demişsiniz pipet içn vajinal muayenede kullandıkları spekulum aletını kullanıyorlarmı yoksa sadece tukenmez kalem genişliğinde pipet mi konuyor merak ediyorum.

şimdiden teşekkürler...

selam dostlar

nasılsınız? bugun aşılamamın 11. gunu bel ağrım ve kasık agrım var lutfen hıssettıklerınızı paylasalım

ZEYTİN arkadaşımız ınşallah rabbım senıde meleğine kavusturur
asılamayla ılgılı once spekulum takılıyo ve acılıyo sonra bır katater yardımıyla rahıme gırıyolar ve bır sırıngayla spermlerı ıcerıye bırakıyolar ayrıca daha fazla bılgı edınmek ıstersen bununla ılglı bır suru sıte var ayrıntılı olarak resımlı anlatılıyo okursun canım
bol şans

kullanıyorum canım sabah akşam progestan içiyorum,11.güne göre 14,6 düşük değilmi?

cnm dusunme sen bunları degerın dusuk bıle olsa sonucta hamılesın ılacta kullanıyrmssn dıkkat et ve ınan umud et bebısın bırakmasın senı tutunsun sımsıkı hem belkı gec dollenme olmusta olabılır cnm

dün aşılama yaptırmış biri olaraktan söylüyorum doktorum yaparken anlattı spekulumu takıyor rahim ağzını açıyor bir solüsyonla rahimi temizliyor sonra ince katateri yerleştiriyor ucuna şırınga takıp kanallara süperleri bırakıyor hepsi bu bir saat doğumhanede 1 saatte normal odada yattımbirgünde evde yattım doktorum tavsiye etti bugünde işimin başındayım öyle günlerce yatmak falan hikaye anlayacağınız

Cok teşekkür ederim canım ilginden dolayı kendimi toparladım gibi.Artık daha iyiyim inşallah sizlerin aşılamaları tutar bu mukaddes ayda birçok peygamber sıkıntılarından kurtulmuş(muharrem ayı).Allah dualarımızı işitiyor hepimize çok dua ediyorum bizi de elbet kurtarır sıkıntılardan.

arkadaşlar bide benim merakettiğim adetimin 3.günü gittiğimde doktor muayene edecek mi umarım etmez normal muayeneyi zor oldum bide adetliyken nasıl olur ben muayene yok sadece ilaç verecek diye biliyodum

canm maalesef adetliyken de muayene oluyorsun ultrasyon çekiyolar benden çekmişlerdi
gerçekten bende ilk muayenemde çok zorlanmıştım ama artık alıştım o kadar çok adetliyken muayene oldum ki . Allah emeklerimizi karşılıksı<z bırakmasın

nasılsın
ne yapmaya karar verdın cnm tekrar denıycekmısın

nasılsın
ne yapmaya karar verdın cnm tekrar denıycekmısın

Çok sağol canım iyiyim bugün adetim başladı doktora gideceğim rahimağzı darlığı için pazartesi bakalım nolucak bilmiyorum aşılama düşünmüyorum bidaha bu ikinciydi tüp bebeğe bile cesaretim yok şuan.Önce toparlanmalıyım acilen gülerken bile gözümden aniden yaş geliyo engel olamıyorum ruh gibiyim elbet bahar gelecek bizim kışımıza da.

canım hayırlısını iste hep allahtan demekki hakkınızda hayırlısı değilmiş öyle düşün
benımde bugun 11. günümdü pazartesi geşl dedı dr. test yapıcak yok çıkarsa hemen rahim ağzı darlığı için ameliyat olucamgaliba
inş gerek kalmazda meleğim göbüşüme tutunur
gelişmeleri dr. ne yapıcağını mutlaka yaz bana olurmu canım ıkımızdede aynı sorun var çünkü
senin aşılamanda zorluk olmuşmuydu darlıktan dolayı

merhaba arkadaslar bende bu gece asılamayı arastırırken buldum bu sayfayı.normalde kk da gebelık kısmında yazıyordum onceden.klomen kullananlarda.ama artık kullanmıyorum ve asılama dusunuyorum bır aydır.bu aksamda kesın karar verdım bu ay yaptırıcam asılama.
oncelıkle bır yıl 2 aydır evlıyım.ıkıncı ay hamıle kaldım hemen.ama 2 aylıkken kalbı durdu ve aldılar.gecen sene ocak ayında kurtaj oldum ve sonrasında sadece bır ay korundum.ondan sonra hıc korunmadım ama malesef sonuc hep negatıf oldu.3 ay boyunca klomen kullandım.son ay klomen artık ıgne kullandım.her ay catlatma ıgnesı oldum ama sonuc alamadık.ben pkoluyum bu arada belırteyım.gecen ayda rahım fılmı cektırdım ve temız cıktı.bır kere hamılelık gecırdıgım ıcın esımden ıstemedıler test sımdıye kadar.zaten benım yumurtlama problemım var.ben artık asılama ıstıyorum.doktorum normal yolla olur dıyor ama ben beklemek ıstemıyorum artık.cok yıprandım cunku bu surecte.bebegımıde kaybettıgım ıcın cok zor gunler gecırdım.bır turlu karar vermemıstım asılama ıcın ama bu aksam karar verdım.sanırım ılk seferınde hamıle kalanlar cok az ama denemekten baska sansım yok sanırım.cunku adet olabılmek ıcın yıne ılac kullanmam gerekıcek korunmadıgım ıcın duzenlı kontrol hapı ıcemıyorum ve duzenlı adet olamıyorum kullanmazsam.herkes ıcın hayırlısı olur ınsallah.tum ısteyenlerın kucagı dolar ınsallah en kısa zmanda.benım adet gunumde 17 aralık yanı bugun.buay hıcbır tedavı olmadım bos gecırdım ama denedık yınede.ıdrar testı yaptım evde negatıf cıktı.hamıle olamam sanmıyorum zaten.adet olunca gıdıcem doktora.benımde hıkayem boyle arkadaslar.asılama ıle ılgılı pek bılgım yoktu sızın yazdıklarınızdan okudum.
bır sorun olacak sıze? kılolu olupta asılama yaptıran var mı acaba? ben pkolu oldugum ıcın bır hayli kiloluyum.doktorum sakınca yok dıyor ama ben acaba bu yuzden mı hamılekalamıyorum dıyorum.fıkrı olan var mı acaba bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…