Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nazlıcım bildiğim kadarıyla pkolu olup kilolu olanların normal yolla hamile kalması zor ama olmayacak diye bişeyde olmaz,yalnız aşılamayı mutlaka denemelisin,kilonun aşılamayı etkileyeceğini hiç sanmıyorum,yeterki aşılama döneminde yumurtaların gelişsin

canım benimde 11.gün başlamıştı ağrım bugün 14.günüm hala devam ediyor,doktor ya tutunuyor ya düşüyor demişti ağrılar için,11.gün hcg 14,6 idi,şimdi tekrar baktırmaya gideceğim

canım benimde 11.gün başlamıştı ağrım bugün 14.günüm hala devam ediyor,doktor ya tutunuyor ya düşüyor demişti ağrılar için,11.gün hcg 14,6 idi,şimdi tekrar baktırmaya gideceğim

slm cnm benimde bugün 9. günüm dr um 12 gün sonra test yaptırabilirsindemişti bende salı günü test yaptırıcam. İnşallah sonuç olumlu olur. Bu benim 2. aşılamam ilk aşılamam dan daha rahatım Allah herşeyin hayırlısınıversin. Sende hiç bir belirti varmı bende göğüserimde hafif ağrımalar başladı 2 gündür arada birde kasıklarıma sancı giriyor hepsi bu. İnşallah hamilesindir bebeğin sende tuttunur...

Günaydın kızlar benimde bugün 7. günüm hiç bi ağrım sızım yok göğüslerimdede hiç bi farklılık yok gerçi geçen ay göğüslerim çok ağrıyıp sızlamıştı ama tutmadı nitekim

slm kızlar bugün benimde 7. günüm 3 .gunden beri göğüs ağrılarım vardı ama yerini sızıya bıraktı ara ara kasılmalarım oluyo bel ağrımda var 2 gundur ama en çokta kasıklarımda gurultu ve ara ara kasılmalar arttı

kızlar benim aşılama bu ay kaldı
eşimde enfeksiyon olduğu için doktorum uygun bulmadı
umarım sizlerin güzel haberlerini alırız

sonuç ne oldu canım inşallah iyidir haber ver sevindir hepimizi
aynı şekilde angelic den de haber bekliyoruz bugün tekrar kan vericekti

selam arkadaşlar..bugün 3. aşılama için gonal f e başladım..yanlız aklıma bişey takıldı..dr.ultrasonda çikolata kistim olduğunu söyledi buna rağmen ilaca başladı..acaba sorun olmazmı?dr.a soramadım çok yoğundu ortalık karışıktı..daha önce yoktu ilk defa bu ay çıktı bu kist yaa çok moralim bozuldu..

bugün 14.günüm ve sonuç 83 çıktı,duyar duymaz ağlamaya başladım,ama karın ağrılarım devam edio,doktor depo progesteron yaptırdı,hala korkuorum ama çook mutluyum,Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu

canım benım ılk asılamamdan sonra bendede kıst olmustu dr. tedavımı kestı bır ay ara verdık
sımdı yıne yapıldı bugun 12. gunum

göğüslerimde çok hafif bir ağrı var,ilk başlarda kasıklarımda batma gibi bir ağrı olurdu,11.günümde inanılmaz bir adet ağrısı başladı,3 gündür aynıyım,ama herkesink farklı oluomuş,inşallah güzel haber verirsin sende bize

bende am sana yazıyodum bu super bı haber hamılesın yanı dımı
rabbım dualarımız duydu ılk hamılemız meleğine kavuştu darısı basımıza inş

bende am sana yazıyodum bu super bı haber hamılesın yanı dımı
rabbım dualarımız duydu ılk hamılemız meleğine kavuştu darısı basımıza inş

bak yine ağlamaya başladım begüm,1 tüp bebek ve 6 aşılama oldu,ve sonunda hamileyim,ama karın ağrılarım korkutuyor beni regl lacakmışım gibi

çok şükür ilk hamiş geldi:) şeytanın bacağını kırdık şimdi angelicde sıra onunda test sonucunu duyalım rahatlayalım sonra sıra begummm le bende:) inşallah

bak yine ağlamaya başladım begüm,1 tüp bebek ve 6 aşılama oldu,ve sonunda hamileyim,ama karın ağrılarım korkutuyor beni regl lacakmışım gibi

yaaaaa benide ağlattın şimdi gülme zamanı senin için inşallah sıkı sıkı tutunacak meleğin sana
bende pazartesı ya gulucem ya yıne dişlerimi sıkıp evet yeni tedaviye hazırım dicem :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…