listemiz
1)angelic aşılama tarihi 01 aralık test tarihi 14 aralık -bir dahaki sefere inşalah
2 )begümmm aşılama tarihi 06 aralık test tarihi 20 aralık veeee ikinci hamileimizzzz
3 )carmennn aşılama tarihi 8 aralık -bir dahaki sefere inşallah
4 )suuperisi aşılama tarihi 30 kasım test tarihi 13 aralık- bir dahaki sefere inşallah
5 )ceymi aşılama tarihi 20 aralık
6 )seldayavuzguray aşılama tarihi 15 aralık
7 )bitki aşılama tarihi 6 aralık- bir dahaki sefere inşallah
8 )saniye1983 aşılama tarihi 9aralık o artık hamiş
9 )arımbalımpeteğim aşılama tarihi
10 )selen_k aşılama tarihi 10 aralık oda artık hamişşş
11 )nurmelek aşılama tarihi 10 aralık
12 )susya beklemede
13 )miray15 9-10 aralık aşılama tarihi
14 )aleyna82 aşılama tarihi 13 aralık
15 )alll topiğimizin ilk hamilesiiii
16 )gulg aşılama tarihi 16 aralık
17 )aylin25 aşılama tarihi
tebrikler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bende 20 aralıkta aşılama yaptırdım bekliyorum
kızlarrrr testım cıkmıs
sonuç 409.5
ay galiba hamileyim ölücem şimdiiiiiii nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
seninle aynı gün aşılama yaptırmışız iğne mi yoksa hap mı? kaçıncı aşılamandı canım herhangibir belirtin varmı inşallah tutar ikimizinkide benim 4. aşılamam ve iğneyle yapıldı
sen neler yapıyorsun arkadaşım?
ben klomen kullandım 1 yumurta oluşmuştu ovitrelle yapıldı 20 sindede aşılamam oldu bugün doktora gittim yumurta çatlamamış büyük ihtimal dedi :84: bu ilk aşılamaydı kasıklarımda belimde ağrı karnımda batmalar vardı ilk gün kanama oldu normalmiş ama umutla bekliyorum yine de
burdan müjdenizi okumak için beklicem inşallah meleğiniz gelir bu ay
CEYMI bende aralik 4te asilama yaptirdim hafta sonu regli oldum malesef listende hamile yazilsin cok isterdim ama onumuzdeki aylara birakacagiz mutlulugu artik...benim 3 asilamada basarisiz oldu ne esimde ne bende bir problem yok ama olmuyor sebepsiz infertilite...doktordan randevu alacagim bu aralar gidip bir gorusmek istiyoruz heralde ocak ayi tup bebek dusunuyorum cunku asilamadan pek umidim yok artik....
hepimiz icin hayirlisi cnmm....
iyi akşamlar kızlar hamileleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı başımıza dua edin bizede
bende dün yaptırdım aşılamamı benide listeye yazarsanız sevinirim çok umutlu değilim ama nasip herşey umarım güsel haberler alırızz
neden umudun yokki canım?
Ceymi aşılamaları ,tarihleri ,hamilelri ilk sayfaya yaz istersen:) daha ii görülür
sen bilirsin yine d ama :)
Ceymi aşılamaları ,tarihleri ,hamilelri ilk sayfaya yaz istersen:) daha ii görülür
sen bilirsin yine d ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?