Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaslar
bende bugun doktora gıdıyorum.henuz adet olmadım.bır hafta gectı.kesın kıst oldu bende kanamam olmadı cunku.kesın farlutal falan verır doktor.sonra ıgnelere baslarım.asılamayı konusucaz bu gıttıgımde.ınsallah hemen yapalım der.o zmn benım asılama kesın ocak ayına kalmıs oluyor.hayırlısı artık bakalım yenı yıl yenı umut olur ınsallah hepımıze.

canım benim inan çok üzüldüm o duyguyu çok iyi biliyorum,ama inan herşeyin bir vakti zamanı var gerçekten,benim tüp bebekte olmadı,bir aşılamayla gerçekleşti

sağol canım.. senide tebrik ederim aşılaman tutmuş umarım bizde senin yaşadığın o güzel duyguyu tadarız... herşey yolunda gider inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

heycan, stres falan yaptıysan belki ondan gelmemiştir yada hamilesindir kim bilir süpriz olur :)) ama kist olduysa aşılamanı erteler doktor inşallah yoktur benimde ocak ayında olcak sanırım inşallah uğurlu gelir yeni yıl bizlere

gunaydın arkadaşlar
bende bugun teste gıdıcektim ama karnım ve belim çok ağrıyo bugün bekliyim bakaaım adet olmazsam yarın giderim

eveeet arkadaşlar bende bugün yaptırdım aşılamamı 5 dak sürdü 10 dak yatırdılar ondan sonrada eve herşey jet hızıyla 3 ocakta sonuç almaya gideceğim bakalım hayırlısı sizlere birşey soracağım bana cuma günü yıkama işlemi yapıldı aşılamanın şansını artırmak içinmiş aranızda bunu bilen veya yaptıran varmı bende ilk defa yaptırdım

Begüm nerdesin canım?Sonuca baktırmadın mı inşallah hamilesindir.Ben bugün gittim doktura rahimağzı darlığı için doktor ilkönce kateterle baktı biraz dar dedi ameliyata gerek yok dedi tıbbi aletlerle biraz daha genişletebileceğini söyledi.10 cm uzunluğunda çivi gibi çubuklardı anestezi yapmadan denedi canımın acımayacağını söyledi ama ben acıdan öldüm rahimfilmindeki aynı acıydı ama bir dakika sürdü şimdi çok iyiyim antibiyotik verdi gönderdi.ocakta tüpbebek deneyeceğiz aslında ben düşünmüyodum ama rahimağzı tekrar kapanır açıkken deneyelim diyor doktor.özeline msj atmayı bilmediğim için buraya yazdım.

Kızlar slm
Bende yarın test için gidicem hastaneye ama şu erken gebelik testlerinden yaptım beklenen adet tarihinden 7 gün önce falan sonuç veriyormuş sonuç maalesef negatif bu 2. aşılamamdı psikolojim düzelirse hiç ara vermeden 3 aşılamaya geçip daha sonra tüp bebek şansımı deniycem
Yani testin olumlu olmaı gibi bir düşüncem kalmadı öyle mecburi gidip yaptırcam
İnşallah bir dahaki sefere
Allah test günü yaklaşanları mutlu haberlerle karşılaştırır inşallah

kızlar bende az önce öğrendim sonucumu 2.3 yani negatif...13.günümdü bugun yükselme ihtimali yok di mi??

canım çok üzüldüm sanırım yok...çünkü bende 1 gün önce yapmıştım..ve dr.eğer hamileysen 1 gün önce de pozitif çıkardı dedi..fakat eğer aşılama sonrası gebe kalınırsa geç yükselirmiş...moralini bozma hayırlısı olsun inşallah...biliorum çok zor aynı duyguyu bende 2 hafta önce yaşadım...hayırlısı hepimiz için...yıpratma sakın kendini...!!!

canımmmm ben yarın gidicem teste bugün baya bi ağrım vardı oyüzden gitmedim ama hala bişey yok yarın sabah allahın izniyle gidicem bugün dr.um aradı yarın gel teste göre hocayla konuşucaz ameliyat olucakmısın olmıycakmısın değerlendiricez dedi
sanada çok geçmiş olsun tatlım inş bu kez olur be canım rabbim çektiğimiz acıların mükafatını verir
bu arada beni unutmayıp yazdığın için çok teşekkür ederim

Carmen bitki üzülmeyin nolur umudumuzu yitirmememiz lazım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş

saniye canım inş yarın sende bende iyi haberlerle döneriz bol şans

slm kızlar ben hamıle deılmısım ve kıstte yok.çunku hıc yumurtlamamısım.hıc yumurta gelısmemıskı kıst olsun.cok moralım bozuk kıst olmus olsa bıle daha cok sevınecektım.yıkıldım resmen.asılama ıcın esıme test yapılacak yarın.bugun hormon testıde yaptırdım tekrar.yarın dogum evınde basvuru yapıcam.devletten almak ıcın ılacları.esıme daha once test yapılmamıstı onuda ogrenıcez.farlutal verdı adet olmam ıcın.adetımın 3.gunu baslıcaz ıgnelere.hayırlısı artık.moralım sıfır.ınsallah yarına daha ıyı olurum((
hamıle olmayan arkadaslar uzulmesınler.hepımızın kaderı aynı sanırım.bıraz sabredıcez malesef((herkes ıcın hayırlısı olsun ınsallah.

günaydın kızlar bugun teste gidecek arkadaşlar bari siz güzel haberlerle gelin,begüümm hadi git de öğren merak ediyoruzzz...
ben bu ay ara verecem kızlar işten ayrılmıştım ssk bitiyor bu ay eşimin özel sağlık sigortası aşılamayı karsılıyormuş önümüzdeki ay ondan yararlanmaya başladığımda yaptırcam en azından para gitmesin...zaten belki de hiç yaptırmam tüp bebeğe geçerim yüreğim yok beklemeye..

Merhaba sevgili carmen,
Umarım hayırlısı ile en kısa zamanda meleğine kavuşursun.
Sağlık sigortası aşılamayı karşılıyor demişsin. Eğer sakıncası yoksa hangi sağlık sigortası. Benimde eşimden dolayı sağlık sigortam var. (eğer açık şekilde forumda yazılamıyorsa özel mesaj atarsan sevinirim.)
Benimde bu ay aşılamam olacaktı fakat yumurtalarım iğnelere cevap vermedi ve hiç büyümediler. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Son iki aydır da adet sürem uzadı. Eskiden 28 günde bir olurdum şimdi 33 güne çıktı. Bakalım hayırlısını diliyoruz her zaman.

Bugün teste gidecek arkadaşlardan inşallah güzel haberler alırız.
Alamasakta inşallah yakın zamanda vakti geldiğinde bebişlerimize kavuşacağız.

Sağlıkla kalın.

yaaaa arkadaşlar benimde moralım bozulmaya başladı ne bereketsiz bir ay bu ay yaaa herkes negatif sonuç alıyor hadi kızlar güzel haberler verin bize de moralimiz düzelsin

Kızlar ben sabah kanımı verdim sonuç öğleden sonra ama hiç ümidim yok
Allah sonuca gidecek arkadaşlara hayırlı haberlerle karşılaşmayı nasip etsin

Bana dua edin neolurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…