kızlar hiç br belirtim yok yaaa yine olmadı herhaldeeeeeeeee
bugün çok kötüyüm,yine çok ağladım,cuma usg ile kese görünmüştü,bugün hcg baktırdım kontrol için normalde 10binlerde olması gereken değer 3500 çıktı,doktorum bebek gelişmemiş sanırım dedi,perş usg dedi ama ümit yok gibi,ne kadar zor geliyor artık bütün bunlar,gözlerim şişti yine ağlamaktan,bütün mutluluğum biranda kayboldu
bugün çok kötüyüm,yine çok ağladım,cuma usg ile kese görünmüştü,bugün hcg baktırdım kontrol için normalde 10binlerde olması gereken değer 3500 çıktı,doktorum bebek gelişmemiş sanırım dedi,perş usg dedi ama ümit yok gibi,ne kadar zor geliyor artık bütün bunlar,gözlerim şişti yine ağlamaktan,bütün mutluluğum biranda kayboldu
ayrıca bugün adetimin 3. günüydü haftaya yumurta takibim yapılıyo tahminim 7 ocakta da aşılamam yapılır 14. günü ozamana denk geliyo şimdiden heyecanlanıyorum ayrıca bu iğneleri karnımdan kendi kendime yapmam gerekiyo ama yapamadım hastaneye gidip yaptıracağım galiba kendi kendine yapan varmı benmi korkağım
selam arkadaşlar..yarın 3. aşılamam var dualarınızı bekliyorum..inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla..
allah yardımcın olsun arkadasım.ınsalllahhh ınsalllahh tutar asılaman.valla her zaman ısteyen herkese dua edıyorum ben.hepımızın bu asılaması ıse yarar ınsallah.
kızlar hiç br belirtim yok yaaa yine olmadı herhaldeeeeeeeee
çok tşk ederim arkadaşlar,duygularımı yalnız sizinle tam paylaşabiliyorum,bugün kan sonucumu almaya gittiğimde sonucu görünce şok oldum,akşam eşim başka bir doktora götürdü,karından usg baktı,kese haftasına göre uyumlu bekleyip göreceğiz dedi,hcg için bişey söyleyemedi,ama 3500 çok düşük anlayamıyorum kese böyle değer niye böyle düşük çıktı,bu şekilde yaşayan tanıdığınız varmı,çok üzülüyorum
3500 neye göre düşük anlayamadım lall
benim aşılamamla aranda 4 yada 5 gün var benim 2 gün önce 380 çıktı hcg ve dr çok güzel dedi
canım geçen çarşmba 1200 çıkmıştı,o değere göre şuan 10binlerde olması gerekiyordu,tek bir şans var oda başta ikiz olup şuan tek gebelikle devam ediyor olmam
ayrıca bugün adetimin 3. günüydü haftaya yumurta takibim yapılıyo tahminim 7 ocakta da aşılamam yapılır 14. günü ozamana denk geliyo şimdiden heyecanlanıyorum ayrıca bu iğneleri karnımdan kendi kendime yapmam gerekiyo ama yapamadım hastaneye gidip yaptıracağım galiba kendi kendine yapan varmı benmi korkağım
canım geçen çarşmba 1200 çıkmıştı,o değere göre şuan 10binlerde olması gerekiyordu,tek bir şans var oda başta ikiz olup şuan tek gebelikle devam ediyor olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?