Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim ilk aşılamamda tuttu bir kızım var ama sonraki iki aşılamam tutmadı kısmet

Hamişler ne alemde,öptümm hepiniziii..
Ceymii sen napıyorsun,son durumun ne???

ne yapayım canım artık paranoyak olduğuma karar verdim en ufak bir ağrıda umutlanıyorum ama olmayınca üzülüyorum anlayacağın kendimi dinlemedeyim belirgin birşey yok maalesef

kızlar ben aşılama yaptırdım ama iğne vuruldu 36 saat sonra çaığrdılar 2 saat gecikmeli olu bişey olur mu
acaba bu iğnelerden sonra gerçekten çatlıyor mu? çarşamba gece 10 da vuruldum cuma 12 45 de aşılama oldu geç sanki ya ilk gün çatladıysa ??

Son düzenleme:

canım bende 18 aralık gece vuruldum iğnemi 20 aralık saat 1de aşılamam yapıldı cuma günü muayene olduğumda yumurtam 17 mm idi yani yumurtanın durumuna göre veriyorlar iğneyi bir önceki aşılamamda muayeneye gittiğime yumurtam 19 mm idi çatlamak üzere dediler ve hemen orda çatlatma iğnemi yaptılar ertesi günde aşılamam yapıldı tam 24 saat bile olmamıştı tutmadı o aşılamam ama %10 luk bir şans bu canım olacaksa herşekilde olur kafanı takma böyle şeylere

ceymi takıyom kafama yaa :) valla benim 38. satte yapıldı
18 mm çarşamba
ne bileyim ya önce çatladıyda diyorum bakmadılar çatlamış mı diye
offf offf herşeyi kafaya takuyoruzz
gerçi ağrım var yürüuemedim bu sbah belki çatladı bu sabah

Aman kızlarr çatlamış,çatlamamış,saatiydi falan hikaye eğer olacağı varsa vaktiyse allah veriyor zaten ben kimlerin hayatta olmazlarını gördüm yaşadım hamile kaldılarr....boşverin hesap kitap yapmayı dua edin yeter....
benim ilk aşılamam olması sebebiyle belki heyecandan yerimden bile kıpırdamadım sadece tuvalete kalktım 10gün boyunca artık sırtım ağrıyordu yatmaktan,sürekli kendimi dinledim belirtiler buldum....ama sonuç ortada...
Rahat olun CEYMİ sende dinleme kendini boşverr...

ben de böyle yaacaktım he yatacaktım ama dedim kendini çok kaptırma selda ya olmazsa dedim sadece aşılama günü he yattım ertesi gün iş başı yatım dinlemedim kendimi bugun 10, günüm ne çabukta geçti test günüme birşey kalmadı

arkadaşlar ben bu gün iğneye başladım .hayırlısı olur inşallah.aranızda DENİZLİ DEN olan var mı?

cnm kaç saatte olduğunu takma bence aşılamanın benimde 30 saatte yaptı doktorum ne alakaasa işte öle uyduruk bir aşılama yaptı yani ama bencede olacağı varsa herşekilde olur inşallah tutar ya arka arkaya güzel haberl aldık hep bizimkilerde tutsa keşke

tedaviye başlıyan arkadaşlara rabbim sabır sıhhat versin
hayırlısıyla beişlerinize kavuşmanız dileğiyle
böle teker teker gelsin bebişler takla atarak

kızlarrr pazar günü 2. aşılamam varr:):):)

ceymiiii

lütfen listeye beni 2.kez eklermisin:):):)

slm arkadaslar, ya beni acayip heyecan basti persembe gününü iple cekiyorum, ilk asilama nasil geciyor, önce neler yapiyorlar?? carsamba aksam muayineye gidip kontrol olcam yumurta büyüklügü ok mi diye, ama simdi de bir korku sardi beni yumurtam erken caltlarsa diye, kullandigim hap baya etkili, akintidan anliyorum.... beni bir aydinlatin nolur :97:

merhaba arkadaslar
ben bırsey sorucam.asılamadan once catlatma ıgnesı olarak pregnıl mı kullandınız?yanlıs yazmıs olabılırım ılacın adını.bu ılac eczanede zor bulunuyor dıyorlar.ben heyet raporu aldım da oraya bu ılacı yazmıslar.ben daha once 3 kez hep ovitrelle kullandım hıc bunu almadım.bu konuda sıkıntı yasayan varmı acaba?

akıntı hep oluyor canım ben de de çok oldu hatta çatlama akıntısı gibiydi ama çatlaammış
östrejen hormonu nun etksiiymiş o ilaçlar yüüznden

sen 2 günde bir takibe gitmiyor musun

kızlar gebiş varmı
ben bu ay aşılama yaptıramadım ama aklım ve dualarım sizlerle

kzılar bende aşılamadan sonra baskı oluyor sizde de oluyor mu?

akıntı hep oluyor canım ben de de çok oldu hatta çatlama akıntısı gibiydi ama çatlaammış
östrejen hormonu nun etksiiymiş o ilaçlar yüüznden

sen 2 günde bir takibe gitmiyor musun

insallah öyledir, burda almanlarin bayrami oldugu icin gidemiyorum, haftayada zaten yilbasi geliyor, carsamba kontrölüm var persembe zaten doktorun bu yilki son muayine günü, o günde zaten asilama...yumurta yeterince büyüdüyse, yoksa birdahaki aya kalacak, gecen ayda cok hastalandim grip filan, gidemedim, bu ayda bos gecmez insallah, hayirlisi artik

senin ikinci asilamaydi degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…