Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba bayanlar hamile olanları duyunca çok seviniyorum .. kucağınıza almayı nasip etsin yarın 11 gün. ben kan testi yaptırmaya gidicem .benım için dua edin bende sizler gibi pozitif sonuç alırım allahın izniylen :) inaşşalah allahım meleğimi yolamıştır :)

kızlar süper haberler geliyo sizden valla ne güzel maşallah diyelim ay bizede rabbimmm bir arkadaş daha vardı değeri 28 çıkmıştı o ne yaptı acaba inşallah onunda yükselmiştirr

kızlar süper haberler geliyo sizden valla ne güzel maşallah diyelim ay bizede rabbimmm bir arkadaş daha vardı değeri 28 çıkmıştı o ne yaptı acaba inşallah onunda yükselmiştirr

saniye1983 dü o ama daha bir haber yok güzel haberlerle gelir inşallah

saniye canım allah yardımcın olsun inş yükselir
senin kaçıncı gün kaçtı değerin

ben 16. gun 409 18. gun 912 çıktı dr. ikiz olabilir dedi hala şoktayımm

maşallah sana
benim 12. gün 27 14. gün 75 çıktı
4 senedir bekliyorum bu bebeği Allah inş. tamamına edirir

kızlar ilk sonucum 28 di bugünki sonuum 77 çıktı
sanırım kesinleşti ama salı falan bir daha baktırcam
Allah isteyen herkese versinnn

kızlar kaçıncı ayda ve kaçıncı aşılamada hamile kaldınız :)

kızlar ilk sonucum 28 di bugünki sonuum 77 çıktı
sanırım kesinleşti ama salı falan bir daha baktırcam
Allah isteyen herkese versinnn

allah yüzünüzü güldürür insallah.. hayatta en kötü sey belirsizlik, kac senedir 5-6 kg fazlalikla geziyorum nasil olsa cocuk istiyorum sonra veririm diye, 5 sene oldu bir gram da vermedim hamilede kalmadim güleyimmi aglayimi bilmiyorum, arkadasim aralikta cocuk istiyorum dedi, pat diye hamile kaldi, herseyde bir hayir vardir, allahim hayirlsiysa versin insallah hepimize

bugun aşılamamın 13. gunuydu ve test yaptırdım degerım 0,105 çıktı yani negatif.....13 gun beklee sonra bır saat içinde bitsin herşey püfff

kızlar sabah kalktığımda kırmızı kartı gördüğümü farkettim. bu ay hiçbir şey denemeyeceğiz bakalım. 2 aşılamam da tutmadı hayırlısı demekten başka bişey yapamıyorum. bu aydan sonra belki tüp bebek deneyeceğiz. umut olmadan yaşayamayız. umut ediyorum ki kendiliğinden gelsin bebiş.bizi daha fazla bekletmez umarım. buraya üye olduğum tarihe bakar mısınız mayıs 2009 o zamandan beri bekliyorum. Allah inş. en kısa zamanda nasip eder.

bugun aşılamamın 13. gunuydu ve test yaptırdım degerım 0,105 çıktı yani negatif.....13 gun beklee sonra bır saat içinde bitsin herşey püfff

ben de adet olarak olmadığını gördüm.Zamanı vardır demek ki. hakkımızda hayırlısı olsun. önümüzdeki ay inş. umutla bekleriz ve muradımıza ereriz inş.

hayırlısı canım ben de bugün 2. aşılamamı olacağım :)
umarım tutar
artık negetif h
görmeye o kadar alıştım ki mucize olur pozitif herhalde ben de 1 sene 5 aydır istiyorum olmuyo
senin kaç ay oldu

Offfff süper kızlar hamile olanları tek tek kutluyorum allah sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah

benimde bugün 10, günüm acaba kanda çıkarmı ama ben yinede test günüm azartesiyi bekleyeceğim başka çare yok üzülürsemde o gün üzüleyim

tutturanlara bir sorum olacak kaçınncı aşılamada tuttu hani merakımı hoş görün hep ilkinde tutmaz diyorlar belki içinizde birincide tutturanlar vardır ve umutlanırım

cevalarsanız çok sevinirim

Benimde 2. aşılamam tuttu ama 1. aşılaması tutuan arkadaşlarımda oldu o yüzden sen umudunu yitirme hakkında nasıl hayırlısıysa öyle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…