bitki sen nezaman test yaptırıcan canım
pazartesi test günüm.ama benim şimdiye kadar adetim hep dakikti 1gün bile gecikmez.yani hamiş değilsem ki bunu hiç düşünmek istemiyorum pazar akşamı kahverengi akıntım başlar pazartesi sabahta erkenden kırmızılar gelir.yani kırmızılar gelmezse kocamla birlikte gidip test yaptırıcam.çok heyecanlıyım ve korkuyorum.sen napıcaksın?
yaaaaa benide ağlattın şimdi gülme zamanı senin için inşallah sıkı sıkı tutunacak meleğin sana
bende pazartesı ya gulucem ya yıne dişlerimi sıkıp evet yeni tedaviye hazırım dicem :18:
Allahım bizlerle olsun,inşallah güzel haberler bekliyoruz,hiç vazgeçme umutsuzluğa düşme,ben okadar uğraştımki hepsindede bu sefer olacak diye umutla gittim
canım hayırlısını iste hep allahtan demekki hakkınızda hayırlısı değilmiş öyle düşün
benımde bugun 11. günümdü pazartesi geşl dedı dr. test yapıcak yok çıkarsa hemen rahim ağzı darlığı için ameliyat olucamgaliba
inş gerek kalmazda meleğim göbüşüme tutunur
gelişmeleri dr. ne yapıcağını mutlaka yaz bana olurmu canım ıkımızdede aynı sorun var çünkü
senin aşılamanda zorluk olmuşmuydu darlıktan dolayı
hepinize çok teşekkür ederim,Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın güzel haberlerinizi bekliyoruz
canım tüp bebeklemi tuttu aşılama ilemi?bide problem neydi sizde?
aşılama ile tuttu,tüp bebekte tutmamıştı,eşimin hızlı ileri hareketli oranı düşüktü,sonra bendede pıhtılaşma ile ilgili sorun çıktı
canım çok sevindim..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
selam arkadaşlar .öncelikle uzun zamandır aşılamayla ilgili yazılarınızı baştan sona okudum ..
ilk önce lall arkadaşımızı tebrik etmek istiyorum ...ALLAH kucagınada almayı nasip etsin canım ..ben 19 senelik evliyim ve bu yazıyı aslında lall bacım sana yazmak için karar verdim .ben 3 kere gebelik yaşadım ve 3 bebegimide kan pıhtılaşması sorunumdan dolayı kaybettim ...ama benim doktorlarım malesef bir tanecik tahlille bu kan pıhtılaşması sorunumu bulabilirlerdi ama malesef doktorlarımın hatası yüzünden 3 tane evladımı topraga verdim .lall canım .kan pıhtılaşması sorunun oldugunu yazınca seni uyarmak istedim ...kan pıhtılaşması sorunun varsa hamilelikte hergün bi tane igne vurdurman gerekiyor.dogum olasıya kadar... ne zaman bırakacagını doktorun zaten sölicektir sana..belkide doktorun bu konuda önlemini alır ...benim gibi bebeklerinizi bi hiç yüzünden kaybetmemeniz dilegiyle sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?