Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bitki sen nezaman test yaptırıcan canım

pazartesi test günüm.ama benim şimdiye kadar adetim hep dakikti 1gün bile gecikmez.yani hamiş değilsem ki bunu hiç düşünmek istemiyorum pazar akşamı kahverengi akıntım başlar pazartesi sabahta erkenden kırmızılar gelir.yani kırmızılar gelmezse kocamla birlikte gidip test yaptırıcam.çok heyecanlıyım ve korkuyorum.sen napıcaksın?

bende pazartesı gıtcem canım ama eşime salı gıtcem dedım çalışırken zor oluyo ona cok endıse ıcınde beklıyo negatıf olunc solıyemıyom bıle en azından ınsallah olmaz kotu sonuc alırsam aksam evde solerım

yaaaaa benide ağlattın şimdi gülme zamanı senin için inşallah sıkı sıkı tutunacak meleğin sana
bende pazartesı ya gulucem ya yıne dişlerimi sıkıp evet yeni tedaviye hazırım dicem :18:

Allahım bizlerle olsun,inşallah güzel haberler bekliyoruz,hiç vazgeçme umutsuzluğa düşme,ben okadar uğraştımki hepsindede bu sefer olacak diye umutla gittim

Allahım bizlerle olsun,inşallah güzel haberler bekliyoruz,hiç vazgeçme umutsuzluğa düşme,ben okadar uğraştımki hepsindede bu sefer olacak diye umutla gittim

Selam kizlar,

Size cok sIk yazmiyordum ama az cok hepinizi takip etmeye calisiyorum LALLL gercekten cok tebrik ederim senin adina cok sevindim....insallah sonuna kadar boyle gider bebegin saglikla dogar...
Bende 3. asilamami aralik ayinda yaptirdim 4 aralik ama elim varipta yazamadim bende yaptirdim diye sanirim bu sefer olumsuz sonuc alirsam yazmak zor gelecek diye kendimi uzak tutmaya calistim benim de regli gunum 19'unda eger olmazsa pazartesi teste gidecegim sanirim....
dualarim kendimle birlikte hepiniz icin bu hafta sonu ve sonrasi cogumuz bu ayki akibetimizi ogrenecegiz....bol sanslar....

Tabi canım ilk aşılamam çok zor oldu ağrılıydı iki gün kanamam olmuştu ikinci aşılamada okadar acım olmadı karnıma bastırarak yapıldı kanama da olmadı.Pazartesi gideceğim ben seni haberdar ederim ama inşallah sana gerek kalmaz bebişin sana gelmiş olur canım umutla iyi haberlerini bekliyorum.

lalll karın agrıların için endişelenme canım.
hamileliğin ilk belirtileri aynı adet belirtileri gibi.
benimde aynen öyle olmuştu...
ben normal yolla kaldım ama sizleri çok sevdiğim bi arkadaşım adına takip ediyorum.
pazartesi test yaptıracak arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler.
Allah hepimizin yardımısı olsun.

bana izmirde aşılama merkezleri ve fiyatları konusunda yardım eden olursa çook mutlu olurum
hepinize hayırlı akşamlar...

LALLL ağlattın beni.... sanki seni tanıyormuşcasına o kadar sevindim ki anlatamam...

BEGÜMMM ve BİTKİ sıra sizde güzel haberi inşallah ikinizden de duyacağz...

sonra da sanırım sıra bana gelecek sizlerden aldığım güçle gidecm test yaptırmaya...

lall çok sevindim canım..çok şükür topiğimizin ilk hamişine kavuştuk:) maşşallahhhhh...darısı hepimize olsun...angelic mutlu haberi sendende beklioruz canım....

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim,Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın güzel haberlerinizi bekliyoruz

selam arkadaşlar .öncelikle uzun zamandır aşılamayla ilgili yazılarınızı baştan sona okudum ..
ilk önce lall arkadaşımızı tebrik etmek istiyorum ...ALLAH kucagınada almayı nasip etsin canım ..ben 19 senelik evliyim ve bu yazıyı aslında lall bacım sana yazmak için karar verdim .ben 3 kere gebelik yaşadım ve 3 bebegimide kan pıhtılaşması sorunumdan dolayı kaybettim ...ama benim doktorlarım malesef bir tanecik tahlille bu kan pıhtılaşması sorunumu bulabilirlerdi ama malesef doktorlarımın hatası yüzünden 3 tane evladımı topraga verdim .lall canım .kan pıhtılaşması sorunun oldugunu yazınca seni uyarmak istedim ...kan pıhtılaşması sorunun varsa hamilelikte hergün bi tane igne vurdurman gerekiyor.dogum olasıya kadar... ne zaman bırakacagını doktorun zaten sölicektir sana..belkide doktorun bu konuda önlemini alır ...benim gibi bebeklerinizi bi hiç yüzünden kaybetmemeniz dilegiyle sevgilerimle..

canım benim okadar üzüldümki anlatamam sana,benimde tüp bebek sonrası doktor gen taraması yapmamı istemişti,ben o kanı verdiğim dönemde aşılamada yaptırdım,ve düşük oldu,düşüğü öğrendiğim gün gen sonuçlarıda çıktı,heterozigot trombofilim varmış.bu aşılamada doktorum sabah akşam kan sulandırıcı iğne başladı,ama keşke bu testleri tüp bebek öncesi çalıştırsalar daha iyi olmazmıydı(

evet canım aslında erken yapılsaydı tahlilin belkide bebegini kaybetmezdin ..ben 3.bebegimi kaybettikten sonra ögrendim .onuda biz kendimiz istanbulda bi doktor bulduk o doktorun sayesinde ögrendik.şimdi gebelik oldugu zaman hemen ignelere başlıcam ....her gün göbekten yada koldan vurulmam gerekiyo..sen şimdi artık yolun başındasın çarelerinide doktorun sana sölicektir canım .inşallah anne olmak için çırpınışlarımızı görür yüce mevlam ...

lall canım tebrik ederim inş darısı bize bende ocak başında yaptıracağım ilk aşılamamı şimdiden çok heyecanlıyım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir inş:

öncelikle lalll arkadaşımı kutluyorum allah tamamına erdirir inşallah bu güzel haberin tadını doyasıya çıkar

bu arada arkadaşlar benim 2 tane yumoşum oluşmuş bugün son iğneyi yaptım yarın çatlatma iğnesi ve inşallah pazartesiye aşılama olcağım dua edin lütfennnnnn

listemiz
1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık bir dahaki sefere inşallah
5 )ceymi aşılama tarihi 20 aralık
6 )seldayavuzguray aşılama tarihi 15 aralık
7 )bitki aşılama tarihi 6 aralık
8 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık
9 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
10 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık
11 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
12 )susya beklemede
13 )miray15 9-10 aralık aşılama tarihi
14 )aleyna82 aşılama tarihi 13 aralık
15 )alll topiğimizin ilk hamişiiii
16 )gulg aşılama tarihi 16 aralık
17 )aylin25 aşılama tarihi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…