Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim aşılamamın 13. günü ve bende hiç belirti yok. moralim sona yaklaştıkça bozuluyor nedense. yarın hastanemin yakınına gideceğim bi yanım diyor gitmişken kan ver, bi yanım diyor pazartesi salıyı bekle. ben de şaşırdım valla. ne yapsam kızlar aklımda kalmasın diye yarın kan vermek mi mantıklı, yoksa adetin geçmesini beklemek mi?belirtilerinizi yazın kızlar. bende bazen sağ kasığımda ağrı oluyor.

Son düzenleme:

insallah tutmustur canim bence kan versen daha iyi herhalde belli olur ozaman, tecrübem olmadigi icin fazla birsey diyemiyorum :)

benimde senin gibi hiç ümidim yoktu tatlım
benim göğüslerim hep acımıştı ve bel ağrım olmuştu tabi herkeste olucak diye bişey yok cnmama belki sendede vardır ama çok fazla belirti arama moralini bozma bu şekilde
inş tutunmuştur bebişin sana

için içini yiyip kurmaktansa kanı ver ve bu ağır yükten kurtul niye bu yükü daha taşıyasınki eziyet etme kendine hayırlısı ne ise o olsun

Bencede git kanını verbenim . günde belli oldu hem için rahatlar
İnşallah hamileisndir

Kızlar benim 2 gün önce değerim 28 çıkmıştı dr tekrarlayalım demişti bugün tekrar gittim kan verdim

dua edin neolur inşallah değerim yükselirrr

Ben hepiniz için dua ediyorummm:94:

Kızlar benim 2 gün önce değerim 28 çıkmıştı dr tekrarlayalım demişti bugün tekrar gittim kan verdim

dua edin neolur inşallah değerim yükselirrr

Ben hepiniz için dua ediyorummm:94:

Benimde 2 gün önce 39 çıkmıştı bugün tekrarladım az önce kan verdim inşallah değerlerimiz yükselirr iyice stres bastı beni...

kan ver mutlaka,streste ekiliyor çünkü

kızlar biliyorsunuzki benim aşılamanın 13.günü negatif çıkmıştı bugun 16.günüm ve adetimin 27.günü bugun adet olmam lazımdı üstelik 1-2 gün önceden lekelenmelerim başlar ama daha hiiiiç birşey yok bu adet kaçıncı gün gelecek ben iyice gerildim hep içimden acaba bişe varmıdır ki geçiyor hani olur ya aşıla günü değilde sonrakilerden biri tutmuş olabilir mi??

kızlar inşallah değerleriniz yükselir içiniz rahat rahat bebeğinizi beklersiniz

carmen inşallah vardır bişiler cnm belkide yeni oluştu bence bekle gelmesse tekrar kan testi yaptır bakalım :18:

saniye canım allah yardımcın olsun inş yükselir
senin kaçıncı gün kaçtı değerin

ben 16. gun 409 18. gun 912 çıktı dr. ikiz olabilir dedi hala şoktayımm

saniye canım allah yardımcın olsun inş yükselir
senin kaçıncı gün kaçtı değerin

ben 16. gun 409 18. gun 912 çıktı dr. ikiz olabilir dedi hala şoktayımm

bende şimdi öğrendim doktora gittim 13 günüm bugün 159 çıktı bende ikiz olma ihtimali varmı acaba diye korkmaya başladım..

nasılsın peki bulantın halsizliğin var mı,ya da başka bişe uyku falan??

canım bulantım yok maşallah 4-5 gune başlarsa başlar dedi dr.

ama bıraksan 24 saat uyuyabilirim

bide kasığımda batma var hafif bi karın ve bel ağrısı bide beyaz akıntı

yani beni rahatsız edici bi durum şu an yok bakalım inş böle gider

haftaya perşembe bakıcak keseye cnm
ay ikizmidir acaba senin ilk deger kactı cnm yanı ıkı kat mı yuksldı

tatlım 14.gün 89 17.gün 563 19.gün 1240 oldu,benim doktorumda ikiz olabilir dedi,çok istiyorum zaten,yarın benim keseye bakacak,ben biraz panikliyorumda kaybetme korkusuyla,sanırım erken göstermek istyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…