bugün 14.günüm ve sonuç 83 çıktı,duyar duymaz ağlamaya başladım,ama karın ağrılarım devam edio,doktor depo progesteron yaptırdı,hala korkuorum ama çook mutluyum,Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu
hepinize çok teşekkür ederim,saniyecim eğer çok geç tutunmadıysa kanda 12.gündede belli oluyor,ama bazen daha geç tutunup 14.gün çıkabiliyor,benim ağrılarım başlamıştı 11.gün baktırdım
selam arkadaşlar
öncelikle tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun ve hayırlısı evlatlar nasip etsin.herkese bol şans diliyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ,hepimizin gönlünün muradını versin inşallah.
Benim de 9 aralık tarihinde ilk aşılamam yapıldı. 2009 yılında dış gebelik sonucu tek tüpüm alındı. oyüzden sanırım aşılamada şansım biraz az ama Allah büyük ve mucizeleri çok.Allah'ın rahmetinden umut kesilmez oyüzden umutla bekliyoruz.
Lalll arkadaşım seni de tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler
arkadasım cok ama cok tebrık ederım senı.Rabbım hayırlısıyla kucagına verırı ınsallah bebısını:))su ana kadar emınım cok uzuntuler yasamıssındır bu yolda cok asılama ve tup bebek denemen olmus.artık gulme zamanın ınsallah umarım cok keyıflı bır hamılelık gecırırsın cnm.darısı bekleyen herkesın basına ınsallah.
benım bugun regl gunumdu ama hala olmadım.bu ay ılac kullanmadan kendı halıne bırakmıstık.olunca baslıcam ılaclara bende.pazarteıo doktora gıdıcem.ınsallah hemen buyur yumoslarımda bu ay olur asılamam ay sonuna dogru yada benımkı ocak basına kalabılır.eger kıst olmussa onu gecırmek ıcın ılac verır kesın doktor.olacakmısım gıbı gelıyor bıraz bel agrımve sol kasık agrım var.hayırlısı allahtan ınsallah.
angelic naptın cnm test yaptırdınmı tekrar???
teste gerek kalmadı bugün adet oldum( çok üzgünüm haftaya tekrardan tedaviye başlıyorum
dünden beri aklımız sendeydi üzüldüm canım ya.. tabi senin kadar üzülmem mümkün değil ama hayırlısı olsun senin için yeni yılın ilk hamişlerinden olursun belki ocakta:) allah ol desin yeterki..
teste gerek kalmadı bugün adet oldum( çok üzgünüm haftaya tekrardan tedaviye başlıyorum
canım çok üzüldüm....Ama üzme kendini sonuçta herşey Allahın elinde ol derse olur demekki daha zamanı değilmiş .Sıkma kendini sakın moralinide yüksek tut bakarsın yeni yılda 2 tane birden olur inş ..
inşallah regl olmazsın sana kocaman bir sürpriz olur canım benim,haberini bekliyoruz
hepinize çok teşekkür ederim,saniyecim eğer çok geç tutunmadıysa kanda 12.gündede belli oluyor,ama bazen daha geç tutunup 14.gün çıkabiliyor,benim ağrılarım başlamıştı 11.gün baktırdım
kusura bakma seni yoruyorm ama nasıl bir ağrıydı sndeki benim pek yok ara ara kasıklarımda bi ağrı oluyo hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?