selam canım hayat o kadar çabuk geçiyor ki bir bakmışsın haftasonu olmuş şu aşılamamıda bir yaptırsam daha rahat olacağımn senin nasıl gidiyor?
merhaba ben de 4 aralıkta aşılama yaptırdım,daha önce yaptırdığımda 9.gün hcg baktırmıştım negatifti,olmamış diye ilaçlarımı bırakıp kongreye gittim ve bir düşüüm oldu,dün 11.günümdü,inanılmaz karın kasık ağrım oldu sanki regl olacamışım gibi,sonra hcg baktırdım,14,6 çıktı,bugün 12.günüm karın ağrım ve göğüslerimde hassasiyetim azaldı,ama idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,acaba tutunamadımı die korkuorum
kızlar benim tahlillerim oldu ama 14. gün 7,8 çıktı düşük çıktı yani doktorum hamilesin demedi 2 gün sonra tekrar test istedi.. aşılama tutmuş ama bebek düşmüş olabilirmi???? bu durumda sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım öncelikle hikayemi anlatayım 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır bebek istiyoruz bir çok dr gittim ve eşimde de bende de bi problem olmadığını söylediler içim rahat etsin diye 2009 da rahim filmi çektirdim biraz korkak olduğum için doktorum anestezi ile çekti çok rahattı uyandığımda hiç bir ağrı hissetmedim onda da bi problem yoktu doktorum stres yaptığın için olmuyor biraz ara verelim dedi ve 1 yıl hiç birşey denemedik bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim adetimin 3.günü gideceğim inş benim merak ettiğim aşılama tedavisinde bi klomen bide iğne kullanılıyormuş hangisi daha iyi aceba buna dr mu karar veriyor bilgisi olan varsa sevinirim Rabbim hepimize yardım etsin:)
cnm hayırlı olsn ınsallah bebgın sımsıkı tutunur bırakmaz senı dusuk ıcın bebek tutunması ıcın bı ılac verıyrlarms sen kullanmıyrmusun ondan hepımızın hakkında hayrlısı olsn rabbım kucagımızı bos bırakmasn
kullanıyorum canım sabah akşam progestan içiyorum,11.güne göre 14,6 düşük değilmi?
arkadaşlar aşılama yaptıranlara bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim
1-aşılama yapılabilmesi için eşinizin hareketli sprem sayısının en kaç olması gerekiyor bizimki 11 milyon hareketli sprem sayısı acaba bizim doğal yolla olmaz aşılamamı yaptırmamız gerekir (doktor iyi dedi ama olmadı hala)
2-aşılama yapılırken bir pipetle spremler içeri veriliyor demişsiniz pipet içn vajinal muayenede kullandıkları spekulum aletını kullanıyorlarmı yoksa sadece tukenmez kalem genişliğinde pipet mi konuyor merak ediyorum.
şimdiden teşekkürler...
geçen ay sonuç almaya gittiğimde kalbim ağzımdan çıkacaktı neredeyse ama ne yapalım onuda unutup bak bir daha deniyoruz bizi ayakta tutan umudumuz sende umudunu yitirme canım allah bize ilk önce hayılı evlatlar versin hadi gül şimdi:)))))
arkadaşlar bide benim merakettiğim adetimin 3.günü gittiğimde doktor muayene edecek mi umarım etmez normal muayeneyi zor oldum bide adetliyken nasıl olur ben muayene yok sadece ilaç verecek diye biliyodum
Cok teşekkür ederim canım ilginden dolayı kendimi toparladım gibi.Artık daha iyiyim inşallah sizlerin aşılamaları tutar bu mukaddes ayda birçok peygamber sıkıntılarından kurtulmuş(muharrem ayı).Allah dualarımızı işitiyor hepimize çok dua ediyorum bizi de elbet kurtarır sıkıntılardan.
nasılsın
ne yapmaya karar verdın cnm tekrar denıycekmısın
Çok sağol canım iyiyim bugün adetim başladı doktora gideceğim rahimağzı darlığı için pazartesi bakalım nolucak bilmiyorum aşılama düşünmüyorum bidaha bu ikinciydi tüp bebeğe bile cesaretim yok şuan.Önce toparlanmalıyım acilen gülerken bile gözümden aniden yaş geliyo engel olamıyorum ruh gibiyim elbet bahar gelecek bizim kışımıza da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?