merhaba arkadaslar
ben bırsey sorucam.asılamadan once catlatma ıgnesı olarak pregnıl mı kullandınız?yanlıs yazmıs olabılırım ılacın adını.bu ılac eczanede zor bulunuyor dıyorlar.ben heyet raporu aldım da oraya bu ılacı yazmıslar.ben daha once 3 kez hep ovitrelle kullandım hıc bunu almadım.bu konuda sıkıntı yasayan varmı acaba?
canım hayır oyle bısey yok aslında eczanelerde zor bulunuyr ama mutlaka bırkacında oluyr bu ıgneler bende raporlu aldım bı kac eczande yoktu snra bı eczaneye gttm raporlu oldugu ıcın vermek ıstemıylar bana eczacı raporu cok ınceledı bıyere yolluycam bıde onlar baksın cunku ufak bır hata bıle olsa kabul etmıylar raporu sonrada bız ıgnelerı 2katı fazlasını eczaneden cıkarıylarmıs o yuzden eczaneler ugrasmak ıstemıyrlar benm raporumu baya ınceledıler bı sorun bulamadılar verıceklerdı ılacı snra bende mümessil bı arkadsm var ona verdım raporu o aldı ama sonucunda gttgm eczanenın acıklaması buydu verıceklerdı ısteseydm sırf denemek ıcın gttm yok dıyerek atyrlar baslarndan ınanmayın o rapor elınızde oldugu surece alırsınz gerekırse butun eczanelerı dolasın veya tanıdıgnz varsa onları sokun devreyepregnly devlet karşılıyor 27 lira galiba ovitrelleyi devlet karşılamıyor 80 lira tek fark bu aşılamamın birinde doktor bana pregnly verdi aramadığım yer kalmadı ve 6 aydır türkiyeye gelmediğini söylediler üretilmiyormuş artık şansına bir eczanenin deposunda kaldıysa alırsın görüyorsun devlet ülkeye gelmeyen iğneyi karşılıyor komik bir durum ama iki iğnenin farkı sadece fiyatı....
pregnly devlet karşılıyor 27 lira galiba ovitrelleyi devlet karşılamıyor 80 lira tek fark bu aşılamamın birinde doktor bana pregnly verdi aramadığım yer kalmadı ve 6 aydır türkiyeye gelmediğini söylediler üretilmiyormuş artık şansına bir eczanenin deposunda kaldıysa alırsın görüyorsun devlet ülkeye gelmeyen iğneyi karşılıyor komik bir durum ama iki iğnenin farkı sadece fiyatı....
ben ovitrel alıyorum.doktorumla birlikte aynı hastanedeki iki kadın doğum doktoru imzalıyor.rapor çıkarıyorlar. 80 liralık ovitrel için 10 lira veriyorum eczaneye.
ceymi sormuşsun aşılamadan sonra doktor ovulasyon gerçekleşmiş mi diye çağırıyormuş.benim iğneye rağmen çatlamıyor bazen.biz aşılamayı aynı gün olmuştuk öyle hatırlıyorum.bende göğüslerde hassasiyet dışında bir belirti yok .sen de var mı? bir de ne zaman test yapıcaksın?
canım hayır oyle bısey yok aslında eczanelerde zor bulunuyr ama mutlaka bırkacında oluyr bu ıgneler bende raporlu aldım bı kac eczande yoktu snra bı eczaneye gttm raporlu oldugu ıcın vermek ıstemıylar bana eczacı raporu cok ınceledı bıyere yolluycam bıde onlar baksın cunku ufak bır hata bıle olsa kabul etmıylar raporu sonrada bız ıgnelerı 2katı fazlasını eczaneden cıkarıylarmıs o yuzden eczaneler ugrasmak ıstemıyrlar benm raporumu baya ınceledıler bı sorun bulamadılar verıceklerdı ılacı snra bende mümessil bı arkadsm var ona verdım raporu o aldı ama sonucunda gttgm eczanenın acıklaması buydu verıceklerdı ısteseydm sırf denemek ıcın gttm yok dıyerek atyrlar baslarndan ınanmayın o rapor elınızde oldugu surece alırsınz gerekırse butun eczanelerı dolasın veya tanıdıgnz varsa onları sokun devreye
selam arkadaşlar nasılsınız?
lall den haberi olan varmı dr.a gidicekti bebişleri tek mi ikizmi diye
ben 20 aralıkta oldum aşılamayı canım. belirtilere gelince kasıklarımda hafif ağrı karnımda ağrı ve birazda göğsümde hassasiyet var bende seviniyordum belirtilere ama progestonun yan etkilerini yaşıyormuşum meğersem aklımada gelmişti aslında çünkü ilac aldıktan sonra başlıyordu bu belirtiler anlıyacağın neyin ne olduğunu karıştırdım şu an ben 3 ocakta test yaptırmaya gideceğim ya sen?
merhaba begüm şimdilik tek,çok iyi görünmedi zaten erken olduğu için,umarım haftaya cuma kontrolümde sürpriz yapar,çok stresli geçiyor sen nasılsın
nasıl bir baskı anlatırmısın birde progestonu nasıl alıyorsun
bütün gün seni bekledim lall vallahi çatladım meraktan:18:
kasıklarımda ve belimde ağrı var biraz ve alt karında şişlik hafiftende
mide bulantım başladı bugun ama iyiyim şükür
benim perşembe bakılıcak keseye ama bu bekleyişte zor vallahi.
değerlerimiz hemen hemen aynı bakalım ne çıkacak
senin belirtilerin varmı tatlım
arkadaşlar ben dün gece 01:30 da ovitrelle vurulacaktım ama uyuya kalmışım uyandığımda saat 02:30 du bi saat geç vuruldum ve yarın 12.30 da aşılamam var çok tedirginim bişi olurmu 1 saat geçikmeden çatlamazmı acaba aşılama saatinde.
canım benim:) benimde bel kasık ağrım var,sabahları hafif bulantım oluyor,sadece tuzlu şeyler yemek istiyorum,tatlıdan uzaklaştım:) doktorum 2.kese var gibi çok küçük dedi,radyolojiye gönderdi,oradaki doktor 2.keseyi göremedi,daha çok erken dedi,ikiz olmasını çok istiyoruz,senin perş. benim cuma belli olur artık,sanırım kalp atışlarıda duyulur
birsey olmaz ya korkma nolacak sanki bir saatten
ceymi çok teşekkür ederim..
şimdi geldim aşılamadan..spermler bu sefer daha ii dedi doktorum..inşallah bu sefer tutar da biter sınavımız...bekleyiş başladı..9 ocak gelirmi acaba:):):)
şimdi geldim aşılamadan..spermler bu sefer daha ii dedi doktorum..inşallah bu sefer tutar da biter sınavımız...bekleyiş başladı..9 ocak gelirmi acaba:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?