Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlı olsun darısı bize benim dr um 12 güün sonra test yaptır demişti acaba bende 14. günmü yaptırsam sonuç dahamı kesin oluyor

hepinize çok teşekkür ederim,saniyecim eğer çok geç tutunmadıysa kanda 12.gündede belli oluyor,ama bazen daha geç tutunup 14.gün çıkabiliyor,benim ağrılarım başlamıştı 11.gün baktırdım

kızlar bu arada ben ilaçlara başladım...2.aşılamam 30 aralık gibi yapılacak..beni listemize tekrar eklermisinizzz
pek umudum yok ama hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
merhaba bende bugün ilaçlara başaldım..ayın sonunda olur tahminim aşılamam..hakkımızda hayırlısı olsun..

Lall arkadaşım gözün aydın..sağlıkla kavuştursun rabbim bebeğine.inşallah bizde yüzü gülenlerden oluruz..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende dün ilaçlara başladım ilk aşılamam olacak hiçbişey bilmiyorum ve hstanede de sorulara cevap vermek yerine ukalalık yaptıkları için bişey öğrenemiyorumda çok gerildim yani... puregon 600 başladım ve 6gün kullanıp kontrole gidecem daha başka ne ilaçlar kullanılacak acaba ????

selam arkadaşlar
öncelikle tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun ve hayırlısı evlatlar nasip etsin.herkese bol şans diliyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ,hepimizin gönlünün muradını versin inşallah.
Benim de 9 aralık tarihinde ilk aşılamam yapıldı. 2009 yılında dış gebelik sonucu tek tüpüm alındı. oyüzden sanırım aşılamada şansım biraz az ama Allah büyük ve mucizeleri çok.Allah'ın rahmetinden umut kesilmez oyüzden umutla bekliyoruz.
Lalll arkadaşım seni de tebrik ediyorum.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler

slm arkadaşlar bende ne yazıkkı bugun yine hasta oldum bakalım salı hastaneye gitcem ve 2 aşılaya başlıcaz insallah allahım hepimizin yüzünü güldürür hayırlı haberler alırız ve lall arkadaşa cok sevindim bi kadının daha acısı dinmiş ne mutlu 2011 bizim yılımız olur insallah bebişlerimizi kollarımıza alır tam bi aile oluruz insallah sonunda

hepinize çok teşekkür ederim,saniyecim eğer çok geç tutunmadıysa kanda 12.gündede belli oluyor,ama bazen daha geç tutunup 14.gün çıkabiliyor,benim ağrılarım başlamıştı 11.gün baktırdım

arkadasım cok ama cok tebrık ederım senı.Rabbım hayırlısıyla kucagına verırı ınsallah bebısını:))su ana kadar emınım cok uzuntuler yasamıssındır bu yolda cok asılama ve tup bebek denemen olmus.artık gulme zamanın ınsallah umarım cok keyıflı bır hamılelık gecırırsın cnm.darısı bekleyen herkesın basına ınsallah.

benım bugun regl gunumdu ama hala olmadım.bu ay ılac kullanmadan kendı halıne bırakmıstık.olunca baslıcam ılaclara bende.pazarteıo doktora gıdıcem.ınsallah hemen buyur yumoslarımda bu ay olur asılamam ay sonuna dogru yada benımkı ocak basına kalabılır.eger kıst olmussa onu gecırmek ıcın ılac verır kesın doktor.olacakmısım gıbı gelıyor bıraz bel agrımve sol kasık agrım var.hayırlısı allahtan ınsallah.

merhaba umut var,benim kuzeniminde tek tüpü ve yumurtası vardı,ama ondada enfeksiyon vardı,2.tüp bebek denemesinde hamile kaldı,Allahım ol derse olur sen hiç üzülme

inşallah regl olmazsın sana kocaman bir sürpriz olur canım benim,haberini bekliyoruz

teste gerek kalmadı bugün adet oldum ( çok üzgünüm haftaya tekrardan tedaviye başlıyorum

dünden beri aklımız sendeydi üzüldüm canım ya.. tabi senin kadar üzülmem mümkün değil ama hayırlısı olsun senin için yeni yılın ilk hamişlerinden olursun belki ocakta:) allah ol desin yeterki..

teşekkür ederim canım inşallah yeni yıl hepimize uğur getirsin dualarımız kabul olsun inşallah

teste gerek kalmadı bugün adet oldum ( çok üzgünüm haftaya tekrardan tedaviye başlıyorum

canım çok üzüldüm.... Ama üzme kendini sonuçta herşey Allahın elinde ol derse olur demekki daha zamanı değilmiş .Sıkma kendini sakın moralinide yüksek tut bakarsın yeni yılda 2 tane birden olur inş ..

sağol canım yaa üzülmemeye çalışıyorum işte inşallah yeni yıl uğurlu gelecek zaten aşılamamda büyük ihtimalle yeni yılda olacak bakalım kısmet artık ikizmi olur bilemem artık :)

inşallah regl olmazsın sana kocaman bir sürpriz olur canım benim,haberini bekliyoruz

insallah cnm ama hıcbır belırtı yok.sadece sol kasıgımda agrı ve bel agrım var.ılk hamılelıgımde goguslerım cok kotu olmustu ordan anlamıstım ama sımdı acımıyor bıle.kıst oldu kesın bakalım pazartesı ogrencem hayırlısı artık.su ana kadar gelmedı kırmızılar hala.

angelic üzülmeden yola devam 1. deolmassa 2.de o da olmazsa 3. eninnde sonunda tutturacağz benimde bugun 11. günüm bitti sonuca çok yaklaştım ama herşeye kendimi hazırladım..üzülmeden yola devam edeceğim...kendine çok iyi bak yeni tedavin için güç topla..

kusura bakma seni yoruyorm ama nasıl bir ağrıydı sndeki benim pek yok ara ara kasıklarımda bi ağrı oluyo hepsi bu

kusura bakma seni yoruyorm ama nasıl bir ağrıydı sndeki benim pek yok ara ara kasıklarımda bi ağrı oluyo hepsi bu

Kaçıncı günün arkadaşım benimde 8. günüm hiç bir şey hissetmiyorum ani hareket edince kasıklarım ağrıyor bazen sadece ama bu regliye yakınkende olabiliyor sürekli bunları düşünüp kendimi dinlemekten yoruldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…