kızlar süper haberler geliyo sizden valla ne güzel maşallah diyelimay bizede rabbimmm bir arkadaş daha vardı değeri 28 çıkmıştı o ne yaptı acaba inşallah onunda yükselmiştirr
saniye canım allah yardımcın olsun inş yükselir
senin kaçıncı gün kaçtı değerin
ben 16. gun 409 18. gun 912 çıktı dr. ikiz olabilir dedi hala şoktayımm
kırmızı kartttttt!!!! son umudumda tükenmiş oldu böylece:)) napalım artık başka bir bahara....
maşallah sana
benim 12. gün 27 14. gün 75 çıktı
4 senedir bekliyorum bu bebeği Allah inş. tamamına edirir
kızlar kaçıncı ayda ve kaçıncı aşılamada hamile kaldınız :)
kızlar ilk sonucum 28 di bugünki sonuum 77 çıktı
sanırım kesinleşti ama salı falan bir daha baktırcam
Allah isteyen herkese versinnn
bugun aşılamamın 13. gunuydu ve test yaptırdım degerım 0,105 çıktı yani negatif.....13 gun beklee sonra bır saat içinde bitsin herşey püfff
kızlar sabah kalktığımda kırmızı kartı gördüğümü farkettim. bu ay hiçbir şey denemeyeceğiz bakalım. 2 aşılamam da tutmadı hayırlısı demekten başka bişey yapamıyorum. bu aydan sonra belki tüp bebek deneyeceğiz. umut olmadan yaşayamayız. umut ediyorum ki kendiliğinden gelsin bebiş.bizi daha fazla bekletmez umarım. buraya üye olduğum tarihe bakar mısınız mayıs 2009 o zamandan beri bekliyorum. Allah inş. en kısa zamanda nasip eder.
Offfff süper kızlar hamile olanları tek tek kutluyorum allah sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah
benimde bugün 10, günüm acaba kanda çıkarmı ama ben yinede test günüm azartesiyi bekleyeceğim başka çare yok üzülürsemde o gün üzüleyim
tutturanlara bir sorum olacak kaçınncı aşılamada tuttu hani merakımı hoş görün hep ilkinde tutmaz diyorlar belki içinizde birincide tutturanlar vardır ve umutlanırım
canım günaydın benim 2. aşılamam tuttu ama ilkinde tutmıycak dıye bısey düşünme sakın öyle tutturan arkadaşlarda var sadece dua et ve kendıne dikkat et cnm
Offfff süper kızlar hamile olanları tek tek kutluyorum allah sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah
benimde bugün 10, günüm acaba kanda çıkarmı ama ben yinede test günüm azartesiyi bekleyeceğim başka çare yok üzülürsemde o gün üzüleyim
tutturanlara bir sorum olacak kaçınncı aşılamada tuttu hani merakımı hoş görün hep ilkinde tutmaz diyorlar belki içinizde birincide tutturanlar vardır ve umutlanırım
cevalarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?