canım benim inan çok üzüldüm o duyguyu çok iyi biliyorum,ama inan herşeyin bir vakti zamanı var gerçekten,benim tüp bebekte olmadı,bir aşılamayla gerçekleşti
merhaba arkadaslar
bende bugun doktora gıdıyorum.henuz adet olmadım.bır hafta gectı.kesın kıst oldu bende kanamam olmadı cunku.kesın farlutal falan verır doktor.sonra ıgnelere baslarım.asılamayı konusucaz bu gıttıgımde.ınsallah hemen yapalım der.o zmn benım asılama kesın ocak ayına kalmıs oluyor.hayırlısı artık bakalım yenı yıl yenı umut olur ınsallah hepımıze.
arkadaşlar ben test yaptırdım sabah..hamile değilim.
arkadaşlar ben test yaptırdım sabah..hamile değilim.[/QUO
aman ya boşver bi sonrakiye ben hep diyorum zaten biliyoruz şansımızın az olduğunu üzülmne sakın cnm bebişlerimizin geleceği gün belli sadce biz bilmiyoruz...
eveeet arkadaşlar bende bugün yaptırdım aşılamamı 5 dak sürdü 10 dak yatırdılar ondan sonrada eve herşey jet hızıyla 3 ocakta sonuç almaya gideceğim bakalım hayırlısı sizlere birşey soracağım bana cuma günü yıkama işlemi yapıldı aşılamanın şansını artırmak içinmiş aranızda bunu bilen veya yaptıran varmı bende ilk defa yaptırdım
ceymii hadi o zaman ocak sayfasını aç yavaş yavaş biz de dökülürüz oraya:)) hayıslı olsun inşallah bu sefer mutlulukla sonuçlanır..
Begüm nerdesin canım?Sonuca baktırmadın mı inşallah hamilesindir.Ben bugün gittim doktura rahimağzı darlığı için doktor ilkönce kateterle baktı biraz dar dedi ameliyata gerek yok dedi tıbbi aletlerle biraz daha genişletebileceğini söyledi.10 cm uzunluğunda çivi gibi çubuklardı anestezi yapmadan denedi canımın acımayacağını söyledi ama ben acıdan öldüm rahimfilmindeki aynı acıydı ama bir dakika sürdü şimdi çok iyiyim antibiyotik verdi gönderdi.ocakta tüpbebek deneyeceğiz aslında ben düşünmüyodum ama rahimağzı tekrar kapanır açıkken deneyelim diyor doktor.özeline msj atmayı bilmediğim için buraya yazdım.
günaydın kızlar bugun teste gidecek arkadaşlar bari siz güzel haberlerle gelin,begüümm hadi git de öğren merak ediyoruzzz...
ben bu ay ara verecem kızlar işten ayrılmıştım ssk bitiyor bu ay eşimin özel sağlık sigortası aşılamayı karsılıyormuş önümüzdeki ay ondan yararlanmaya başladığımda yaptırcam en azından para gitmesin...zaten belki de hiç yaptırmam tüp bebeğe geçerim yüreğim yok beklemeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?