bence bayanda problem olanlar aşılama denemeli ama eğer sorun erkekteyse çok zor zaten şöle bir dikkat edin tutanların hemen hepsi bayanda sorun olanlar....
boşa para akıtıyoruz bence ama tabi ya tutarsa misali işte....[/QUO canım yuregıme su serptın en azından bunda bı umudumuz olsun umarım spermlerde degısıklık olmaz bıde o sorunla karsılasmayalım cok zormus gercekten inş yumurtlammada sorun olmaz kıst falan yapmazda asılamayı yaparz ama kıst konusunda umudum yok cunku benım klomenle bıle kıst olmustu erkekte sorun olmasıda zor bsey ama cnm soyle dusun en azından sende sorun olmaynca esıne gore daha rahatsndr benım tedavı grdgumu mesela esımın aılesıne soyleyeemdık kaynanam her fırsatta bebk ıstyrz dıye tuttryr mahvedıyr moralımı sorun esımde olsaydı bu kadar uzerme gelmezdı en azından bılmedıgı halde yapıyr bunu bıde bılse sorun bende kımbılır nasıl bozucak sınırımı yada bılmırm belkı bıdaha sormaz ama sonuucnda herkese duyurur bende sorun oldgunu buda benım dahada moralımı bozar..
bence bayanda problem olanlar aşılama denemeli ama eğer sorun erkekteyse çok zor zaten şöle bir dikkat edin tutanların hemen hepsi bayanda sorun olanlar....
boşa para akıtıyoruz bence ama tabi ya tutarsa misali işte....[/QUO canım yuregıme su serptın en azından bunda bı umudumuz olsun umarım spermlerde degısıklık olmaz bıde o sorunla karsılasmayalım cok zormus gercekten inş yumurtlammada sorun olmaz kıst falan yapmazda asılamayı yaparz ama kıst konusunda umudum yok cunku benım klomenle bıle kıst olmustu erkekte sorun olmasıda zor bsey ama cnm soyle dusun en azından sende sorun olmaynca esıne gore daha rahatsndr benım tedavı grdgumu mesela esımın aılesıne soyleyeemdık kaynanam her fırsatta bebk ıstyrz dıye tuttryr mahvedıyr moralımı sorun esımde olsaydı bu kadar uzerme gelmezdı en azından bılmedıgı halde yapıyr bunu bıde bılse sorun bende kımbılır nasıl bozucak sınırımı yada bılmırm belkı bıdaha sormaz ama sonuucnda herkese duyurur bende sorun oldgunu buda benım dahada moralımı bozar..
arkadasım ben hıc duyma kayınvalideni.baktın hala yapıyor sende boz bır kac defa.yuzune sole bak bır daha yapabılecekmı?sınır oluyorum boyle ınsanlara ya.ne kadar anlayıssız oluyorlar.halbukı destek olsalar belkı hersey daha kolay olacak.
arkadasım ben hıc duyma kayınvalideni.baktın hala yapıyor sende boz bır kac defa.yuzune sole bak bır daha yapabılecekmı?sınır oluyorum boyle ınsanlara ya.ne kadar anlayıssız oluyorlar.halbukı destek olsalar belkı hersey daha kolay olacak.
nazliki82 sana katılıyorum,BEBEKLERİM duydun di mi düşüneceğin en son sey olsun kayınvaliden..sen tedavine bak...bizde eşimde sorun olduğu halde kayınvalidem bana neler saydı ama umrumda değil artık herkes hakettiği değeri alır ne de olsa...hiiiiç üzülme madem tedavi olduğunu söylemiyorsun su an bebek düşlünmüyorumde çık işin içinden...
ah cnm ya ben neler yapıyrm ona bı bılsen hıc alttan almıyrm dıyrm sen dogur ozaman cok ıstyrsan dıyrm ama ustne yne laf edıp dogurucam ama olmuyrkı dıyr bıde :)yanı ne desen ne yapsan bos anlamıycak ınsan anlmıyr işte oyuzddende soyletmıyrm esıme tedavı grdugumu ben bıde koygıbı bıyerde otryrm buranın tantanası felaket her goren soruyr bebk yokmu dye cıldırcam valla bı olsa hayrlısıyla ben dahıl herkes rahatlycak yanı o derece benım durumum belkıde hayırlısı bu bızım ıcın ama işte bazen insanı isyan ettrylar...
nazliki82 sana katılıyorum,BEBEKLERİM duydun di mi düşüneceğin en son sey olsun kayınvaliden..sen tedavine bak...bizde eşimde sorun olduğu halde kayınvalidem bana neler saydı ama umrumda değil artık herkes hakettiği değeri alır ne de olsa...hiiiiç üzülme madem tedavi olduğunu söylemiyorsun su an bebek düşlünmüyorumde çık işin içinden...
