Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tebrikler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bende 20 aralıkta aşılama yaptırdım bekliyorum

arkadaşlar geçmişi okudum iyi dilekleriniz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim
yarın yine kan tahlili yapılacak değerimin 2 katına çıkması gerekiyomuş endişelendim biraz ama dr.um öyle düşünme keyfini çıkar diyo eşimde öyle düşünme herşey allahın izniyle çok güzel olucak diyo

rabbim benim duamı kabul etti ama ben sizler için dua etmeye devam ediyorum hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar selam ben geldim çok yoğun işlerim ama haber vereyim dedim 15 aralıkta aşılamam oldu ama hala sancılarım var ağrılarım kesilmedi gitti doktor normal diyor bendemi terslik anlamadım pazartesi 12,günüm inşallah gelmez benimkilerde test yapabilirim

bu arada tüm hamileleri kutluyorum kaçıncı aşılamada tutturdular merak ettim benim ilk olduğu için pek umudum yok aslında

tebrikler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bende 20 aralıkta aşılama yaptırdım bekliyorum

seninle aynı gün aşılama yaptırmışız iğne mi yoksa hap mı? kaçıncı aşılamandı canım herhangibir belirtin varmı inşallah tutar ikimizinkide benim 4. aşılamam ve iğneyle yapıldı

tüm hamileleri tebrik ederim arkadaşlar allahım kucagınızada almayı nasip eder inşallah bende 18de yaptırdım aşılamamı 31 aralık için kan test verdiler acama daha erken yaptırsam belli olurmu:18:

seninle aynı gün aşılama yaptırmışız iğne mi yoksa hap mı? kaçıncı aşılamandı canım herhangibir belirtin varmı inşallah tutar ikimizinkide benim 4. aşılamam ve iğneyle yapıldı

ben klomen kullandım 1 yumurta oluşmuştu ovitrelle yapıldı 20 sindede aşılamam oldu bugün doktora gittim yumurta çatlamamış büyük ihtimal dedi :84: bu ilk aşılamaydı kasıklarımda belimde ağrı karnımda batmalar vardı ilk gün kanama oldu normalmiş ama umutla bekliyorum yine de
burdan müjdenizi okumak için beklicem inşallah meleğiniz gelir bu ay

sen neler yapıyorsun arkadaşım?

CEYMI bende aralik 4te asilama yaptirdim hafta sonu regli oldum malesef listende hamile yazilsin cok isterdim ama onumuzdeki aylara birakacagiz mutlulugu artik...benim 3 asilamada basarisiz oldu ne esimde ne bende bir problem yok ama olmuyor sebepsiz infertilite...doktordan randevu alacagim bu aralar gidip bir gorusmek istiyoruz heralde ocak ayi tup bebek dusunuyorum cunku asilamadan pek umidim yok artik....
hepimiz icin hayirlisi cnmm....

iyi akşamlar kızlar hamileleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı başımıza dua edin bizede

bende dün yaptırdım aşılamamı benide listeye yazarsanız sevinirim çok umutlu değilim ama nasip herşey umarım güsel haberler alırızz

listemiz
1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık -bir dahaki sefere inşalah
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık veeee ikinci Hamileimizzzz
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık -bir dahaki sefere inşallah
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık- bir dahaki sefere inşallah
5 )ceymi aşılama tarihi 20 aralık
6 )seldayavuzguray aşılama tarihi 15 aralık
7 )bitki aşılama tarihi 6 aralık- bir dahaki sefere inşallah
8 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık o artık hamiş
9 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
10 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık oda artık hamişşş
11 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
12 )susya beklemede
13 )miray15 9-10 aralık aşılama tarihi
14 )aleyna82 aşılama tarihi 13 aralık
15 )alll topiğimizin ilk Hamilesiiii
16 )gulg aşılama tarihi 16 aralık
17 )aylin25 aşılama tarihi
18 )zorxx aşılama tarihi 22 aralık
19 )ayy aşılama tarihi 20 aralık
20 )ezgim112 aşılama tarihi 18 aralık test tarihi 31 aralık

Son düzenleme:

bende klomenle yaptırdığımda da 1 yumurtam olmuştu ama hiç kanamam olmamıştı birde aşılamadan sonra benim doktor hiç çağırmadı yumurtam çatladımı diye faklı bir uygulama ne yararı var acaba biliyormusun? inşallah ikimizde iyi haberler alır buradan paylaşırız

benim sorunumda sebepsiz infertilite ,benim bir aşılama tuttu sonraki 2 aşılamam tutmadı bu dördüncüde son olacak bende bundan sonraki süreçte tüp bebek düşünüyorum tutmazsa eğer sende düşünmekte en mantıklısını yapıyorsun zaman da önemli artık yaş fazla geçmeden ve tüp bebekte şans oranı daha yüksek canım inşallah allah hakkında hayırlısını verir

neden umudun yokki canım?

neden umudun yokki canım?

cnm bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum nerdeyse 2 sene olucak ama inatla beklememe rağmen bişi olmadı cnm işte bi umut aşılama denedik. ama bundan sonraki süreç tüp inşallah gerek kalmaz gerçi ona bakalım umutlandım gerçi burdan bikaç tane hamile çıktı aşılama ile ne güzel keşke benimde bir mucize olsa:26:

Kızlr benimde 24 aralık aşılamam var 2. Si bakalım artık :)

Ceymi aşılamaları ,tarihleri ,hamilelri ilk sayfaya yaz istersen:) daha ii görülür
sen bilirsin yine d ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…