selam dostlar
nasılsınız? bugun aşılamamın 11. gunu bel ağrım ve kasık agrım var lutfen hıssettıklerınızı paylasalım
ZEYTİN arkadaşımız ınşallah rabbım senıde meleğine kavusturur
asılamayla ılgılı once spekulum takılıyo ve acılıyo sonra bır katater yardımıyla rahıme gırıyolar ve bır sırıngayla spermlerı ıcerıye bırakıyolar ayrıca daha fazla bılgı edınmek ıstersen bununla ılglı bır suru sıte var ayrıntılı olarak resımlı anlatılıyo okursun canım
bol şans
canım benimde 11.gün başlamıştı ağrım bugün 14.günüm hala devam ediyor,doktor ya tutunuyor ya düşüyor demişti ağrılar için,11.gün hcg 14,6 idi,şimdi tekrar baktırmaya gideceğim
slm cnm benimde bugün 9. günüm dr um 12 gün sonra test yaptırabilirsindemişti bende salı günü test yaptırıcam. İnşallah sonuç olumlu olur. Bu benim 2. aşılamam ilk aşılamam dan daha rahatım Allah herşeyin hayırlısınıversin. Sende hiç bir belirti varmı bende göğüserimde hafif ağrımalar başladı 2 gündür arada birde kasıklarıma sancı giriyor hepsi bu. İnşallah hamilesindir bebeğin sende tuttunur...
kızlar benim aşılama bu ay kaldı
eşimde enfeksiyon olduğu için doktorum uygun bulmadı
umarım sizlerin güzel haberlerini alırız
canım benimde 11.gün başlamıştı ağrım bugün 14.günüm hala devam ediyor,doktor ya tutunuyor ya düşüyor demişti ağrılar için,11.gün hcg 14,6 idi,şimdi tekrar baktırmaya gideceğim
selam arkadaşlar..bugün 3. aşılama için gonal f e başladım..yanlız aklıma bişey takıldı..dr.ultrasonda çikolata kistim olduğunu söyledi buna rağmen ilaca başladı..acaba sorun olmazmı?dr.a soramadım çok yoğundu ortalık karışıktı..daha önce yoktu ilk defa bu ay çıktı bu kist yaa çok moralim bozuldu..
slm cnm benimde bugün 9. günüm dr um 12 gün sonra test yaptırabilirsindemişti bende salı günü test yaptırıcam. İnşallah sonuç olumlu olur. Bu benim 2. aşılamam ilk aşılamam dan daha rahatım Allah herşeyin hayırlısınıversin. Sende hiç bir belirti varmı bende göğüserimde hafif ağrımalar başladı 2 gündür arada birde kasıklarıma sancı giriyor hepsi bu. İnşallah hamilesindir bebeğin sende tuttunur...
bugün 14.günüm ve sonuç 83 çıktı,duyar duymaz ağlamaya başladım,ama karın ağrılarım devam edio,doktor depo progesteron yaptırdı,hala korkuorum ama çook mutluyum,Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu
bende am sana yazıyodum bu super bı haber hamılesın yanı dımı
rabbım dualarımız duydu ılk hamılemız meleğine kavuştu darısı basımıza inş
bugün 14.günüm ve sonuç 83 çıktı,duyar duymaz ağlamaya başladım,ama karın ağrılarım devam edio,doktor depo progesteron yaptırdı,hala korkuorum ama çook mutluyum,Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu
bak yine ağlamaya başladım begüm,1 tüp bebek ve 6 aşılama oldu,ve sonunda hamileyim,ama karın ağrılarım korkutuyor beni regl lacakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?