öyle yapıyrm bende zaten ama burda bı kısıyle ugrasmıyrmkı bı ton ınsan var bunun gıbı muhalefet bende cıkmıyrm pek dısarya napım mumkun oldgunca moralımı bozmamaya calısyrm ama gecen gun rapor cıkartmak ıcın hastaneye gttm kadın dgm amelıyathanesınde beklettler benı bıde bebek fotgrafları koymslar görsenız ıcınz gderdı dayanamadım sonunda basladım aglamaya bıde yalnızdım o gun koyverdım ıyıce sımdı bebek grmeye dayanamıyrm ozellıkle hastanelerde moralım bozuluyr ama bı gun olucak bılıyrm en azından umudum var hepımız ıcın hergece dua edyrm rabbım kabul etsn inşllah...
kızlarr hamileler var sanırım. çok sevindim allah sağlıcakla kucağınıza alamyı nasip etsin.
benim de bugün 11. günüm evde test yapsam çıkar mı. hamile olanlar hiç test yaptınız mı?
kızlarr hamileler var sanırım. çok sevindim allah sağlıcakla kucağınıza alamyı nasip etsin.
benim de bugün 11. günüm evde test yapsam çıkar mı. hamile olanlar hiç test yaptınız mı?
Bene evde kesinlikle test yapma. Ben yaptım ve negatif çıktı tüm umutlarım tükendi ağlamaktan öldüm
Ama bugün 12. günümdü gittim kan verdim ve değerim 28 çıktı dr um pozitif ama 2 gün sonra tekrar test vermen gerek yükseirse herşey yolunda dedi
Bana sorarsan git ve kan ver sonuç düşükte olsa en nihayetinde kağıtta pozitif görmek kadar güzel bişiy yok
Allah sana da nasip eder inşallah
Ben evde test yaptım çok çok silik bi çizgi gördüm belli belirsizdi hatta emin olamadım varmı yokmu o yüzden yapıpta hiç kafanı karıştırma eğer dayanabilirsen kan tahlilinde çıkar artık direkt kan yaptır bence benimde 11.günüm bugün kan tahliliyle öğrendim inşallah hamilesindir...
Kızlar bende sonucumu aldım 11.gün ve sonucum 39,8 çok şükür pozitif ama biraz düşükmü sanki 2 gün sonra tekrarlıyacağım inşallah hepimiz istediğimiz gibi güzel sonuçlar alırız..
Kızlar bende sonucumu aldım 11.gün ve sonucum 39,8 çok şükür pozitif ama biraz düşükmü sanki 2 gün sonra tekrarlıyacağım inşallah hepimiz istediğimiz gibi güzel sonuçlar alırız..
inş. değerlerin yükselir canım. Allah sağlıklı bi hamilelik ve sonunda sağlıklı bi bebek v ersin inş.. ben de test yaptırmak istemiyorum adet günüm geçmeden bu güne kadar yaptırdım sonuç negatifti. ben de acaba gitmeden öğrenebilir miyim diye düşündüm. Adet günüm geçince test yaptırayım. yani pazartesi salı.
ayy kızlar burdan haberler duyunca çok mutlu oluyorum demek ki aşılama yoluyla da hamile kalınabilir diye..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... çoksevindim şimdi sizler cvp yazınca... ben biraz daha bekleyeyim o zaman. çatlamassam eğer. 9 ve 10 aralıkta 2 gün üst üste oldu nemim aşılamam. Rabbim dilerse olur. elimizden ne gelir.
boşa para akıtıyoruz bence ama tabi ya tutarsa misali işte....
Valla benim 12 . günüm sonucum 28 çıktı. Dr uma sordum daha çok yeni olduğu için normal ama 2 gün sonra testi tekrarlayalım yükseliyorsa hiç bir problem yok dedi
Bence sıkma canını Allah inşallah hepimizin dileklerini kabul eder.
begummmm kullanıcısından alıntı
kızlarrrr testım cıkmıs
sonuç 409.5
ay galiba hamileyim ölücem şimdiiiiiii nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
canım yaaa bugün inan hep aklımdaydın...çok dua ettim...öyle sevindim ki okuyunca..Allah mutluluğunu daim etsin canım benim..sağlıkla bebişini sana kavuştursun..acaba bebişlerini mi desem:)
bana ikiz gibi geldi:)
begummmm kullanıcısından alıntı
kızlarrrr testım cıkmıs
sonuç 409.5
ay galiba hamileyim ölücem şimdiiiiiii nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
canım yaaa bugün inan hep aklımdaydın...çok dua ettim...öyle sevindim ki okuyunca..Allah mutluluğunu daim etsin canım benim..sağlıkla bebişini sana kavuştursun..acaba bebişlerini mi desem:)
bana ikiz gibi geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?