teste gerek kalmadı bugün adet oldum( çok üzgünüm haftaya tekrardan tedaviye başlıyorum
kızlar acıl cvp ıstyrm lutfen bu aykı adetımın 5. gunu ve basladgndan bu gune kokulu ve siyah bir kanama oluyr galıba uzunda surucek sankı rahım fılmınden snramı boyle oldu yada acaba yne kıstmı var dıye dusunmeye basladn lutfen rahım fılmı cektrenlerde boyle olan varsa bılgılendırırmısınz...
bana kimse cvp vermemişti burda ama ben sana cvp vereyim arkadaşım ben rahim filmi çektirdikten sonra 3ay boyunca 6gün süren adetim 3gün normal miktar ve renkte olmuştu son 3günüm damla damla ve kahverengi olmuştu seninde o sebeple olabilir belki
rahim flimi 3 kere çektirdim canım benim sende olan sorun gibi bişey hiç birinde yaşamadım .bence doktoruna görünmelisin ...
benim eşimde temmuz ayında varikosel ameliyatı oldu hala hamile kalamadım. aşılama yaptırmayı düşünüyorum hangi aşamalrdan geçiyoruz nasıl yapılıyor ön hazırlık nedir merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim:)
kusura bakma seni yoruyorm ama nasıl bir ağrıydı sndeki benim pek yok ara ara kasıklarımda bi ağrı oluyo hepsi bu
teste gerek kalmadı bugün adet oldum( çok üzgünüm haftaya tekrardan tedaviye başlıyorum
canım benimde belirtim pek olmadı,hatta her gün göğüslerimi kontrol ediyordum çok üzülüyordum,çok hafif bir ağrı başlamıştı göğüslerimde,11.güne kadar kasıklarımda hafif bıçak batması gibi ağrılar oluyordu,11.gün regl olacağım sandım regl ağrısı başladı halada devam ediyor
yarın kimler teste gidiyor arkadaşlar??
BEGÜM sen gidiyorsun sanırım başka var mı??ben de salı günü gidecem, nasıl geçecek die gün sayarken
yolun sonuna geldik bakalım kısmet..ben hiç umutlu değilim hem ilk aşılama olması hem eşimin değerlerinin düşük olması hem de hiçbirşey hissetmiyor olmam böyle düşünmemem neden...
teşekkürler cevabın için. benimde ara ara göğüslerimde ağrılar oluyor bi bakıyorsun geçiyor kasık ağrılarımda geçti. ben regl olduğumda hiç ağrı yaşamam o yüzden regl ağrısı nedir bilmiyorum . zaten hiç umudum da yok tutması için internetten erken gebelik testi almıştım bir zamnlar adet gününe 5-7 gün kala kesin sonuç vereceğinin yazıyordu onuda yaptım bugün negatif olsa belli olurdu diye düşünüyorum acayip sinirlerim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti. yine de salı günü kan testi yaptırcam dr randevu vermişti ama olmazsa 3. aşılamaya başlayacak ne psikolojim nede moralim var yoruldum sanırım biraz dinlenmek oluruna bırakmak istiyorum
lall nasıl ağrıların geçtimi benimde yarın test günüm biraz kasık ağrım var bana şans dile nolur:18:
canım ağrılarım devam ediyor,hatta hala korkuyorum,yarınki testte benimki de belli olacak,inşallah sende yarın güzel haberlerle dönersin bizi mutlu edersin,bu gece sana ve hepimize dua edeceğim
bana da dua edin yarın test yaptırıcam çok korkuyorum..
angelic canım benimmm üzülme diycem ama biliorum ilk zamanlar elde değil malesef...ama inanki gün geçtikce kendine gelio insan.zaman ilaç gibi gerçekten..bende 1 hafta önce yaşadım bu acıyı biliosun...bakalım inşallah 2. aşılamada tutturucaz inşallah...ben ilaçlara başladım bu ay 2.aşılamamı yaptırıcam..inan çok umudum yok..ilkindeki gibi heyecanlı değilim ama Rabbim neye ol derse o oluyor..inşallah bize bebişi çok görmez hepimize nasib eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?