benim 4 ocak beklediğim tarih:) UMARIM BU SEFER HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENİRİM
ay ne güzel ya insallah ikiz olur, tabi basta saglikli olsunlar, kacinci asilamandi bu ?
slm kızlar bende 21 aralıkta aşılamamı oldum ama kasık ağrılarım var daha doğrusu bugünlerde artmaya başladı sanki oyuyolar gibi kasığımı öle bir ağrı ama yumurta olmayan tarafım ağrıo buarada kafam karıştı iice ya belirti dicem ama çok erken off varmı böyle olan kızlarr:18::26:
bende 3 ocakta kan vereceğim ama bir gün sonra eşimi göndereceğim sonuç almaya dayanamam artık senin ne gibi belirtilerin var canım progestoron kullanıyormusun?
yyok canım progestan kullanmıyorum vermedi almak mı lazım
belirti acayip göğsüm ağrıyor 1. günden beri ama bu 1 . aşılamada da olmuştu
neden ağrırıki göğüs acaba
anladım canım bana vermedi :)
ilaçlar yüüznden evt o göğüs ağrıları ama aşılamadan hemen sonra başlaması ilginç kullanırken olmuyor çünkü gonal f kullandım ben
aşılama yapyom göğüs ağrısı başlıyor
benim göğüs ağrım daha 3 gündür falan var o daha sonra oldu devamlı olan karın ağrım adette yaklaşıyor acaba ondanmıdır birde kaç gün kullandın gonal f i bende 8 gün kullandım gonal fi
insallah tutar canim, allah yardimciniz olsun :)
hadi bakalım canım allah gönlüne göre versin zaman çabuk geçiyor inan sabret
slm kızlar bende 21 aralıkta aşılamamı oldum ama kasık ağrılarım var daha doğrusu bugünlerde artmaya başladı sanki oyuyolar gibi kasığımı öle bir ağrı ama yumurta olmayan tarafım ağrıo buarada kafam karıştı iice ya belirti dicem ama çok erken off varmı böyle olan kızlarr:18::26:
canım benim:) benimde bel kasık ağrım var,sabahları hafif bulantım oluyor,sadece tuzlu şeyler yemek istiyorum,tatlıdan uzaklaştım:) doktorum 2.kese var gibi çok küçük dedi,radyolojiye gönderdi,oradaki doktor 2.keseyi göremedi,daha çok erken dedi,ikiz olmasını çok istiyoruz,senin perş. benim cuma belli olur artık,sanırım kalp atışlarıda duyulur
benimde canım deli gibi tatlı çekiyo sürekli tatlı bişeyler yiyorum
bazen diyorum psikolojikmi acaba ama dururamıyom kendımı
perşembe günü kalbim nasıl dayanııcak bilmiyorum
bide kesenin boş olabilmesi ihtimali delirtiyo beni gerç,i dr bu sonuçlarla olmaz dedı ama gelde bana anlat
sen görebildinmi peki nasıl bi duygu lall
rabbim burada paylaşımlarda bulunan isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inş
canım bulantım hiçyok gibi göğüsler büyüdü birazcık bide acıyolar belim ağrıyo kasığıma batıyo baş dönmem bulantım yok dr. bıkaç gune başlarsa başlar dedı ama yok şükür
canım keseyi görmek inan çok mutlu ediyor ama bende senin gibi sürekli tedirginim,boş olmasın diye,inşallah kalp atışlarınıda duyarız ve iki tane görünür,benim iştahım azaldı,hafif bulantım var,Allahım burada bu kadar uğraşan isteyen herkese versin,bzede sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin
begüm ne zamandır bebk istiyordun
kaç ay sonra oldu yANİ
2. aşılama da oldu demi bebeğin
siz çok istiyosunuz galıba ıkız olsun benimde eşim daha evlenmeden önce diyodu ikiz isterim diye
ama ben biraz endişeleniyorum taşıyabilirmiyim erken doğarlarsa falan diye bide yalnız bakıcam ben bebeğime mecbur ikisiylede rahat ilgilenebilirmiyim diye ama sonra rabbim verir kolayını diyorum :)
eşimde düşünsene evde 3 tane beşiktaşlı diyo
biliyorum ikiz çok zor ama bunları tekrar yaşamakta beni korkutuyor,ikiz olmasını çok istiyoruz,neden yalnız bakacaksın bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?