Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende sonucumu aldım 11.gün ve sonucum 39,8 çok şükür pozitif ama biraz düşükmü sanki 2 gün sonra tekrarlıyacağım inşallah hepimiz istediğimiz gibi güzel sonuçlar alırız..

bence bayanda problem olanlar aşılama denemeli ama eğer sorun erkekteyse çok zor zaten şöle bir dikkat edin tutanların hemen hepsi bayanda sorun olanlar....
boşa para akıtıyoruz bence ama tabi ya tutarsa misali işte....

merhaba arkadaslar
hamıle arkadasları tebrık ederım:)) allah bızede nasıp eder ınsallah.
bugun esıme test yapıldı benım.29 mılyon cıktı sonuc.sızce nasıl bır sayı kızlar.doktor fena deıl 20 mılyon olması yeterlı dedı ama bana bıraz dusuk gıbı geldı? ne dersınız?asılama ıcın umutlanmalımıyım? bızde sorun bende yumurtlama sorunu var.sızce esımdede sorun olmus mu oluyor bu degerle?ne dersınız? bugun basvuru yaptık heyete ılaclar ıcın.10 gun ıcınde baslıcam ıgnelere allah nasıp ederse banada yorum yapın lutfen.cok heyecanlıyım asılama ıcın ama bugun bıraz moralım bozuldu esımın testını alınca.benım butun hormonların normal cıktı.hayırlısı artık.

begummmm kullanıcısından alıntı
kızlarrrr testım cıkmıs

sonuç 409.5
ay galiba hamileyim ölücem şimdiiiiiii nerdesiniz yaaaaaaaaaaa

canım yaaa bugün inan hep aklımdaydın...çok dua ettim...öyle sevindim ki okuyunca..Allah mutluluğunu daim etsin canım benim..sağlıkla bebişini sana kavuştursun..acaba bebişlerini mi desem:)
bana ikiz gibi geldi:)

kızlarr hamileler var sanırım. çok sevindim allah sağlıcakla kucağınıza alamyı nasip etsin.
benim de bugün 11. günüm evde test yapsam çıkar mı. hamile olanlar hiç test yaptınız mı?

kızlarr hamileler var sanırım. çok sevindim allah sağlıcakla kucağınıza alamyı nasip etsin.
benim de bugün 11. günüm evde test yapsam çıkar mı. hamile olanlar hiç test yaptınız mı?

Bene evde kesinlikle test yapma. Ben yaptım ve negatif çıktı tüm umutlarım tükendi ağlamaktan öldüm
Ama bugün 12. günümdü gittim kan verdim ve değerim 28 çıktı dr um pozitif ama 2 gün sonra tekrar test vermen gerek yükseirse herşey yolunda dedi
Bana sorarsan git ve kan ver sonuç düşükte olsa en nihayetinde kağıtta pozitif görmek kadar güzel bişiy yok
Allah sana da nasip eder inşallah

Ben evde test yaptım çok çok silik bi çizgi gördüm belli belirsizdi hatta emin olamadım varmı yokmu o yüzden yapıpta hiç kafanı karıştırma eğer dayanabilirsen kan tahlilinde çıkar artık direkt kan yaptır bence benimde 11.günüm bugün kan tahliliyle öğrendim inşallah hamilesindir...

inş. değerlerin yükselir canım. Allah sağlıklı bi hamilelik ve sonunda sağlıklı bi bebek v ersin inş.. ben de test yaptırmak istemiyorum adet günüm geçmeden bu güne kadar yaptırdım sonuç negatifti. ben de acaba gitmeden öğrenebilir miyim diye düşündüm. Adet günüm geçince test yaptırayım. yani pazartesi salı.

ayy kızlar burdan haberler duyunca çok mutlu oluyorum demek ki aşılama yoluyla da hamile kalınabilir diye..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... çoksevindim şimdi sizler cvp yazınca... ben biraz daha bekleyeyim o zaman. çatlamassam eğer. 9 ve 10 aralıkta 2 gün üst üste oldu nemim aşılamam. Rabbim dilerse olur. elimizden ne gelir.

Son düzenleme:
Kızlar bende sonucumu aldım 11.gün ve sonucum 39,8 çok şükür pozitif ama biraz düşükmü sanki 2 gün sonra tekrarlıyacağım inşallah hepimiz istediğimiz gibi güzel sonuçlar alırız..

Valla benim 12 . günüm sonucum 28 çıktı. Dr uma sordum daha çok yeni olduğu için normal ama 2 gün sonra testi tekrarlayalım yükseliyorsa hiç bir problem yok dedi
Bence sıkma canını Allah inşallah hepimizin dileklerini kabul eder.

benim 14,6 idi,2 gün sonra 83 oldu,hiç korkma,hamilesin inşallah

inşallah seninde pozitif çıkar bizde senin güzel haberlerini alırız burdan :)

yok tatlım,bende sadece kanda pıhtılaşma vardı,kan sulandırıcı kullanmam yeter,ama asıl sorun eşimdeydi

inşallah değerlerimiz yükselir bende yaptıracağım 2 gün sonra kasık ağrılarım çok fazla bide bacaklarım çok ağrıyor seninde varmı benzer ağrıların??

tebrik ederim canım,çook sevindim,Allah tamamına erdirsin,kaçıncı ggün 409 çıktı

tebrik ederim canım,çook sevindim,Allah tamamına erdirsin,kaçıncı ggün 409 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…