Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bende 21 aralıkta aşılamamı oldum ama kasık ağrılarım var daha doğrusu bugünlerde artmaya başladı sanki oyuyolar gibi kasığımı öle bir ağrı ama yumurta olmayan tarafım ağrıo buarada kafam karıştı iice ya belirti dicem ama çok erken off varmı böyle olan kızlarr:18::26:

canım 9-10 güne kadar belirti bekleme şuan yaşadıkların ilaçlardan,inşallah güzel bir sonuç alırsın

bende 3 ocakta kan vereceğim ama bir gün sonra eşimi göndereceğim sonuç almaya dayanamam artık senin ne gibi belirtilerin var canım progestoron kullanıyormusun?

yyok canım progestan kullanmıyorum vermedi almak mı lazım
belirti acayip göğsüm ağrıyor 1. günden beri ama bu 1 . aşılamada da olmuştu
neden ağrırıki göğüs acaba

yyok canım progestan kullanmıyorum vermedi almak mı lazım
belirti acayip göğsüm ağrıyor 1. günden beri ama bu 1 . aşılamada da olmuştu
neden ağrırıki göğüs acaba

benim şu an göğüslerim şişti yapıldığı günden beri kasık ağrım var ama lall dediği gibi ilaçlardan herhalde bu ilaçlar yüzünden vücudumuz ne hal alıyor acaba bende, bu aşılamamda progesteron mahvetti ya ağrım oluyor progestonu doktor rahimi gebeliğe hazırlamak için veriyor birde düşük olmasın diye canım

anladım canım bana vermedi :)
ilaçlar yüüznden evt o göğüs ağrıları ama aşılamadan hemen sonra başlaması ilginç kullanırken olmuyor çünkü gonal f kullandım ben
aşılama yapyom göğüs ağrısı başlıyor

benim göğüs ağrım daha 3 gündür falan var o daha sonra oldu devamlı olan karın ağrım adette yaklaşıyor acaba ondanmıdır birde kaç gün kullandın gonal f i bende 8 gün kullandım gonal fi

benim göğüs ağrım daha 3 gündür falan var o daha sonra oldu devamlı olan karın ağrım adette yaklaşıyor acaba ondanmıdır birde kaç gün kullandın gonal f i bende 8 gün kullandım gonal fi

7 gün kullandım
150
150
75
75
75
75
37.5 18 mm oldu çatlatma iğnesi vuruldum

cnm günaydın arkadan büyüyen yumurtaların çatlıyodur onun ağrısı olabilir
bana dr. ikiz olabilir dediğinde şaşırmıştım çünkü büyüyen bir yumurtam vardı sordugumda dr bir yumurtanı çatlatmış olmamız tek olucak anlamına gelmiyo geriden gelen yumurtalardanda normal yolla döllenme olmuş olabilir bu yüzden aşılamadan sonra bir hafta gün aşırı ilişki öneriyoruz dedi
yani seninde belki geriden gelen yumurtaların çatlıyor olabılır tatlım

benimde canım deli gibi tatlı çekiyo sürekli tatlı bişeyler yiyorum
bazen diyorum psikolojikmi acaba ama dururamıyom kendımı
perşembe günü kalbim nasıl dayanııcak bilmiyorum
bide kesenin boş olabilmesi ihtimali delirtiyo beni gerç,i dr bu sonuçlarla olmaz dedı ama gelde bana anlat
sen görebildinmi peki nasıl bi duygu lall

rabbim burada paylaşımlarda bulunan isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inş
canım bulantım hiçyok gibi göğüsler büyüdü birazcık bide acıyolar belim ağrıyo kasığıma batıyo baş dönmem bulantım yok dr. bıkaç gune başlarsa başlar dedı ama yok şükür

Son düzenleme:

canım keseyi görmek inan çok mutlu ediyor ama bende senin gibi sürekli tedirginim,boş olmasın diye,inşallah kalp atışlarınıda duyarız ve iki tane görünür,benim iştahım azaldı,hafif bulantım var,Allahım burada bu kadar uğraşan isteyen herkese versin,bzede sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin

siz çok istiyosunuz galıba ıkız olsun benimde eşim daha evlenmeden önce diyodu ikiz isterim diye
ama ben biraz endişeleniyorum taşıyabilirmiyim erken doğarlarsa falan diye bide yalnız bakıcam ben bebeğime mecbur ikisiylede rahat ilgilenebilirmiyim diye ama sonra rabbim verir kolayını diyorum :)
eşimde düşünsene evde 3 tane beşiktaşlı diyo

begüm ne zamandır bebk istiyordun
kaç ay sonra oldu yANİ
2. aşılama da oldu demi bebeğin

Son düzenleme:
begüm ne zamandır bebk istiyordun
kaç ay sonra oldu yANİ
2. aşılama da oldu demi bebeğin

canım biz bir buçuk yıldır istiyoruz ama ben hostes olduğum için sürekli uçular filan yumurtlama zamanını denk getiremiyoduk sonra bi dönem kum döktüm taş döktüm ilaçlar filan derken geçti sonra ikinci klomen denememde kimyasl gebelik yaşadım
ilk aşılamamda baya problem yaşadım tutmadı ikincisi tuttu şükür
ama bu kez sürekli kuru incir yedim bilyorum etkisi olmuşmudur ama sizde deneyin günde 5-6tane yedim canım

biliyorum ikiz çok zor ama bunları tekrar yaşamakta beni korkutuyor,ikiz olmasını çok istiyoruz,neden yalnız bakacaksın bebeğine

biliyorum ikiz çok zor ama bunları tekrar yaşamakta beni korkutuyor,ikiz olmasını çok istiyoruz,neden yalnız bakacaksın bebeğine

canım benim annemler istanbulda değiller ve annem kardeşimin bebeğine bakıyo oda 1 buçuk yaşında ben mecbur yalnız bakıcam eşimle yani
kayınvalidemede vermem zaten olmadı bir yardımcı bakıcaz mecburen
yada halam var yakında o gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…