benim 14,6 idi,2 gün sonra 83 oldu,hiç korkma,hamilesin inşallah
kızlarrrr testım cıkmıs
sonuç 409.5
ay galiba hamileyim ölücem şimdiiiiiii nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
arkadaşlar dünkü değerim dışardaki labaratuvarda 563 çıktı,üniversitede 180 ama 1 gün beklettiler makineler bozuk diye,anlamadım,hala kasık ağrım var,çok korkuyorum,hergün korku içinde yatıyorum,çok gerginim zor sahip olarak hamile kalmak ne kadar zormuş,psikolojim bozuldu,sürekli lavaboya gidiyorum,bu stresle kendim bişeye neden olacağım diye çok korkuyorum
Makinalardaki farklılıklardan kaynaklanıyor olabilir biyerde okumuştum hepsini aynı yerde yaptırın yazıyordu..kasık ağrısına gelince benimde çok fena ağrılarım var aynen bende çok tedirginim ikiz bebeklerimi kaybetmiştim 20 haftalık hamileyken bu hamileliğim çok stresli geçicek korku olcak hep içimde ama elimizden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız...
Kızlarr benim bugün 12. günümdü değerim 28 çıktı
Biraz düşük 2 gün sonra tekrarlıycaz testi
ne olursa olsun sonuç kağıdında pozitif görmek çok mükemmel
ağlamaktan öldüm,
İnşallah 2 gün sonra değerlerim artar
kızlar sonucu8m çok mu düşük sevinmem için çokmu erken
merhaba arkadaslar ben burda yeniyim, ve ilk asilamam 30 aralikta olacak, yalniz bende endometriozis var yani cukolata kisti oluyor devamli, bunun üstüne esimin hareketli sperm sayisi biraz az. 5 senedir normal yolla olmadi.
türkiyede bu konuda daha güzel uygulama yapiliyor galiba, herkes igne vuruluyor, bana doktorum hic bölye birsey söylemedi, sadece agnus castus diye bir hap kullanacagim 30 araliga kadar , bir gön öncedende yumurta buyümüsmü diye kontröle gidecegim, catlatici igne yapalim dedi, bir gün önceden faydasi olurmu?
ac cok sasirdim ya gercekten, birde tam yil sonuna denk geldi.. adetimde bu ay hic güzel gelmedi sanki kist oldu gibi, yada bana piskolojikmen öyle hissetiriyor.
allahtan bir evladim varda ona sükrediyorum ne zormus evlat sahibi olmak...
hapla asilama yaptiran oldumu baska??
simdilik sadece 2 hamılemızmı var bır kısı daha yokmuydu bugun sonuc alan ya gercektn cok sevındım allah hepımızın yuzunu guldrsn ocak ayı asılama yaptrcaklar ıcın konu acıldımı ordada paylasımlar yapalım
tum hamileleri tebrik ediyorum....darisi tum isteyenlerin basina :)
inşallah değerlerimiz yükselir bende yaptıracağım 2 gün sonra kasık ağrılarım çok fazla bide bacaklarım çok ağrıyor seninde varmı benzer ağrıların??
listemiz
1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık -bir dahaki sefere inşalah
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık veeee ikinci Hamileimizzzz
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık -bir dahaki sefere inşallah
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık- bir dahaki sefere inşallah
5 )ceymi aşılama tarihi 20 aralık
6 )seldayavuzguray aşılama tarihi 15 aralık
7 )bitki aşılama tarihi 6 aralık- bir dahaki sefere inşallah
8 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık o artık hamiş
9 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
10 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık oda artık hamişşş
11 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
12 )susya beklemede
13 )miray15 9-10 aralık aşılama tarihi
14 )aleyna82 aşılama tarihi 13 aralık
15 )alll topiğimizin ilk Hamilesiiii
16 )gulg aşılama tarihi 16 aralık
17 )aylin25 aşılama tarihi
açtım canım bakabilirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?