Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ceymi çok teşekkür ederim..
şimdi geldim aşılamadan..spermler bu sefer daha ii dedi doktorum..inşallah bu sefer tutar da biter sınavımız...bekleyiş başladı..9 ocak gelirmi acaba:):):)

hayırlısı olsun canım güzel haberleri alırız inşallah :)

merhaba kızlar bende biraz önce aılama yaptırdım evdeyim nihayet.dr iki saat yatırdı.sonuç 10 ocakta inşallah.

saol begümcümm inşallah öyledir bakalım nasip inşallah bizde senin gibi seviniriz

kızlar bsey sorucam lutfen bılenler cvp versn bu ay adetım duzensızlestı 15gundur adet oluyrm artk damla damla gelıyr kesın yne kıst falan oldu bu durumda adet kanı 10 gunden sonra ozure gırıyor dıye blıyrm ama bu durumda cınsel ılıskı gunah olurmu yanı ben banyo yapıpcam yne ama ılıskıden sonra gelırse dye korkuyrm bır gunahı varmıdır acaba ne yapmalıyım bu ay neredeyse rahım fılmıydı falan derken hıc ılıskıye gremedık artk esımde bende rahatsız olmaya basladım gunahtır dye ıstemyrm ama ıkı gun snrada esımın aılesne gdp bır hafta kalıcaz ordada yakınlasmycz bıle napıcagımı sasrdm lutfen cvb beklıyrm

arkadaslar size yine birsey sormam lazim, bugün kontrölde doktor dediki yumurtan iyi gelismis, sadece bir tane, ve Predalon 5000IE diye igne yazdirdi, yarin asilamayla ayni anda vurulacakmisim, benim bildigime göre aslinda önceden yapmiyorlarmi igneyi ? 2 kez sordum, ben evde mi yapcam diye, hayir dedi asilama yapildiktan sonra dedi, allah allah, ya bu caltlatici igne degilmi?? yada aceba gebe kalirsam tutunsun iyice diye mi.. bilemedim simdi.... bir fikriniz varmi?

brn hiç duymadım araştır doktorların her ddediği yapılmaz bence

simdi arastirdim internetten ilacin kullanimini okudum, progesteron düsmesin ve hamilelik olusursa saglamlastirsin diyemis , ve yumurta gelistikten sonra veriliyormus, yarini´de bir atlatsaydim allahin izniyle, acayip kar var burda, yollar buz, doktora bir gidip gelmemiz 4-5 saati buluyor, hava sartlarida iyice zorlastiriyor, allah cabalarimizi bosa cikarmasin insallah

mrb arkadaşlar benimde bugün iğnelerim yapılmaya başlandı dr puregon 600 verdi bayağıda pahalı bi iğne bunu kullanan varmı aranızda rapor çıkarttık ama ne kadarını kendimiz ödeyeceğiz bilmiyorum bilgisi olan varsa sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ayrıca bugün adetimin 3. günüydü haftaya yumurta takibim yapılıyo tahminim 7 ocakta da aşılamam yapılır 14. günü ozamana denk geliyo şimdiden heyecanlanıyorum ayrıca bu iğneleri karnımdan kendi kendime yapmam gerekiyo ama yapamadım hastaneye gidip yaptıracağım galiba kendi kendine yapan varmı benmi korkağım

ben de yapıyorum koldan da yapılıyor benim eşim yapıyor hemşire öğretti :)

Son düzenleme:
bugün çok kötüyüm,yine çok ağladım,cuma usg ile kese görünmüştü,bugün hcg baktırdım kontrol için normalde 10binlerde olması gereken değer 3500 çıktı,doktorum bebek gelişmemiş sanırım dedi,perş usg dedi ama ümit yok gibi,ne kadar zor geliyor artık bütün bunlar,gözlerim şişti yine ağlamaktan,bütün mutluluğum biranda kayboldu

canım şu an ne desek boş sözün bittiği yer ama aç ellerini dua etmekten vazgeçme ağla ama içine atma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…