Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuşlarrr bende kan verdim geldim 2 saate belli olur

ama sonuca bakasım bile yok ümitsizimmmmmmmmm

kızlarrrr testım cıkmıs

sonuç 409.5
ay galiba hamileyim ölücem şimdiiiiiii nerdesiniz yaaaaaaaaaaa

kızlarrrr testım cıkmıs

sonuç 409.5

begümcüm bunun galibasımı var gözün aydın tatlım.

inşallah rahat ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.

Rabbim kuvağına almayı nasip etsin inşallah..

saniyecim senden de inşallah hayırlı haberleri duyalım

kızlarrrr testım cıkmıs

sonuç 409.5

Tebrik ederim sonucun bayaa yüksek çıkmış kaçıncı gününde yaptırdın bende bu sabah tahlil verdim 11. günüm biraz erkenmi acaba??seninki bayaa yüksek ikiz fln olabilirmi acaba :))

tebrik ederim sonucun bayaa yüksek çıkmış kaçıncı gününde yaptırdın bende bu sabah tahlil verdim 11. Günüm biraz erkenmi acaba??seninki bayaa yüksek ikiz fln olabilirmi acaba :))

hepinize çok teşekkür ederim rabbim herkese tattırsın inş bu duyguyu daha doktorumla konusmadım bu yuzden inanamıyorum
canım aşılamanın 16. Günü yaptırdım ben inş sanada güzel haberler gelir tatlım

ciceklara sanada teşekkürler canım ay hala inanamıyoruuuuummmmmmmmmm

kızlarrrr testım cıkmıs

sonuç 409.5

süper bir haber bu canım bu topik sonunda şeytanın bacağını kırdı galiba oh be şöyle kendimize gelelim alah tamamına erdirsin canım inşallah

süper bir haber bu canım bu topik sonunda şeytanın bacağını kırdı galiba oh be şöyle kendimize gelelim alah tamamına erdirsin canım inşallah
saol canım benim daha çok olucak böle mutlu haberler ben inanıyorum ay ceymi değer iyi dimi arkadaşım ellerim titriyo heyecandan dr. daha aramadı ay kocama nasıl söyliycem :18:

saol canım benim daha çok olucak böle mutlu haberler ben inanıyorum ay ceymi değer iyi dimi arkadaşım ellerim titriyo heyecandan dr. daha aramadı ay kocama nasıl söyliycem :18:

tabiki çok iyi canım benim ben ilk hamileliğimde 14. gün test yaptırdığımda 98 çıkmıştı süper bir değer seninki bence için rahat olsun 2 gün sonra doktor senden tekrar test isteyecektir garantilemek için

Tebrik ederim sevgili begum,
Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
Eşinle mutluluğunuz daim olsun.
Sevgiler.

kızlarrrr testım cıkmıs

sonuç 409.5

inanmıyorum ya nekadar sevindiğimi anlatamam canım ya:)409 un neresi galiba kızım bal gibide bebişin karnında:) inşallah önümüzdeki 8 ay boyuncada sana tutunup kocaman sağlıklı bir minik olarak katılır aramıza:) çoook tebrik ederim darısı diğer bekleyen ark.ların başına:)

kızlarrrr testım cıkmıs

sonuç 409.5

cnm ya okuyunca heyecanlandım valla tebrık ederım senı sonunda guzel bı hbr aldık sen umut oldun hepımıze asılamadan umudum yoktu tup bebek dusunmeye baslamıstm ama olucak ınanıyrm rabbım saglıklı hayırlı bebısler versn cok sevındım gercekten artık gelsn guzel hbrler

Kızlarr benim bugün 12. günümdü değerim 28 çıktı
Biraz düşük 2 gün sonra tekrarlıycaz testi
ne olursa olsun sonuç kağıdında pozitif görmek çok mükemmel
ağlamaktan öldüm,
İnşallah 2 gün sonra değerlerim artar

kızlar sonucu8m çok mu düşük sevinmem için çokmu erken

cnm şu an için gebelik tabiki var gözüküyor allahın izniylede güzel güzel yükselir 2 gün sonra,hadi gözün aydınnn...

BEGÜMMM ben sana demedim mitutacak diye benm içime doğmuştu sen sürekli ağrım var diyordun...bak ameliyattanda kurtuldun hadi gözün aydın canımm benimm....yanlız değerin bana yüksek gibi geldi acaba ikizler mi geliyor???
allah bize de bu mutluluğu yaşatır bir gün inşallahh....

listemiz
1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık -bir dahaki sefere inşalah
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık veeee ikinci hamişimizzzz
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık -bir dahaki sefere inşallah
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık- bir dahaki sefere inşallah
5 )ceymi aşılama tarihi 20 aralık
6 )seldayavuzguray aşılama tarihi 15 aralık
7 )bitki aşılama tarihi 6 aralık- bir dahaki sefere inşallah
8 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık
9 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
10 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık
11 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
12 )susya beklemede
13 )miray15 9-10 aralık aşılama tarihi
14 )aleyna82 aşılama tarihi 13 aralık
15 )alll topiğimizin ilk Hamilesiiii
16 )gulg aşılama tarihi 16 aralık
17 )aylin25 aşılama tarihi

Son düzenleme:
simdilik sadece 2 hamılemızmı var bır kısı daha yokmuydu bugun sonuc alan ya gercektn cok sevındım allah hepımızın yuzunu guldrsn ocak ayı asılama yaptrcaklar ıcın konu acıldımı ordada paylasımlar yapalım

yenı anne adayları :)bi sorum olucak cvp verrsnz sevınıcem sızn sorunlarnz neydı ve esınızın degerlerı nsldı bnm durumum braz zor tek umudum esımın degerlerının yuksek olması onun ıcın asılamayı denycem esının degerlerı ıyı olunca sans dahada yukselıyrmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…