Offfff süper kızlar hamile olanları tek tek kutluyorum allah sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah
benimde bugün 10, günüm acaba kanda çıkarmı ama ben yinede test günüm azartesiyi bekleyeceğim başka çare yok üzülürsemde o gün üzüleyim
tutturanlara bir sorum olacak kaçınncı aşılamada tuttu hani merakımı hoş görün hep ilkinde tutmaz diyorlar belki içinizde birincide tutturanlar vardır ve umutlanırım
cevalarsanız çok sevinirim
Hamişler ne alemde,öptümm hepiniziii..
Ceymii sen napıyorsun,son durumun ne???
kızlar ben aşılama yaptırdım ama iğne vuruldu 36 saat sonra çaığrdılar 2 saat gecikmeli olu bişey olur mu
acaba bu iğnelerden sonra gerçekten çatlıyor mu? çarşamba gece 10 da vuruldum cuma 12 45 de aşılama oldu geç sanki ya ilk gün çatladıysa ??
saniya nasılsın?
carmenn yazıp çıkmışşın hemen nerdesınız kızlarrrrrrrrrr
aman kızlarr çatlamış,çatlamamış,saatiydi falan hikaye eğer olacağı varsa vaktiyse allah veriyor zaten ben kimlerin hayatta olmazlarını gördüm yaşadım hamile kaldılarr....boşverin hesap kitap yapmayı dua edin yeter....
Benim ilk aşılamam olması sebebiyle belki heyecandan yerimden bile kıpırdamadım sadece tuvalete kalktım 10gün boyunca artık sırtım ağrıyordu yatmaktan,sürekli kendimi dinledim belirtiler buldum....ama sonuç ortada...
Rahat olun ceymi sende dinleme kendini boşverr...
slm arkadaslar, ya beni acayip heyecan basti persembe gününü iple cekiyorum, ilk asilama nasil geciyor, önce neler yapiyorlar?? carsamba aksam muayineye gidip kontrol olcam yumurta büyüklügü ok mi diye, ama simdi de bir korku sardi beni yumurtam erken caltlarsa diye, kullandigim hap baya etkili, akintidan anliyorum.... beni bir aydinlatin nolur :97:
akıntı hep oluyor canım ben de de çok oldu hatta çatlama akıntısı gibiydi ama çatlaammış
östrejen hormonu nun etksiiymiş o ilaçlar yüüznden
sen 2 günde bir takibe gitmiyor musun
kızlarrr pazar günü 2. aşılamam varr:):):)
ceymiiii
lütfen listeye beni 2.kez eklermisin:):):)
kzılar bende aşılamadan sonra baskı oluyor sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?