Aşılama aralık 2010 da aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hiç br belirtim yok yaaa yine olmadı herhaldeeeeeeeee

bengüününde belirtisi yoktu ama bak hamişş...dinleme kendini sakın ben çok dinledim hergün yeni bir belirti buldum:)) dinledikçe farkında olmadan stres yapıyoruz o da hiç iyi gelmiyor biliyorsun...

Allah herşeyin hayırlısını versin, zor güç tutunan bebeklerde sakatlık oranı çok yüksek oluyor o yüzden eğer gelişemediyse tutunamaması en hayırlısı, sağlıklı sıhatli hayırlısını versin allah hepimize...
perş.yi bekle yine de bakalım belli olmaz yine de ümidini yitirme canım benim...

3500 iyi değer değil mi belki gelişir yaa hemen ağlayıp üzme kendini

lalll cım cok uzuldum arkadasım.ama allahtan umıt kesılmez sen uzme kendıne.aksıne bıraz toparlankı belkı daha ıyı olur hersey.hıc bellı olmaz persembeye kadar duzelebılır bence.hakkında hayırlısı olsun.benımde basıma geldı daha once ınsan cok uzuluyor bılıyorum ama sonra dusununce hasta olup hergun uzulecegıne allah boyle hayırlısını nasıp etmıs dıyorum.sende hayırlısını dıle bence.ınsallah allahım sana nasıp eder bebısını.bol bol dua et arkadasım.

selam arkadaşlar..yarın 3. aşılamam var dualarınızı bekliyorum..inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla..

cnm bende cok korkak bırıyım ama kendım yapıcam.daha onceden de kendım yaptım.gobek gelıgımın az asagısı bıraz sol yada sag tarafı elımde sıkıyorum.bas ve ısaret parmagımla yanı.zaten gobeklı oldugum ıcın acımıyor.sonra ayna karsısında duruyorum.beklıyorum once sonra besmele cekıp yavas yavas batırıyorum.sonrada enjekte edıyorum yavasca.aslında cok kolay oluyor.acımıyor hıc.basta cesaret edemedım bende ama sonra alıstım.ılacları karıstırım enjektore cekıyorum tabıı basta.kabarcık olmasın dıye vuruyorum kontrol edıyorum olmadıgını.bıraz dısarı sıkıyorum zaten.sonrası anlattıgım gıbı.bır kere yapsan kendın yaparsın bence.

selam arkadaşlar..yarın 3. aşılamam var dualarınızı bekliyorum..inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla..

allah yardımcın olsun arkadasım.ınsalllahhh ınsalllahh tutar asılaman.valla her zaman ısteyen herkese dua edıyorum ben.hepımızın bu asılaması ıse yarar ınsallah.

allah yardımcın olsun arkadasım.ınsalllahhh ınsalllahh tutar asılaman.valla her zaman ısteyen herkese dua edıyorum ben.hepımızın bu asılaması ıse yarar ınsallah.

inşallah..3. olduğu için çok umutlu değilim ama Allah tan umut kesilmez hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah..

arkadaşlar aşılamamın olduğu günden beri karın bel ve kasık ağrısı çekiyordum son 5 gündürde göğüslerim şişmişti dün o kadar çok ağrım olduki korktum eşimle birlikte olalım dedik sonrasında benim ağrılarımdan eser kalmadı bunu çok ilginç buldum sanırım benim bu güne kadar yaşadığım şey yumurtalarımın büyümeye ve çatlamaya devam ediyor olmasıydı herhalde bugün o ağrılarımdan eser kalmadı buna üzülsemi sevinsemmi bilemedim

Lal bu kadar yıpratma kendini hiç belli olmaz senin stresin bebeğede yansır unutma..Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

çok tşk ederim arkadaşlar,duygularımı yalnız sizinle tam paylaşabiliyorum,bugün kan sonucumu almaya gittiğimde sonucu görünce şok oldum,akşam eşim başka bir doktora götürdü,karından usg baktı,kese haftasına göre uyumlu bekleyip göreceğiz dedi,hcg için bişey söyleyemedi,ama 3500 çok düşük anlayamıyorum kese böyle değer niye böyle düşük çıktı,bu şekilde yaşayan tanıdığınız varmı,çok üzülüyorum

3500 neye göre düşük anlayamadım lall
benim aşılamamla aranda 4 yada 5 gün var benim 2 gün önce 380 çıktı hcg ve dr çok güzel dedi

3500 neye göre düşük anlayamadım lall
benim aşılamamla aranda 4 yada 5 gün var benim 2 gün önce 380 çıktı hcg ve dr çok güzel dedi

canım geçen çarşmba 1200 çıkmıştı,o değere göre şuan 10binlerde olması gerekiyordu,tek bir şans var oda başta ikiz olup şuan tek gebelikle devam ediyor olmam

canım geçen çarşmba 1200 çıkmıştı,o değere göre şuan 10binlerde olması gerekiyordu,tek bir şans var oda başta ikiz olup şuan tek gebelikle devam ediyor olmam

kendini bu kadar üzme lall bence aynen dedigin gibi tek gebelik yasiyorsun herhalde, cünkü 2 birden geldiyse degerde birden yükselmistir, sabret, allah hayirlisini versin

canım takip ediyordum burayı, ikiz olma ihtimali var demiştin belki de tek bebek vardır. şimdiden üzülüp kendini yıpratma bebişe zarar veriyorsun üzülerek. ,inş. güzel haberlerini alırız.

canım benden korkak ve benden beceriksiz olamassın. ilk iğne yapışımı anlatmak istiyorum çok kötüydü ve komikti. hemşireye anlatmıştım gülmekten çatladı.
ilk olarak bi tozla suyu karıştırmak gerekiyordu. küçük serumun camını kırayım derken ortadan kırıldı ve dağılarak elime battı. elimin kanını dırdurmaya çalışırken ilacı iğnenin içine çektim. sonra tozun üzerindeki koruyucu kapağı çıkarmadan iğneyi batırdım be iğnenin ucu kılıdı. neyse başka bi iğne ucu taktım. sonradan jeton düştü ve kapağı çıkardım. sonra iğneyi ilacı içine sıkayım derken yarısı içeri yarısı dışarı sıktım. bu arada elim kanıyordu enjektör falan kan oldu. sonra yarısı dolmuş iğneyi kendime uyguladım. bu ilk günden sonra hemşireyi dikkatle izledim ve hep kendim yaptım. ki ben kendime iğne batıramam diyen ben bir alıştım pir alıştım.

27 aralıkta 2. aşılamamı yaptırdım..beklemedeyim..ayrıca düşünceliyim..dr.aşılamadan sonra birlikte olmanıza gerek yok dedi ve vajinal krem verdi..ama ben niye birlikte olmayayımki dedim kendi kendime..aşılamadan sonrada birlikte oldum eşimle..sizede aşılamadan sonra birlikte olmayın demişmiydi doktor..bide bu göğüslerim acayip acıyor..ilk aşılamada böyle olmamıştı sanki..

anladım canımm hayırlısı bol bol dua et Allah ın izni ile hiç bir şey olmaz
streste çok önemli biliyorsun moralini zordaolsa yükasek tutmaya çalış
hayırlı haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…