ceymi çok teşekkür ederim..
şimdi geldim aşılamadan..spermler bu sefer daha ii dedi doktorum..inşallah bu sefer tutar da biter sınavımız...bekleyiş başladı..9 ocak gelirmi acaba:):):)
canım benim annemler istanbulda değiller ve annem kardeşimin bebeğine bakıyo oda 1 buçuk yaşında ben mecbur yalnız bakıcam eşimle yani
kayınvalidemede vermem zaten olmadı bir yardımcı bakıcaz mecburen
yada halam var yakında o gelir[/QUOT
evet yalnız bakman çok zor,uçuşların zararı olurmuymuş hamilelikte,ben uçağa ne zaman binebilirim acaba,benimde ailem yanımda değil,annem de seninki gibi kardeşimin çocuğuna bakıyor,ama doğumdan sonra gelecek,bebeğine yalnız bakmak ya da bakıcıyla belki daha iyidir aslında
canım benim annemler istanbulda değiller ve annem kardeşimin bebeğine bakıyo oda 1 buçuk yaşında ben mecbur yalnız bakıcam eşimle yani
kayınvalidemede vermem zaten olmadı bir yardımcı bakıcaz mecburen
yada halam var yakında o gelir[/QUOT
evet yalnız bakman çok zor,uçuşların zararı olurmuymuş hamilelikte,ben uçağa ne zaman binebilirim acaba,benimde ailem yanımda değil,annem de seninki gibi kardeşimin çocuğuna bakıyor,ama doğumdan sonra gelecek,bebeğine yalnız bakmak ya da bakıcıyla belki daha iyidir aslında
canım dr.un aksini söylemediği sürece 32. haftaya kadar binebiirsin 32 ile 36. haftalar arasında bir haftalık rapor isteniyor tatlım
valla ben uçmuyorum şimdi canım ama benim bir arkadaşım 4.5 aylığa kadar uçmuştu çok komikti
cnm günaydın arkadan büyüyen yumurtaların çatlıyodur onun ağrısı olabilir
bana dr. ikiz olabilir dediğinde şaşırmıştım çünkü büyüyen bir yumurtam vardı sordugumda dr bir yumurtanı çatlatmış olmamız tek olucak anlamına gelmiyo geriden gelen yumurtalardanda normal yolla döllenme olmuş olabilir bu yüzden aşılamadan sonra bir hafta gün aşırı ilişki öneriyoruz dedi
yani seninde belki geriden gelen yumurtaların çatlıyor olabılır tatlım
7 gün kullandım
150
150
75
75
75
75
37.5 18 mm oldu çatlatma iğnesi vuruldum
canım dr.un aksini söylemediği sürece 32. haftaya kadar binebiirsin 32 ile 36. haftalar arasında bir haftalık rapor isteniyor tatlım
valla ben uçmuyorum şimdi canım ama benim bir arkadaşım 4.5 aylığa kadar uçmuştu çok komikti
bende 3 ayın bitmesini bekleyeceğim sanırım,canım sen tekrar hcg çalıştıracakmısın bu ara?
bugün sonuç alacak arkadaş yokmu?
ayrıca bugün adetimin 3. günüydü haftaya yumurta takibim yapılıyo tahminim 7 ocakta da aşılamam yapılır 14. günü ozamana denk geliyo şimdiden heyecanlanıyorum ayrıca bu iğneleri karnımdan kendi kendime yapmam gerekiyo ama yapamadım hastaneye gidip yaptıracağım galiba kendi kendine yapan varmı benmi korkağım
bugün çok kötüyüm,yine çok ağladım,cuma usg ile kese görünmüştü,bugün hcg baktırdım kontrol için normalde 10binlerde olması gereken değer 3500 çıktı,doktorum bebek gelişmemiş sanırım dedi,perş usg dedi ama ümit yok gibi,ne kadar zor geliyor artık bütün bunlar,gözlerim şişti yine ağlamaktan,bütün mutluluğum biranda kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?